Soutpansberg Mountains Accommodation at Mogalakwena River Lodge | TravelGround
+20

Mogalakwena River Lodge

Review Summary

4.4 out of 5from 13 reviews for Mogalakwena River Lodge
Cleanliness
4.5/5
Service
4.5/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.0/5
Johan L - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan L
With spouse/partner

Besonders.

Besonders aangenaam en rustig.

Mogalakwena River Lodge's response

Geagte Johan
Baie dankie vir u terugvoering, en ons hoop om u gou terug te verwelkom.
Vriendelike groete
Isabella Williams

Mogalakwena River Lodge
Ageeth V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ageeth V
With spouse/partner

Super locatie en super service.

Fantastisch mooie chalets, prima ontbijt en diner. Schoon en uitmuntende service. Vriendelijke staf. Kortom...ga het zelf ervaren.

Mogalakwena River Lodge's response

Dear Ageeth,
We are very pleased to hear that you enjoyed your stay and that we could share the Mogalakwena River Lodge experience with you. We hope to welcome you back soon.
Warm regards,
Isabella, Mapula and the Mogalakwena team.

Mogalakwena River Lodge
Deon V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Deon V
Individual traveler

Pragtige natuurskoon!

Ongelooflike diens, pragtige eenhede, kampvuur-aande. Sal dit weer doen!

Jdm (buddy) S - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Jdm (buddy) S
Individual traveler

Not as expected.

I booked and paid for 2 people, but then there was the problem that my companion couldn't go with me anymore. The staff didn't offer to halve my R1800 deposit or credit my since only 1 person ended up staying. I don't expected a refund, but would've appreciated the offer to halve the deposit. Courtesy lacking. The accommodation wasn't what I expected for the price charged. Accommodation in other provinces at this price is more luxurious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie soos verwag.

Ek het onmiddellik betaal vir verblyf vir 2 persone met my bespreking. Daar was egter 'n probleem en kon my metgesel nie meer saamkom nie. Personeel het geensins aangebied die deposito van R1800.00 te halveer en my te krediteer omdat daar uiteindelik slegs een persoon oorgebly het nie. Ek verwag nie 'n terugbetaling nie, maar sou 'n aanbod om terugbetaling van helfte van die deposito waardeer word. "Courtesy" ontbreek. Die verblyf by Mogalakwena River Lodge was nie wat ek verwag het vir die bedrag wat betaal is nie. Verblyf in ander provinsies vir hierdie prys is meer luuks en afgerond.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mogalakwena River Lodge's response

Geagte Mnr. Swart

Baie dankie vir u terugvoer en ek is baie jammer om te verneem dat u ervaring by Mogalakwena River Lodge nie bo verwagting was nie.
Op die Travelground/nightbridge besprekingswebwerf word aangedui dat ons kostes per kamer is en nie per persoon nie en dat dit aandete en ontbyt insluit.
Ons sal graag vir u 'n komplimentere 2 nag verblyf wil aanbied.

Vriendelike groete

Isabella Williams (nee Coetsee)

Mogalakwena River Lodge
Arnold V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arnold V
With spouse/partner

Puik Lodge, puik diens, puik span mense wat jou rêrig baie tuis laat voel. Anna lei van vooraf en dit wys in hulle staf.

Rêrig puik mense en' n baie mooi area met baie goeie kliëntediens. Sal die Lodge aanbeveel aan almal wat net wil gaan rus en veilig rustig kan verkeer.

Mogalakwena River Lodge's response

Baie Dankie vir die kompliment!
Dit is altyd vir ons lekker om ons stukkie paradys met gaste te deel.

Mogalakwena River Lodge
Franz J - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Franz J
With spouse/partner

Vinnige oornag terwyl op vakansie in die Bosveld.

Uitstekende diens van al die personeel. Chalet gemaklik en skoon. Die wildgids Frank is duidelik in sy element en 'n besoek aan beide die Eco en Craft Sentrums is 'n moet. Ontbyt terwyl die ape baljaar en bokke aan die oorkant van die rivier wei is iets om te beleef. Uithaler - ons kom weer en vir langer!

Johan L - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan L
With spouse/partner

'n Belewenis om die rivier in vloed te sien.

'n Lekker rusplek om te stap, fiets te ry en voëls te kyk.

Alida M - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alida M
With spouse/partner

Pragtige plek, pragtige omgewing, "amazing" personeel!

Baie dankie Anna en personeel vir n heerlike 3 dae by julle Lodge!

Pierre T - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Pierre T
With spouse/partner

Baie mooi en netjies!

Anna was baie vriendelik en haar personeel was net so behulpsaam. Hulle het uit hulle pad gegaan om dit vir ons gemaklik te maak. Die lodge is op 'n mooi plaas geleë. Ons sal beslis weer gaan.

Lesley V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lesley V
With spouse/partner

Beautiful tranquil location, great accommodation and service.

Highly recommended. Staff efficient, pleasant, and polite. Management accommodating, flexible and informative. Fantastic birding, great walks and evident respect and support for the community and environments. Good food. Thoroughly enjoyed our stay.

Ettienne S - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ettienne S
With spouse/partner

Fantastic break-away from city life!!

With pretty much nothing to do - as you are deep in the Limpopo Bushveld - this is the ideal venue to break-away from technology/city life/traffic etc. The venue is exceptionally clean, neat and the staff are very friendly. Lots of wildlife. Recommended for anybody looking to get away from the hustle and bustle of the city. Will definitely go back.

Jannie B - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jannie B
With spouse/partner

Dit was 'n ongelooflike verassing om die juweelplek in die bos te kon beleef.

Absoluut rustig met vyfster-diens in die hart van die bosveld!

Jh V - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Jh V
With spouse/partner

Stilte

Anna is wonderlikke gasvrou.

From R2 700
per night (sleeps 2)
From R2 700
per night (sleeps 2)
From R2 700
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Mogalakwena Farm, 38 km from Alldays, 0909, Limpopo
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAd39tCZH4NTYqkQfEP39Eje6El4winp5keqAmTNgocH1orlha4u?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R2 700  per night (sleeps 2) 13 5 1 5 Mogalakwena Farm 38 km from Alldays 0909 Limpopo 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -22.725555555556 28.775277777778
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com