The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Monchique Boutique Guest House | TravelGround
+41

Monchique Boutique Guest House

Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 26 reviews for Monchique Boutique Guest House
Cleanliness
4.7/5
Service
4.8/5
Location
4.2/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.5/5
Carel V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carel V
With spouse/partner

Alles was net puik.

Die hele ervaring en diens het al ons verwagtinge oortref. Dis regtig 'n moet vir enigiemand wat slaapplek soek in die Muldersdrift omgewing.

Monchique Boutique Guest House's response

Goeie dag Carel
Baie dankie vir u kuier by ons plek en ons waardeer die lieflike boodskap. Tot weedersiens.

Monchique Boutique Guest House
Amelia B - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amelia B
With friends

Extraordinary service in a homely oasis.

Our stay at Monchique was a wonderful getaway out of the city into a homely oasis. The rooms were lovely. The food was carefully prepared. The service was extraordinary with amazing, friendly staff. We loved it!

Jonathan L - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jonathan L
With spouse/partner

Very friendly people and nice rooms.

See rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike mense en lekker kamers.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monchique Boutique Guest House's response

Goeie dag Jonathan
Baie dankie vir die mooi kompliment!!!! Ons waardeer dit opreg.
Vriendelike groete,
Monchique Gaste Huis & personeel

Monchique Boutique Guest House
Dennis B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dennis B
With spouse/partner

Ideale oornag verblyf vir sakereisigers.

Pragtige gastehuis. Stylvol, elegant, skoon en netjies. Heerlike ontbyt. Kan die plek definitief aanbeveel vir oornag.

Anne M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anne M
With spouse/partner

Very pleasant.

For a weekend or an overnight stay this is a very pleasant and well-run hotel. The service is good, the rooms spacious and clean and the common areas attractive.

Elbe W - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elbe W
With spouse/partner

We had a great stay!

Monchique exceeded our expectations. We had a warm welcome and were taken to our room. It was very clean, the beds were great and the linen was great. It was a bonus that we could choose between a bath and a shower. I can definitely recommend them.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik gebly!

Monchique het ons verwagtings oortref, ons is vriendelik ontvang en na ons kamer geneem. Dit was silwerskoon, die beddens was heerlik en die linne kraakvars. 'n Bonus was die keuse tussen 'n bad of stort. Ek kan dit enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lucian C - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lucian C
With spouse/partner

It was a very pleasant stay over.

Very friendly staff. Beautiful garden and spacious room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n baie aangename oorslaap.

Baie vriendelike personeel. Pragtige tuin en ruim kamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Reyno W - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reyno W
With spouse/partner

Net een woord 'Stunning'.

Dis 'n lekker, veilige en rustige kuierplek. Pragtige omgewing, en mooi tuine. Wens ons kon langer gebly het.

Anel D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anel D
Family with young children

Uitstekende diens en pragtige gastehuis.

Die personeel was baie akkommoderend en vriendelik. Kamers is baie mooi en beslis waarde vir geld. Sal vir seker weer daar bly.

Henda S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Henda S
With friends

Uitstekend.

Alles was perfek en skoon met beste diens. Jou kar word selfs gewas voor jy ry. Sal enige tyd weet daar oorbly.

Delia L - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Delia L
With spouse/partner

Pleasant, tranquil.

Relaxing atmosphere.

Gerda N - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerda N
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Personeel was baie vriendelik en behulpsaam. Kos wat bedien is was baie lekker. Kamer 1 se matras het net 'n harde rif in.

Monchique Boutique Guest House's response

Good day Gerda. Thank you for the great review. Apologies for the bed, we are in the process of replacing our mattresses. Thank you for staying with us and we hope to host you again in the near future.

Kind Regards
Monchique.

Monchique Boutique Guest House
Karen S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen S
With friends

Sal beslis weer gebruik as ons in die omgewing is.

Sien die sterre.

Monchique Boutique Guest House's response

Good day Karen. Thank you for staying with Monchique and the great review. We do hope you stay with us again in the near future and we will do our utmost to give the same if not better service.

Kind Regards
Monchique.

Monchique Boutique Guest House
Annemarie N - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annemarie N
With spouse/partner

Baie geniet.

Ek het nie gemeld dat my man nie linkervoet het nie, en plek gekry in kamer Nr 6! Maar verder baie geniet. Dankie vir hulp en bystand.

Monchique Boutique Guest House's response

Thank you for staying with Monchique. We hope we get the opportunity to host you again in the near future, and hopefully in a different ground floor unit. Kind regards, Monchique.

Monchique Boutique Guest House
Lizelle P - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle P
With spouse/partner

Baie rustig. Uitstekende diens en heerlike kos.

Baie lekker gebly. Kos was heerlik. Diens uitstekend!

Monchique Boutique Guest House's response

Baie dankie, dit word opreg waardeer.

Monchique Boutique Guest House
Con D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Con D
With spouse/partner

Comfortable and clean with good security.

We booked the place because we had a wedding in the area so we needed a place to stay the night, so we didn't really use the facilities, but it was great value for money and we can really recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en skoon met goeie sekuriteit.

Dit was vir ons 'n oornag-akommoddasie vir 'n aandtroue in die omgewing, dus het ons nie eintlik die fasiliteite gebruik nie, maar wat ons gekry het was goeie waarde vir geld en ons kan die plek beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monchique Boutique Guest House's response

Thank you so much for a lovely review. We absolutely love it when our guests take the time to write us reviews. Again, thank you so much!

Monchique Boutique Guest House
Lorato S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorato S
With spouse/partner

Beautiful guest house.

Very clean and neat room. I would definitely come visit again.

Zonra Z - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zonra Z
With friends

Nice place for overnight stay.

Nice place for overnight stay, especially for a wedding.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker plek om oor te bly in Muldersdrift.

Lekker plek om oor te bly in Muldersdrift veral as jy 'n troue het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monchique Boutique Guest House's response

Hi Zonra,
Dankie vir die positiewe terugvoer. Ons is bly dat jy jou tyd saam ons geniet het.
Groete,
Henry Hoy
Monchique Guest House

Monchique Boutique Guest House
Caroline P - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caroline P
With spouse/partner

Fantasties!

Ons het baie lekker hier gebly.

Monchique Boutique Guest House's response

Dankie! Dit word opreg waardeer.

Monchique Boutique Guest House
Johan M - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
0/5
Value for money
5/5
Johan M
With spouse/partner

Fantastiese verblyf met baie goeie opgeleide en professionele diens.

Was vir 'n troue op Muldersdrif toe. Eerste keer daar, ongelukkig net te kort! Sal enige tyd dit aanbeveel en sal self weer van Monchique Hotel se gasvryheid gebruik maak.

Callie T - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Callie T
With spouse/partner

Lekker, rustige atmosfeer - instandhouding van toerusting kan verbeter.

Vriendelike, hulpvaardige ontvangs.

Monchique Boutique Guest House's response

Goeie Dag Callie,
Wees so gaaf en laat weet my asseblief waarmee jy ongelukkig was - ons sal beslis daarna kyk en reg maak.
Groete,
Henry Hoy
Monchique Guest House

Monchique Boutique Guest House
Charmaine O - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charmaine O
Individual traveler

Goeie diens, pragtige ligging!

Baie vriendelik en professionele personeel en 'n pragtige ligging met goeie verblyf wat ek sal aanbeveel.

Monchique Boutique Guest House's response

Hi Charmaine,
Jou vriendelike terugvoering word opreg waardeer!
Groete,
Henry Hoy
Monchique Guest House

Monchique Boutique Guest House
Gavin B - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Gavin B
With spouse/partner

Great place to relax after a day at the nearby Gillroy's Brewery

I especially enjoyed the fact that in the morning my car had been washed! Only down side is I never got the room I booked.

Monchique Boutique Guest House's response

Good Day Gavin,
I apologise that you did not receive an upfront notification of the room change. It happens from time to time that we are forced to swop around rooms.
I am glad that it did not affect your experience with us to much.
Kind Regards,
Henry Hoy
Monchique Guest House

Monchique Boutique Guest House
Alwyn V - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alwyn V
With spouse/partner

Aangenaam verras! Lekker warm atmosfeer!

Aangename verblyf naby hoofroetes.

Monchique Boutique Guest House's response

Hi Alwyn,
Ons is bly dat jy jou kuier saam ons geniet het, maak enige tyd weer 'n draai
Groete,
Henry Hoy
Monchique Guest House

Monchique Boutique Guest House
Sandra G - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra G
With spouse/partner

Baie lekker gebly, dankie!

Sal enige tyd Monchique aanbeveel. Al die personeellede was BAIE vriendelik en hulpvaardig. Ons het 3 kamers gehad en almal was baie tevrede.

Monchique Boutique Guest House's response

Baie dankie vir die terugvoer Sandra. Dis altyd lekker om sulke goeie terugvoer te ontvang.

Monchique Boutique Guest House
Marlene L - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene L
With spouse/partner

Awesome experience!

The staff made us feel at home immediately. And the scenery was beautiful!

Monchique Boutique Guest House's response

Thank you for your kind words Marlene - we are glad that you have enjoyed your time with us.
Kind Regards,
Henry Hoy
Monchique Guest House

Monchique Boutique Guest House
From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 30 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Plot 3, Larsens Road, Muldersdrift, Krugersdorp, 1747, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDlkZDhhNjkxLTVmNzktNGIwYS1hMzU0LTFlYzlkNTgxMmZiNw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 500  per night (for 2 people) 26 5 1 5 Plot 3, Larsens Road Muldersdrift 1747 Gauteng 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -26.037715260299 27.862480720238
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!