The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Monkey Valley Lodge | TravelGround
+20

Monkey Valley Lodge

18 reviews
Self Catering

Review Summary

3.8 out of 5from 18 reviews for Monkey Valley Lodge
Cleanliness
3.7/5
Service
3.8/5
Location
3.9/5
Safety
3.9/5
Value for money
3.8/5
Jennifer N - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Jennifer N
With spouse/partner

Net genoeg.

Meet as genoeg vir twee aande se verblyf. Naby aan die Spar en eetplek.

Dikeledi Mureal M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dikeledi Mureal M
Family with young children

We enjoyed our stay. It's a home away from home.

Keep up the good work. Thank you

Emmanuel M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emmanuel M
Family with young children

Excellent stay, looked after in a dignified way.

The owner was considerate and caring, we felt like home away from home.

Hannes S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes S
With friends

Lekker verblyf vir maksimum 2 aande.

Monkey Valley Lodge was nie fantasties nie, maar dit het ook nie 'n fortuin gekos nie. Andrew was aangenaam en het baie te doen met jou algemene indruk van die plek. Hy maak dit beter as wat dit is. Die apies was bietjie lastig met buitekuier, maar nogsteeds het ons 'n lekker skemerbraai gehad.

Wynand B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wynand B
On business

Presies soos adverteer!

Vriendelike gasheer, skoon en netjiese verblyf! Presies waarna ek gesoek het, en presies gekry waarvoor daar geadverteer was. Sal weer Monkey Lodge gebruik vir 'n besoek aan Durban.

Andre W - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre W

Waarde vir geld.

Andrew was baie behulpsaam en het sy belofte nagekom om te sorg dat die gratis Wi- Fi die volgende dag beskikbaar was.

Noel V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Noel V
Family with young children

Lovely place, warm and friendly.

Perfect accommodation for short stay, some of the plugs are not operational

Rika D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Rika D
With spouse/partner

Glad nie lekker nie. Teleurgesteld.

Was teleurstellend. Word wakker met massiewe kokkerotte in jou bed en baie beknop.

Robert V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Robert V
With spouse/partner

Value for money for a budget vacation.

Monkey Valley Lodge is definitely worth the money if you just want to lay down your head and enjoy the outdoors. We were warmly welcomed. We took out own bedding along just in case. The one air-con blew hot air every now and then, but helped most of the time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld vir 'n budget vakansie.

Monkey Valley Lodge is vir seker die geld werd as mens net jou kop daar wil neerlê en die buitelewe geniet. Ons was baie vriendelik ontvang. Ons het wel ons eie beddegoed saamgevat net vir die wis en onwis. Die een lugverkoeler het af en toe warm lug uitgeblaas maar het wel meeste van die tyd gehelp.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charmaine W - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Charmaine W

Geen kommentaar.

Dit is baie netjies. Ons wil net aanbeveel dat daar darem 'n bietjie melk in die yskas geplaas moet word, want na agt ure se busreis sou 'n koppie koffie met melk darem heerlik wees. Daar was ook geen seep by die wasbak om eers jou hande te was nie.

Colinda B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colinda B
Individual traveler

Het aan my behoeftes voldoen!

Sien sterre.

Christian B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christian B
With spouse/partner

An inviting atmosphere.

It was really nice. Thank you, Andrew, for the warm welcome and great attitude. We will definitely come again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Verwelkomende atmosfeer.

Dit was baie lekker. Baie dankie, Andrew, vir die warm verwelkoming en goeie gesindheid. Ons sal beslis weer kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cheryl-ann G - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cheryl-ann G
Family with young children

The stay was absolutely incredible. The host was so helpful and kind.

I would definitely go back again and I recommend the place to all my friends and family. It's not perfect but it is a really comfortable and convenient accommodation. The owner is a very kind person.

Carmel L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Carmel L
Family with young children

What was advertised is not what we got - we will not return.

This accommodation is not maintained. Old beds, musty smelling rooms and awful kitchen and bathroom. Extremely disappointed. What was advertised was not what we got.

Jolanda P - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolanda P
With spouse/partner

Baie lekker en eienaar was baie behulpsaam en gasvry.

Dit was aangenaam om daar te bly. Ons was wonderlik behandel en was baie welkom laat voel. Hy het uit sy pad gegaan om on verblyf aangenaam en lekker te maak.

Kobus V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Kobus V
With friends

Teleurgesteld.

Plek was geadverteer as met 'n swembaddek en buitebraai-area. Die swembad is net vir een van die kamers, aangesien die swembad voor hul deur is. Kan nie swembad gebruik sonder om inbraak te maak op ander inwoners se privaatheid nie. Kombuis was nie skoon nie, asook nie die badkamer nie. Parkering was bietjie van 'n probleem, alhoewel die eienaar sy eie voertuig geskuif het om buite in die straat te staan. Hek staan heeldag oop en mense kom in op soek na die eienaar en klop aan jou deur. Die hele opstel was nie baie professioneel gedoen nie.

Vusi T - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vusi T
Family with young children

We were well taken care of at Monkey Valley.

We were warmly received by Mr. Watson. The accommodation was excellent. The place is very close to the beach.

Kenneth V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Kenneth V
Family with young children

Glad nie soos geadverteer.

Die verblyf het my baie teleurgestel en sal glad nie weer daarvan gebruik maak nie, dit was absoluut 'n teleurstelling.

From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 227 Marine Drive, Ocean View, Bluff, Durban, 4052, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDRmODUzYTFmLWIwODMtNDE1MS1iOGYyLTdlNmFmMDRmNzA0NA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (for 2 people) 18 5 1 4 227 Marine Drive Ocean View, Bluff 4052 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 11:00 -29.911412 31.028911
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!