The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Montagu Springs | TravelGround
+36

Montagu Springs

128 reviews
Self Catering

Review Summary

4.3 out of 5from 128 reviews for Montagu Springs
Cleanliness
4.1/5
Service
4.3/5
Location
4.4/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.0/5
Willem S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Willem S
With friends

Oornag verblyf.

Afgeleefd en kort aandag.

Dalene H - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dalene H
Family with young children

Lekker plek vir gesinne.

Die villas verskaf goeie verblyf, veral waar daar klein kindertjies is.

Birnedette D - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Birnedette D
Family with young children

Great vacation.

Our stay were perfect, our kids were safe and we as parents could relax well they were playing. The place/grounds were cleaned everyday. Would definitely come back.

Montagu Springs's response

Hi, Birnedette.

Thank you for your review!
Glad you and your family had a pleasant stay with us.

We hope to see you again soon.

Montagu Springs
Derek A - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Derek A
Family with teenagers

Dit was baie rustig. Ons het die opreg geniet. Daar was nie baie mense nie so dit het nie gevoel asof 'n mens beknop is nie.

Skoon, netjies en uitstekende diens van ontvangs tot by die algemene werkers.

Wafeeka M - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wafeeka M
Family with young children

Awesome.

It was everything we wanted and needed. Relaxing and so much fun.

Candice S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candice S
With spouse/partner

Dit was baie nice en gemaklik en rustig.

Vriendelik en behulpsaam.

Shaheed D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Shaheed D
Family with young children

It was nice just that there was a few hygiene concerns.

There were a lot of cockroaches in our house and when I asked about the baby pool that has duck poo. In the morning I was told my children can swim just so I must just wipe their skin, which was very disappointing but other than that we had a great time thank you.

Montagu Springs's response

Good Afternoon Shaheed D, thank you very much for the review. All criticism, be it positive or negative, is viewed very seriously and is dealt with accordingly. We appreciate the feedback as this enables us to improve our service standards going forward. We will definately look into the baby pool scenario you mentioned as well as the roach issue. One again sincere thanks for the feedback and our sincere apologies for this.
Stay safe and kind regards

Montagu Springs
Pt A - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pt A
With spouse/partner

Pragtig en rustig.

Mooi, stil en rustig. Perfek om jou batterye weer te herlaai en vars daar uit te kom.

Carla V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla V
Family with young children

Wonderful, fantastic, breathtaking.

Our children did not want to leave Montagu Springs. Definitely a place to relax!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik, fantasties, asemrowend.

Ons kinders wou nie Montagu Springs verlaat nie. Beslis 'n plek om te ontspan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joswin P - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joswin P
Family with young children

Baie lekker.

Was baie lekker. Kliëntediens was tops. 100%.

Wasiem J - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wasiem J
Family with teenagers

Excellent.

Everything was as it's suppose to be.

Tasneem C - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tasneem C
Family with young children

Very relaxing environment.

The stay was amazing. We as a family did not want to leave. The staff are so friendly and helpful and the place is so peaceful and relaxing. We are definitely going back soon.

Willa L - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willa L
With friends

Heerlik.

Die behulpsame personeel laat jou dadelik tuis voel.

Charles L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles L
With spouse/partner

Gerieflik en veilige omgewing.

Sal weer in toekoms van verblyf wil gebruik maak.

Constance F - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Constance F
With spouse/partner

Great.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kim L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Kim L
Family with teenagers

Stil en rustig tussen die bome.

Dit was baie stil en rustig. Die huisies het 'n desperate makeover nodig, was regtig bang om te stort. En dan net ongelukkig oor ekstra kostes vir warm swembad. Kon toe ook nie na ander warm swembaddens toe gaan nie.

Janine M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine M
With spouse/partner

Stunning.

Please tell guests of towels.

Martie K - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Martie K
With friends

The location is good. But the accommodation is a bit outdated.

Accommodation needs some maintenance.

Louis A - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louis A
With spouse/partner

Fantastiese stilte en asemrowende natuur.

Ons was verbaas oor die goeie ontvangs en sonder moeite het ons ingeset. Skoon plek en n uitstekende wegbreekdestinasie van die besige stadslewe.

Adri B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adri B

Te kort - die water was amazing!

Skoon en netjies, baie gemaklik en veilig.

Christian K - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christian K
With spouse/partner

Baie lekker.

Die oord was rustig in die middel van die week. Die personeel was baie vriendelik en was Afrikaans-magtig. Dit was 'n lekker ervaring om daar te kuier.

Andre R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre R
Family with young children

Greatest place for the kids.

Was a great place for the kids to play and swim. Very neat and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekkerste plek vir die kinders.

Was 'n wonderlike plek vir die kinders om te speel en te swem. Baie netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lidia M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lidia M
Family with young children

Gemaklik en doeltreffend genoeg.

Lieflike omgewing en pragtige skoon baddens.

Candice W - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Candice W
Family with young children

We enjoyed our stay.

We had a great time with the kids (3 years old). They could run around and have fun. The heated pool should be monitored though to ensure the use for small kids and not adults.

Nathanael H - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nathanael H
Family with young children

We really enjoyed our school holidays here.

Excellent service and the staff were always accommodating of our ever changing needs the one set back though was that the water was off one day due to theft off water pipes which inconvenienced all the members in the resort.

Sandra C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra C
With spouse/partner

Rustig en vriendelike personeel. Asemrowende omgewing.

Dit was 'n plesier om te gaan ontspan by Montagu Springs. Veral in die warmwaterbron-swembad. Terrein skoon met vriendelike personeel.

Zulaika J - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zulaika J
Family with young children

Amazing accommodation.

Family had an amazing time would love to come back.

Marietjie D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Marietjie D
With friends

Satisfactory.

Area is beautiful and facilities beautiful. However, everything costs extra money. Was somewhat disappointed with accommodation which is very small but well equipped. I believe in summer time it is a nice holiday destination.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bevredigend.

Area is mooi en fasiliteite mooi. Alles kos egter ekstra geld. Was ietwat teleurgesteld met verblyf wat baie klein is, maar goed toegerus. Ek glo in somertyd is dit 'n lekker vakansiebestemming.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Daniel N - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel N
With spouse/partner

Baie rustig om te gekom en net te ontspan.

Waarde vir geld en net 'n wegbreek van stadslewe om te kom ontspan.

Hyde I - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hyde I
With spouse/partner

Ek het 'n baie lekker tyd gehad.

Lekker warmwater vir bad.

Roulene D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Roulene D
Family with young children

Average.

The activities and pool were great for the kids. Not very happy with chalet. Took long fix problems in chalet.

Simone E - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Simone E
Family with young children

Family friendly and enjoyable.

Great family location. Highly recommended.

Jeandre A - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jeandre A
Family with young children

Wonderful place.

Had a wonderful time thanks.

Casper D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Casper D
With spouse/partner

Heerlik, veilig en pragtig.

Sal die Springs enige tyd weer besoek! Het dit baie geniet!

Chris Johan M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chris Johan M
With spouse/partner

Rustig en stil.

Sal weer terugkeer, maar nie gedurende skoolvakansie nie. Dit sal nie rustig wees nie.

Lesley D - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lesley D
Family with young children

Had an amazing time with the family. Will be booking very soon.

Amazing time spent at Montagu springs. Will surely be booking soon.

Tanya J - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya J
Family with young children

Kids had lots of fun.

Nice and peaceful and fun for our children.

Colleen P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colleen P
Family with young children

Very comfortable and relaxed resort.

Montagu Springs is very family friendly where the kids have a safe environment to play with a variety of daily activities.

William F - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
William F
With friends

Goeie waarde vir geld.

Heel lekker gekuier. Effens teleurgesteld dat die gebruik van die warmwaterbronne nie gratis was nie.

Jackie W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jackie W
With friends

Heerlik rustig.

Ons het in Josmont Heights gebly. Gauteng-vriende uitgeneem vir 'n paar dae. Plek was gereed en skoon. Ek het 'n dom probleem gehad met die TV en was gehelp binne 5 minute na ek na-ure die sekuriteit gekontak het. Almal van die bestuurder, dames by die toonbank, skoonmakers en sekuriteit was baie vriendelik en behulpsaam. Swembad was heerlik warm en skoon. Ons sal altyd weer teruggaan sonder om twee keer te dink.

Charleen O - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Charleen O
Family with young children

Love die rustige atmosfeer.

Die chalets is standaard vir prys wat jy betaal. Dink die couches makeer 'n lekker skoonmaak. Blindings in kombuis is 2 stukke uit. Anders het ons dit geniet.

Mark L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark L
With spouse/partner

An extremely restful & pleasant experience!

Thank you to one & all at Montagu Springs for making our brief breakaway a most pleasant experience. The getaway from the hustle & bustle of the city life was indeed gratifying.

Petro C - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro C
Family with young children

Relax and let the children play.

We had a small unit, but is was very well equipped. The children had freedom to run and had lots of fun.

Gail A - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gail A
Family with teenagers

We had a great weekend. The staff was friendly. The place was neat and comfortable. The scene was beautiful.

Our stay was great. The place is beautiful and neat. The facilities were great. It is just the right place if you need time from the city noise.

Dominic M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Dominic M
Family with young children

There are no springs at Montagu Springs - the springs are at Avalon Springs!

If you are interested in enjoying the hot water spring pools then do not book your stay at Montagu Springs - they only have normal ambient temp pool with a heated pool that costs an extra amount for your stay. The actual hot spring pools are at Avalon Springs. If you book at Montagu Springs then you are able to enter the Avalon Springs premises at an extra cost per person for your stay.

Rolien Y - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Rolien Y
Family with young children

Mop to mop the floors, charging guests at swimming pool.

My stay at Montague Springs was excellent. However, we had a problem with the following. The blocked drain and no mop to mop floors. Also whatever they state in their rules about the swimming pools was not true.

Dominique B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dominique B
Family with young children

Perfect family getaway.

Beautiful setting, lovely accommodation (Josmont Heights), private, everything you could need. Gorgeous springs at Avalon and fun for the children in the playground and enormous cold pool.

Clinton B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clinton B
Family with young children

Great service and enjoyable.

Had a great time for my 1st time.

Karin A - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin A
Family with young children

Pure bliss and relaxation.

We enjoyed it to the max! Will be coming soon and will go for a bigger chalet next time. Kids loved it especially.

Allison P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Allison P
Family with young children

Great value for money.

Always a great experience and enjoyable for young and old.

Ryno D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ryno D
With spouse/partner

Was lekker rustig.

Dit was lekker rustig, en het veilig gevoel.

Marco M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marco M

Breathtaking.

It was my first time with you and it is my new holiday spot.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Dit was my eerste keur by julle en dis nou my nuwe vakansieplek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lorna S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Lorna S

Die chalet binne is oud en glad nie die geld werd nie.

Montagu Springs het 'n ernstige opgradering nodig. Daar was 'n hele paar goed wat nie ten volle in die huis gewerk het nie omdat dit oud was.

Geoffrey H - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Geoffrey H

Very nice view and nature surroundings.

Montagu was a very nice and tranquil getaway and the chalets were clean & tidy.

Shanice D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shanice D
Family with young children

Very nice area.

Very nice and relaxing. Even my 2 year old son had a blast of a time. Loved each and every moment of being at Montagu Springs wouldn't mind going again.

Juline B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juline B
With spouse/partner

Peaceful view and it was fantastic.

The chalets, swimming pool and area were neat. Very peaceful and the location is perfect.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, veilig en dit was fantasties.

Die chalets, swembad en omgewing was netjies. Baie rustig en die ligging is perfek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tharwa M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Tharwa M
Family with young children

Chalets need an upgrade!

We went 29/10 to 02/11 2018 and it was a really peaceful week, very quiet and beautiful views. We enjoyed the warm pool and park for our child the most. We also loved the fact that the chalet have everything independently like braai area, porch, trees for shade and parking in front of the chalet. What we disliked is the kind of mouldy smell of the chalet, everything is out dated. Curtains had holes in, bedding is very dark can't tell if it's clean because it doesn't have a fresh smell. Shower cap was broken. Microwave sounded like it's about to explode and most of all the chalets don't have an Iron! We asked for assistance and nobody ever came!

Dane S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dane S
With spouse/partner

Awesome.

Awesome. Amazing. Thanks.

Belinka V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Belinka V
Family with young children

There was no water throughout the place and no apology was offered.

We also encountered men smoking weed.

Nicky M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nicky M
Family with young children

Amazing staff, great service, beautiful location, family friendly and just a safe environment.

My favourite thing was that you had everything you would need at your disposal, especially when it comes to the kitchen. Even though the weather wasn't all that great there was enough activities to do and really felt like a home away from home, but better. The staff were really very nice in the reception/reservations area and gave me an immediate positive attitude towards the location. It is really the best way to start your holiday when people offer you service with a smile and such attentiveness.

Tasnime H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tasnime H
Family with young children

Very nice and relaxing.

Our 2nd time at Montagu Springs, very nice, enjoyed our stay every time. We do think they should have one amount for people staying at Montagu to use all pools though.

Juanita D - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Juanita D
With spouse/partner

Baie goeie wegbreek.

Is net dat die inhoud nog baie oud is meubels ens. Julle kan gerus chalets upgrade.

Theodore H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Theodore H
With friends

Good relaxing destination.

Very relaxing destination offering good choices.

Elaine K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elaine K
With friends

Dit was voorwaar 'n wonderlike wegbreek!

Dit was 'n eerste vir meeste van die groep en almal het hulle gate uit geniet!

Elona M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Elona M
Family with young children

Huisie is baie klein maar skoon en netjies.

Foto’s van verblyf bietjie misleidend. Dogtertjie was baie opgewonde om die eende te voer soos geadverteer word en in die welkomboekie. Daar opgedaag op tydstip aangedui, daar is 1 eend en geen voer nie. Die kroegmanne by Avalon Springs was baie vriendelik alhoewel die mense by die winkeltjie “ incheck” deel jou soos 'n krimineel laat voel en baie duidelik maak jy is nie hotelgaste nie. Asof jy eintlik 'n las is. Ongelukkig.

Graham W - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Graham W
Family with young children

Opwindend en rustig.

Die verblyf was lekker net jammer die chalets is bietjie klein, oud en nie so netjies. Sal volgende keer een van die huise probeer.

Adele V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Adele V
Family with young children

It was mostly pleasant.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was meestal aangenaam.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Delcia M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delcia M
Family with young children

Dit was fantasties.

Definitief teruggaan, rustig, kinders geniet die baie.

Astrid S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Astrid S
With spouse/partner

Baie goeie diens.

As 'n eerste besoeker aan Montagu Springs sal ek dit definitief aanbeveel. Baie goeie diens ervaar en personeel baie vriendelik en toeganklik.

Richard B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Richard B

Baie lekker gebly.

Die Plettenberg was baie gerieflik en ons het lekker gebly. Net jammer die koue het gemaak dat ons nie van die swembad kon gebruik maak nie.

Lizwin S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizwin S
Family with teenagers

Breathtaking experience.

Our accommodation at Montagu Springs was unbelievable. The fresh air and warm mineral water makes for a fantastic family holiday destination.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende ervaring.

Ons verblyf by Montagu Springs was ongelooflik. Die vars lug en warm mineraalwater maak vir 'n puik familiebestemming.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tommy H - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Tommy H
With friends

Average.

I was told towels for toilets would be supplied but I was told to pay R30 as deposit for it. Toilets not in a great condition/air con not even working properly. Warm water pool to small for me.

Jessica P - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica P
Family with young children

Thoroughly enjoyed, thank you!

Was at the Wacky Wine Fest. Close to all the farms. Most enjoyable.

Andrew J - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew J
With spouse/partner

Wonderbaarlik.

Dis 'n baie pragtge oord of dorp wat in die natuur geleë is en dis die regtg plek om weg te breek van 'n besige lewe en die natuur en die skeping van God te aanskou.

Johan V - May 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Johan V
Family with young children

Not what I expected.

I was really excited to visit Montagu Springs, but it is highly unlikely that I will go back. The location is amazing and it is incredibly beautiful. The security staff were friendly and helpful. The Avalon pools are clean and we enjoyed swimming there. That's where it stops. There is no after hour support and everything appears to be delegated to security to resolve. A R50 delivery fee to carry a kiosk order across the parking lot is ridiculous! The Small Plettenberg Chalet is in serious need of attention and proper cleaning. The patio was outright filthy, it seems like it hasn't been cleaned in months. Considering that you still have to pay for access to Avalon pools and the state of accommodation, this is not value for money!

Micayla A - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Micayla A
Family with young children

It was amazing, just wish you could add on some more entertainment for the kids.

See stars.

Michelle L - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle L
With spouse/partner

So rustig en waarde vir geld.

Montagu Springs is 'n moet vir geliefdes en gesinne. Daar is iets vir almal om te doen. Dit was regtig 'n wonderlike ervaring. Ons sal vir seker weer gaan.

Doné T - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Doné T
With spouse/partner

Heerlik ontspanne met vriendelike en behulpsame personeel.

Was 'n heerlike ontspanne paar dae, was by warmwaterswembad en dit terdeë geniet. Chalet was netjies en skoon, alles wat jy nodig gehad het. Personeel was deurentyd vriendelik en behulpsaam. Sal weer teruggaan, maar hierdie keer vir langer.

Priscilla B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Priscilla B
With friends

Heerlike rustige omgewing.

Sal beslis weer hier besoek. Chalets is gerieflik, ten spyte van verweer oor die jare! Werk alles en is dit netjies en goed toegerus en veilig.

Dominique B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dominique B
Family with young children

Wonderful family getaway.

This is a great venue with something for everyone. There are tasks for runners and hikers, a huge playground for kids, hot and cold pools and water slides for kids, restaurants and a cafe. The accommodation has everything you need, including a full size oven. The braais are cleaned every day, making it utterly convenient if you want to braai every day. We spent hours in the pools and had a wonderful holiday.

Saadiqah S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Saadiqah S
Family with young children

The whole family enjoyed the stay.

My kids enjoyed it so much. This is really an amazing place for adults and kids.

Gert S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Gert S
With spouse/partner

Baie teleurgesteld in die toestand van die chalets.

Chalets val uitmekaar. Stoof se knoppe is af. Stoele is stukkend. Slaapkamers baie beknop. Stoepreelings word met 'n staal kabel wat aan die dak vas is aanmekaar gehou. My enigste positiewe punt is die plek is baie skoon, binne en buite.

Ann L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ann L
With spouse/partner

Lekker.

Het verblyf baie geniet. Net jammer die warm swembad was groen. Ek meen groen. Het Avlon se warmwaterbronne gebruik. Kantoor staff wonderlik, vriendelik, puik.

Jennifer T - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Jennifer T

Pleasant.

Unit was old but clean. Windows did not all lock. Staff friendly.

Jessica V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica V
Family with young children

Had a fabulous time, had a really nice stay.

Lovely to stay at Montagu Springs.

Andre V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Andre V
With spouse/partner

Rustig.

Lekker stil en die warm water van Avalon is kalmerend.

Saadieqah I - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Saadieqah I
Family with teenagers

Excellent! Keep up the good work.

This place was exactly what I needed and those few days made a big difference. I would really want to go back in future with my family. Thank you guys.

Brunhilda W - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brunhilda W

We had a great experience.

We were a family group of 18. Adults and teenagers. We booked accommodation at the Golden Terraces unit and the Large Plettenberg Chalet. We were very happy clients.

Michelle D - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle D
With spouse/partner

Dit was fantasties.

Ons het 'n fantastiese tyd gehad. Die personeel was baie vriendelik.

Jopie B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jopie B
With spouse/partner

Voldoen aan verwagtinge.

Die eenheid is nogal klein, veral die badkamer. LekkeSlaap moet verkieslik ook by hul inligting beklemtoon dat gaste eie handdoeke, opwaslappe en skottelgoedseep saambring. Ons het egter baie lekker oornag.

Daniel S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel S
With spouse/partner

Dit was fantasties.

Al probleem wat ek ondervind het, was die addisionele kostes wat ek moes betaal het vir die gebruik van swembaddens. Daar was nie melding hiervan gemaak op die webtuiste nie. Indien julle dit kan aanbring vir toekomstige reisigers sal dit waardeer word.

Montagu Springs's response

Hi Daniel,
Dankie vir die terugvoering. Ons waardeer alle kommentaar. Ek sal dit onder die bestuur se aandag bring.

Groete,
Una

Montagu Springs
Ferdinand E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ferdinand E
With spouse/partner

Booking in to the best apartment is essential, Golden Terraces is best.

Overall we had a great time in the Golden Terraces apartment, all facilities were neat and the service excellent. Shall certainly visit again.

Sharene V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharene V
Family with young children

Dit was fantasties.

Ons het dit baie geniet.

Tertius V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Tertius V
Family with teenagers

Duurder as ander soortgelyk vir 'n eens netjiese oord.

Sou verwag dat met 'n bespreeking die mineraalbad gebruik vir gesinne meer bekostigbaar of ingesluit sou wees in pakket, maar res van vermaak voldoende vir so 'n oord. personeel baie vriendelik en behulpsaam sover hul kan.

Hanneke S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanneke S
With spouse/partner

Friendly receptionists guaranteed a pleasant stay!

The fact that we would book here again just confirms how pleasant our experience here was. Even though water wasn't as warm as expected, it didn't spoil our stay. We could walk around as we wished, enjoy nature and the view from our patio.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die vriendelike ontvangsdames verseker 'n aangename verblyfervaring!

Dat ons weer plek sal bespreek, bevestig ons aangename ervaring. Alhoewel die water nie so warm was soos wat ons dit verwag het nie, het dit geensins ons verblyf bederf nie. Ons kon na hartelus stap, die natuur geniet en die uitsig van ons stoep bewonder.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Springs's response

Goeie Dag

Baie dankie vir u wonderlike terugvoering!

Ek is baie bly dat u die verblyf hier geniet het.

Vriendelike Groete,
Louise

Montagu Springs
Carene V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Carene V
With spouse/partner

Aangenaam.

Mooi plek, lekker temperatuur.

Johan E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan E
With spouse/partner

Baie rustig en ontspanne so tussen die berge.

Die Plettenberg huisies skep 'n heerlike vakansie atmosfeer. Ons sal vir seker weer teruggaan vir 'n wegbreek.

Lere S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lere S
Family with young children

Was very pleasant.

Was neat and clean. Had a nice stay!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie aangenaam.

Was baie netjies en skoon. Het lekker gebly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tommie V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Tommie V
With spouse/partner

Aanvaarbaar.

Heeltemal aanvaarbaar vir 'n en route-oornagbestemming. Sal nie langer as 2 of 3 nagte daar bly nie. Die omgewing in die kamp is niks besonders nie.

Cameron O - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cameron O
With spouse/partner

Stunning.

Beautiful relaxing place! Thank you for a wonderful stay, we will definitely use TravelGround services again!

Alice C - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Alice C
Family with young children

Not comfortable.

The accommodation wasn't very comfortable and the little house reeked of smoke when we arrived. I had to buy air freshner the next day to get rid of the smell. I wasn't impressed, also no hot water until we called the Saturday afternoon to ask what's up. I was very upset about the accommodation but had to make the best of it because we had already paid a lot of money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie gerieflik nie.

Die verblyf was nie baie gerieflik nie en ons huisie waarin ons was het vreeslik baie na rook geruik toe ons daar aankom. Ek moes vir my air freshener gaan koop die volgende dag om die ruik 'n bietjie weg te kry. Ek was nie baie beïndruk nie, ons het ook nie warm water gehad totdat ons gebel het die Saterdag laatmiddag om te vra wat aangaan. Ek was baie onsteld oor die verblyf maar moes maar die beste daarvan maak want ons het klomp geld betaal.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Springs's response

Hi Alice,

Dankie vir u tervoering. Ons wardeer enige terugvoering, negatief of positief.

Ek is jammer vir die ongerief wat u moes verduur. Sou u met aankoms die kantoort verwittig het van die probleem sou ons dit onmiddellik uitgesorteer het. Heelwat van die Plettenberg huisies is opgegradeer, so as u in die toekoms weer 'n bespreking sal maak kan u vra vir een van die huisies.

Weereens dankie dat u dit onder ons aandag gebring het.

Groete,
Una

Montagu Springs
Mandisa N - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mandisa N
With spouse/partner

Beautiful with hot pool. Excellent service.

We enjoyed our stay. I would recommend you to get this place. It's affordable.

Etienne V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Etienne V
With spouse/partner

Heerlik ontspanne, vriendelike personeel en die een kuier roep die volgende kuier.

Betrekking op Chalet 88: Wat instandhouding betref, is die ouens daar dalk 'n bietjie lekke annie slaap: Die reling rondom die chalet se stoepie is half aan die uitmekaarval en as jy teen hom sou leun, sou jy dalk self op jou rug val. Twee laaie van die een slaapkamer val uitmekaar wanneer jy hulle uittrek - dit is duidelik lankal in 'n uitmekaarvaltoestand. En dit sou lekke wees as daar darem net iets was om 'n pan mee te skuur.

Aisha H - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aisha H
Family with young children

Dit was 'n rustige naweek.

Die naweek was lekker rustig.

P J - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
P J
Family with young children

Very nice.

Awesome place. Maybe a play room with more games e.g. pool table, table tennis, PS3 games, coin operated game etc. and a tuck shop at the resort can be added to the resort.

Montagu Springs's response

Dear P,

Thank you for your feedback, it is much appreciated. The shop and games room are at the Avalon Springs Hotel on the same premises. Our guest are welcome to make use of their facilities.

Regards,
Una

Montagu Springs
Theresa M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa M
Family with teenagers

Nice, relaxing atmosphere.

Was a nice first time experience, though I can recommend that the lights at the soccer and tennis stay on till later as the boys couldn't play there after sunset.

Montagu Springs's response

Dear Theresa,

Thank you for your feedback it is much appreciated. There are lights which are switch on only by request.

Regards,
Una

Montagu Springs
Jacques L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques L
With spouse/partner

Awesome, love die rustigheid.

Montagu Springs is 'n wonderlike destinasie, ons het ons gate uit geniet daar, perfekte wegbreekplek.

Kobus D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Kobus D
With spouse/partner

The accommodation in the apartment was very nice with a beautiful view and is also very comfortably furnished.

We were very disappointed with the temprature of the water. I won't recommend Montagu Springs for the winter.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf in die woonstel was baie lekker met 'n baie mooi uitsig en is ook baie gerieflik ingerig.

Ons was baie teleurgestel met die temperatuur van die water. Ek sal nie Montagu Springs aanbeveel vir die winter nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charlet V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charlet V

Peaceful accommodation.

Clean, neat and convenient with a stunning view.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige verblyf.

Skoon, netjies en gerieflik met 'n pragtige uitsig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

George M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
George M
Family with teenagers

Montague Springs is awesome.

Montague Springs is the ideal family vacation spot, especially if you have kids. It is safe,clean, secure and very tranquil. I am definitely coming again.

Raymond S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Raymond S
With spouse/partner

Rustig, genotvol en baie bevredigend.

'n Plekkie waar 'n mens ten volle in die natuur kan ontspan. Genoeg aktiwiteite vir alle ouderdomsgroepe. Chalets wat genoeg spasie het. Die warmwaterswembad was hemels.

Charne H - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Charne H
With spouse/partner

Dit was ook net baie koud, aircon het nie gewerk nie.

Net koud, aircon het nie gewerk nie.

Ursula V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Ursula V
With friends

Fantastic.

Lovely place to relax.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Lieflike ontspanningsplek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karen N - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Karen N
With spouse/partner

Not towels, disappointing for people who fly, so no one coul shower/bath. I wasn't impressed.

If they just communicated beforehand that there would be no towels it would have helped a lot.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geen handdoeke vir mense wat vlieg was baie teleurstellend, so niemand kon bad/stort nie. Was nie beïndruk nie.

As hulle net voor die tyd gekommunikeer het dat daar geen handdoeke in die eenheid is nie sou dit regtig baie gehelp het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Springs's response

Goeie dag

Baie dankie vir u terugvoering.

Met elke bevestigingsbrief word ook 'n informasiebrief aangestuur, wat sê watter benodighede saamgebring moet word. Ek vra groot verskoning indien u nie dit ontvang het nie.

Vriendelike groete
Louise

Montagu Springs
Granya C - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Granya C
With spouse/partner

Breathtaking.

Me and my partner were on our honeymoon at Montagu Springs. It was nice and peaceful and we really enjoyed it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was asemrowend.

Ek en my eggenoot was met ons honeymoon by Montagu Springs. Dit was baie lekker rustig, ons het dit baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Springs's response

Goeiedag

Dankie vir die terugvoering. Ons waardeer elke kommentaar goed of sleg. Ek is bly dat u die wiitebrood geniet het en hoop om u in die nabye toekoms terug te verwelkom.

Vriendelike Groete
Una

Montagu Springs
Hugo S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Hugo S
With spouse/partner

Lekker oord, maar behuising was teleurstellend.

Montagu Springs is 'n lekker oord - maar die behuising was teleurstellend. Ons het in Josmont Heights gebly. Die eenheid was baie verwaarloos. (meubels se bekleedsel is oud en gehawend, badkamer voorkoms is oud, sonskerm op die stoep was geskeur, ens.)

Montagu Springs's response

Goeiedag

Baie dankie vir u epos. Ons waardeer alle terugvoering, goed en sleg. Ek is baie jammer om te hoor dat u ongelukkig was met u verblyf. Ons is tans besig om al ons huise op te gradeer.Mag ek asseblief vra vir u persoonlike epos adres vir verdere kommunikasie rondom hierdie saak.

Groete
Una

Montagu Springs
Cathrine L - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cathrine L
With spouse/partner

Very nice, quiet and peaceful place.

Was our 4th wedding anniversary on Valentine's Day. Montagu Springs was the perfect place to be.

Darrel V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Darrel V
Family with young children

Pleasant place to be enjoyed with one's family.

We had a very pleasant time at Montagu Springs. Some attention could be paid to the sofas in the TV room that are old and ripped. The bathroom light was dim when we arrived. The security came to install another light bulb, but over the course of the night, the light dimmed again and made the chalet's power trip.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker familieplek om saam met jou gesin te geniet.

Ons het 'n baie lekker tyd by Montagu Springs gehad. Aandag kan egter gegee word aan die banke by die TV-kamer wat oud en verniel en stukkend was. Die badkamer lig was uitgedoof toe ons arriveer, sekuriteit het 'n ander bulb kom insit maar die nag het die badkamerlig weer uitgedoof en ook die krag laat afslaan in die hele chalet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Constance M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Constance M
With friends

Very peaceful, when you want a breakaway from the bustle.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig, wanneeer jy wil wegbreek van die gewoel.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alec C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Alec C
Family with young children

Living space is limited.

Living space is very limited.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf ruimte beperk.

Verblyf ruimte baie beperk.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charmaine M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Charmaine M

Was very nice, thanks.

Thanks for a pleasant time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie lekker, dankie.

Dankie vir 'n aangename tyd.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ockie O - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Ockie O
With spouse/partner

Not the standard of accommodation that we are used to.

The Plettenberg units are very primitive and not well-equipped. Maybe the chalets would have been a better option.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie die standaard van huisvesting waaraan ons gewoond is nie.

Die Plettenberg wooneenhede is primitief en nie goed toegerus nie. Miskien sou die chalets 'n beter opsie gewees het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montagu Springs's response

Goeie dag.
Baie dankie vir u terugvoering. Ons waaardeer enige komentaar negatief of positief. Ons is tans besig met stelselmatige opgradering van die chalets.
Groete
Una

Montagu Springs
Leonie D - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Leonie D
Family with young children

Superb

My overall experience from booking to our stay at Montagu was very pleasant. A special thank you to Melitta. She is really a superstar. Well done. Keep up the good work!

Montagu Springs's response

Dear Leonie,
Thank you very much for taking the time to write to us regarding your experience at Montagu Springs recently.
We appreciate your wonderful review!
Kindest Regards,
Louise

Montagu Springs
Audrey C - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Audrey C
With spouse/partner

Unpleasant, smelly & unclean.

The unit we occupied (Josmont Heights) was in a bad state, it was smelly and dirty around the kitchen area, the fridge was in a bad state too, smelly and badly rusted which was unappetizing and was barely working. the notice above the microwave (as I have seen it about 30 years ago) is still the same prob 40+yrs old with frame and all. The bathroom door had no key which was inconvienient. The staff was friendly except for their manager Una who was very abrupt and unfriendly. We had an embarrassing incident when she insisted on a hard copy of proof of payment, I had to phone LekkeSlaap to intervene. This once again brought me to the conclusion that it's best to deal direct and not via a third party. I definitely will not recommend Montagu Springs, Avalon Springs would be a better choice with regards to cleanliness and comfort.

Smith B - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Smith B

Montagu's pride!

Excellent communication prior to our visit. Peaceful and quiet setting for any weary traveller. Hot baths certainly a cure for sore muscles after a long road trip!

Adnaan B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Adnaan B
Family with teenagers

We had an awesome time, thanks.

We found the place very clean an the staff was super friendly. We will definitely be back.

Marne V - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Marne V
With spouse/partner

Baie teleurstellend, onaangenaam en geld mors!

Ek en my man was baie opgewonde om vir een aand by Montagu Springs aan te bly, aangesien nie een van ons al ooit daar was nie. Ons was van plan om heerlik te ontspan voordat ons die pad Stormsrivier toe verder sou aandurf. Verbaas en uit die veld geslaan was ons egter, toe ons besef dat Montagu Springs eintlik net parasiteer op Avalon Springs. En dat Montagu Springs nie warmbronne het nie, maar 'n vakansieoord is met een kunsmatig verhitte swembad. Die warmbronne wat nie kunsmatig verhit word nie is egter binne in Avalon Springs se oord en Montagu Springs is daar rondom gebou. Dus moet 'n mens 'n daaglikse fooi betaal per persoon om binne-in Avalon Springs die swembaddens te benut. Ten spyte hiervan kon Montagu Springs steeds 'n aangename ervaring gewees het, indien dit nie vir die volgende ellendige slaggate was nie: Die ontvangsdame was glad nie baie vriendelik of behulpsaam nie. Sy het heeltyd geïrriteerd voorgekom. Sy wou selfs weet of ek en my man nou eintlik getroud is, terwyl sy veroordelend na my ringvinger gestaar het. Op my man se vraag oor hoe naby ons eenheid aan die swembaddens geleë is, was ons die volgende toegesnou: "Almal moet maar bietjie oefening kry, die stappie sal jul goed doen..." Hoe uiters onprofessioneel. Die eenheid waar ons gebly het was in 'n aaklige toestand! Dit het 'n reuk gehad wat mens sou oortuig dat die plek jare laas vars lug gehad het. Toe ek in die slaapkamer staan, het 'n kakkerlak oor my voet gehardloop! Wie weet hoeveel daar nog was!? Die gordyne was al deurgebak en het absoluut geen lig uit die kamer gehou nie. Ek kon dwarsdeur sien. Die matte was ook vol vieslike vlekke en was duidelik jare laas skoongemaak. Ons het reeds voor sonop die volgende oggend vertrek omdat my man se hele lyf so vreeslik vol bytplekke was van die matras dat ons dit nie langer kon uitstaan nie. Die selfsorg-eenheid was wel ruim, maar so verouderd dat die balkon se reëling byna uitmekaar geval het en die plek 'n allemintige klomp instandhouding benodig. Mens kan sien dat daar dekades laas enige aandag aan die plek gegee is - die inligtingstuk oor die mikrogolfoond en ligte is nog met 'n outydse tikmasjien getik! Ons het in Josmont Heights binne-in die Montagu Springs vakansieoord gebly. Hulle het nog gespog dat dit gepas is vir 'n wittebrood ─ gelukkige het ons dit nie daarvoor bespreek nie! Nee wat, dit was die duurste verblyf van ons hele vakansie en ek kan nie uitgepraat raak oor hoe treurig dit was nie. Nooit ooit weer nie. Ek kan egter met groot vrymoedigheid Avalon Springs aanbeveel. Hulle het hul eie warmbronne en is baie bekostigbaar. Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam en professioneel. Die swembaddens en kamers is baie goed in stand gehou en die plek is waarlik pragtig. Montagu Springs is glad nie 'n vakansiebestemming wat ek sou aanbeveel vir 'n getroude paartjie nie, maar Avalon Springs is beslis die moeite werd. Ter afsluiting wil ek net benadruk dat ons glad nie kieskeurige vakansiegangers is nie en al ons ander verblyf en bestemmings terdeë geniet het, maar dat Montagu Springs absoluut afgryslik was.

Juliet M - Jul 2014
Overall score
Cleanliness