The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Montana Cape Guest House | TravelGround
+37

Montana Cape Guest House

Guest House

Review Summary

4.9 out of 5from 62 reviews for Montana Cape Guest House
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Juan -claude A - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juan -claude A
Individual traveler

Skoon en gemaklik met baie vriendelike diens.

Stil en baie bekostigbaar.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie vir jou besoek. Hoop ons sien jou weer.
Groete
Chris en Eve

Montana Cape Guest House
Marilda S - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marilda S
Individual traveler

Absoluut puik.

Gasheer en gasvrou ongelooflik vriendelik en behulpsaam, die plek skoon, netjies en goed geleë. Heerlike ontbyt. Sal vir seker weer daar aandoen, baie dankie.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie Marilda
Kom weer kuier
Waardeer jou terugvoer
Dit was goed om jou te ontmoet
Groete Chris en Eve

Montana Cape Guest House
Sanette H - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanette H
With spouse/partner

Very welcoming.

Down to earth people, everybody felt welcome. Good value for money.

Montana Cape Guest House's response

Thank you Sanette.
Lovely to have you stay with us. Hope to host you again. Take care.
Chris and Eve

Montana Cape Guest House
Aneen F - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aneen F
Individual traveler

Perfek.

Eve was die perfekte gasheer. Kamer was altyd skoon en netjies. Ek sal beslis weer daar bly.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie, Aneen.
Hoop om jou weer te Sien
Groete,
Eve

Montana Cape Guest House
Hannes M - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes M
With friends

Vriendelik, skoon en netjies.

Die mense se gasvryheid en vriendelikheid was nog net so mooi soos die vorige keer dat ons daar oorgebly het.

Juanita J - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanita J
With spouse/partner

Fantastic.

It was very nice with very friendly hosts.

Montana Cape Guest House's response

Thank you Juanita. Hope to see you both again. It was lovely meeting you all.

Montana Cape Guest House
Andre R - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre R

Veilige, skoon plek.

Waarde vir geld en baie skoon.

Pauline S - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pauline S
On business

Very pleasant. Well situated for business purposes.

Montana does not serve breakfast - due to miscommunication on our side I did not realize this. However they went out of their way to do breakfast for me even though it is not the norm. This was very much appreciated and not something they had to do - but they were prepared to go the extra mile! Thanks very much!

Montana Cape Guest House's response

Thank you Olivier
Take care. Eve

Montana Cape Guest House
Magda E - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Magda E
Individual traveler

Uitstekend!

Baie vriendelik en behulpsaam. Baie gasvry en sien om gaste se behoeftes.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie Magda.
Ek waardeer dit en hoop om jou weer te sien.
Groete, Eve.

Montana Cape Guest House
Anneline G - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneline G
With spouse/partner

Skoon. Verwelkomend. Waarde vir geld.

Waarde vir geld. Beveel vir seker aan.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie
Ons hoop om van julle weer te hoor Groete Eve

Montana Cape Guest House
Elise O - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elise O
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Baie netjies. Sal beslis weer gaan.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie.
Sien uit om julle weer te sien.
Groete ,
Eve

Montana Cape Guest House
Wayne F - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wayne F
With spouse/partner

Had an amazing stay.

Owners are very nice and had the best treatment. Very safe as well and close to mall.

Montana Cape Guest House's response

Thank you Wayne. We enjoyed meeting you all and hope to see you again.

Montana Cape Guest House
Carisma B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carisma B
With friends

Pragtige ruim kamers met alles wat nodig is.

Ons sal die pragtige plek, wat baie sentraal is oral aanbeveel. Baie vriendelike diens en ontvangs.

Montana Cape Guest House's response

Bake dankie.

Montana Cape Guest House
Maria T - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria T
With spouse/partner

Lekker stil en rustig! Ons bly heerlik daar en sal dit beslis aanbeveel. Dankie Eve.

Baie netjies, elke dag skoon handdoeke. Baie veilig en gerieflik. Dankie Eve.

Montana Cape Guest House's response

Bake dankie Maryka. Hoop dat julle weer eendag kom bly.
Groete, Eve.

Montana Cape Guest House
Lillian M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lillian M
Family with teenagers

We had a pleasant stay.

The rooms were clean and well stocked up with daily necessities. The owners were available to assist with a big smile.

Montana Cape Guest House's response

Thanking you Lillian. We were pleased to meet you all. Wishing your girls all the best for their future studies.
Regards Eve

Montana Cape Guest House
Maria T - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria T

Heerlik gebly, baie dankie.

Diens was uitstekend. Baie gavry!

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie Maryke.
Ons geniet julle twee hier as julle kom bly. Sien uit na julle volgende besoek.
Groete Eve

Montana Cape Guest House
Caron L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caron L
Individual traveler

Paradise

A little piece of paradise! Clean, friendly, charming and just superb!

Montana Cape Guest House's response

Thank you very much, Caron.
So lovely to see you again.
Greetings.
Eve

Montana Cape Guest House
Petro D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro D
Individual traveler

It was very pleasant, clean and neat.

The owners Chris and Eve are very friendly and pleasant people. Their guesthouse is very neat, clean and in a very quiet environment.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie aangenaam, skoon en netjies.

Die eienaars Chris en Eve is baie vriendelike en aangename mense. Hul gastehuis is baie netjies, skoon en in 'n baie rustige omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie Petro,
Ons het jou kuier geniet en dink aan jou en jou man met sy rug operasie herstel . Hoop ons kan help in die toekoms
Groete Eve.

Montana Cape Guest House
Petro D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro D
Individual traveler

Skoon, vriendelike eienaars en awesome.

Fantastiese verblyf.

Robert S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robert S
Individual traveler

Comfortable.

The owners are very welcoming and friendly. The guest house is very clean and modern.

Montana Cape Guest House's response

Thank you Robert . Regards Eve

Montana Cape Guest House
Hannie V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannie V
With spouse/partner

Fantastic.

Very clean and peaceful accommodation, near lots of attractions and restaurants. Pleasant owners going out of their way to offer everyone the best. Will definitely recommend this as a good accommodation option.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Baie skoon en rustige verblyf, naby aan baie besienswaardighede en restaurante. Aangename eienaars wat uit hul pad gaan om aan almal die beste te bied. Sal beslis hierdie aanbeveel vir goeie verblyf-opsie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie Hannie,

Hoop julle sal weer kom .

Groete Eve

Montana Cape Guest House
Barbara O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barbara O
With spouse/partner

Superb, excellent. Words cannot describe how great this guest house is.

The day we arrived, Eve welcomed us and made us feel at home. There were two rooms available (Aloe and Lilly) so she showed us both and asked us which one we would love to stay in. Both rooms are incredible, but we chose Aloe because it's more private, since my partner was busy with his work stuff, it was easy for him to concentrate. I love everything about the room, the kitchen has a big space where I felt comfortable every time I was cooking. The bed is comfortable and made me feel like we shouldn't leave the place. The bathroom has both a bathtub and a shower. We had TV with all our favorite DStv channels. Everyday, they were changing towels, giving us toilet papers, snacks and milk, new dish clothes and cleaning up for us. Aloe room has a nice view both during the day and at night. The place is neat and tidy, safe and quiet. I enjoyed the swimming pool side, it has chairs where you can sit and relax and also clean towels in case you decide to swim. We had Wi-Fi access all the time which made my partner work freely and easily. It really is a beautiful place and I'd recommend it to anyone who wants to visit Montana, but is struggling to find a place, you will never go wrong at Montana Cape Guest House. Oh My! The day we checked out, I really didn't feel like checking out, because I was still enjoying my stay. My partner promised me we are still coming back even if it means for just a day or two. I will hold on to that and to seeing lovely Eve again. Thank you so much for making our stay so lovely and amazing. Keep up the good work.

Montana Cape Guest House's response

Thank you Barbara for your appreciative words. It was a pleasure to have you both at our establishment.
You were five-star guests and we thank you for your consideration.
Trust we will see you again.
All the best with your studies
Greetings,
Eve

Montana Cape Guest House
Elsa V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsa V
With friends

Outstanding.

Amazingly hospitable and outstanding service. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Ongelooflik gasvry en uitstekende diens. Sal beslis weer hier gaan oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Dis was n plesier. Dit was aangenaam om julle te huisves.
Kom gerus weer.
Groete,
Eve

Montana Cape Guest House
Phillip B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phillip B
Individual traveler

Very satisfied.

I was very happy and satisfied and will definitely stay here again. The bonus was the additional surprises I was surprised with!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uiters tevrede.

Ek is totaal tevrede en gelukkig en sal beslis weer hier bly. En die bonus was die addisionele bederfies waarmee ek verras is!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie. Ons hoop om weer van u te hoor .

Groete
Chris en Eve

Montana Cape Guest House
Christo L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo L
With spouse/partner

Fantastic.

Very clean and tidy. The host was kind and helpful. Would recommend anyone to look into this guesthouse for their next stop over. Thank you.

Ronnie S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronnie S
Individual traveler

Very convenient and friendly, will recommend it to anyone.

I really recommend Montana Cape Guest House, the accommodation was very comfortable. Everything needed and more was in the place. The owners are very friendly and helpful. I really appreciated the follow-up on their part. Keep it up!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik en baie vriendelik, sal enige tyd iemand na hulle toe aanbeveel.

Ek kan Montana Cape Guest House regtig aanbeveel, die verblyf was baie gerieflik gemaak. Alles wat nodig was en nog meer was in die plekkie. Die eienaars is baie vriendelik en behulpsaam. Ek het die opvolg van hulle kant af regtig waardeer. Hou so aan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
With spouse/partner

Sal enige tyd weer daar bly.

Baie vriendelike, persoonlike ontvangs. Gerieflike, netjiese kamer gehad. Vir die prys het ek iets meer eenvoudig (minder luuks) verwag, maar was aangenaam verras. Well done, Eve en mag jul nog lank Montana Cape Guest House bedryf.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie Johan,
Ons hoop om julle weer te sien. Groete Eve

Montana Cape Guest House
Altea P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Altea P
On business

Comfortable and safe.

Safe, clean and neat. Well received.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik en veilig.

Veilig, skoon en netjies. Vriendelike ontvangs.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie Altea, altyd aangenaam om julle te sien. Sterkte met julle werk.
Groete Eve

Montana Cape Guest House
Llewellyn L - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Llewellyn L
With spouse/partner

It's absolutely wonderful.

See star-rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is absoluut wonderlik.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Beste Llewellyn,

Baie dankie, ons waardeer die terugvoering.

Groete,
Eve

Montana Cape Guest House
Amanda H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda H

A fantastic guest house. Home away from home.

I had the privilege to stay at Montana Cape Guest House for 12 days. We were a family group of 3. My son stayed in his own en suite room. The setup was really elegant, spacious and beautiful. The bathroom was large with a bath and a shower. There was also a little fridge in his room as well as the facilities to make coffee or tea. My sister and I stayed in another en suite room with a little kitchenette. Our bathroom was huge, also with a bath and a shower as well as double basins. The room was spacious and beautiful, with two windows which made the room nice and sunny. The kitchenette was sufficiently stocked with everything we might need. However, this doesn't even begin to describe how amazing our stay at Montana Cape Guest House was. To begin with, our hosts, Eve Botha and her husband, were extremely welcoming and friendly. They helped us get our stuff into our rooms. They explained and showed everything to us. Every single request we had was met immediately. The rooms was kept immaculately, clean and fresh towels was placed in the bathrooms on a daily basis. During our stay we woke up to a large power outage. Eve brought us flasks with hot water for coffee/tea and suggested we take showers immediately while the water in the hot water systems were still hot. They also assisted us with doing our laundry. This has been one of the best guest house experiences I have ever had. I can recommend Montana Cape Guest House to anyone who wants to stay somewhere affordable but with all the amenities you need. I will definitely stay there again when I am in Pretoria.

Montana Cape Guest House's response

Dearest Amanda,
It was such a privilege for Chris and me to be of assistance to you all.
Thank you for such a kind review.
We hope to see you again when you are in Pretoria again.
Thanking you.
Regards,
Chris and Eve

Montana Cape Guest House
Bertus N - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bertus N
With spouse/partner

Baie goed.

Getekende verblyf, sal aanbeveel. Baie goeie diens vanaf eienaar.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie.

Montana Cape Guest House
Hettie S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hettie S
Individual traveler

One word: Fantastic.

This was home away from home.

Montana Cape Guest House's response

Thank you Hettie. It was such a pleasure to meet you and share experiences with you.
Please visit us again.
Regards,
Eve

Montana Cape Guest House
Rose M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rose M
On business

Suitability.

Met all expectations of a home away from home. Beautiful and a place to relax.

Montana Cape Guest House's response

Thank you Rose. We hope to see you again soon. Regards Eve

Montana Cape Guest House
Michele C - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michele C

It was awesome. Eve, your hospitality is wonderful.

Eve was the friendliest and most helpful hostess. Everything was very tidy and clean and beautiful. She went the extra mile to make everyone comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was awesome. Eve, julle gasvryheid is wonderlik.

Eve was die vriendelikste en hulpvaardigste gasvrou. Alles was baie netjies en skoon en pragtig. Sy het die ekstra myl gegaan om almal gerieflik te maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lilian Z - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lilian Z
On business

Absoluut gemaklik, netjies en huislik.

Eve was 'n pragtige vriendelike en gasvrye dame wat my sommer onmiddelik gemaklik en tuis laat voel het. Daar was 2 keer kragonderbrekings in die area en sy het haar gaste heeltyd mooi op hoogte gehou. Haar skakeling voor en na die tyd was ook baie waardeer. Ek sal hul vir seker aanbeveel.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie Lillian.
Kom weer kuier. Ons het dit geniet om jou te ontmoet.
Groete
Eve

Montana Cape Guest House
Denise S - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denise S
With spouse/partner

Moet beslis aanbeveel word. Uitstekende verblyf.

Pragtige, veilige gastehuis. Uitstekend geleë, baie billik en die beste diens. Beslis waarde vir geld.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie.

Montana Cape Guest House
Nick S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nick S
With spouse/partner

Awesome!

Die eienaars laat mens baie tuis voel. Die kamer was netjies met 'n groot badkamer. Sal definitief weer daar gaan oornag!

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie. Ons is Bly julle het tuis gevoel.
Hoop om julle weer te sien.
Groete,
Eve

Montana Cape Guest House
Yolandi H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi H
With spouse/partner

Ongelooflik, puik diens en waarde vir geld.

Uitstekende kliëntediens! Baie netjies, privaat en veilig. Sal met graagte weer by Montana Cape Guest House oornag. Heerlike ontbyt en het baie welkom gevoel. Definitief waarde vir jou geld.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie. Hoop om julle weer te sien en kom bly. Groete, Eve.

Montana Cape Guest House
Johan S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
With spouse/partner

Absoluut waarde vir geld.

Waarde vir geld, baie vriendelik en hulpvaardige eienaars, skoon en netjies, sal enige tyd weer dié gastehuis bespreek.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie. Sien uit om julle weer te sien.
Groete,
Eve

Montana Cape Guest House
Coen V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Coen V
With spouse/partner

Uitstekend!

Daar is min sulke vriendelike en gasvrye mense soos Eve en Chris. Al die geriewe is uiters netjies en in 'n uitstekende toestand. Dit was voorwaar 'n plesier om by hierdie gastehuis tuis te gaan.

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie vir jul vriendelikheid en mooi wense. Ons hoop julle kom weer kuier.

Groete,
Chris en Eve

Montana Cape Guest House
Damian D - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Damian D
On business

Very good accommodation in the area, neat, very friendly owners and excellent service.

Montana Cape is definitely accommodation to return to. The location was perfect for us business travellers. The guesthouse is neat and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie verblyf in die area, netjies, baie vriendelike eienaars en uitstekende diens.

Montana Cape is definitief 'n verblyf om weer na toe te kom. Ligging was perfek vir ons sakereis. Gastehuis is baie netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie. Hoop om julle weer te sien.

Groete
Eve

Montana Cape Guest House
Carla H - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla H
Individual traveler

Absolutely stunning.

What an exquisite place. You really couldn't ask for a cleaner, more comfortable room. Everything you need and more. True value for money. Eve is a great hostess.

Montana Cape Guest House's response

Thank you for your kind words. We enjoyed having you to stay and hope to see you again .
Regards
Eve

Montana Cape Guest House
Sylvain R - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sylvain R
Individual traveler

Goede gastheer en vrouw die u helpen waar zij kunnen.

Het was maar een tussenstop van enkele dagen.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie. Dit was aangenaam om julle te ontmoet van Belgie.

Montana Cape Guest House
Riaan R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Riaan R
With spouse/partner

'n Baie netjiese plek.

Puik diens, sal graag weer daar tuisgaan.

Christine L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine L
Individual traveler

Vriendelik en baie behulpsaam.

Absoluut netjies presies wat jy op fotos sien.

Charmaine V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine V
With spouse/partner

Better than your 5 star grading.

Value for money, spotlessly clean, professional and very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beter as jul 5-ster-gradering.

Waarde vir geld, onberispelik skoon, professioneel en baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie.

Montana Cape Guest House
Hannes M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes M
With friends

Die verblyf was ongelooflik.

Die hele ervaring was puik. Die personeel is vriendelik en behulpsaam. Die verblyf is skoon en pynlik netjies. Baie gerieflik! Fantastiese waarde vir geld!

Montana Cape Guest House's response

Baie dankie.

Montana Cape Guest House
Maria D - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria D
With friends

Beautiful and friendly, we really enjoyed it.

Located ina beautiful area, you're warmly welcomed when you arrive and you immediately feel at home when you enter the room. Rooms area beautiful and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie mooi en vriendelik, het dit baie geniet.

Geleë in 'n baie mooi area, met die intrapslag word jy vriendelik gegroet, en as jy in die kamer instap, voel jy sommer tuis. Kamers is baie mooi skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie. Hoop om julle weer te sien. Groete Chris en Eve

Montana Cape Guest House
Rita O - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rita O

Wonderful, hospitable people!

Eve went out of her way to make my accommodation as pleasant as possible. The guesthouse is centrally located, peaceful and safe. Excellent service and accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike gasvrye mense!

Eve het uit haar pad gegaan om my verblyf so aangenaam as moontlik te maak. Die gastehuis is baie sentraal, rustig en veilig. Uitstekende diens en verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie Rita. Ons het dit so Geniet om u en u man te bedien. Ons hoop julle kom weer by ons Bly.
Dankie vir die mooi revue.
Groete
Eve

Montana Cape Guest House
Elmarie V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Elmarie V
With spouse/partner

Baie skoon en netjies.

Ons het spesifiek 'n kamer bespreek met 'n lugversorger en bad. Met ons aankoms het ek nie die opsie gekry nie, maar 'n kamer sonder enige van die twee. Kon sien die kamer is vir iemand anders gegee, dalk 'n dubbele bespreking. Daar was nie vir ons 'n verduideliking gegee nie. Ons was ontevrede daaroor, aangesien 'n mens betaal spesifiek vir iets en dit dan nie kry nie.

Montana Cape Guest House's response

Ons is baie jammer . Dit was n misverstand. Ons bedoeling was om julle n groter Kamer aan te bied. Daar was nie spesifiek vir n aircon of n bad gevra nie.
Ons wil julle graag n gratis aand in die toekoms aanbied.

Montana Cape Guest House
Marelize P - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marelize P
With spouse/partner

Clean, tidy, comfortable.

Had a lovely stay, was incredibly tidy and clean and felt at home immediately. It was very quiet and peaceful for people that want to sleep in, there was a TV with DStv in the room, restaurants and shops are located nearby.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies, gemaklik.

Baie lekker gebly, was ongelooflik netjies en skoon en het dadelik tuis gevoel. Dit is baie stil en rustig vir mense wat wil laat slaap, daar was 'n TV met DStv in die kamer, restaurante en winkels baie naby geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amanda S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda S

Beautiful location with clean and tidy rooms.

It's a beautiful guest house with clean and tidy rooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige ligging met skoon en ruim kamers.

Dis 'n pragtige gastehuis met skoon en ruim kamers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thabo C - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thabo C
With spouse/partner

It was just perfect!

Eve, thanks for the wonderful service during our visit there. Very very tidy and everything was perfect. I will definitely recommend it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was perfek gewees!

Eve, baie dankie vir die wonderlike diens tydens ons verblyf daar. Pynlik netjies en alles was perfek. Ek sal dit beslis aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Baie Dankie. Ons waardeer die goeie kommentaar. Hoop om julle weer te sien as julle in Pta is.
Groete,
Eve

Montana Cape Guest House
Amanda L - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda L
Family with teenagers

Neat and safe guesthouse.

See the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese en veilige gastehuis.

Sien die sterre!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Thank you Amanda. It was lovely to have you stay with us. I hope to see you again.
Regards,
Eve

Montana Cape Guest House
Altea P - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Altea P
On business

Relaxing and safe.

Thank you, it was value for money, neat, safe with friendly reception. Felt welcome and had a nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en veilig.

Dankie, dit was waarde vir geld, netjies, veilig en die ontvangs was vriendelik. Het baie welkom gevoel en heerlik gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Thank you Altea. We so enjoyed both you and Zelma and hope to see you again in the new year.
Wishing you both all the best with your work and ministry.
Regards
Eve

Montana Cape Guest House
Greg F - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Greg F
With spouse/partner

It was fantastic.

Eve was very hospitable. We felt at home. Will definitely stay there again next time we're in Pretoria.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was net fantasties.

Eve was baie gasvry. Ons het tuis gevoel. Sal beslis weer daar gaan bly indien ons weer in Pretoria is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Montana Cape Guest House's response

Hi Greg,
We hope you will visit us in the near future. Thank you for the kind words of appreciation.
Regards,
Chris and Eve Botha

Montana Cape Guest House
Richard C - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard C
With spouse/partner

We had a pleasant, peaceful and happy stay.

Eve is a wonderful host and went out of her way to make us feel welcome. It is a peaceful area, close to shops and facilities. We will definitely be back in the future.

Montana Cape Guest House's response

Thank you. It was such a pleasure to have you both staying at our guest house. We hope to see you both again soon.
Regards,
Chris and Eve

Montana Cape Guest House
Diane B - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diane B
Individual traveler

Very pleasant.

Very friendly and spotlessly clean. Comfortable room and felt very welcome.

Montana Cape Guest House's response

Hi Harry,
It was great to meet you. Thank you for your kind words. We hope to see you again should you be in Pretoria.
Regards,
Chris and Eve botha

Montana Cape Guest House
Jacques T - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques T
Individual traveler

Baie vriendelik ontvang en goeie waarde!

Vriendelike ontvangs en kamer is goed toegerus met alles wat nodig is. Ligging ook goed!

Montana Cape Guest House's response

Hi Jacgues,
Thank you for the kind words of appreciation.
We enjoyed your stay at our guest house. We hope to see again in the future.
Regards,
Chris and Eve Botha

Montana Cape Guest House
Teresa D - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Teresa D
With spouse/partner

'n Pragtige gastehuis, baie gerieflike en smaakvolle kamer en wonderlike gasheer en gasvrou.

Montana Cape Guest House getuig van die hoogste kwaliteit verblyf wat afgerond is met finesse en fyn detail. Dit was 'n heerlike ervaring om daar te oornag en ons gaan definitief weer daar n draai maak. Die gasvryheid en vriendelikheid waarmee ons ontvang was, is onverbeterlik. Baie dankie vir n onvergeetlike verblyf.

Montana Cape Guest House's response

Hi Theresa,
Thank you. We so enjoyed your visit and getting to know you a bit.
We hope to see you again soon.
Regards,
Chris and Eve Botha

Montana Cape Guest House
Theuns L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theuns L
With spouse/partner

Wonderlike, vriendelike en behulpsame gasheer en gasvrou.

Mense was baie vriendelik. Kamers is baie netjies en gerieflik. Voel of mens in jou eie huis bly en bietjie bederf word!

Montana Cape Guest House's response

Hi Theuns,
Thank you do much for the kind words. It is much appreciated. We enjoyed your company and hope to be able to accommodate you again.
Greetings
Chris and Eve Botha

Montana Cape Guest House
Tharina J - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tharina J
With spouse/partner

Verblyf was baie netjies, veilig en die ontvangs was baie hartlik.

Ons het ons verblyf Montana Cape Guest House baie geniet en kan dit vir enigeen aanbeveel. Ons ontvangs was baie vriendelik en alles was vir ons koms in plek. Baie dankie Eve!

Montana Cape Guest House's response

Dear Tharina,
Thank you for the kind words regards the Lily room. It is appreciated. We hope to be able to accommodate you and your husband again in the near future. Wishing you both all the best with your guest house and farming.
Greetings.
Kind regards
Eve Botha

Montana Cape Guest House
From
R600
per night, for 2 ppl
From
From R600
per night, for 2 ppl
From
R600
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 901 Stangeria Street, Montana Park, Pretoria, 0159, Gauteng
  • No children under 6
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDNlY2E4ZDQzLWI2ZDgtNDgzMy05ZWM3LTY2YjBmMDM4MjM2YQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R600  per night, for 2 ppl 62 5 1 5 901 Stangeria Street Montana Park 0159 Gauteng 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -25.689918 28.263185
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!