The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Mooiberg Cottage | TravelGround
+10

Mooiberg Cottage

17 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 17 reviews for Mooiberg Cottage
Cleanliness
4.6/5
Service
4.6/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Ernest M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ernest M
Individual traveler

Uitstekende ontvangs, vriendelik en vinnig.

Eenheid netjies met alle basiese benodighede. Die welkomdruiwe asook wyn het reis soontoe afgerond.

Jaydean T - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaydean T
With spouse/partner

Exceptional service.

According to my parents the service they received was exceptional. Hosts went the extra mile as far as they could to ensure that their stay was a pleasant and enjoyable one. Would definitely recommend Mooiberg as your next place to stay.

Mooiberg Cottage's response

Thank you so much, your parents were a pure delight to have. we loved having the stay.
we will welcome them back.
with kind regards
Anne Erasmus
Mooiberg Cottage

Mooiberg Cottage
Yvette S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvette S
With spouse/partner

Best accommodation on our trip.

Setting perfect. Cottage comfortable homely. Everything you need lots of finer detail that just made it special. Private stoep tranquil and very private. Hostess very attentive. Rested and enjoyed the beautiful setting.

Mariette V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mariette V
With spouse/partner

Waarde vir jou geld. Mooi en stil.

Was baie goed ontvang.

Mooiberg Cottage's response

Baie dankie, julle was fantastiese gaste.

Mooiberg Cottage
Gerrit K - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerrit K
With spouse/partner

Neat and clean, very nice location and service level excellent.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon, baie mooi ligging en diensvlak uitstekend.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiberg Cottage's response

Baie dankie vir julle besoek by Mooiberg, ons hoop om julle weer hier te kan verwelkom.
Julle was uitstekende gaste. Nogmaals baie dankie.

Groete
Anne Erasmus
Mooiberg Cottage

Mooiberg Cottage
Teniel T - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Teniel T
With spouse/partner

Lovely.

What started off as a rocky start to the our stay at Mooiberg Cottage, actually ended up being a lovely 3-days away for my partner and I, as we spent most days exploring more of Montagu and it's neighbouring towns. Mornings and evenings were lovely to enjoy outside, (at the back of the property which is where the cottage is located), enjoying your typical winter skies.

Mooiberg Cottage's response

Thank you for your stay. we are happy you enjoyed being here.
safe travels.

Mooiberg Cottage
Sedonia L - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sedonia L
With spouse/partner

Lovely place to stay.

The cottage was neat and clean. Attention to detail to make a pleasant stay. Thanks to the friendly owner. We had a lovely stay. Nice and quiet!

Mooiberg Cottage's response

Thank you for being such wonderful guests. Please come again!

Mooiberg Cottage
Mandy J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mandy J
With spouse/partner

Ek sal Mooiberg Cottage vir enige een wat rustigheid soek aanbeveel.

Die gasvryheid was fantasties. Die huisie is mooi, netjies en ruim. Die bed en beddegoed was skoon en die kombuisie is toegerus met alles wat jy nodig het. Die uitsig is asemrowend en die hoenders is vet en die skape kou heeldag. En die plek is baie veilig: jy is in die dorp, maar dit voel nie so nie. So ja, ek en my man sal weer wil gaan. Mooiberg is 'n plek waar jy kan rus met 'n braaivuur in die namiddag en 'n kaggel in die aand wanneer dit koud is.

Carol-ann L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carol-ann L
With spouse/partner

Dit was heerlik, baie knus en pragtig.

Ek sal enige tyd weer teruggaan na Mooiberg. Dit is 'n heerlike plekkie om net weg te kom uit die gewoel.

Mooiberg Cottage's response

Liewe Carol-Ann,
Dit was so lekker om julle as ons gaste hier te hê, voorwaaar 5-ster gaste. Ons sien uit om julle weer te verwelkom, nogmaals baie dankie.
Groete
Anne Erasmus
Mooiberg Cottage

Mooiberg Cottage
Johan O - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan O
With spouse/partner

Had a great stay, everything was available.

Good, neat, clean, safe accommodation. All the necessary equipment available. Pleasant, friendly and hospitable owners.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly, alles was beskikbaar.

Goeie netjiese skoon veilig verblyf, alle nodige toerusting beskikbaar aangename vriendelike gasvrye eienaars.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiberg Cottage's response

Baie dankie dit was vir ons heerlik om julle hier by ons te hê. Julle is altyd welkom hier, julle is wonderlike en bedagsame gaste!
Groete,
Anne Erasmus
Mooiberg Cottage

Mooiberg Cottage
Willem P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem P
With spouse/partner

Rustig en lekker.

Netjiese fasiliteite. Pragtige omgewing. Goeie en vriendelike kliëntediens.

Mooiberg Cottage's response

Beste Theresa,

Dankie vir julle besoek. julle was sulke wonderlike gaste. ons sien uit om julle terug te verwelkom n volgende keer.

Beste groete
Anne
Mooiberg Cottage

Mooiberg Cottage
Hanlie T - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hanlie T
With spouse/partner

Wonderlike, rustige verblyf!

Mooiberg Cottage het alles gehad wat ons benodig vir 'n paar dae se wegbreek. DStv in die lekker koel cottage vir wanneer ons net bietjie wou ontspan deur die dag en dit te warm was buite. Pragtige uitsig in die aande wanneer ons gebraai het. Baie gemaklike bed met lekker vars linne. Sal Mooiberg enige tyd aanbeveel wanneer 'n mens Montagu wil verken of net 'n ontspannende wegbreek naweek soek. Daar is ook 'n lekker swembad om in af te koel. Alhoewel dit langs die eienaar se huis is, is dit nog steeds baie privaat.

Mooiberg Cottage's response

Liewe Hanlie
So baie, baie dankie vir julle. Julle was sulke wonderlike gaste en ons verwelkom julle graag terug.
Baie dankie nogmaals
Groete
Anne Erasmus Mooiberg Cottage

Mooiberg Cottage
Colin F - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Colin F
With spouse/partner

Peaceful and tranquil.

Great hosts and lovely setting easy access to town yet out of town centre.

Mooiberg Cottage's response

Dear Colin we loved having you stay with us. You were such wonderful guests, thank you. We look forward welcoming you back. Kind regards Anne Erasmus Mooiberg Cottage

Mooiberg Cottage
Elaine S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elaine S
With spouse/partner

2 aande oorgeslaap om Montaqu 'n bietjie te verken.

Die eienares het so veel moontlik in die kothuis gedoen om dit gesellig te maak.

Mooiberg Cottage's response

Baie dankie, dit was heerlik om julle as gaste te kon ontvang. Kom kuier gerus weer.

Mooiberg Cottage
Ronnie H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronnie H
With spouse/partner

We felt secure and amenities are more than adequate.

What a peaceful and comfortable stay and such charming hosts.

Ingrid V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ingrid V
With spouse/partner

Comfortable and tranquil accommodation.

My husband and I enjoyed the country side location, silence and very clean air. We had everything that we needed for a comfortable stay. We had friendly and hospitable service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklike en rustige verblyf.

Ek en my man het die landelike ligging, stilte en skoon lug vreeslike geniet. Ons was van als voorsien wat ons moontlik nodig gehad het vir 'n gemaklike verblyf. Vriendelike en gasvrye diens ontvang.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiberg Cottage's response

Dear Ronnie,
You were amazing guests we loved having you stay with us, thank you to you too. We hope to see you again soon.
Warm regards,
Anne Erasmus Mooiberg

Mooiberg Cottage
Anna V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anna V
With spouse/partner

Verblyf was baie aangenaam.

Ligging uitstekend. Kon net so wel op 'n plaas wees, maar tog wel in dorp. Kombuisie is egter ongerieflik. Baie aandag aan klein items gegee om verblyf aangenaam te maak. Buitelig om te braai was ongelukkig buite werking.

Mooiberg Cottage's response

Liewe Ingrid
Baie, baie dankie aan julle vir julle besoek. Dit was vir ons so lekker om julle hier by ons te ontvang.
Ons hoop om julle weer in die toekoms weer te kan ontvang.
Alles van die beste, en nogmaals baie dankie.
Anne Erasmus
Mooiberg Cottage, Montagu.

Mooiberg Cottage
was R850
From R765
per night (sleeps 2)
was R850
From R765
per night (sleeps 2)
was R850
From R765
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 3 Low Street, Montagu, 6720, Western Cape
  • No children under 18
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAK4Lb4nFkLiUHKqqvrUFVLlRetOO0lkCj6Gi5L3xsFinoYyGqzh?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R850, now From R765  per night (sleeps 2) 17 5 1 5 3 Low Street Montagu 6720 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 11:00 -33.793187048242 20.109276026487
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!