The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Mooiplasie Bush Camp | TravelGround
+79

Mooiplasie Bush Camp

Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 86 reviews for Mooiplasie Bush Camp
Cleanliness
4.5/5
Service
4.5/5
Location
4.3/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.2/5
Vernon M - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Vernon M
With spouse/partner

Skoon, netjies en vriendelik.

'n Lekker rustige wegbreek.

Gina S - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gina S
With spouse/partner

Het gesukkel om die plek te kry. Aanwysings was maar swak deurgegee. En die grondpad is baie lelik uitgery.

Het verdwaal vir meer as 'n uur. Aanwysings was baie swak. Dame het ongeduldig geklink toe ons haar vir 'n tweede keer bel om die plek te kry. Hek se sluetelbord om uit te gaan werk nie.

Mooiplasie Bush Camp's response

Gina ek het vir julle duidelike aanwysings na ons hek gestuur. Julle het by verkeerde hek probeer uitgaan dit is nie ons hek nie. Sy keypad werk nie. Ons vra omverskoning vir jul ongerief.

Mooiplasie Bush Camp
Marlise J - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marlise J
With spouse/partner

Baie oulike plekkie, skoon, netjies, goed geleë, sal weer kom!

Dis baie nice.

Auriel H - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Auriel H
With spouse/partner

Best getaway.

Make sure you have everything you will need, best getaway.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you Auriel.

Mooiplasie Bush Camp
Willie S - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie S
Family with young children

Heerlike boskamp in Dinokeng!

Ek en 4 kinders het een aand by Vlakvark in Mooiplasie Boskamp gebly. Dit is heerlik stil daar met alles wat jy nodig het. Daar is ook 'n swembad en trampolien wat die kinders baie geniet het - en hulle wou nog langer bly! Magdel was baie vriendelik en dit was 'n heerlike kuier! Ons gaan weer kom kuier!

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Willie.
Asseblief kom kuier weer vir ons.

Mooiplasie Bush Camp
Morne D - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Morne D
With spouse/partner

Baie gemaklik en goeie ligging.

Sien sterre.

Nadia C - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nadia C

Magdel is an exceptional host and gets things done.

Really enjoyed our stay. Clean and neat accomodation. Magdel is a great host and the we felt very welcome.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you so much, Nadia.

Mooiplasie Bush Camp
Karen M - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen M
With spouse/partner

Netjies en rustig.

Ons het ons wegbreek by Mooiplasie Bush Camp baie geniet. Dit was rustig en ons het die uitsig, 'n warm vuurtjie en die sonsopkoms elke oggend waardeer. Dankie Tannie Betsie en Tannie Magdel.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Karen, waardeer regtig.

Mooiplasie Bush Camp
Alastair R - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alastair R
With spouse/partner

True bushveld camp.

Very friendly hosts, that are accommodating to your requirements. Rustic rondavel with a private fireplace, and safe parking.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you Alistair
So kind of you. Hope to see you guys again soon

Mooiplasie Bush Camp
Desre S - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desre S
With spouse/partner

Baie lekker gekuier

Ons sal beslis Mooiplasie aanbeveel. En gaan definitief weer kuier. Skoon, stil, netjies. Het dit baie geniet.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Desre. Hoop om julle gou weer te sien.

Mooiplasie Bush Camp
Stoffel C - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stoffel C

'n Wonderlike boservaring.

Dinokeng was 'n aangename verrassing en Mooiplasie die ideale oornagplek. Die kampie bied uitstekende verblyf en bied baie beter waarde vir geld as die verblyf in die KNP. Die ware natuurliefhebber sal van Dinokeng hou. Daar is dalk nou nie soveel grootwild as in die KNP ni,e maar die plante- en voëllewe maak daarvoor op.

Kevin V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kevin V
Family with young children

Dit was 'n baie lekker naweek en mense baie vriendelik.

Die mense is vriendelik en 'n baie lekker plek vir 'n rustige naweek.

Stephan G - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephan G
With friends

Baie lekker kuier plek in die bos.

Baie lekker plek, was vriendelik verwelkom en hulle was baie hulpvaardig. Ons het baie lekker daar gekuier en die plek word baie mooi na gekyk. Ons sal vir seker terug gaan.

Johannes F - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes F
With spouse/partner

Die was 'n baie aangename verblyf op Mooiplasie.

Tannie Betsie het ons op die hande gedra. Die geriewe was skoon, netjies en baie goed instandgehou. Ons het dit werklik geniet. Ons was al voorheen by Dinokeng en het nie veel diere gesien nie. Ons het in die twee dae op een dag 2 troppe kameelperde gesien. 'n Jagluiperd wyfie met vier kleintjies het voor ons oor die pad gestap. Die renoster koei en kalf het in die modder poel in die pad gebad en ons moes vir hulle wag. Alles binne een km van Mooiplasie af. Die personeel was vriendelik, alles in werkende toestand. Die geriewe was baie netjies, 'n rustige atmosfeer, veilig en bevorderlik vir rus en vrede. Sal beslis aanbeveel.

Mooiplasie Bush Camp's response

Ai julle, so baie dankie. Julle was self so gaaf en aangenaam.
Kom kuier asb weer vir ons.

Mooiplasie Bush Camp
Hanre E - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hanre E
With spouse/partner

Rustige wegbreek naby aan die stad

Ons het dit baie geniet en sal weer Mooiplasie besoek. Die boma buite die eenheid is ’n lekker kuierplek vir laat aande rondom houtvure.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie, Hanre
Kom kuier asseblief weer vir ons.

Mooiplasie Bush Camp
Inge D - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Inge D
With friends

Wonderful bush camp, great hosts!

Thank you Mooiplasie!

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you so much Inge.

Mooiplasie Bush Camp
Frans C - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frans C
With spouse/partner

Rustige netjiese rustieke eenhede. Lekker vir die honde ook!

Ons honde het dit baie geniet. Ons het lekker gerus en geswem.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Frans. Kom kuier weer asb

Mooiplasie Bush Camp
Liesl K - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liesl K
Family with young children

A beautiful, clean and comfortable chalet. The gardens are spectacular.

We really enjoyed our stay. The chalets are beautiful and spotlessly clean with everything you need. The only downside is that the bathroom is outside the actual chalet. I unfortunately use the cloak room several times during the night and it is a bit of a mission to switch lights on and unlock and go outside every time. But for "normal" people this won't be a problem.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you so much for the nice review. Next time you are welcome to a unit with a bathroom inside.

Mooiplasie Bush Camp
Isabel S - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Isabel S
With spouse/partner

Perfect peaceful farm and bush getaway with a tranquil setting.

We had a lovely stay at Mooiplasie - the gardens are beautiful and clean, as are the chalets . We would have preferred a chalet closer to the bottom with a view of the Bush, but non the less we really enjoyed our stay.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you so much Isabel.
Next time we can book you closer to the bottom xx

Mooiplasie Bush Camp
Caroline H - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Caroline H
With spouse/partner

Heerlik

Ons het 'n rustige en heerlike tyd gehad.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Caroline. Julle is altyd welkom.

Mooiplasie Bush Camp
Hendrik V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Hendrik V
With spouse/partner

Vir die prys wat ons betaal het per nag, het ek meer gerief verwag.

Dit was vir my ’n ongerieflik om elke keer op die stoep uit te gaan vir die badkamer, veral snags. Die opwasbak is buite in die oopte - reg onder die dak se drup. Ons het drie dae lank reën gehad en het regtig gesukkel met die opwas van skottelgoed. Ons is baie vriendelik ontvang en die eienaars is regtig baie gasvry.

Carla V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla V
Family with young children

Wonderlike ligging, baie netjies en baie goeie vriendelike diens.

Mooiplasie is geleë in die hartjie van Dinokeng. Dit is pragtig onderhou en ’n baie rustige plek om jou siel kalm te maak. Die huisies word voorsien met al die kombuisware, selfs botteloopmakers, wynglase, braaitang en nog meer. Dit is baie netjies en jy voel sommer ver uit Pretoria. Hulle is honde- en kindervriendelik. Ons het oor die 100 verskillende voëlspesies in 2 dae gesien en was ook gelukkig om die leeus te sien. Sal hierdie plekkie vir enigiemand aanbeveel. Goeie waarde vir geld.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Carla jou woorde laat ons harte warm klop. Kom kuier asb gerus weer vir ons.

Mooiplasie Bush Camp
Anne S - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anne S
With friends

Heerlike wegbreekplekkie.

Lekker boskamp nie te ver van die stad af nie.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you, Anne. Please visit us again soon.

Mooiplasie Bush Camp
Marion A - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marion A
With spouse/partner

Lovely hospitality and welcome by owners - perfect bush break away from the city - basic but comfortable accommodation.

Suggest to advise more details in regards to self catering and what clients should bring i.e towels and dish washing liquid etc. as this was not included.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you, Marion.
Will do.
Hope to see you again soon.

Mooiplasie Bush Camp
Daleen H - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen H
With spouse/partner

Mooi, rustig, ontspannend

Baie mooi skoon, rustige plekkie. Gasvrou en -heer is baie gawe mense. Het baie lekker hier gekuier. Sal beslis weer soontoe gaan.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Daleen, julle is altyd welkom.

Mooiplasie Bush Camp
Marlene J - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marlene J
Family with young children

Loved it!

Neat, clean, quiet. It's self catering accommodation with everything you need. We stayed in the Ystervark unit. Only negative is we were there for 5 nights and had to live out of our suitcases as there was no cupboard to hang our clothes or pack clothes away. We loved our stay at Mooiplasie. We broke down on a game drive, Magdel came to our rescue, helped push us off the road, found us a reliable mechanic, took us back to our unit. Mechanic towed the bakkie back to Mooiplasie and had us up an running by the next morning. They saved our mini holiday and you really can't ask for a better hostess. Our two boys had fun on the swings and the trampoline and as a family we loved the pool area as a welcome respite from the heat. Mooiplasie is a lovely little oasis.

Henry K - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henry K
Family with young children

Baie rustig en lekker atmosfeer.

Ek kan Mooiplasie aanbeveel vir enige iemand ons het baie lekker gekuier.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Henry kom kuier weer asb

Mooiplasie Bush Camp
Thea M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thea M
With spouse/partner

Baie lekker, sal weer soontoe gaan.

Was ’n baie leker rustige naweek. Mense baie vriendelik en behulpsaam.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Thea. Kom kuier gerus weer vir ons.

Mooiplasie Bush Camp
Amanda E - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda E
Family with teenagers

Rustig.

Mooiplasie is baie goed geleë en verskaf rustigheid in die natuur.

Thys E - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Thys E
With spouse/partner

Rustig, stil en veilig. Het drie van die groot vyf gesien.

Bos paaie redelik goed in stand gehou.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Thys, dit was lekker om julle hier te ontvang.

Mooiplasie Bush Camp
Heinrich D - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich D
With spouse/partner

Net 'n baie lekker plek.

Die yskas wat buite die eenheid staan maak mens soms dink of iemand nie jou kos gaan kom vat nie.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Hein.
Kom gerus weer.

Mooiplasie Bush Camp
Riaan O - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan O
With spouse/partner

Baie gelukkig oor die veblyf.

Sal enige tyd Mooiplasie aanbeveel baie lekker gebly, baie netjies en skoon. Al die nodige in jou chalet. Die gasvrou en haar man is baie vriendelik en super behulpsaam.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Riaan.
Kom kuier gerus weer vir ons. Dit was lekker om julle te ontvang.

Mooiplasie Bush Camp
Amy L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amy L
With friends

Can't wait to go back.

We will definitely return in the near future. Magdel was so accommodating. We really enjoyed our stay. Super neat and tranquil.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you Amy. Please visit us again soon.

Mooiplasie Bush Camp
Billy G - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Billy G
With spouse/partner

Baie lekker

Vriendelike mense, netjiese eenhede en n lekker plek om te kuier en te ontspan. Genoegsame wild en buitelewe

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Billy.
Kom kuier gou weer vir ons.

Mooiplasie Bush Camp
Theo P - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theo P
With spouse/partner

Baie aangename paar dae daar deurgebring.

Moeite werd, ons sal graag weer Mooiplasie besoek.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Theo, julle is altyd welkom.

Mooiplasie Bush Camp
Dawie K - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dawie K
With spouse/partner

Goed uitgerus.

Baie rustig en jy kan sommer die stilte hoor.

Corle D - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Corle D
Family with young children

Rustig en lekker!

Ek het Mooiplasie bespreek en eers na die tyd die resensies gelees. Van die resensies het my laat wonder of ek die regte keuse gemaak het, maar ek het! Ons het die vreeslik geniet! Die huisies is naby aan mekaar maar glad nie so naby dat jy ander mense se elke gesprek kon hoor nie. die badkamer en opwasplek was buite wat eintlik wonderlik uitgewerk het. Gevoel of ons kamp maar tog nie want ons was meer buite a.g.v. dit as binne in 'n kombuis in 'n huis wat wonderlik was. Die dakwaaier het beslis gewerk met dae van so 36 grade. Die werfhonde was vrek oulik met die mooiste maniere! Net so nou en dan kom hallo se. Ons almal het die swembad terdeë geniet en alhoewel dit nie 'n massiewe swembad is nie, was daar genoeg plek want nie almal swem op dieselfde tyd nie. Ons sal def weer Mooiplasie besoek!

Mooiplasie Bush Camp's response

Hi Corle
Baie dankie. Ons waardeer jou pragtige resensie.
Dit was heerlik om julle hier te he. Mooiplasie groete

Mooiplasie Bush Camp
Riana J - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana J
With spouse/partner

Dit het gevoel of ons vir ou vriende gaan kuier.

Ons is baie vriendelik ontvang. Dadelik tuis gevoel en die stilte en rustigheid was heerlik. Alles was so netjies en skoon. Dis lekker naby maar die bos is awesome. Ons sal verseker weer by hulle gaan kuier.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Riana, waardeer jou mooi briefie.

Mooiplasie Bush Camp
Ryno C - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ryno C
With spouse/partner

Rustig, skoon, gerieflik.

Ons sal beslis weer teruggaan na Mooiplasie Bush Camp!

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie julle.
Sal lekker wees om julle weer hier te he.

Mooiplasie Bush Camp
Carel W - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carel W
With spouse/partner

Die rustigheid het ons kans gegee om ons batterye te herlaai.

Die braaiplek word elke oggend gou-gou skoongemaak.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Carel. Hoop om julle weer te sien

Mooiplasie Bush Camp
Dewald H - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dewald H
With spouse/partner

Baie gesellige, vriendelike atmosfeer.

Baie lekker bestemming, het baie lekker gekuier. Swembad was klein bietjie aan die warm kant, en die klubhuis kan doen met meer aktiwiteite, al die toerusting is daar, maar die klein dingetjies. Oor die algemeen, baie lekker, met baie vriendelike bestuur, wat onmiddellik na ons versoeke geluister en gereageer het. Sal beslis teruggaan en aan ander aanbeveel.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Dewald. Sien uit na jul volgende kuier.
Mooiplasie sal jul altyd verwelkom.

Mooiplasie Bush Camp
Tiekie M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tiekie M
With friends

Peaceful getaway from all the noise of the city.

Nice farm, very quiet getaway close to JHB. All we would recommend is to upgrade the stoves. It is a very nice and quiet place and the staff is very friendly and helpful. Brings nice tranquility to one's soul.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige wegbreek van al die geraas van die stad.

Mooi plaas, baie rustige wegbreekplek naby aan JHB. Al wat ons sou aanbeveel is om hulle stofies op te gradeer. Dit is 'n baie lekker rustige plekkie en die personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Bring lekker rustigheid oor mens se siel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

So baie dankie vir die mooi briefie. Ons sal aandag skenk aan ons stofies.

Mooiplasie Bush Camp
Jolanda V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolanda V
With spouse/partner

Peaceful with a lovely view.

We did not drive too far and saw many animals. The people are friendly and helpful. The place is romantic and cosy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig met 'n lieflike uitsig,

Ons het nie te ver gery nie en het baie diere gesien. Die mense is vriendelik en behulpsaam. Die plekkie is romanties en snoesig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Hi Jolanda,
So baie dankie. Ons is bly dat julle dit geniet het. Kom kuier gerus weer vir ons op Mooiplasie.

Mooiplasie Bush Camp
Lynn E - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lynn E
With spouse/partner

We had a relaxing and peaceful weekend in these bush surroundings.

Mooiplasie provided rustic and comfortable self-catering accommodation in a stone rondawel (kept cool with a fan). It is a small bush camp so not too crowded. The pool, however, is very small so not many people can use that at a time. We were fortunate in being able to stay a night either side of the busy weekend so enjoyed having the place to ourselves.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you Lynn.
It was a pleasure having you here.
Please visit us again.

Mooiplasie Bush Camp
Marlena S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marlena S
Family with young children

Ons het die plek baie geniet.

Die stilte was wonderlik. Ons kind het die swembad en die oulike honde baie geniet. Ek sal enige tyd weer daar gaan bly! Enigste ding wat gepla het, was die kamer is erg warm, die waaier help glad nie.

Itumeleng D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Itumeleng D
Family with young children

The place is clean with communication.

It's a good place to relax and have fun.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you so much Itumeleng, please visit us again.

Mooiplasie Bush Camp
Desire D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desire D
With spouse/partner

Awesome naweek.

Baie lekker plek om vir 'n wegbreek te gaan. Magdel en haar ma het ons met vriendelikheid gegroet en ons baie tuis laat voel. Mooi plek vriendelike mense.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Desire, ons waardeer dit regtig. Kom kuier gerus weer.

Mooiplasie Bush Camp
Elizca D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizca D
Family with teenagers

Very quiet.

Had a good time and rest. Very quiet in the woods. Enjoyed it very much. Will definitely go back again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Lekker gekuier en gerus. Baie stil so in die bos. Het dit baie geniet. Sal vir seker weer teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Elizca, thank you so much.
You are always welcome.
Regards

Mooiplasie Bush Camp
Chantelle K - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle K
With spouse/partner

Beautiful place and Betsie is very welcoming.

A little hidden gem, all you need for a little breakaway from the city.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you so much Chantelle. Please visit us again.

Mooiplasie Bush Camp
Danie H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie H
With spouse/partner

Wonderful, nothing was wrong. Very quiet, safe, hospitable.

The dirt road from the main road to the farm is a bit long, but not a problem either. We had a good rest. The unit has everything you need. The place is clean and neat and reception was friendly and welcoming. Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik, niks was verkeerd nie. Baie rustig, veilig, gasvry.

Die grondpadjie vanaf die hoofpad na die plaas is bietjie lank, maar ook nie 'n probleem nie. Ons het lekker gerus. Die eenheid het alles gebied wat jy nodig het. Die plek is mooi skoon en netjies en ontvangs was vriendelik en gasvry. Sal beslis weer wil gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie, Danie. Dit was heerlik om julle hier te huisves.

Mooiplasie Bush Camp
Linda V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Linda V

Alles redelik.

Akkommodasie was skoon maar asof alles aanmekaar gelas was. Badkamer het nie baie beïndruk nie. Kombuisie goed toegerus. Tuinarea om die chalets mooi en netjies.

Izelle D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Izelle D
With spouse/partner

It was quiet and peaceful.

The place for me personally is too on top of each other, the units are too close together and it looks very confusing. The reception is also at the far end of the place (I would think it was going to be at the entrance), so you have to drive past everything to get there and then drive back. We got there and didn't know where to go. There were some workers walking around there, but nobody stopped to help us (they saw us) - so we didn't feel quite welcome when we arrived. A big thing that bothered me was that the bathroom and sink were outside the unit - it made it a bit uncomfortable. Another thing is that we specifically looked for a Jacuzzi place. They have one, but it's not warm and not at all private - this was a big disappointment. That said, it was beautiful and quiet with a nice braai area at the unit. The kitchenette had everything you would need and the fan above the bed came in very handy. It is also dog-friendly which was very nice, they have their own dogs, but did not bother at all. So with the all negatives, we still had a quiet weekend and had a great time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was still en rustig.

Die plekkie vir my persoonlik is te op mekaar, die eenhede is te naby aan mekaar en dit lyk baie deurmekaar. Die ontvangs is ook heel aan die ver kant van die plek (ek sou dink dit gaan by die ingang wees), so jy moet verby alles ry om daar te kom en dan weer al die pad terug ry. Ons het daar aan gekom en nie mooi geweet waar om te gaan nie. Daar was 'n paar werkers wat daar rondgeloop het, maar niemand het gestop om ons te help nie (hulle het ons gesien) - so ons het ook nie heeltemal welkom gevoel toe ons daar aangekom het nie. 'n Groot ding wat my gepla het is dat die badkamer en wasbak aan die buitekant van die eenheid is - dit het dit bietjie ongemaklik gemaak. Nog 'n ding is dat ons spesifiek gekyk het vir 'n plek met 'n Jacuzzi. Hulle het een, maar hy is nie warm nie en glad nie privaat nie - dit wat 'n groot teleurstelling. Dit gesê, dit was mooi en rustig met 'n lekker braai-area by die eenheid. Die kombuisie het alles gehad wat jy sou nodig hê en die fan bo die bed het baie handig in gekom. Dit is ook honde-vriendelik wat baie nice was, hulle het hulle eie honde, maar was glad nie lastig nie. So met die negatiewe het ons nog steeds 'n rustige naweek gehad en lekker gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Hi Izelle
Ons voel vreeslik sleg dat jy Mooiplasie nie ten volle geniet het vir die boskamp wat dit is nie.
Julle is 'n pragtige paartjie en ons wens julle alles wat mooi is toe.

Mooiplasie Bush Camp
Barend C - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Barend C
Family with young children

Baie lekker en rustig.

Met aankoms was die bestuur vriendelik en behulpsaam. Plek is skoon en netjies. Het geen klagtes nie, maar dink die bestuur kan dalk oorweeg om 'n groot genoeg kragopwekker te installeer, aangesien daar baie krag onderbrekings is en ons twee dae sonder krag was. Bestuur het wel aangebied dat gaste bederfbare kos kan stoor in hulle vries/yskaste. Dink ook die bestuur moet gaste vooraf in kennis stel van die sleuteldeposito en dat daar geen kaartfasiliteite is nie. Oor die algemeen was dit baie lekker en rustig en ons het die tydperk wat ons daar was baie geniet.

Tanya V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tanya V
With spouse/partner

Dit was rustig.

Ons het in 'n chalet gebly. Die plekkie is skoon en netjies en het alles wat jy sal nodig kry. Die braai-/boma-area is mooi privaat. Ons het lekker buite op die gas ontbyt voorberei en op die stoep gesit en eet. Mooiplasie is rustig en stil. Die diere loop by die heining verby en in die aand kan jy allerhande goggatjies hoor gesels. Die swembad is klein, maar alle gaste was vriendelik en ons het almal lekker gesels. Daar is ook 'n Jacuzzi by die swembad. Ons het 'n permit gekoop by Mooiplasie en daar is op die kaart vir aangedui waar om uit te kyk vir die diere. In die aand heerlik gebraai en om die vuur gesit tot laat. Ons het heerlik ontspan en is as nuwe mense huis toe. Ons het baie diere gesien. Heerlik geslaap en is mooi opgepas. Daar is hout en ys te koop op die perseel wat gerieflik is.

Mooiplasie Bush Camp's response

Tanya
Baie dankie vir die pragtige verslag.
Gaste soos julle maak alles die moeite werd.

Mooiplasie Bush Camp
Chantel D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantel D

Fantastic.

Magdel and Betsie are the most pleasant ladies. They made us feel very welcome from arrival. It's the most beautiful place for a getaway. Nature in abundance. Trees, pebbles, animals. The sounds of frogs and crimson nights makes your soul feel far away from the city. I have no complaints or any negative word about Mooiplasie. It was and is absolutely beautiful, clean. And good for the soul. Thank you again Mooiplasie that we could to visit!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Tannie Magdel en tannie Betsie is die mees aangename dames. Hulle het ons baie welkom laat voel van ons arriveer het. Dis die mooiste plekkie vir 'n wegbreek. Natuur in oorvloed. Bome, klippies, diere. Die klanke van paddas en krieke saans laat jou siel sommer voel ver van die stad af. Ek het geen klagtes of enige negatiewe woord te sê oor Mooiplasie nie. Dit, was en is vir my absoluut baie pragtig, skoon. En asem vir die siel. Baie dankie weereens Mooiplasie dat ons kon kom kuier het!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

So baie dankie Chantel. Dit was lekker om julle hier te he. Alles wat mooi is vir julle xx

Mooiplasie Bush Camp
Nico E - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nico E
With spouse/partner

Had a nice time. The owners are very friendly and help make you feel at home.

Mooiplasie is a nice getaway from the city. The forest relaxes you and helps you forget about the busy city. The owners are very friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gekuier. Die eienaars is baie vriendelik en help om jou tuis te laat voel.

Mooiplasie is 'n lekker wegbreek uit die stad. Die bos laat jou ontspan en vergeet van die gejaag. Die eienaars is baie vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marlene V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Marlene V
With spouse/partner

The units are very close to each other. You have to listen to the conversations of other guests, no privacy.

If you're looking for peace and tranquility this is not for you. We booked 4 nights, 2 of which a blower was blowing leaves all day. The noise worked on my nerves, especially as they started at 8 in the morning. The owner's dog was also annoying and started scratching on the door already at 6 in the am. Apart from all this the unit is neat and the staff very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Blyplekke is op mekaar, jy luister die heeltyd na die ander mense se gesprekke, geen privaatheid.

As jy rus en vrede soek, is die plek nie vir jou nie. Ons het 4 dae bespreek en 2 van die dae het 2 mense heeldag met 'n "blower" die blare geblaas. Die geraas het my teen die mure uitgedryf veral toe hulle al 8:00 die oggend begin. Die eienaar se hond was ook lastig en het al 6:00 in die oggend teen ons skuifdeur kom krap. Verder is die eenheid baie netjies, en die personeel baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan C - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jan C
With spouse/partner

Aangenaam en het die tyd daar geniet.

Enigste kritiek is dat die badkamer en skottelgoedopwasplekke nie binne-in die wooneenheid was nie. Veral as dit koud is of reën, is dit 'n probleem. Vir ouer mense wat dikwels in die nag opstaan om toilet toe te gaan, is dit nie aangenaam nie. Gerieflike, groot eenheid, toegerus met alles wat nodig is vir die tipe verblyf (selfsorg), goeie uitleg met die boma en braaiplek, en uitsig vanaf die eendheid. Tuine netjies en skep 'n goeie atmosfeer. Eienaars vriendelik en hulpvaardig en help om 'n unieke ervaring daar te stel.

Mooiplasie Bush Camp's response

Ek is bly dat julle dit geniet het. Al ons opwasplekkies is wel buite langs chalets, maar ons het wel chalets met badkamers binne in. Vra maar volgende keer vir so 'n eenheid. Dankie vir mooi terugvoering.
Kom kuier gerus weer vir ons.

Mooiplasie Bush Camp
Lydia R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lydia R

Baie lekker en rustig!

Was heerlik om in die bos te kon wees, was stil en rustig! Sal weer gaan! Eienaars so vriendelik en gasvry, baie dankie!

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Lydia, dit was ook heerlik om julle hier te hê. Julle moet weer terug kom.

Mooiplasie Bush Camp
Susan O - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Susan O
Family with teenagers

Verblyf self was goed, maar het meer verwag vir die prys.

Dinokeng se plase lastig.

Sue J - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sue J
With spouse/partner

Alles was 100%.

Al wat ek kon fout vind was die feit dat die beligting in die kamer baie swak was. 'n Beter lig sal dalk 'n goeie idee wees.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie, ons sal 'n plan maak.

Mooiplasie Bush Camp
Daphne S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Daphne S
With spouse/partner

Very nice.

Please take Tabart and Doom. Great experience, beautiful wild life.

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you Daphne

Mooiplasie Bush Camp
Vorster S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Vorster S
With spouse/partner

Lekker rustig!

Lekker rustig in die bos! Baie aangename mense.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie kom kuier gerus weer.

Mooiplasie Bush Camp
Julia S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Julia S
With spouse/partner

Rustig. Stil. Gemaklik. Vriendelik.

Dit was 'n baie lekker kort verblyf, baie naby aan Pretoria.

Mooiplasie Bush Camp's response

So baie dankie julle is altyd welkom.

Mooiplasie Bush Camp
Wilna R - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna R
With spouse/partner

Beleef die rustige van die natuur en skakel totaal en al af.

Ons sal enige tyd weer gebruik maak van Mooiplasie. Baie rustige omgewing en die huise is toegerus met alles wat mens nodig het. Baie sentraal geleë en naby eetplekke ook geleë. Rondry en diere soek was ook hoog op ons prioriteitslys.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie dankie Wilna. Ons waardeer dit opreg. Kom kuier gerus weer vir ons.

Mooiplasie Bush Camp
Wikus J - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wikus J
Individual traveler

Very nice and quiet in nature, far from it all.

Enjoyed my stay there and would like to take my wife there to experience the quiet atmosphere there. Have already recommended my friends there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en rustig in die natuur, ver van alles af.

Ek het baie lekker daar gebly en wil my vrou ook soontoe vat om die rustigheid daar te kan beleef. Het alreeds van my vriende ook soontoe aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Wikus. Dit was heerlik om jou hier te ontvang.
Baie dankie, ons waardeer jou mooi gebaar.

Mooiplasie Bush Camp
Hermien M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hermien M
With spouse/partner

No other words than 'absolutely unbelievable' can describe this small paradise. Wow

Mooiplasie is absolutely the right place for a breakaway weekend, far from the city's rush. Aunt Betsie and Magdel are two wonderful people to get to know. It was nice to just have the quiet and the singing of the birds around you. Not to mention the animals that were so close to us when they came to drink water! Surely not something you experience every day! We were privileged enough to have the elephants close to us. What an experience. This is definitely a place we will return to without thinking twice!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geen ander woorde kan hierdie klein paradysie beskryf as absoluut ongelooflik nie. Wow.

Mooiplasie is absoluut die regte plek om weg te breek van die stad se gejaag. Tannie Betsie en Magdel is twee ongelooflike mense om te leer ken. Dit is lekker om net die stilte en die voëls se gesing om jou te hê en dan om nie eers te praat van die diere wat so naby ons was om te kom water drink nie. Dit is beslis nie iets wat ons elke dag kan ervaar nie. Ons was bevoorreg gewees om die Olifante so naby aan ons te hê. Wat 'n belewenis was dit nie. Hierdie is beslis 'n plekkie wat ons weer sal besoek sonder om twee keer daar oor te dink.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Sjoe, baie dankie Hermien.
Dit was ook heerlik om julle te leer ken. Dit is gaste soos julle wat dit die moeite werd maak.
Julle is altyd welkom op Mooiplasie Boskamp.

Mooiplasie Bush Camp
Maryke G - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Maryke G

Ons het glad nie geslaap nie want ons het baie koud gekry en onveilig gevoel.

Die ligging van die plek is beautiful, maar ons is teleurgesteld dat daar nêrens op die website genoem is dat die chalet wat ons bespreek het, net 3 mure het nie. Die een lengte van die kamer is net met gaas-materiaal bedek. Dit is seker lekker vir somers, maar in die winter sal ek dit glad nie aanbeveel nie. Dit was baie koud, ons kon glad nie slaap nie. Daar was nie eers 'n verwarmer om die koue van die vertrek te breek nie. Daar was darem komberse, maar dié was vol hondehare (ons het dit gebruik, anders sou ons verkluim). Dit sou gaaf van die eienaar gewees het om ons daarvan te verwittig, en aan te bied dat ons dalk 'n ander chalet kan kies wat oopstaan. Die kamp is miskien veilig, maar omdat ons van die stad af kom, het ons heeltemal onveilig gevoel omdat die deur glad nie kan sluit nie. Die deur maak net toe met 'n lendelam haak, een stamp en die deur is oop. So ek was glad nie gerus dat ons 4 dames alleen slaap in 'n vreemde plek, en ons kan nie eers die deur behoorlik sluit nie. En o ja, die Jacuzzi het nie gewerk nie, en dis die hele rede waarom ons op die kamp besluit het.

Mooiplasie Bush Camp's response

Maryke.
Ons is bekend vir ons gasvryheid en openlikheid.
Ek sal onmiddellik aandag gee aan al jou klagtes en ek vra om verskoning vir jou ongerief.
Ek kon dit vir jou soveel gemakliker gemaak het as jy vir my gesê het terwyl jy hier was.

Mooiplasie Bush Camp
Brandt D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Brandt D
With spouse/partner

The camp is very neat and tidy, the owners are very friendly and the view is just spectacular.

The owners were very concerned for our safety as the camp is not fenced off, but we had a lovely stay next to the river. It is a very beautiful and serene site but it is not very big we were the only campers there so it was peaceful and quiet, however I am sure that if the site is full it will be a different experience. I would go again anytime though! Just be sure that you are clued up on what to do when being confronted with the wild life, and be wise in setting up camp. All in all it was great!

Mooiplasie Bush Camp's response

Thank you very much Brandt. I appreciate your review.We will not allow more than 4 vehicles on the site as we like the privacy of the whole set up.
Please visit us again soon.

Kindest regards.

Mooiplasie Bush Camp
Fransie S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fransie S
With friends

Reception was excellent. Felt like part of the family with Magdel's warm welcome!

Quiet and peaceful. Beautiful to hear the roar of the lions and the howl of the jackals. No city noise. Would love to go there some day again. Thank you to the Graan family for your hospitality.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontvangs was puik. Het gevoel soos deel van 'n gesin wat verwelkom word deur Magdel!

Stil en rustig. Pragtig om in natuur die gebrul van leeus en getjank van jakkalse te hoor. Geen stadsgeraas. Sal weer een van die dae daar wees. Dankie van Graan-gesin vir jul gasvryheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Hallo Fransie
Baie dankie vir jou pragtige terugvoer. Dit was heerlik om julle hier te ontvang. Dit is altyd lekker om sulke opgeruimde mense te ontmoet.
Kom kuier gou weer.

Mooiplasie Bush Camp
William V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
William V
With spouse/partner

Will definitely stay here again and very soon too.

Maggel, the manager, along with her mother, are really great and goe out of their way to make your accommodation nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal my definitief weer sien en baie gou ook.

Magdel die bestuurder saam met haar Ma is top klas en gaan uit hul pad om jou verblyf lekker te maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Baie, daie dankie, ons waardeer dit opreg.

Mooiplasie Bush Camp
Tanya M - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya M
With spouse/partner

Dit was een awesome naweek.

Die mense van Mooiplasie is die vriendelikste mense wat ek al ooit ontmoet het. Ek stel die plekke voor vir almal wat 'n rustige, vreedsame breek benodig.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dit was lekker om julle te kon ontvang. Kom kuier gerus weer.

Mooiplasie Bush Camp
Marie D - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marie D
With spouse/partner

Nice tree-house accommodation.

We really appreciated the tree-house Eagles Nest. The incredible feeling of the bush and the privacy but still the vastness of the bushveld around us. We will definitely come again, but not just for one night. Thanks Bets and Magdel.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker boomhuis-verblyf.

Ons het regtig die "boomhuis" Eagles Nest vreeslik waardeer. Die ongelooflike gevoel van die bos en die privaatheid maar tog oopte van die bosveld om ons. Ons sal definitief weer daar gaan besoek, maar nie net 1 nag nie! Dankie Bets en Magdel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dankie Marie, die verslaggie maak ons harte baie gelukkig.

Mooiplasie Bush Camp
Yvette N - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Yvette N
With spouse/partner

No value for money.

Mooiplasie has a great idea, but can do with better management. The electricity was out and we received no SMS/notice that their electricity was out. And management did not think of anything to make it easier for their guests to enter the gate and secondly didn't provide any lighting for the bathroom. We had to phone them to let them know that the gate won't open, and they were very rude. I think it is very expensive for a place where people have to share a bathroom.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geen waarde vir geld nie.

Mooiplasie het 'n great idee, maar kan verbeter met bestuurstyl. Die krag was af en ons het geen SMS/kennisgewing gekry dat hul krag af was nie. En die bestuur het geen moeite gedoen om te dink hoe om dit vir hul gaste makliker te maak om by die hek in te kom nie en tweedens beligting in die badkamer te verskaf nie. Ons moes bel en vir hul sê die hek kan nie oopmaak nie, en hulle was baie ongeskik. Ek dink dit is baie duur vir 'n plek waar mense 'n badkamer moet deel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mooiplasie Bush Camp's response

Beste Yvette
Ons het geen beheer oor die krag nie, dit gaan maar aan en af. Ek het heel moontlik gaan slaap toe krag aan was. Elke huisie het 'n olie lampie in. Wat die badkamers aan betref is jy heeltemal reg. Ons sal daarna kyk. Jy het omtrent niks betaal om hier te bly nie. Ek het vit jou baie afslag gegee. Ek het ook vir jou gesê dat al my eenhede badkamers het behalwe daai een. Iemand anders wou daai eenheid bespreek. Ek is spyt dat ek dit nie eerder vir hulle gegee het nie. Ek was nie ongeskik toe ek die hek gaan stel nie. Dit het gesous ek het net gehardloop. Inteendeel ek kan nie eens onthou hoe jy lyk nie. Iemand het net die volgende oggend vir my gevra watter man het so laat ingekom en so op my geskreeu.

Ek sou dit hoog op prys gestel het as jy self met my hieroor gepraat het. Ek gaan wel kyk na jou klagtes en iets daaraan doen.

Mooiplasie Bush Camp
Danie D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Danie D
With spouse/partner

Rustige omgewing. Oulike plek.

Sien gerus die sterre.

Susan H - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Susan H
Family with young children

Very disappointing and will not recommend this to my friends.

Firstly I found the staff rude. They overcharged us, and I don't believe we even got the unit I booked. We booked a game drive which was R330 for 2 hours and then we got 1.5 hours. The children of the people running the reserve took the best seats on the truck and was talking the entire time. We could not stop on any uphills as the truck apparently cannot handle an uphill pullaway. We were told that we needed to be out of the unit by 9 am or they will fine us, but then checkout is 10 am. I regularly travel to Dinokeng and usually see at least one of the Big 5. We saw nothing. If you want a good break, don't stay there.

Mooiplasie Bush Camp's response

Normally I would just ignore comments like this but I feel that this one needs a bit of attention.

I did overcharge this lady. Instead of keeping quiet I called her the moment I realised it and refunded her. (worked it in with the game drive).

She got the chalet that she booked. She still owed money, I had to ask her 3 times to pay me before I had a reaction. Our game drives are R200.00 per person for 1.5 to 2 hours, we even go to 2.5 or 3 hours if we find something nice, we do not charge extra for that. Our guest did get a letter with all info on. She did not read it as I had to take several calls from her to try and get them here. She arrived knowing nothing as she had not read the info with directions. I had to repeat everything a few times.

Our guests need to vacate at 10h00 and it is in the letter. I also told her that. When we got back to the camp she was furious because it was so short, the drive was 1hr 40 min and no animals. We also had quite a few lion in the area and I think they moved away. I was prepared to give her a self-drive. I felt bad about the animals but she jumped in her car at 09h00 and drove away. I called her and even told her that we would give her a self-drive. Also asked why she did not greet and just left.

We have one steep hill where only a 4x4 can really drive up easily, I am sorry but for the safety of my guests I refused to stop on the steepest spot for her to look at the Eland. I felt it would have been dangerous.

I do not think that she even knows Dinokeng as she did not know her way at all.

Dinokeng is a great get away for a weekend and I am stunned that she found us rude.

Mooiplasie Bush Camp
Cornelis H - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Cornelis H
With spouse/partner

Sal nie weer soontoe gaan nie.

Dit wat jy kry regverdig nie dit wat jy betaal nie.

Mooiplasie Bush Camp's response

Hi Deon, ek sou dit baie waardeer het as jy jou gevoelens met my bespreek het. Ek vra elke gas om dit te doen. Ek kan net nie verstaan waarom mense so vriendelik met jou kan wees en jy sê vir ander, wat n pragtige paartjie en dan draai jy om nadat ek jou uitdruklik gevra het om enige klagtes met my op te neem

Mooiplasie Bush Camp
Ruan C - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan C
With spouse/partner

Die fotos kan dit nie mooi genoeg beskryf nie.

Ons het baie lekker gebly. Daar was menigte wild te sien. Ons het lekker geswem en bier gedrink in die Jacuzzi. Die huisies is goed geleë en privaat en verskriklik goed ingerig. Ons sal definitief weer terug gaan, maar volgende keer vat ons sommer nog meer mense saam!

Mooiplasie Bush Camp's response

Sjoe, baie dankie Ruan, ons waardeer dit vreeslik.
Dit is so lekker om te hoor dat ons gaste lekker kuier.
Mooipladie groete

Mooiplasie Bush Camp
Ryno V - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Ryno V
With spouse/partner

Not worth it.

The place is not bad but my accommodation was not worth R450 per person. I even had to pay R30 for firewood. Cons: I have to say that I wouldn't drive there with a car as the access road is a bit rough. The hut we stayed in didn't have windows and it's a bit cramped for a six sleeper. It states that it is self-catering. Self-catering to me is a place where you can make your own food. They see self-catering as a place where you cook for yourself and you service your own unit. So you have to clean up afterwards. Wash all your dishes. Pro's: The mattresses were nice and new. You get a small piece of Blitz. So all in all, not a bad place but our accommodation was overpriced. If you want to get away and do nothing, go there but for R250 per person. It would also be good if they could leave the dishwashing liquid and toilet paper in the unit and not hand it to you in a basket.

Mooiplasie Bush Camp's response

Dear Ryno.

We appreciate your review, however we would have appreciated it more if you discussed your concerns with us while you were here. We would have taken immediate action to make your experience better.

We normally do not take 1 night stays during the weekend but decided to accommodate you, thus the price. Our normal price is for minimum 2 nights R800.00 per couple per night which is fair considering the fact that we are situated in a Big 5 game reserve and are only 65 kilometres north of Pretoria.

We have 2 units that cater for the bush-loving guests, hence why we did not put in glass windows but a roll-up type of window cover. All the units are fully equipped for self-catering with a microwave, fridge, 2-plate stove and private braai facilities. All we do not have are ovens.

We have so much to offer: a pool; Jacuzzi; table tennis; pool table; trampoline; swings for kids; volleyball; mini soccer; a self-drive game drive route of about 70 kilometres and game drives done by us. Spa's and restaurants are available within a 6 kilometre radius. Just for the sake of interest, while you we here on Saturday, other guests were on a game drive enjoying the privilege of seeing 12 lions having a meal from the Eland that they caught just before we arrived.

Mooiplasie Bush Camp
Danielle D - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Danielle D

Misinformation about rooms made it a very unpleasant stay. Leisure facilities are overrated.

Managements' arrogant attitude made the stay even more unpleasant. She first called on the day before to inform us that we were inconveniencing her by our late arrival even though we were due to check in only a day later. Then she changed our reservation to what she called an open plan 8 sleeper - which was a dormitory with no privacy that she expected married adults to share. The pool was a glorified bath and not clean, the Jacuzzi was mended with tape and unusable, the miniature trampoline was a joke and DStv was stuck on rugby. Management did make another room available for 1 couple but it was crammed with a double bed and a double bunk. We left in great haste and will not refer venue this to anyone!

Mooiplasie Bush Camp's response

If you look at the reviews below, this one. You will see that the problem clearly lies with the guest. I have explained through TravelGround and called her myself to make sure that they were prepared to share an open plan sleeping unit as the one she has asked for was not available, which is also open plan. I did make a mistake by calling her a night earlier to ask where she was but it was out of concern, sorry, my mistake. We are situated in a big-5 game reserve and the animals will easily run in front of vehicles. The lady that made the booking arrived not knowing what open plan means even though I have tried my best to explain to her and she pretended to understand. Our pool has never been dirty. We take a lot of pride in Mooiplasie and would appreciate it if she could produce photographs of the alleged dirty pool, Jacuzzi etc.

.

Mooiplasie Bush Camp
Dilene M - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dilene M
With spouse/partner

Heerlik! Ontspannend, rustig en pragtige natuur.

Ons het dit vreeslik geniet, dit was 'n heerlike ondervinding. Die gasvryheid is uitstekend en alles is baie netjies en skoon. Ons sal verseker weer gaan kuier en enige iemand wat van rustigheid en natuur hou aanbeveel na Mooiplasie. Dit is meer vir diegene wat wil wegbreek van die gewone oorde waar dit wemel van mense en geraas. By Mooiplasie ontspan mens werklik!

M Haasbroek R - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
M Haasbroek R
With spouse/partner

In 'n neutedop: HEERLIK!

Baie gasvry, alles skoon en netjies, goed georganiseerd, dit was 'n plesier om daar vir die naweek te ontspan. Sal beslis weer gaan. Word hoog aanbeveel om te gaan batterye herlaai vir 'n naweek. Rustigheid en stilte met natuur om jou, WONDERLIK!

Leana J - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leana J
With spouse/partner

Dit is regtig al wat ons nodig gehad het vir een aand se oornag!

Dit is baie basies en netjies. Die pad is net nie baie toeganglik vir klein voertuie nie.

Werner B - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Werner B
With friends

Lekker weg in die bos!

Baie lekker! Sal definitief weer gaan!

Kedibone M - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kedibone M
With friends

What a lovely place.

I stayed at Mooiplasie Bush Camp with friends and we had a good time. The place is lovely and the staff are amazing, especially Ben. The owners are lovely. I would recommend it to anybody. We wouldn't mind going there again.

Megan D - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Megan D
With spouse/partner

Rustic & enjoyable

Write up was a bit more glamorous than the experience. Did not see many animals but it was a very peaceful and quiet environment. Hosts are very helpful, friendly and make you feel at home.

From
R800
per night, for 2 ppl
From
From R800
per night, for 2 ppl
From
R800
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 63 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Dinokeng Big Five Game Reserve, 15 Hartebeestfontein, Pretoria, 0400, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA3e479778e6aa580475340830a462f96dfaa6fcf042a8b51a61006f57a0542cf07bc47c418057ddf5a6fc2db880716f078cba?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R800  per night, for 2 ppl 86 5 1 5 Dinokeng Big Five Game Reserve 15 Hartebeestfontein 0400 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.39398 28.41744
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!