The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Muse on Griesel | TravelGround
+27

Muse on Griesel

Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 13 reviews for Muse on Griesel
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Annelie F - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelie F

Aangename mense met 'n rustige omgewing.

Tweede keer wat ek en my 2 studentekinders daar oornag om my eggenoot by die lughawe te kry. Sue is 'n baie goeie gasvrou en mens voel sommer tuis. Dit is nou my tuiste om te oornag as ek my eggenoot by die lughawe moet kry, hoef nie eers verder te soek nie. En alles is “pet friendly”, ons hondjie voel ook al klaar tuis. Alles is skoon en netjies en als is in plek en alles wat mens nodig het is daar.

Muse on Griesel's response

Dear Annelie
Thank you so much for taking time to write a review, I really appreciate it.
Looking forward to having you and your family as our guests again.

Regards

Sue Auret
MUSE ON GRIESSEL

Muse on Griesel
Helena M - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena M
On business

Amazingly clean friendly and safe environment. Will definitely visit again.

Charles and Sue were very friendly and informative. They have a lovely garden, stunning water feature, very relaxing environment. We felt safe and the location excellent.

Muse on Griesel's response

Thank you so much for taking time to complete this review. We look forward to having as our guests again.
Kind Regards,
Sue Auret
Muse on Griessel

Muse on Griesel
Magdaleen E - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magdaleen E

Huislik, gerieflik en baie netjies.

Baie lekker gebly. Daar was melk en koeldranke in die yskassie, 'n vrugtebak en alles wat nodig is om gemaklik en tuis te voel. Die woonstelletjie is lekker ruim, ons was drie volwassenes, maar het nooit beknop gevoel nie.

Muse on Griesel's response

Good day Magdaleen,

Thank you so much for taking the time to write the review.

We enjoyed your visit and we would welcome you back whenever you are in the area.

Best Regards,

Charles and Sue Auret

Muse on Griesel
Rupert N - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rupert N

Gerieflik en gemaklik.

Sue is definitief n puik gasvrou. Die week nog voor ons gekom het, het sy al met ons kontak gemaak rakende ons verblyf. Sy het 'n funksie gehad die Vrydagaand van ons koms en tog nog vir ons gewag tot ons gearriveer het. Die cottage is gerieflik ingerig, net wat mens nodig het vir 'n naweek se verblyf. Perfek geleë, naby restaurante en winkels. Sal hierdie beslis aanbeveel vir enige sakereis, naweekverblyf of oornagverblyf.

Muse on Griesel's response

Good day Jodi
Thank you so much for the amazing review. It was a pleasure to have you as our guest . We look forward to accommodating you again some time.
Best regards
Sue Auret

Muse on Griesel
Henri W - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henri W
With spouse/partner

Oorskry verwagtinge by myle.

Ons reis gereeld en hierdie ervaring het by verre ons hoogste verwagtinge oortref. Baie gerieflik, skoon en tegemoetkomend. Daar is niks waarmee ons kan fout vind nie. Ons sal vir seker weer daar wil tyd spandeer in die toekoms.

Muse on Griesel's response

Thank you so much for taking the time to write a review & especially for the lovely comments & rating. Greatly appreciated.
Regards,
Sue
Muse on Griesel

Muse on Griesel
Lianie E - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lianie E

Wow wat 'n belewenis.

Ons reis baie en Muse on Griesel was sover die beste plek waar ons al ooit geslaap het. Dis naby baie winkels maar tog so stil dat mens nie eers kan glo jy is in die stad nie. Ons is hartlik verwelkom. Die kamer was skoon en netjies met alles wat mens nodig kan hê, kompleet met spesiaal gebakte piesangbrood in die yskas. Alles in die yskas was komplimentêr en die kombuis is volledig uitgerus. Ons het selfs 'n geskenkie gekry toe ons vertrek. Ons sal beslis weer daar oorslaap wanneer ons weer in die omgewing is. Enige iemand kan daar oorslaap, jy sal nie teleurgesteld wees nie.

Muse on Griesel's response

Dear Lianie,

Thank you so much for taking the time to submit your review, I really do appreciate your feedback and awesome comments.

You were such lovely people to have as our guests and will welcome you back any time.

Regards,
Sue

Muse on Griesel
Charlaine N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlaine N
On business

Vriendelik, netjies, sal vir seker weer gebruik maak van Muse on Griessel in die toekoms.

Sien sterre.

Muse on Griesel's response

Many thanks for the review. I really appreciate your feedback. We look forward to having you as our guests again in the near future .
Regards,

Sue
Muse on Griessel

Muse on Griesel
Annele D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annele D

Very nice and convenient accommodation.

Very nice and comfortable. Can really recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en gemaklike verblyf.

Baie lekker en gemaklik. Sal dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Muse on Griesel's response

Dear Annele,

Many thanks for the fabulous review. It is always appreciated when people take time to do a review.

Looking forward to having you as our guests again some time soon.

Regards,
Sue
Muse on Griesel

Muse on Griesel
Donovan W - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Donovan W
With spouse/partner

Exceeded our expectations.

Convenient, affordable, private and excellent service. The environment is peaceful, the room is spacious and well equipped, excellent cleaning service, beautiful garden.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons verwagtings is by verre oorskry.

Muse on Griesel is gerieflik, bekostigbaar, privaat en lewer onverbeterlike diens. Die omgewing is rustig, die woonstel ruim en uiters goed toegerus, die puik skoonmaakdiens onopsigtelik en die tuin 'n lus vir die oog.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Muse on Griesel's response

Good day.
Thank you so much for your lovely review. Patsy & yourself were very special guests. We look forward to seeing you again soon.
Kind Regards.
Sue

Muse on Griesel
Carin P - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carin P
With spouse/partner

It was fantastic!

It was the most well equipped place we have ever stayed in! The hostess was so helpful and bent over backwards to make our stay fantastic. Best place we've ever stayed at!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was fantasties!

Dit was die beste toegeruste plek waar ons nog oorgebly het. Die gasvrou is so behulpsaam en buig agter oor om jou verblyf fantasties te maak. Beste plek waar ons nog oorgebly het!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Muse on Griesel's response

Dear Carin
Many thanks for your "Fantastic" review, greatly appreciated.

Looking forward to having you as our guest again.

Regards

Sue

Muse on Griesel
Hannetjie D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hannetjie D
With friends

Fantasties.

Dit was gerieflik en skoon. Daar is werklik aan elke dingetjie gedink. Vriendelik ontvang en veilige parkering. Sal beslis weer daar gaan uitspan!

Muse on Griesel's response

Dear Hannetjie
Thank you so much for the review. Enjoy your weekend.
Regards
Charles & Sue

Muse on Griesel
Izak O - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Izak O
On business

Lekker.

Ons het baie lekker gebly en sal beslis weer daar gaan aanklop.

Ria V - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria V
With spouse/partner

Die blyplek en diens was baie goed gewees.

Die eenheid is netjies en skoon. Die diens wat ons ontvang het was baie goed. Ons het ontbyt gehad en dit was smaakvol en meer as genoeg. Ons kan beslis die blyplek aan voornemende gaste aanbeveel.

From
R1 050
per night, for 3 ppl
From
From R1 050
per night, for 3 ppl
From
R1 050
per night, for 3 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 3 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 26 Griessel Road, Boksburg, 1459, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAkz2iLz5y8PeGv0SY6BqTl1yCs63PZGeSpP8cl0lF7sxPbNmUno?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 050  per night, for 3 ppl 13 5 1 5 26 Griessel Road Boksburg 1459 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -26.180518 28.271639
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!