The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Myrlou Cottage | TravelGround
+49

Myrlou Cottage

12 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 12 reviews for Myrlou Cottage
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Willem R - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem R
Family with teenagers

Puik ligging en perfekte oorslaap plek

Ons kon nie beter plekkie gekry het om te oornag nie. Lekker om wakker te word met al die plaas geluide.

Jane B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jane B
With spouse/partner

Loved it.

Charming cottage. Had everything we needed. Loved the farm animals. The owner was very friendly and accommodating.

Theunis J - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Theunis J
Individual traveler

Baie netjies en mooi en vriendelik ontvang.

Sien sterre.

Elize E - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize E
With spouse/partner

Gasvry op sy beste. Baie bederfies in jou blyplek. Lank laas so lekker gebly.

Dis die lekkerste plek om te bly. Sal beslis weer daar tuis gaan.

Grethe N - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Grethe N

Heerlik!

Ons het heerlik by Myrlou gebly. Dit was ook baie lekker dat ons vier mense was en dus beide kamers gebruik het. Dit is vreeslik mooi daar en die uitsig vanaf die stoep is iets om te beleef. Die donkies, perde en skape wat wag om gevoer te word en reg staan vir ’n kopkrap was natuurlik vir my die kersie op die koek! Louwrens is ’n wonderlike gasheer en die ekstra aandag aan die kamers laat mens vreeslik welkom voel. Ek sal beslis weer daar gaan bly, maar die keer net langer!! Een aand is heeltemal te vinnig verby!

Linda G - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda G
Individual traveler

Peaceful and quiet.

I had a lovely stay and the location was perfect. Close to Midmar Dam and Piggly Wiggly.

Maryka V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryka V
With spouse/partner

Neat, clean, centrally located, secure and essentials provided.

Our host, Lourens, was friendly and informative about sights, restaurants and activities. He was involved enough without being overbearing.

Annette B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annette B
Family with teenagers

Puik en 'n pragtige plek! Goedkoop en waarde vir geld.

Gerieflike, bekostigbare verblyf in 'n mooi omgewing. Waarde vir geld. Het voldoen aan alle vereistes!

Hein S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein S
With spouse/partner

Very nice.

The stay exceeded my expectations. The unit was very nicely furnished and the equipment is of good quality. The owner is very friendly and helpful and made us feel welcome immediately. Myrlou will certainly see us again in the future. Thank you so much for the pleasant atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Die verblyf het my verwagtinge oortref. Die eenheid was baie keurig gemeubileer en die toerusting is van goeie kwaliteit. Die eienaar is baie vriendelik en behulpsaam en het ons onmiddellik welkom laat voel. Myrlou sal ons vir seker weer sien in die toekoms. Baie dankie vir die aangename atmosfeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Myrlou Cottage's response

Thank you for the kind review! We can't wait to host you again soon.
Kind Regards,
Lou & Myrna.

Myrlou Cottage
Thobeka L - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thobeka L
With friends

Beautiful cottage. So welcoming and great location.

The owner was very welcoming. I'd come back the next time I visit Howick

Myrlou Cottage's response

Thank you for your kind words. We hope to see you here again soon.
Kind Regards
Lourens & Myrna.

Myrlou Cottage
Rozelle D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rozelle D
With spouse/partner

Absolutely perfect!

Ons bet baie lekker gebly! Daar is aan soveel detail aandag gegee. Ek is self 'n gastehuis eienaar en kan vir seker Myrlou aanbeveel!

Myrlou Cottage's response

Geagte Rozelle, baie dankie vir julle ondersteuning en tyd om vir ons terugvoer te gee. Julle is pragtige mense. Ons hoop ons kan jul in die toekoms terug verwelkom. Vriendelike groete, Lourens en Myrna.

Myrlou Cottage
Dorothea B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dorothea B
With spouse/partner

Just what we needed.

When I asked my husband where he thinks we should stay over in the Howick area he said "A place with a farm atmosphere and nice views". And that is exactly what Myrlou Cottage offered besides all the other plus points. On top of it we also met the owners who are lovely people and very accommodating. The cottage has two lovely braai areas to offer and the gardens are beautiful. Definitely a "yes" from us.

Myrlou Cottage's response

Goeie middag aan die vriendelike mense. Baie dankie vir al die mooi komplemente. Gesee"nde dag!!! Groete, Lou & Myrna.

Myrlou Cottage
was R795
From R636
per night (sleeps 2)
was R795
From R636
per night (sleeps 2)
was R795
From R636
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 13:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 5 Hebron Farm, Off the R103, Balgowan, 3291, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAANhxdvrQ1EbAyzpf8GU8aTJ5V7rkSFStLatifikvnusfopRsyIm?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R795, now From R636  per night (sleeps 2) 12 5 1 5 5 Hebron Farm Off the R103 3291 KwaZulu-Natal 0860 022 102 13:00-19:00 10:00 -29.455256276846 30.122779516533
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!