The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Niekerk's View | TravelGround
+7

Niekerk's View

17 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 17 reviews for Niekerk's View
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Marinette B - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinette B
With spouse/partner

Heerlik gebly!

Heerlike plekkie om te bly en baie vriendelik ontvang. Alles wat 'n mens nodig het.

Charles R - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles R
With spouse/partner

Beautiful and clean room. One night's stay was not enough.

Friendly host. Everything was so clean, including the garden. We loved our stay on this farm with goats, sheep and chickens. The view of the wine farm was so beautiful as we wake up early in the morning.

Emily H - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Emily H
With spouse/partner

Absoluut fantasties.

Baie vriendelike eienaars. Hulle het ons heeltyd op hoogte gehou van gebeure byvoorbeeld, beurtkrag ens. Al wat ek sal aanraai is dat hulle besem en mop in die kamer hou omdat hulle nie self die plek daagliks skoonmaak nie. Andersins was dit 'n heel aangename verblyf.

Ikanyeng C - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ikanyeng C
With spouse/partner

Good stay with a nice welcome.

It will be good to have a TV in the apartment.

Jacobus F - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacobus F
With spouse/partner

Gerieflik.

Pragtige plekkie in 'n unieke omgewing. Dit is deel van 'n werkende plaas so jy hoor en sien skape en wingerde en ongelukkig ook die skure wat jou uitsig bietjie belemmer, maar die res van die plek en die vriendelikheid van die eienaar maak op vir die res. Die bed is die beste bed waarop ek in 'n lang tyd geslaap het en dit sluit my eie bed ook in. Was baie lekker dankie.

Niekerk's View's response

Baie dankie. Ek is bly julle het dit geniet. Kom kuier gerus weer.
Riekie van Niekerk

Niekerk's View
Danie B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie B
With spouse/partner

Dit was eenvoudig fantasties. Dankie het dit baie geniet.

Sien sterre.

Henriëtte B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henriëtte B
With spouse/partner

Rus vir die siel.

Heerlik gerus en ontspan! Perfek geleë en wonderlike gasvryheid! Ons sien jul beslis weer!

Niekerk's View's response

Baie dankie, kom kuier gou weer.

Niekerk's View
Johan V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan V
With spouse/partner

Rustig, baie vriendelike en gasvrye mense.

Baie billik geprys. Uitstekende verblyf vir 'n besoek aan Augrabies. Gasvrou vriendelik en behulpsaam. Gun gaste hul privaatheid. Lekker braaigeriewe met heerlike hout. Vir 2 persone 'n ideale tussenstop na Namakwaland.

Marieke F - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marieke F
Family with young children

Lieflike plaas-atmosfeer met goeie ligging.

Vriendelike mense en pragtige omgewing. Verblyf is goed ingerig, gemaklik, skoon en netjies.

Allison P - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Allison P
With spouse/partner

Rustig en huislik - baie netjies.

Die verblyf op die werkende plaas was fantasties. Dit het gevoel asof ek tuis gekom het na 'n lang reis. Bella, die boerboel, het my hart gesteel en die grys katjie was my hart se punt. Dis lekker om die skape te sien en hoor. Avril het ons hartlik verwelkom en Riekie het geskakel om te hoor dat alles in orde was. Ek sal enige tyd teruggaan en die plek aanbeveel - hierdie keer langer as die 4 dae wat ons daar was.

Niekerk's View's response

Dankie, ek is bly julle het dit geniet. Ons hoop om julle gou weer te sien.
Mooi bly, Riekie.

Niekerk's View
Pieter F - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter F
With spouse/partner

Lekker gekuier, pragtige en rustige omgewing.

Vriendelike gasheer en gasvrou, mooi en netjiese skoon kamer, lekker oornagplek, een aand se oorslaap was te kort, mens wil langer bly. Mooiste boerboel, Bella, net so vriendelik. Ons beveel Niekerk's View definitief aan!

Niekerk's View's response

Hi, baie dankie. Dit was ń groot plesier om julle as gaste te ontvang. Kim kuier gerus weer.
Riekie

Niekerk's View
Mike M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mike M
With spouse/partner

We loved our stay on this working farm overlooking the vineyards.

Easy to walk around this "island" in the Gariep amidst amazing bird life and end-of-summer vines stretching as far as one can see.

Niekerk's View's response

Dear Mike,
Thank you for your kind review. I'm glad you enjoyed your stay with us at Niekerk's View. It was a privilege to host you.
Be safe.
Kind regards,
Riekie
Niekerk's View

Niekerk's View
Bert K - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bert K
With spouse/partner

Magnificent stay with everything you ever wanted in a very nice location.

Everything was just fabulous. We thoroughly enjoyed our stay here.

Niekerk's View's response

Thank you for the review. It was a privilege to be your host. Hope to see you again.

Niekerk's View
Billy B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Billy B
With spouse/partner

Baie rustig, pragtig en skoon.

Joviaal ontvang en alles was perfek na ons smaak. Sal enige tyd weer daar bespreek.

Niekerk's View's response

Baie dankie, dit was 'n voorreg om julle as gaste te ontvang. Ons hoop om julle gou weer te sien.

Niekerk's View
Lynnette V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynnette V
With spouse/partner

A perfect home in the Green Kalahari.

We experienced warm, kind hospitality that far exceeded our expectations. This is a perfect stopover on the way to Augrabies and vicinity, and we really enjoyed the peaceful farm atmosphere! Many thanks to Riekie and Henko.

Niekerk's View's response

Baie dankie vir julle terugvoer. Dit was n plesier om julle te ontvang.
Hoop om julle weer te sien!!

Niekerk's View
Tanya G - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya G
With spouse/partner

Great accommodation in an amazing spot.

We loved our stay here. Accommodation was lovely with all we needed. Location is beautiful and we enjoyed being on a farm surrounded by vineyards.

Dries D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dries D
Family with young children

Baie netjies en skoon, heerlik rustig.

Gasvrou is baie baie vriendelik en dit was heerlik om een nag daar te oornag, ek kan dit aanbeveel.

Niekerk's View's response

Baie dankie vir jou terugvoer Dries. Dit was net n plesier om julle te ontvang.
Hoop om julle gou weer te sien!

Niekerk's View
From R750
per night (sleeps 2)
From R750
per night (sleeps 2)
From R750
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Plot 106, Paarden Island, Kakamas, 8873, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAhYleL4ZOf67Ll9pvR3Hong33m1DIeeiM6RiOjqiOHxnDSSx33S?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R750  per night (sleeps 2) 17 5 1 5 Plot 106 Paarden Island 8873 Northern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -28.708345 20.502547
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!