The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Nonyana River Lodge | TravelGround
+18

Nonyana River Lodge

Review Summary

3.5 out of 5from 12 reviews for Nonyana River Lodge
Cleanliness
3.4/5
Service
3.6/5
Location
3.8/5
Safety
3.8/5
Value for money
2.8/5
Hendrik B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Hendrik B
Family with teenagers

Beknop.

Ek het die 5-bed-eenheid bespreek. Met ons aankoms daar was ons baie teleurgesteld om te sien dat daar wel slaapplek vir 5 was maar in 'n kamer van 3 m by 3 m. Daar was skaars pakplek vir 2 mense en die 3 m x 3 m-vertrek het ook die kombuisarea ingesluit. Dit was baie beknop en ek sal dit nie aanbeveel vir meer as 3 volwassenes nie.

Trevor D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Trevor D
Family with teenagers

Lovely and tranquil, chalet was neat and clean.

Only spent 1 night, would definitely go back again for a longer break. Loved the atmosphere!

Nonyana River Lodge's response

Hi there. Thank you so much for your review we dearly appreciate it. We are super glad to hear that you enjoyed your stay with us and we can not wait to see you again.
Kind Regards,
Anneke

Nonyana River Lodge
Louisah M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Louisah M
With friends

We were 10 elderly ladies all over 60 years for two nights.

We were given bunk beds to sleep. How can a granny climb the step ladder? Every time you need a rest you need to climb the ladder, there were no chairs in the room.

Telana C - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Telana C
Family with young children

Glad nie wat die foto's op die webtuiste wys nie.

Ek het Nonyana River Lodge gekontak om te vra van swembaddens en visvangplek. Daar is vir my gesê dat albei beskikbaar is, wat hulle nagelaat het om vir my te sê, was dat albei werkende swembaddens koue swembaddens is, so ons kon glad nie swem nie, want die water was te koud. Alhoewel ons lekker gebly het, is ek ietwat teleurgesteld in die ligging van ons chalet, ons was ver van alles af, ons was in 'n "bush camp". Die ander besoekers was luidrugtig. Die chalets is baie netjies, maar bitter klein. Die badkamer se toilet was los. Die "Bush Camp" lyk baie verwaarloos, die fotos' op die webtuiste is glad nie wat ons ontvang het nie. Ons het vroeër by Nonyana aangekom met die idee om eers dalk bietjie rond te loop en die plek te besigtig, maar Nonyana was baie tegemoetkomend en het ons toegelaat om ons bagasie af te laai in die chalet. Die chalets het air-conditioners, maar daar was absoluut geen vensters wat mens kon oopmaak vir vars lug en ventilasie nie.

Lize H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lize H
Family with teenagers

Fantasties! Sal beslis weer besoek. Pieter en sy personeel is ongelooflik behulpsaam.

Ideale oord vir 'n gesin met klein kinders en tieners! Baie veilig en die personeel is baie behulpsaam. Daar is baie om te doen of jy kan net die rustigheid van die rivier geniet.

Marianda M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Marianda M
Family with young children

Teleurstellend.

Verwaarloos maar het potensiaal. Sal 'n goudmyn wees in die regte hande.

Jakes J - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Jakes J
Family with young children

Verskriklik teleurgestel in die verblyf.

Stortdeur heeltemal weg. 5 mense en die kombuis moet in 'n area van 3,5m x 4,0 m gehuisves word. Geen broodbord. Geen wynglase nie. Geen skerp messe nie. Kombuiswasbak se drein is verstop. Tuine is vuil en verwaarloos. Totale mors van geld. Foto's is baie misleidend.

Joseph L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Joseph L
With friends

Nice place

Enjoyed the stay at Nonyana.

Rene N - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rene N
With friends

Very friendly reception and enjoyed the stay. Thanks.

See the ratings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike ontvangs en lekker gebly, baie dankie.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan F - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Johan F
With friends

Very friendly and helpful, but was under the impression there would be 2 rooms because we were 4 adults.

This might be more for fishing opportunities. We booked for 4 people but there was only 1 room with 1 double bed and 2 single beds.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelik en hulpvaardig maar was onder die indruk daar is twee kamers omdat ons 4 grootmense was.

Ek dink die is meer vir visvang geleentheid. Ons het vir 4 mense geboek en daar was net een kamer met een dubbelbed en twee enkelbedjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris S
Family with teenagers

Safe and tranquil.

The staff are very helpful. Would like to be more informed regarding the lodge's facilities including the prices.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Veilig en baie rustig.

Personeel is baie behulpsaam om jou te akkommodeer en aan jou behoeftes te voorsien. Sal graag meer besonderhede wil sien aangaande wat alles aangebied word by die oord met prys daarby.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nonyana River Lodge's response

Goeie Middag
Gaan kyk gerus op ons web blad.
Vriendelike Groete
Anneke

Nonyana River Lodge
Magauta N - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magauta N
With friends

Best stay in my life.

I wil definitely come back. The people at reception were more than friendly. We had the best time of our lives. Thanks so much. My cousin will be there in January with her partner. Thank you, thank you.

Nonyana River Lodge's response

Good Morning,
Thank you so much. We are so happy that you enjoyed the stay with us. we can't wait to see you again. We aim to keep our clients satisfied and happy and very safely.
Kind Regards,
Anneke
Receptionist

Nonyana River Lodge
From R950
per night (sleeps 4)
From R950
per night (sleeps 4)
From R950
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 62 people
  • Check-in: 14:00 to 16:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Farm Zeekoefontein, Portion 36, Lindequesdrift, 1900, Gauteng
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGYxMDYzYTM4LTU4ZTgtNDA3NC04OWJiLWMwNWY4OTgyMmI2NQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R950  per night (sleeps 4) 12 5 1 4 Farm Zeekoefontein Portion 36 1900 Gauteng 0860 022 102 14:00-16:00 10:00 -26.7311709066 27.615227401257
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!