The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Norfolkden Strandhuis | TravelGround
+26

Norfolkden Strandhuis

18 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 18 reviews for Norfolkden Strandhuis
Cleanliness
4.7/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Ludwig K - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ludwig K
With friends

Baie lekker.

Een van die mees bekostigbare huise in die gesogte Voëlklip-area, asook een van die huise met die meeste karakter. Alles was perfek en die ligging is ideaal.

Lesley O - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lesley O
With friends

Gerieflik.

Alles was net gemaklik en eienaar is baie nederig.

Hajiera W - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hajiera W

I would and have recommended Norfolkden Beach house to many.

For me personally it was very nostalgic. The old fashioned kitchen reminded me of my childhood, black and white pics and little trinkets added to the charm of the place. I loved the hiking trail, which was less than a 100 metres away, loved every minute of it. It was value for money.

Kurt D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kurt D
Family with teenagers

Peaceful and comfortable.

The reason we have returned was because of the amazing previous experience, a really good host, the charm of the home and being close to nature. Will return!

Lucresia B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucresia B

Fantastiese plek met alles wat jy nodig het.

Ek sal hierdie plek hoogs aanbeveel. Dit is die perfekte plek vir 'n groep familie met al die fasiliteite wat jy kan aan dink, tot op speelgoed vir die kinders. Dit is baie netjies en rustig. Laetitia het amazing diens gelewer.

Marius M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marius M
With friends

Nice accommodation.

One negative thing about this accommodation - only 1 bathroom and 1 toilet that must be shared by 8 people.

Deidre P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deidre P

Nice peaceful place.

Perfect place for large family, large group of people. Needs a bit of an touch up, but that's all.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustige plek.

Perfekte plek vir groot gesin, groot groep mense. Makeer bietjie op touch, maar dis al.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bernadette T - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernadette T
With friends

Very nice and beautiful house.

We enjoyed our stay at Norfolkden. The house was clean and neatly on arrival.it's a very quiet location, especially for people who want peace and quiet. And the beach is also very near, which made it very special.

Norfolkden Strandhuis's response

Dear Bernadette,

Thank you for visiting and staying at Norfolkden again and for your positive review and feedback. It was an abosolute pleasure having your family at Norfolkden.

Regards,
Leatitia

Norfolkden Strandhuis
Heloise A - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heloise A
Family with teenagers

Perfek sentraal in Voëlklip, genoeg spasie.

Baie goeie ligging en ruim huis vir groot groep. Woning verwaarloos, maar in ag genome die prys, kan mens nie ontevrede wees nie.

Norfolkden Strandhuis's response

Hi Heloise

Ek wil net van die geleentheid gebruik maak om dankie te se dat julle gebruik gemaak van Norfolkden beachhouse die afgelope paasnaweek en vir jou openlike en eerlike resensie wat jy na afloop van die naweek aan ons deurgegee het.Ons streef daarna om so ver moontlik n positiewe ervaring te bied aan al ons kliente en terugvoer word altyd opreg waardeer en gebruik ons dit as n maatstaf om verbetering aan te bring in ons diens en oor die algemeen waar nodig. 

U is welkom om ons 'n e-pos te stuur met spesifieke terugvoer sodat ons hulle dienooreenkomstig kan aanspreek.

Groete,
Leatitia

Norfolkden Strandhuis
Colette L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colette L
With friends

Ek sal weer daar gaan bly.

Die huis was perfek, baie oulik en netjies. Dit is gepas vir enige geleentheid, van 'n naweek saam familie of vriende. Die huis het baie slaapplek en is naby die see. Om wakker te word met die gedreun van branders in my ore was ongelooflik.

Norfolkden Strandhuis's response

Dankie vir die mooi woorde, Colette. Dit was lekker om julle by ons te ontvang.

Groete,
Norfolkden Strandhuis

Norfolkden Strandhuis
Solomon D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Solomon D
With friends

Aangename ontvangs. Leticia was heeltyd beskikbaar vir enige navrae. Sy het haar bes probeer om ons verblyf lekker te maak.

Ons het probleme met die TV gekry. Kon geen SABC-programme kyk nie. My skootrekenaar kon nie DStv speel nie.

Norfolkden Strandhuis's response

Hi Solomon,

Dankie vir jul terugvoer. Dit was heerlik om julle by Norfolkden te ontvang. Baie dankie ook vir jul aangename vriendelikheid. Hoop om julle binnekort weer te sien.

Groete,
Leatitia

Norfolkden Strandhuis
Rosilda C - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rosilda C

Fantastic.

My family stayed at Norfolkden this past weekend. The kids really enjoyed running around on the large lawn while the adults relaxed around the fire. The house is neat, large and has everything you need. The beach is within walking distance which is a bonus Thank you, Leatitia, for your hospitality. Hope to be back soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

My gesin en nog 'n paar familie lede het die afgelope naweek gebly by Norfolkden. Die kinders het dit vreeslik geniet om rond te hardloop op die groot grasperk terwyl die groot mense heerlik kuier om die vuur. Huis is netjies, groot en het als wat mens benodig. Die strand is ook loopafstand wat 'n bonus is. Dankie Leatitia vir jou gasvryheid. Ons hoop om gou weer te kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Norfolkden Strandhuis's response

Goeiedag Rosilda,

Dit was regtig n groot plesier om julle daar te he. En ek sien uit daarna om julle weer te verwelkom by Norfolkden binnekort.
Dankie vir die respek en dat julle so mooi na ons huis gekyk het en vir julle vriendelikheid.

Groete
Leatitia

Norfolkden Strandhuis
Nico L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico L
With friends

Great house, couple of let-downs.

The house is great and good value for money. Two issues - the one bed had no bedsheet on it even though the bed was fully made with all other sheets and covers. The caretaker (I guess) who stayed in another building on the same property came home with friends late at night and made a massive noise. They carried on partying loudly for some time keeping us awake.

Norfolkden Strandhuis's response

Dear Nico,

We do thank you for the feedback. since it is our goal and we strive to create the best possible experience for everyone visiting Norfolden Beach house it is always good to receive feedback on how we can better our services. We do therefore apologize for the oversight on the one bed sheet. We will follow also follow up and address the issue of the noise levels.

Much appreciated.
Regards
Leatitia Hattingh

Norfolkden Strandhuis
Bernadette T - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernadette T
With friends

I had a nice and peaceful stay.

This area was very nice and quiet. We really enjoyed our weekend. With the beach just a few metres away and the house was very nice and clean.

Romarques B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Romarques B

Great weekend.

Was the perfect place for a weekend away with some work colleagues.

Shumine V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shumine V
Family with teenagers

Baie lekker plek om te ontspan.

Ons het baie lekker gekuier. Die huis is baie gerieflik en netjies en groot. Die gasvrou was baie vriendelik en behulpsaam. Ons gaan definitief weer daar kuier.

Antanya O - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Antanya O
Family with young children

Very convenient.

Quiet. Space for children and near the beach.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik.

Rustig. Ruimte vir kinders en naby see.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Francis V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francis V
With friends

Waarde vir geld.

'n Huis vol karakter, baie ruim en gerieflik. Een blok weg vanaf die oseaan en wandelpaadjies. Rustige atmosfeer, weg van die gewoel van die besige Dorp. Ons het die verblyf daar baie geniet en sal beslis weer bespreek. Groot grond en 'n speelparadys vir kinders. Baie dankie vir die verwelkoming en die totsiens-boodskap. Baie bekostigbaar.

From R3 850
per night (for 11 people)
From R3 850
per night (for 11 people)
From R3 850
per night (for 11 people)
Make a Booking
  • Capacity: 11 people
  • Check-in: 13:00 to 22:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 62 10th Street, Hermanus, 7200, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAujUr3nDLJJIwAOZV2TnagT61b4DMcOGCSbUzFnciawzcqmtUYp?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R3 850  per night (for 11 people) 18 5 1 5 62 10th Street Hermanus 7200 Western Cape 0860 022 102 13:00-22:00 11:00 -34.407301724407 19.275769017519
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!