The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Ocean Song Self Catering | TravelGround
+23

Ocean Song Self Catering

Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 76 reviews for Ocean Song Self Catering
Cleanliness
4.7/5
Service
4.3/5
Location
4.3/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.2/5
Darreu J - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Darreu J
With friends

My kuier was ongelooflik lekker.

Die eienaar van die gastehuis was baie vriendelik. Sal definitief weer teruggaan en mense aanbeveel.

Faith K - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Faith K
With spouse/partner

Waarde vir jou geld.

Ocean Song is die beste plek vir 'n rustige naweek weg. Susan (die huisvrou) is super vriendelik en baie behulpsaam.

Esna B - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esna B
On business

Rustig en gerieflik.

Die hele ervaring van Ocean Song Self Catering was baie gemaklik en rustig. Daar was geen probleme of onsekerhede wat opgeduik het nie. Vriendelike diens en 'n uiterse skoon kamer het die verblyf nog beter gemaak.

Joy S - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joy S
With friends

Rustig en aangenaam.

Ek het die plekkie bespreek vir my man en sy vriend. Hulle het net 'n wegbreek nodig gehad, weg van die stad se gewoel! Hulle beskryf hul verblyf as ontspannend en baie rustig.

Johann B - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann B

Veilig en privaat.

Netjies.

Anne-marie R - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne-marie R
Family with teenagers

Ongelooflik gerieflik en veilig. Toegang tot die pragtige staproetes - baie naby en die see is net so naby.

Ocean Song beskryf presies wat dit is. Wat 'n ongelooflike rustige en pragtige blyplek, met alles wat met kan nodig kry tot mens se beskikking. Ons sal beslis enigiemand aanbeveel na Ocean Song toe.

Marí F - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marí F
With spouse/partner

Netjies, goeie ligging en rustige atmosfeer.

Ons tyd by Ocean Song se eenheid was baie lekker. Die eenheid is netjies, voldoende toegerus, die tuin mooi versorg en het veilige parkering. Ons sal Ocean Song enige tyd aanbeveel.

Leon F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leon F
With spouse/partner

Convenient and well equipped flatlet very close to the ocean.

Hosts (who stay on the property) are very friendly and helpful. Room is comfortable and well equipped except there is no stove and oven (only a single hotplate). The room has no aircon, only a ceiling fan. We really can't complain about anything and enjoyed our stay.

Bernard C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernard C
With friends

Die tyd wat ons by Ocean Song deurgebring het, was wonderlik.

Die verwelkoming was uitstekend. Die verblyf is waarde vir held, dit is gerieflik geleë loopafstand na see, inkopiesentrums en ander geriewe. Ek beveel graag Ocean Song aan indien enigeen oorweeg om weg te breek vir vakansie of naweek.

Jp L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Jp L
With spouse/partner

Didn't enjoy it at all. Very cold with little facilities.

No cold water in basin. Lights of bathroom / shower work with air purifier - almost killed from the cold. Only a microwave and kettle. No TV while great sport on TV was the weekend. Say we should go to a sports bar. Do not visit such places and it was snowy with winds. We'd rather pay more for better accommodation. Said we should read the fine print.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Glad nie geniet nie. Bitterlike koue met min geriewe.

Geen koue water in wasbak. Llig van badkamer/stort werk met lugsuiweraar - amper gedood van die koue. Alleenlik 'n mikrogolf en ketel. Geen TV terwyl groot sport op TV was die naweek. Sê ons moet by 'n sportbar gaan kyk. Besoek nie sulke plekke nie en dit was sneeukoud met winde. Ons betaal liewer meer vir beter verblyf. Gesê ons moet die fynskrif lees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ocean Song Self Catering's response

Beste JP,
Ons is jammer jy het die verblyf by Ocean Song nie geniet nie. Ja, dit was 'n baie koue naweek in die Kaap met sneeu op selfs naby geleë berge. Die kamer was toegerus met 'n verwarmer en ekstra komberse. Daar word van gaste verwag om hulleself vooraf op hoogte te bring met die vermelde geriewe wat beskikbaar is om sodoende 'n ingeligde bespreking te doen. Daar is géén fyn skrif nie. Dit word duidelik vermeld op Lekke Slaap dat daar géén TV's in enige van die eenhede is nie. Daarom is jy verwys na die beste plekke om rugby te gaan kyk.
Daar was wel 'n braaipan en een plaat stofie ook met al die nodige basiese toerusting en eetgerei in die kitchenette, behalwe vir die yskas en mikrogolfoond.

Ocean Song Self Catering
Kitie B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kitie B
Individual traveler

Twee minute van die see af, rustig en baie vriendelik ontvang!

Ek beveel Ocean Song met die grootste vrymoedigheid aan. Dit is baie veilig, netjies en gerieflik. Dit is net 2 minute se stap van die see af. Ek sal enige tyd graag weer daarheen gaan!

Pieter B - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter B
With spouse/partner

Very nice, clean and peaceful atmosphere.

It has a very peaceful atmosphere and is situated in a green, tree-lined garden.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker, skoon en rustige atmosfeer.

Dit het 'n baie rustige atmosfeer en is in 'n groen boomryke tuin geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan H - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jan H
With spouse/partner

Baie skoon en veilige verblyf.

Ek kan die akkommodasie aanbeveel.

Mark S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark S
With spouse/partner

Awesome sounds and songs of the sea so close by, a very relaxing quiet location...well appointed, basic but comfy.

Our hosts at Ocean Song were really lovely, a real home from home feel. We had terrible fires during our stay in Hermanus and the entire city was without power, what was a really nice and considerate thought, was that a flask of boiling water was delivered to our front patio to make much needed wake up coffee...and was refilled during the power down time, which normally just does not happen, so well done guys, you get our vote, we will definitely be back.

Gerhard V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerhard V
Individual traveler

Have enjoyed it a lot.

No TV, but still nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het dit baie geniet.

Geen TV, maar tog ook lekker gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ocean Song Self Catering's response

Beste Gerhard, ons is bly jy het die verblyf geniet. Op al ons platforms maak ons dit duidelik dat daar nie TV's beskikbaar is nie. Dit is deel van die tipe akkommodasie wat ons bied om mense aan te moedig om af te skakel en die see, ons dorp en mooi omgewing te geniet. Ons is jammer jy het die inligting misgelees en vir enige ongerief wat dit veroorsaak het.

Ocean Song Self Catering
Nada O - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nada O
Individual traveler

Very friendly hosts - a relaxing breakaway in beautiful tranquil garden and close to the ocean.

I had a lovely time at Benna and Susan's place. Benna and Susan were excellent hosts, friendly and accommodating when we chatted while still respecting privacy. They were communicative and responded to my messages within minutes. The cottage is lovely, quiet and private and it exudes peace the minute you open the front door. It's very welcoming after a busy day of running around. I felt quite at home. The bed and pillows made for very comfortable and sound sleep. There were lots of clean towels on hand. Another great plus was the free WiFi. The weather was awesome so I was able to have relaxing braais in the courtyard when I stayed home. The garden is lovely and well kept with free secure parking available on the property. The beach is within easy walking distance with a beautiful coastal walk. I'd recommend staying here at Ocean Song to my friends and future visitors to Hermanus, and I certainly will want to stay here again on my next visit. A big thank you Benna and Susan.

Daniel M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Daniel M
With spouse/partner

The accommodation was good.

I would've appreciated it if there were towels in the bathroom, chairs at the table to sit on while you're eating, and a TV.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf was goed.

Ek sou dit waardeer het indien daar handdoeke in die badkamer was, stoele by die tafel om op te sit wanneer daar geeët word en 'n televisiestel vir ontspanning was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ocean Song Self Catering's response

Beste Daniel,
Baie dankie vir jou terugvoer. Ons neem dit ter harte en sal seker maak dat daar handdoeke in die badkamers is. Daar is egter stoele vir die tafel en aantal gaste per eenheid beskikbaar, daar word nie vir addisionele kuiergaste voorsiening gemaak nie.
Op al ons platforms maak ons dit duidelik dat daar nie televisies beskikbaar is nie. Dit is deel van die tipe akkommodasie wat ons bied om mense aan te moedig om af te skakel en die see, ons dorp en mooi omgewing te geniet. Ons is jammer jy het die inligting nie raakgelees nie en vir enige ongerief wat dit veroorsaak het.

Ocean Song Self Catering
Johan F - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Johan F
Individual traveler

Netjies en skoon.

TV of radio sal vir seker verblyf beter maak. Veral as jy enkel is.

Riana O - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Riana O
Family with young children

Lovely little place, but it lacks a bit of something.

The venue is situated at a lovely point, close to the ocean. It is clean and the garden is well-kept. I, however, felt a bit thrown off upon checking in. Before making this booking, I read the reviews regarding the friendly welcoming and so on. I was extremely disappointed that this is not what I experienced. The host wasn't rude at all. She just lacked enthusiasm and anticipation of our arrival. I felt like I was checking in to a school hostel or something of the sort. So after a grilling two hour drive to get to the venue (as we are not from Hermanus), a hot shower was the order of the day. Solar heaters are utilised at this venue and we were informed that it takes about 2,5 minutes for water to heat up. I promise you that this is not the case. The water did not heat up at all. It was just lukewarm. I refused to bathe my five year old son in the cold water. There is a rule in the bathroom that one cannot shower for more than three minutes. So my plans of washing my hair went out the window. We were given a huge bucket to put in the shower to catch the cold water (which was to be used for the beautiful garden). We were honestly so afraid of over stepping our boundaries that we were out all day until late at night and came in basically to sleep. Upon our departure at 08:30 we wanted to hand over the keys and no one answered the door. We went to another guesthouse for breakfast (where we spent most of our weekend) and came back to Ocean Song at 09:50 to hand over the keys and once more, no one answered the door despite it being open and we could clearly hear people on the inside. We had no alternative but to leave the key on the table by the door. To me, not doing a proper handover of keys before leaving left me feeling awkward and anxious. And with that feeling, we left, probably never to return there again.

Bill S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Bill S
With spouse/partner

Poor accommodation.

List of serious deficiencies. 1. We were not allowed to occupy room at 14;00, only at 15:00. We are almost 70 and needed the bathroom and to rest. We were told to use the Mall toilets. 2. Bedside lamp did not work. 3. Fridge very noisy and defective and all our food and drinks was frozen the next day. 4. Little hot plate defective, kept switching off. We struggled to fry eggs. 5. The second night there was no hot water. Had to shower in cold water on a stormy night. 6. There were no knives to eat with. Used my pen knife the first night. 7. Large hole in door. Easy to peer through.

Ocean Song Self Catering's response

Dear Bill, thank you for your honest feedback. We always ask our guests to report any problems or broken things immediately to us so that we can replace or fix it.

My apologies for your experience. However, I would like to clarify a few things.

We asked you to wait for 10 minutes so that we can finalise the room. You said it was fine as you anyway wanted to go and buy food from the mall. Our apologies for the delay.

The light was never broken. When we tested it, it was working, but we provided you with another one anyway.

Regarding the fridge, the bar-fridge temperature can be adjusted with the big knob on the inside of the fridge. About the noise, you must be very light sleepers because since your stay 3 weeks ago the other 4 guests did not mention it at all.

There are no holes in any of our doors.

The Sunset and Sea Breeze units share a 150l geyser. The neighbouring unit must have used all the hot water. There should be hot water about 45 minutes to an hour later.

The hot plate is working fine. The numbers are just a bit faded so it is possible that the temperature was very low, however, I will replace it. Thanks for bringing this to our attention.

About the knives, this was our oversight, my apologies. The previous guest took it on a picnic with them and forgot to take it out of their bag. They actually called us to apologise for taking it.

Our gardener takes tremendous pride in how beautiful the garden looks and he was a bit humiliated that he was asked to wash a car, however, he did it with a smile.

Thank you for all the feedback.

Kind Regards,
Ocean Song Self Catering

Ocean Song Self Catering
Johan N - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan N
Family with teenagers

Very nice and peaceful.

Enjoyed the quietness and peacefulness so much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vreeslik baie lekker en rustig.

Het die stilte en rustigheid vreeslik geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phillippina L - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phillippina L
With spouse/partner

Nice and peaceful.

Was a lovely, peaceful weekend, just you, your partner and nature.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustig.

Was 'n heerlike, rustige naweek, net jy, jou maat en die natuur.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anne V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne V

Safe and affordable.

I'll book here again. The parking is safe, and the place is tidy and affordable. The service was great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Veilig en bekostigbaar.

Ek sal weer daar plek bespreek, is veilige parkering, netjies en baie bekostigbaar. Die diens is baie goed en volledig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yoalndi G - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yoalndi G
With spouse/partner

Heerlike ontspannende naweek.

Met ons aankoms was ons vriendelik verwelkom, die eienaars en die hostess is baie vriendelik en bedagsaam. Die huisie is pragtig, groot genoeg vir 2 mense, die kombuisie het alles in waaraan jy kan dink vir self catering. Baie mooi plekkie, sal definitief weer kom.

Johann B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Johann B
Family with teenagers

Baie lekker plek vir 'n alleen paartjie of 'n gesin met klein kinders, Nie regtig vir 'n gesin met tiener dogters nie.

Die foto's is klein bietjie misleidend alhoewel dit in 'n pragtige en stil area geleë is. Daar is veilige parkering maar geen skaduwee nie. Die "tweede" slaapkamer is in die kombuis, daarom nie geskik vir gesinne met tiener dogters veral nie. Baie vriendelike en behulpsame staf en alles is skoon en netjies.

Herman P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman P
Family with young children

Rustig en lekker gemaklik.

Baie lekker en sal weer daar draai maak. Volgende keer vir langer as net die naweek.

Warren C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Warren C
With spouse/partner

Quiet, lovely garden close to the ocean.

Very quiet, close the to beach, really nice garden with braais and benches, lots of kitchen/braai utensils, 2 prong plugs provided nice shower.

Seth B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Seth B
With spouse/partner

Very pleasant staff.

Very helpful and pleasant staff.

Anastashia P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anastashia P
With friends

Fantastic, your service is excellent.

We could take our friends baby with us, and in the middle of everything when I had to work they never hesitated to make their main house's office available to me to work. Thank you for the wonderful attitude and kindness.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties, julle diens is uitstekend.

Ons kon ons vriende se baba saamvat, en in die middel van als moes ek werk en hulle het geensins gehuiwer om hul hoofhuis se kantoor beskikbaar te stel vir my om te werk nie. Baie dankie vir die wonderlike gesindheid en die vriendelikheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizel L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lizel L
Family with young children

Netjiese, gemaklike verblyf.

Die akkommodasie was baie netjies en skoon, sowel as goed en prakties ingerig. Ek sal wel aanbeveel dat die stort 'n hoër waterdruk asook warmer water moet hê. Baie water word gemors in die proses om die water warm te kry. 'n Haardroër sal ook 'n goeie toevoeging wees en moontlik muur geïnstalleerde verwarmers vir die koue nagte.

Chantel B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantel B
With spouse/partner

Wat 'n fantastiese ervaring.

Eenvoudig maar steeds die moeite werd. Sal enige tyd weer terug gaan.

Aldi N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Aldi N

Baie vriendelik en behulpsaam.

Pragtige en rustige omgewing.

Carl W - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carl W
With spouse/partner

Friendly people, peaceful area and nice holiday accommodation.

This accommodation has everything you expect and more. We will definitely recommend it and also stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike mense, rustige omgewing en lekker vir vakansieverblyf.

Hierdie verblyf het alles wat ons verwag het en nog meer. Ons sal beslis dit aanbeveel en ook self weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stephen S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stephen S
With friends

Relaxation and rejuvanation.

If you're looking for a place of relaxation and rejuvanation, this is the place to be.

Retha V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Retha V
With spouse/partner

Baie aangename ervaring.

Baie netjiese eenhede, goed toegerus met als wat mens nodig het. Rustige, stil omgewing lekker naby die see. Veilige parkering en vriendelike diens. Sal beslis weer by hulle tuisgaan.

Dawid M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawid M
With spouse/partner

Wonderful weekend.

Thanks so much for the prompt service and the hospitality, outstanding.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike naweek.

Baie dankie vir die flinke diens wat ons ervaar het asook die gasvryheid, dis sowaar uitstekend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anne-marie W - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne-marie W

Very pleasant. The room has everything you might need.

We were warmly welcomed upon arrival, and taken to our rooms. It was neat and the area is peaceful. It's great to stay walking distance from the beach.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam. Kamer was als wat mens benodig het.

Met ons aankoms was ons vriendelik begroet en na die kamers geneem. Dit was netjies en die omgewing rustig. Heerlik om stapafstand vanaf die see te woon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gloudine S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gloudine S
Family with young children

Very tranquil.

We enjoyed the weekend's accommodation a lot. The facilities are clean and neat and very tranquil. Our children were able to play in the garden and enjoyed it very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Ons het die naweek se verblyf baie geniet. Die geriewe is skoon en netjies en baie rustig. Ons kinders kon lekker in die tuin speel en het dit ook baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Liezel S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Liezel S
With friends

Relaxing.

Ocean Song is a lovely place. It has everything you need for short term accommodation. Owners are very friendly and go out of their way to make your stay comfortable. It was my second time at Ocean Song and I will be back again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend.

Ocean Song is 'n lieflike plekkie. Dit het alles wat mens kan nodig kry vir 'n kort verblyf. Eienaars is baie aangenaam en gaan uit hul pad om jou gemaklik te maak. Dit was my tweede keer by Ocean Song en ek sal beslis terug wees!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Erik V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Erik V
With spouse/partner

Aangenaam verblijf dicht bij de zee.

Jan Rabie verbleef na zijn Parijse tijd in Onrus met zijn echtgenote Majorie Wallace. Daarom wilden we kennis maken met deze plek. We vonden zijn vroeger huis en zijn graf. Daardoor kon ons verblijf niet meer stuk.

Ilze K - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze K
Family with young children

Everything was lovely and tidy, well equipped.

Nothing lacked.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles was heerlik netjies, goed ingerig.

Daar het niks kortgekom nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cecilia M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Cecilia M
Family with young children

Dit was goeie verblyf, maar bietjie overpriced.

Die wifi het nie gewerk nie, en daar was ook nie selfoonsein nie. Die huis was netjies maar jy moet self skoonmaak sonder enige skoonmaakmiddels en teen R4000 vir 5 nagte. Dit was nie duidelik dat dit 'n bachelors flat is nie. Dit was nie duidelik dat jy geensins besoekers mag ontvang op die perseel nie (wat sleg was oor kerstyd). Geen handdoeke is voorsien nie - dit kan teen 'n ekstra koste gevra word, en jy moet jou eie toiletpapier bring. Al die bogenoemde is goed en wel maar nie teen R4000 vir 5 nagte nie, in 'n bachelors flat nie. Dan kan jy maar toiletpapier voorsien. Die kombuis het ook net 'n mikrogolf en geen oond nie. Die tuin is baie mooi.

Ocean Song Self Catering's response

Wi-Fi: Cecilia het ongelukkig glad nie aanmeld dat die Wi-Fi vir gaste buite werking was nie. Nadat ons dit self agter gekom het is dit dadelik herstel. Gaste word by aankoms mondeling en skriftelik versoek om asseblief enige probleem of behoefte dadelik aan te meld.
Selfoonsein: Ons het nog nooit van tevore so ‘n klagte gehad nie. Alle netwerke se sein kon tot dusver hier gekry word. Maar sal verder ondersoek.
Selfsorg: Ocean Song Self Catering voorsien alle eenhede met die nodige skoonmaak toerusting: emmer, mop, besem, besem en skoppie, toilet skropborsel, ens. Gaste word skriftelik ingelig dat Ocean Song daagliks kan skoonmaak of na hulle vertrek, teen ‘n ekstra fooi, soos aangedui in die LekkeSlaap kwotasie.
Kichenette: Die Sugarbird eenheid, soos alle eenhede, het meer as net ‘n mikrogolf. Daar is ‘n braaipan, plaatstofie, yskassie, ketel, broodrooster plus al die nodige basiese eetgery/kookgerei vir selfsorg.
Toiletpapier: Elke eenheid kry een rol toilet papier, waarna gaste weer kan aanvra of vir hulleself voorsien.
Grootte van eenheid: Die webblad, asook kwotasie, vermeld baie duidelik dat die Sugarbird eenheid ‘n flatlet is, ‘n ruim oopplan kamer (dws bachelor) met en-suite fasiliteit. Dis die aanname dat gaste ingeligte besluite neem t.o.v. waarvoor hulle bespreek.
Prys: Die vermelde prys was tydens piektye oor Kersfees teen slegs R 266.00 pp per dag vir 5 dae in Hermanus. Die ligging van Sugarbird is stil en privaat in ‘n pragtige tuin en slegs 200 meter van die see af.

Ocean Song Self Catering
Shawn B - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Shawn B
Family with young children

Good accommodation for sleeping over.

Very nice location if you plan on spending all or most of the time doing things in and around Hermanus or Wine farms in the area / at the beach. Nothing fancy but we enjoyed the stay! Friendly lady and very helpful.

Fj V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fj V
With spouse/partner

Great.

They need aircon in the rooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Great.

Daar kort aircon in die kamers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christa P - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christa P
With spouse/partner

Peaceful, private and clean accommodation.

Friendly reception and safe area with clean, peaceful accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, privaat en skoon verblyf.

Vriendelike ontvangs en veilige area met skoon, rustige verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deon M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Deon M
With spouse/partner

Room okay if you only need a bed to rest.

In future I will make sure that I book accommodation which includes a lounge and TV. Room too small. There was an important rugby match on Saturday and we had to go to a pub to watch the game. Very noisy and full of smoke.

Ocean Song Self Catering's response

Deon's wife called and asked about TV's in the room. I specifically mentioned that Ocean Song does not have any TV's in any of the units as stated under available facilities on the website. To avoid any disappointment, please liaise with your wife before making a booking in the future. Just to clarify: OS is a non smoking facility, therefore your comment about noise and smoke must refer to the pub you chose.
As described on TG website OS offer affordable, quality self-catering units for guests that seek safe seaside accommodation. To retreat into a quiet, charming environment is soothing for the soul. We want to offer rest and peace to those guests that want to escape from the normal hustle-bustle and noise of life. To this end we do not have televisions in the rooms, and are very clear about it in our communication.

Ocean Song Self Catering
Christo D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christo D
Family with young children

We had a wonderful time. Almost didn't want to go back home.

Friendly reception and no sign of danger, good security. My family and I really enjoyed it. Will definitely call again. Just one little problem: terrible cellphone signal, but that's not Ocean Song's fault. And thank you to the big Uncle who gave me his coals after their braai. Was able to bbq my meat in two shakes of a lamb's tail. Beautiful garden. We took a lot of photographs.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het so lekker gekuier. Wou amper nie terugkeer huis toe nie.

Die ontvangs was baie goed daar was nie 'n teken van onveiligheid nie. Ek en my gesin het ons baie geniet. Sal beslis weer terugkeer. Net een klein probleem: die selfoonontvangs was bietjie swak, maar dis nie Ocean Song se probleem nie. En baie dankie aan die groot Oom wat al sy warm kole vir my aangebied het na hulle braai. Dit het beslis my vleis lekker vinnig gaar gekry. Die tuin lyk asemrowend. Ons het baie foto's daar geneem.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ingrid O - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ingrid O
With spouse/partner

We felt very welcome and had all we needed for our short stay. Good value!

Our hostess was very kind and made sure we had everything we needed to make our stay comfortable. The ocean was nearby and Hermanus only a few kilometres away. We enjoyed the peace and quiet and the surrounding garden was neat and tidy too. We will use this accommodation again. Thank you!

Ocean Song Self Catering's response

Hi, thank you Ingrid, I appreciate it. Looking forward to see you again :-)
Lizelle.

Ocean Song Self Catering
Isa R - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Isa R
Family with young children

Eenheid was skoon en netjies.

Dit is baie rustig. Eenheid was skoon en netjies. Dit is 'n ideale wegbreek vir iemand wat rustigheid in oormaat wil ervaar.

Karlene M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Karlene M
Family with teenagers

Ideaal as jy rustigheid en stilte soek.

Met ons aankoms het die eienaar ons baie vriendelik verwelkom. Die plekkie self was baie netjies en gerieflik.

Alf En Denise E - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alf En Denise E
With spouse/partner

Lekker gebly. Gerieflike verblyf. Sou graag 'n TV of radio in kamer wou gehad het.

Sou graag 'n TV of radio in kamer wou gehad het - aangesien dit baie stil was en met die onweerspelbare weer sou dit bietjie afleiding gee.

Lydia N - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lydia N
With spouse/partner

Presies waarvoor ons gesoek het wat betref gerief en netheid. Vriendelike ontvangs en hulp met omgewing.

Aangesien ons slegs 'n oorslaapplek gesoek het om die omliggende strandplekke te besoek, was hierdie akkommodasie ideaal. Dit is sentraal geleë, rustig en bied ook stapgeleenthede. Die kamer is goed toegerus met noodsaaklike items vir gaste wat self kos wil voorberei. Die goedversorgde tuin en binnehof bied privaatheid.

Jeanette L - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jeanette L
Family with young children

Intiem en klein maar genoeg vir gesin.

Lekker gekuier en rustig gewees. Plekkie is gemaklik ingerig.

Anieka M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anieka M
With spouse/partner

Twee nagte oor naweek daar geslaap.

Ons het lekker daar gebly en die eienaar het ons goed ingelig oor wat te sien en te doen is in die omgewing. Die kamer is bietjie klein en dis jammer daar is nie beter braaigeriewe nie.

Hendrik B - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik B
With spouse/partner

I loved the place. Susan was very friendly.

Unfortunately we could only get a one bedroom when I booked, but it was lovely and clean and enough facillties for 2 people. The garden is beautiful and well kept.

Carmen D - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carmen D
With spouse/partner

Ons het die pragtige tuin, rustige omgewing, 'n netjiese, volledig toegeruste en gerieflike kamer geniet.

Ocean Song is ideaal vir persone wat absolute rustigheid en stilte soek. Tydens die 9 nagte dat ons daar gebly het, het ons absoluut veilig gevoel. Daar is ongelukkig slegs parkeerplek vir 2 voertuie agter geslote hek. Die res van die voertuie moet buite parkeer, maar dit was altyd veilig buite. Ocean Song is naby die see, vulstasie, Woolworths Foodstop en KFC Drive-Through. Ons het wel 'n televisie gemis, maar teen sulke billike pryse kan 'n mens nie ekstra luukses verwag nie. Ons het ons eie CD speler saamgeneem. Die gasheer en gasvrou is vriendelik, bedagsaam en behulpsaam. Ek sal graag weer soontoe gaan as ek die geleentheid kry.

Johan S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Johan S
Family with young children

Geleentheid om te rus en omgewing te geniet.

Die verblyf was aangenaam met die kombuis toegerus met net die basiese items vir 'n kort verblyfperiode. Was bevoorreg om binne te parkeer, alhoewel mense wat buite parkeer het geen negatiewe ervarings gehad het nie. Eienaars is baie behulpsaam met enige versoek. Ons was vir twee en half weke daar en vind items soos 'n roosterbroodmaker, groter yskas en beter kookgeriewe is noodsaaklik vir lang verblyf. Die ruil van linne op sekere frekwensies moet oorweeg word vir langverblyfperiodes.

Ronel S - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel S
With spouse/partner

Fantasties!

Die kamer was super skoon en het alles ingehad wat nodig was. Dit was heerlik stil met net die see se gerammel in die agtergrond. Susan was baie vriendelik en behulpsaam met inligting oor Hermanus. Beslis die moeite werd!

Naomi M - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naomi M
With spouse/partner

Fantasties, so mooi, romanties en vreedsaam!

Dankie vir julle warm ontvangs. Julle kamers was goed toegerus en netjies. Ons kan nie vir 'n beter, rustiger plek gevra het nie. Ek en my man kan nie uitgepraat raak oor ons naweek daar nie. Nogmaals baie dankie vir "quality time" wat ons daar kon deurbring.

Christopher D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christopher D
With spouse/partner

Ongelooflik.

Ons het die stilte en vriendelikheid van ons gashere geniet! Hermanus is net 'n klipgooi weg. Net die regte plek om weg te breek van alles af! Dankie Mr & Mrs Close vir alles!

Lourens S - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Lourens S
With spouse/partner

Dit was redelik.

Die parkeerplekke is nie lekker nie, want jy moet heeltyd ander in ag neem en reël om motors te verskuif. Die yskas was nie aangeskakel nie, en toe ons terugkom was alles nog warm. Ons het nie geweet ons moes badhanddoeke saamneem nie. Dit het ons nog nooit teëgekom nie. Daar was ook nie TV nie.

Zandra P - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zandra P
With friends

Dit was aangenaam.

Ideale plek as jy 'n rustige, ontspannende atmosfeer benodig. Netjies en in 'n veiling area. Ek sal dit graag aan my vriende aanbeveel.

Nico S - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nico S
With spouse/partner

Binne gerieflike afstand van alles.

Netjies, vriendelike ontvangs. Stil, baie aangename mense, behulpsaam en vriendelik.

Shirleen R - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shirleen R
With spouse/partner

Ons het vir 'n hele ruk in Ocean Song gewoon. Dit was uitstekende waarde vir geld en het ons verwagtinge oortref.

Die verblyf was privaat, goed opgepas, veilig en het aan al ons behoeftes voorsien. Ons kon nie vir 'n rustiger tyd in Sandbaai gevra het nie. Ons het dit werklik geniet en sal definitief terugkeer. Die opsigters was fantasties.

Ocean Song Self Catering's response

Henro en Shirleen, julle was model gaste en dit was 'n voorreg om julle te akkommodeer. Baie dankie vir julle bedagsaamheid, netheid, lekker geselsies en die aangename atomosfeer wat julle geskep het. Ons sien daarna uit om julle weer te huisves.

Ocean Song Self Catering
Corrie K - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Corrie K
With spouse/partner

Baie aangenaam!

Onberispelik netjies. Vriendelike en sorgsame eienaars. Lekker privaat en rustig. Nagstilte. Pragtige, ruim en goedversorgde tuin.

Graham H - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Graham H
With spouse/partner

Lekker gewees!

Sien die sterre.

Myrelene M - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Myrelene M
With spouse/partner

Very pleasant.

Enjoyable near Hermanus which has everything. There for 6 days, perhaps one day someone in to clean would be good. Bad weather, TV would also be nice.

Annelize S - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annelize S
Family with teenagers

Dit was 'n wonderlike wegbreek.

Dit was fantasties en ek sal weer soontoe gaan en dit ook aanbeveel vir vriende.

Koot D - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Koot D
With spouse/partner

Baie goed!

Alles was skoon en netjies. Dit het uit een vertrek en 'n badkamer bestaan. Ons ondervinding is dat dit baie beknop was. Ons het ook 'n TV in die kamer gemis.

Percival S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Percival S
With spouse/partner

Goed. Voldoen aan die basiese behoefes van selfsorg.

Baie stil. Goeie basis om omliggende plekke te besoek.

Hannelie S - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie S
Individual traveler

Heerlike en rustige wegbreek van die stadsgewoel.

Ek het ten alle tye veilig en gemaklik gevoel. Die wooneenheid was baie netjies en huislik. Die diens was uitstekend! Veilige parkering en loopafstand van die see! Baie dankie vir die vriendelike en professionele dienslewering. Ek beveel dit ten sterkste aan en sal beslis weer kom kuier!

Hannelize K - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelize K
With spouse/partner

Ons het 'n baie lekker naweek gehad en heerlik gebly in Ocean Song.

Baie netjiese en oulike woonstelletjie, fantasties gelee en ideaal vir iemand wat in 'n rustige atmosfeer wil verkeer. Die eienaars is baie vriendelik en behulpsaam. Ek sal beslis weer daar bly en dit aanbeveel.

Babs T - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Babs T
With spouse/partner

Hier vind jy rus en vrede vir die siel!

Benna en Susan, baie dankie vir 'n aangename tydjie by julle. Dit was vir ons baie aangenaam en wou nie weggaan. Doen so voort. Ons sal dit aanbeveel vir al ons vriende en familie en sal beslis weer in die toekoms sien.

Sieraag D - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sieraag D
Family with young children

Very neat, clean, and good value for money.

We had a pleasant experience and enjoyed the well maintained and clean accommodation. This is excellent alue for money and we recommend it highly to other families.

Andries Z - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andries Z
With spouse/partner

Baie lekker gebly, veilige omgewing, naby aan die see om te gaan stap.

Baie lekker gebly. Eienaar soms afwesig.

Henry G - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henry G
On business

Baie aangenaam en lekker. Sal dit aanbeveel!

Die verblyf was aangenaam en skoon en baie veilig.

From
R597
per night, for 2 ppl
From
From R597
per night, for 2 ppl
From
R597
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 7 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1 Louis Trichardt, Sand Bay, Hermanus, 7200, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDcwNDhiMDFiLTZiODUtNDQyNS04ZDdhLTc3NmVmMjlhOTFjMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R597  per night, for 2 ppl 76 5 1 5 1 Louis Trichardt Sand Bay 7200 Western Cape 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -34.426875437243 19.198046664418
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!