The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Old Mill Drift Guest Farm | TravelGround
+214

Old Mill Drift Guest Farm

71 reviews
Self Catering

Review Summary

4.2 out of 5from 71 reviews for Old Mill Drift Guest Farm
Cleanliness
4.0/5
Service
4.1/5
Location
4.3/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.2/5
Johannes H - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johannes H
With spouse/partner

Baie aangenaam en ontspannend.

Baie mooi natuurskoon en ’n rustige omgewing.

Louise F - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise F
With spouse/partner

Old Mill was a great place to stay for our off-road adventures. We enjoyed the different paths through the mountains with our off-road bikes and will be going back again.

Different off-road paths to take through the mountains for all the off-road adventure people. It was very scenic and beautiful. Enjoyed our stay.

Renee B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Renee B
Family with young children

Ons het dit baie geniet.

Daar is lekker stapplek, die akkommodasie is basies maar daar is alles wat mens benodig. Die grondpad (laaste 3 km) is egter 'n uitdaging wanneer dit reën, soos in ons geval gebeur het.

Elriena E - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elriena E
With spouse/partner

Fantasties.

'n Wonderlike plek vir natuurliefhebbers. Plek was so skoon en netjies. Ciarra is baie gasvry en het ons verblyf soveel lekkerder gemaak.

Lynette O - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lynette O
With spouse/partner

Dit was asemrowend mooi.

Die plaas huis was baie rustig en die pad soentoe asemrowend mooi. Jammerte vir geraas deur die dag van hoofpad wat aan die Lesotho kant gebou word. Ciarra was vriendelik, en het ons baie goed ontvang. Sy was ten allle tye behulpsaam.

Vinette O - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Vinette O

Ons het baie lekker gerus!

Groot wêreld vir avontuur, kan ver stap en honde laat rondhardloop. Netjiese verblyf, vriendelike personeel. Pragtige sterrekyk. Naby aan Clarens en Fouriesburg.

Zach V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zach V
Individual traveler

Ongelooflig mooi.

Ek het ongelooflik lekker gebly en daar is fantastiese roetes om te ry as jy van bergfietsry hou.

Arno L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Arno L
With spouse/partner

Moet n 4x4 ry en moet nie n karavaan dasrna toe sleep nie pad is sleg

Paaie tussen dorpe is sleg

Andreas S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andreas S
With spouse/partner

Rustige Plaas Verblyf

Ons het onlangs vier rustige nagte by Old Mill Drift deurgebring . Ons verblyf was in n grasdak kliphuise wat skoon. , netjies en gerieflik was . Met die mooiste uitsigte oor die berge en Lesotho die verte . Bonus is die privaat braai area aan agterkant van huisie . Ons is vriendelik deur Ciarra ontvang . Kan die plekkie aanbeveel vir enige een wat wil wegkom van die geraas van die stad en wat die rustigheid op die plaas wil geniet .

Adele L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele L
With spouse/partner

Idilliese, rustige, skoon omgewing, perfek vir wegbreek van stad se lawaai.

Vriendelike en behulpsame personeel. Gerieflike en skoon akkommodasie wat in al jou basiese behoeftes voorsien. Ons sal definitief weer van die fasiliteite gebruik maak. Moontlike ekstra padtekens op grondpad na die plaas om aan te dui watter pad is die meer 4x4 voertuig pad vs alternatiewe pad - voorstel.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hello Adele,
Regards the road signs; Yes, we are actually currently busy with the artwork for the "by roads". They too are new, a far better route for standard cars.
So we are on it! :)))
And Thank you for your comment. It does help us to improve. Glad you enjoyed your stay.

We hope to see you again one day soon.
Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Thys B - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thys B
Family with young children

Heerlike naweek. Baie behulpsame personeel met ons laat aankoms.

Het uitgekamp saam met my 10-jarige seun en ons het elke oomblik geniet. Ideale opset om uit te kamp en die plaas, berge, fietsry, motorfietsry en stap te ervaar. Sal graag weer kom en my hele gesin saambring.

Elmar R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmar R

Fantastic tranquillity.

The hosts are incredible, the location is more than we were expecting - what a wonderful experience and relaxing holiday!

Anna-marie B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna-marie B
With spouse/partner

Awesome. Lekker rustige plek. Mooi views. Paradys vir jou siel.

Awesome verby, 'n moet.

Liezl R - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezl R

Fantastic, clean, quiet, value for money.

Best accommodation in Clarens. Clean facilities, beautiful nature, nice hiking trails, safe, friendly people. It was so nice on the farm we didn't even visit Clarens. There is just too much to do. Next time we go for a week.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties, skoon, rustig, waarde vir geld.

Beste akkommodasie in Clarens. Skoon fasiliteite, mooi natuur, lekker staproetes, veilig, vriendelike mense. Dit was so lekker op die plaas ons het nie eers Clarens besoek nie. Daar is net te veel om te doen. Volgende keer gaan ons vir 'n week.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Old Mill Drift Guest Farm's response

HI Liezl
We most certainly would love to have you back. Thank you so much for the shining review!
It really does help to get our name out there.
Hope to see you again soon!
Kind regards
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Belinda E - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Belinda E
With spouse/partner

Baie lekker en gerieflik. Rustige atmosfeer.

Die 3 km grondpad is op plekke bietjie erg en ek sou nie met 'n klein voertuig die pad aandurf nie. Groter voertuie is beter vir die pad.

Jeanré T - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanré T
With spouse/partner

Die mooiste kampterrein.

Die natuurskoon en uitsigte by Old Mill is absoluut merkwaardig. Ons kon nie genoeg kry van die prentjie mooi ligging nie. Werklik die moeite werd om te besoek.

Grant D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Grant D
Family with teenagers

4x4 Destination, road is difficult to negotiate. Very pleasant hobbit meadow.

Good dog venue, upset did not bring my dog.

Mauritz F - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mauritz F
With spouse/partner

Puik diens in 'n pragtige plek.

Een van die rustigste wegbreekplekke ooit met die mooiste berg landskap, diens was puik en baie vriendelik.

Jaco P - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco P
With spouse/partner

Breathtaking rest for the soul!

An absolute gem of a place, clean fresh air, lovely hiking trails and a tranquillity that we never experienced before. Privacy is respected and very friendly caring owners. An absolute must for nature lovers!

Joe T - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Joe T
Individual traveler

It was breathtaking, peaceful and scenic.

It was my first visit to Old Mill Drift and is certainly not my last. It is very peaceful and the perfect getaway from it all. I camped in a tent and the stands are spacious and you don't feel crowded. The staff are friendly and do what they need to do without you feeling that your privacy is being compromised.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was asemrowend, rustig en natuurskoon.

Dit was my eerste besoek aan Old Mill Drift en is vir seker nie my laaste nie. Dit is baie rustig en die perfekte wegbreek van alles af. Ek het in 'n tent gekamp en die staanplekke is ruim en jy voel nie opmekaar ingedruk nie. Die personeel is vriendelik en doen wat hulle moet sonder dat jy voel dat jou privaatheid betree word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Janet V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janet V
With spouse/partner

Rustigheid in die natuurskoon.

Dis die tweede keer wat ons by Old Mill Drift tuisgaan, die eerste keer wat ons die groter eenheid gevat is wat omhein is vir ons honde. Die plek is fantasties ingerig, die honde het dit gelove om te kan rondhardloop en vars lug te kry. Die pad is bietjie slegter as wat ek onthou, maar nog steeds toeganklik. Amazing pet-friendly plek as jy uit die stad se lawaai wil kom en net afskakel.

Desiree A - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Desiree A
Family with teenagers

Perfect setting.

Unit we stayed in was very rustic. Would be nice to have had a cupboard for clothing and a microwave.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hi Desire,

We have since put a microwave in the unit. As most people only stay for weekends, most guests "live out our their suitcases", so we did not think it necessary, as that we put cupboards in all of the smaller units. We will see if we can squeeze one in somewhere.

Thank you for your input, we really would like to "get it right"!

Thank you for your comments it does help us to improve.

Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Nicolene J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Nicolene J
With spouse/partner

Afgeleë, op jou eie aangewese.

As jy ver van alles en almal wil wegkom is dit baie gepas. Daar is geen selfoonopvangs nie. Kamers is modern gemeubileer, maar daar is ook geen TV of radio nie. Dis 'n werkende plaas so die werkers is heeldag om die chalets besig. Die honde is permanent voor die deur en wil in die chalets op die beddens kom lê. Die bestuur of eienaars is afwesig en met jou aankoms word daar net vir jou gewys waar jy moet gaan. Die water was elke oggend af met die gevolg dat jy moet of wag of 27 km ry om koffie te drink. Jy kan dus ook nie bad of stort nie. Ons ervaring van die omgewing was onvergeetlik, maar ek sal Old Mill Guest Farm net aanbeveel as jy vir die wêreld wil wegkruip. Daar was n addisionele R100 gevra vir die gebruik van hout vir die kaggel.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hello Nicolene
I am sorry that you had a bad experience, but sometimes where one chooses to go is just "not for you".
What we are trying to offer our guests is a true "techno-detox".
With much research, most of our guests beseach us not to put TV's in the units, as well as not to offer wi-fi to their children.
(we do have 4 G wi-fi), as they want their kids (and themselves) to have good old fashioned family bonding.
Also for couples, the experience of no interruptions from cellphones / TV's really does deepen the experience. As the farm is an energy portal (AKA Vortex), the connection to our Mother Earth is also very strong – coming here to watch TV just is not what this experience is all about.

Yes, for sure if you do not like dogs we don't recommend that you come here. Our dogs are our children and they are terribly spoiled. They wont get onto your beds but they may want to cuddle with you on your couch.
Most of our guests that love animals adore our beautiful Ridgebacks, Yazoo and Ju-Ju, and Pippin is hard to extract from our guests' children. Our very well socialized mutts will guide you on walks and trails and play with your dogs if they are well socialized. Our miniature horses will also go into your units and may take a bite out of anything they find appetising, so if you are not an avid animal lover, this is not the place to come. Most of our animals are free to roam around. (We encourage our guests to allow their animals to do the same if they are well behaved).

We are normally VERY hands on with our guests, but as this is a working farm, we do experience "emergencies" of all kinds and cannot possibly be in attendance 100% of the time. We have since added a hand-held radio at reception to assist us in getting to our guests that arrive at times we are not in attendance. I do apologize that you did not get our normal sincere care.

We have as yet not been able to beat our powerful Mother Nature with the issue of water freezing overnight in some of the units. Despite us digging KILOMETRES of water pipes in very deep trenches (our water is piped all the way for the natural springs in the mountains), there are some areas where the pipe goes over rock where we are forced to lay the pipes surface. Despite insulation of all kinds, the water freezes in some places. You should have found a 5 litre container with spring water for coffee in your kitchen cupboard? If not we do apologize for our oversight. As for the wood, most of our guests are only too grateful that we have pre-made the fire for all guests. Unfortunately, as we choose not cut our trees down, we have to pay for the wood, and most of our guests are happy to do the same.

I am really sorry that you did not enjoy your stay and hope that your next choice of accommodation will be more in line with your requirements. It does upset us when we have guests that are unhappy.

Kind regards
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Pieter S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Pieter S
With spouse/partner

Dringende onderhoud moet gedoen word op sekere terreine.

Ek is teleurgesteld oor die aktiwiteite wat hulle op die e-pos adverteer. Ek het my naweek daar rondom beplan en uitgesien. Met my aankoms wou ek vir my en my eggenoot die quad bikes bespreek vir die Sondag. Dit kon nie gebeur nie wat almal was stukkend. Ek voel dan moet hulle op die e-pos dit so aandui en dit nie adverteer nie. Hulle sê verder die kampgeriewe het 'n bad by die dames, maar die bad het nie eers krane nie. Warm water 'n groot probleem by die ablusiegeriewe.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hi Pieter,
Unfortunately, as people abuse the bath (there is often a ring right under the overflow) which means that people are wasting water and gas. I would think that in today's day, baths are out in establishments as they are too expensive, get abused and a waste of water so we deliberately took the taps off and need to still remove the bath. I will make sure that it is not advertised as having one, sorry, that should have been taken off. Thank you for pointing it out to us. Unfortunately, people abuse the quads too and are often in need of repair.

Old Mill Drift Guest Farm
Ruan D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan D
With spouse/partner

Quiet, off-road farm to enjoy nature.

The owners make you feel at home as soon as you enter. Nice long hiking trails and a nice 4x4 trail that we could tackle with a 4x2.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige, uit-die-pad-plaas om die natuur te geniet.

Die eienaars maak mens tuis voel sodra jy instap. Lekker lang hike-roetes en 'n lekker 4x4-roete wat ons met 'n 4x2 kon aanpak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Erika V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Erika V
With spouse/partner

Disappointing.

The road is nearly impossible to drive. Tar road overgrown and gravel road full of ditches. Very difficult for car. Also struggled with a bakkie. Arrive at 21:00. No lights at the chalet. Other bedding and mattresses thrown on lounge chair and table. Geyser tripped during night. Cold shower on a cold morning. Thatched roof. Cobwebs against windows.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurstellend.

Pad byna onbegaanbaar. Teerpad toegegroei en grondpad vol slote. Baie moeilik vir motor. Sukkel ook met bakkie. Arriveer 21:00. Geen ligte aan by chalet. Ander beddegoed en matrasse op sitkamerstoel en tafel gegooi. Geiser getrip deur nag. Koue stort op koue oggend. Grasdak. Spinnerakke teen vensters.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hello Erika,
May I remind you that booked a unit which cost less than half the price of the one we upgraded you to, so as to not inconvenience you in the dark. You told us you were arriving at 5. When by 8 you had not appeared, we moved the outdoor cushions back inside, which is why they were there. Think you arrived well after 9?
Sadly, there is just no pleasing some people. I honestly believe that we truly deserved a good review from you, given our generosity.
We had also switched the geyser off as we thought you were not coming anymore, 4 hours late is quite late.... it did not trip in the night. if you had just spoken to us in the morning, we would have switched it back on for you. I am sorry that we forgot that it was switched off when we thought you were no longer coming.

Old Mill Drift Guest Farm
Maré-lize P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maré-lize P
With spouse/partner

Rus vir die siel.

Dit is 'n pragtige plek met die mooiste natuurskoon. Die mense is regtig baie vriendelik en behulpsaam. Ons sal beslis weer gaan.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hi Maré-lize,
Thank you for your great review!
Hope to see you again.
Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Christo L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo L
With spouse/partner

Baie baie mooi!

Die Old Mill Drift is 'n plek waar jy regtig kan uitrus. Die uitsig is prentjie mooi, binne in die berge. Daar is stap roetes wat jou sonder woorde sal laat. Die plaas is op die grens van Lesotho, en jy het 'n uitsig op die landelike gebied van Lesotho. Kampterrein was lekker groot en skoon. Die badkamers se storte het lekker gewerk sonder probleme. Die 3 km grondpad is 'n bietjie rof vir klein karretjies. Daar is een stuk waar ons bietjie gesukkel het, maar as jy weet hoe om te ry is dit nie te sleg nie. Hulle werk tans aan die pad om dit beter te maak. Wil net weer eens vir Yvonne en haar span dankie sê vir 'n lekker naweek. Ons sal vir seker weer soontoe gaan. P.S Yvonne, dankie vir die aanbeveling om ontbyt by die Courtyard in Clarens te eet, dit was die beste!

Old Mill Drift Guest Farm's response

Good day Christo,

You are most welcome! certainly, hope that we will see you again.

Kind regards
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Sancha W - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sancha W

Awesome 4x4 offroad and caravaning. Most amazing views off Maluti Mountains and Lesotho.

Beautiful 4x4 off road caravan camping. Wonderful views of Maluti Mountains and Lesotho. Ablutions very neat. We enjoyed our stay and will definitely go back.

Hester D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hester D
With spouse/partner

Very nice.

The accommodation was neat and comfortable. It is very nice and quiet on the farm. The 3 km gravel road is not that nice but the quietness is definitely worth it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Die verblyf was netjies en gerieflik. Dit is baie mooi en rustig op die plaas. Die 3 km-grondpad is nie so lekker nie maar dit is beslis die moeite werd vir die rustigheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Richard O - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Richard O
With friends

Rustig, maar vervelig.

Yskas was nie aangeskakel, kombuis vloer nat toe moes loop soek vir 'n mop. Geen lig in hoofkamer behalwe 'n bedlampie.geen pan om eiers te braai ens. geen warm water nie, alhoewel daar 'n gas geyser was. Paaie is verskriklik. Het bietjie rond geloop toe kry ons leë vertrekke vol hondebollie. Die ceilings val in, stukkende meubels orals. Daar is absoluut niks om daar te doen nie.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Dear Richard,

Thank you for your feedback.

The reason the floor was wet was as a result of the fridge being off. We have massive electric storms which, unfortunately, does occasionally trip the electricity.

We often have guests that go to their friends in other units with their contributions of food and regrettably don't return the dishes/plates/pots. However, it is still no excuse for us not picking that up.

We have a new team of cleaners, and they must have removed the cleaning equipment. Also not good.

With regards to the warm water, did you try to turn the gas on? The geysers definitely all work. If there was a problem with the geyser, we would have appreciated a notification to have it fixed for you.

As far as the fallen ceilings and broken furniture, you were in an area that we should mark as "out of bounds" to guests. To explain this to potential reading this, it is a derelict building in which we store all of the furniture which has been broken so that we may get it repaired. I would think better to store it there than in the units or outdoors? A stray dog must have adopted the builidng as home. It has since been cleaned, sorry we don't really ever go there, other than to dump the odd piece of furniture no longer suitable for use in the chalets.

On a final note, we certainly cannot please everyone. Hikers and people come back time and time again as they did not get to explore our beautiful mountains. The farm is definitely not for people that want to remain indoors or do not enjoy nature and the great outdoors. I sincerely hope that you have better luck in your next choice of destination.

Wishing you better-suited travels,
Yvonne
Owner

Old Mill Drift Guest Farm
Tienie J - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Tienie J
With spouse/partner

We didn't enjoy it.

The worst thing was that we were informed that the road was bad only after we paid. General maintenance is not up to date.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het dit nie geniet nie.

Die slegste was dat ons eers nadat ons betaal het ingelig is dat die pad sleg is. Algemene instandhouding is nie op datum.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anneke O - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anneke O
With spouse/partner

Wonderlike plek!

Dis stil en mooi, en glo my hond het dit meer geniet.

Fanie B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanie B
With spouse/partner

Lovely weekend at a special place far away from everything.

Comfortable chalet with everything one needs. Beautiful view of the valley and mountains for us. Dogs were friendly. Horses well looked after. It was nice to stay on the guest farm and walk around.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik ontspanne naweek by 'n besondere plek, weg van alles.

Gerieflike chalet met alles wat 'n mens nodig het. Pragtige uitsig oor vallei en op berge voor ons. Honde was vriendelik. Perde goed versorg. Sommer lekker om op die gasteplaas te bly en bietjie rond te loop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hello Fanie,
So glad you enjoyed your stay. Don't forget to mention us please if you hear of anyone getting married, or wanting to have a conference or a private function.
Thanks for the great review.
Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Loura D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Loura D
With spouse/partner

Perfekte plek om te ontspan en uit te rus.

Ons het ons tydjie hier baie geniet en sal dit beslis aanbeveel. Dit is heerlik om af te skakel in die pragtige natuurskoon. Chalet 3 is mooi omhein en kon ons hondjies na hartelus buite rondloop en in die sonnetjie uitspan.

Old Mill Drift Guest Farm's response

HI Loura,
It makes us very happy to hear that our guests have enjoyed their stay. Thank you for the sterling review.
Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Marena J - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marena J
With spouse/partner

Gorgeous views.

Lovely farm on the Lesotho border, pet friendly with awesome views and walking trail.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hi Marena,
Thanks you for taking the time for writing a review for us and giving us such good ratings. We do hope to see you again.
Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Ronel C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel C
Individual traveler

Absoluut 'n lafenis vir jou siel.

Dit was 'n wonderlike week gewees.Die natuurskoon en uitsig is pragtig. Heerlike staproetes. Yvonne is gasvry en personeel vriendelik. Het die 3 honde baie geniet wat my vergesel het op die staproetes. Sal definitief weer soontoe gaan.

Old Mill Drift Guest Farm's response

HI Ronel,
Thanks so much for taking the time for writing a review for us and giving us five stars! It really does help us when folks are looking for a place to stay.
We do look forward to having you back.
Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Johannes Hendrik C - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johannes Hendrik C
With spouse/partner

Beautiful, tranquil and definitely worth the money.

We stayed in number 3. According to me the best option with a nice and private entertainment area. We enjoyed it a lot and don't have any negative comments. I saw that the previous guests complained about the 3 km gravel road. I feel that the road is well-maintained and that it is suited for normal cars if the driver has experience of driving on a gravel road. A very low car wouldn't enjoy it but it is doable. The scenery and tranquillity makes it worth while and I highly recommend the guest farm.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, rustig en definitief die moeite werd.

Ons het in nommer 3 tuisgegaan. Volgens my die beste opsie met die lekker privaat kuierarea. Ons het dit waarlik geniet en het nie negatiewe komentaar om te lewer nie. Ek het gesien die vorige gaste kla oor die 3 km grondpad. Ek voel dat die pad redelik goed instand gehou word en dat dit geskik is vir 'n normale voertuig, sou die bestuurder ondervinding hê om grondpad te ry. 'n Baie lae voertuig sal dit natuurlik nie geniet nie, maar die pad is heel rybaar. Die absolute natuurskoon en rustigheid daar maak dit die moeite werd en ek beveel graag die gasteplaas aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hi Dirkus,
Thank you kindly for taking the time for writing a review for us. We do hope you will visit us again.
Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Simon B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Simon B
With spouse/partner

Die beste uitsig in Suid-Afrika.

Sonder twyfel is dit uitstekende waarde vir geld. Ons het in Chalet nr 5 gebly, wat als het wat mens sal nodig hê, en die beste uitsig in Suid-Afrika. Ek sal dit vir enige iemand aanbeveel Ons verblyf het wel 2 afkeurpunte gehad: ander gaste se hondjies was nie gedissiplineerd nie en het gedurig vir ons geblaf terwyl hul eienaars sit en lag. Verder, die tweede aand toe ons wou stort, was daar nie water nie. Toe die water later terugkom, het dit halfpad deur my stort weer verdwyn. Ek vermoed 'n paar van die chalets deel 'n geyser en die ander chalet het voorkeerreg gehad. Om tydens die Vrystaat se winter te staan vol seep en papsopnat, en jy kannie afspoel nie, is nie ideaal nie.

Old Mill Drift Guest Farm's response

HI Simon,
Thank you kindly for taking the time to write a review. It is sad that some folk don't discipline their dogs and sometimes children. Had we been made aware of your problems, I could perhaps have said something to them, but can't do anything once the horse has bolted as they say. Thanks for your comment about your cold shower, I thought that I (who am downstream) was the only one affected, and know exactly how horrible it is. We have since your comment installed a pressure pump which seems to have sorted the issue out. Thank you kindly for pointing it out to us. We are honoured that you think it is the best view in South Africa! Will take a lot to beat for sure.
Thanks again for helping us to improve.
Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Mike B - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mike B
With spouse/partner

Wonderlik, rustig, fantasties!

Wonderlike naweek gewees. Die natuurskoon, die vars lug, die blyplek, alles was puik. Ons sal beslis weer gaan!

Christie E - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Christie E
With friends

Unexpected rural visit to Lesotho.

Even though it is a stunning destination the road to the house was almost not navigable with a normal vehicle. No one warned us about it and 2 of the cars got scratched on the bottom. The place rented out as Lodge 1 doesn't resemble the pics on the website at all. And the building rented out as a "backpackers" basically looks like ruins from the outside and also not like the pics. The interiors of the buildings resembled the pics.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onverwagse Lesotho-besoek.

Alhoewel dit 'n baie mooi bestemming is, was die pad na die huis amper ontoeganklik as jy met 'n gewone motor gery het. Niemand het ons hieroor gewaarsku nie en twee van die motors het skraapmerke aan die onderstel opgedoen. Die plek wat hulle as Lodge 1 uithuur lyk glad nie soos die foto's op die website nie en dit is vas aan Lodge 2. Dit is ook nie duidelik aangebring op die website nie. Dan het die gebou wat hulle as "backbackers" uithuur basies soos 'n murasie gelyk van buite en ook nie soos die fotos nie. Die binnekant van die geboue lyk meer soos die foto's.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gill L - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gill L
With spouse/partner

Friendly welcome, beautiful farm.

Lovely farm, particularly good for long walks. Dogs loved it.

Reynard H - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Reynard H
With spouse/partner

Dit was baie lekker! Sal definitief weer soontoe gaan.

Dit is 'n baie rustige plek en ideaal as jy wil wegkom van die gejaag van die wêreld rondom jou. Die personeel op die plaas is baie vriendelik en behulpsaam.

Andre W - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre W
With spouse/partner

Excellent location. Beautiful landscape.

Needs to open the bar to residents, sort out the dam and prepare some proper designated camp sites with tree cover and better ablutions.

Chantelle J - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chantelle J
Family with young children

Swak diens.

Plek is baie mooi. Pad daarheen baie sleg. Gewone motor sal swaarkry. Baie swak diens. Wag nou nog vir antwoord op 'n epos. Dit is al 2 weke later. Baie dankie.

Leani D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leani D
With spouse/partner

Dit was 'n heerlike nat, kaggelvuur Kersfeeswegbreek vir twee Philippolisers.

Old Mill is 'n lieflike wegbreekplek. Die laaste 5 km na die plaas toe is baie rof grond en modder as dit nat is maar ons kon met ons piepklein karretjie oor die klippe kom as jy amper stilstaan-stadig ry. Dis asemrowend mooi as jy eers daar uitkom. Daar is net geen SA-selfoonsein nie. Net roaming. Yvonne en al die perde, rifrughonde en ponies het ons baie welkom laat voel. Sal beslis weer teruggaan soontoe.

Susanne J - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Susanne J
With spouse/partner

Comfortable accommodation in breathtaking and tranquil surroundings.

Here you can do what you want whenever you want and how long you want! Beautiful hiking trails, over mountains and through valleys. There are 3 beautiful dogs to keep an eye on you, and horses that quietly graze in from of your house.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike akkommodasie in asemrowende en rustige omgewing.

Hier kan jy doen wat jy wil wanneer jy wil en hoe lank jy wil! Pragtige staproetes, oor berge en in dale. En 3 pragtige honde om jou op te pas, en perde wat rustig voor jou huisie wei.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Philippa B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Philippa B
Family with teenagers

Beautiful, restful. Quiet.

Need more information regarding what to bring. We were caught a bit short.

Rene N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Rene N
Family with teenagers

Pragtige omgewing, netjiese plaas, pad na bestemming uiters sleg, net geskik vir 4x4 voertuig.

Ons moes verblyf kort knip aangesien die pad so sleg was en ons wou graag reis om die omgewing te sien.

Lynette V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette V
Individual traveler

Dis waarlik 'n onontdekte juweel met pragtige natuurskoon en stapplekke, dis baie veilig en die eienaar Yvonne is hands-on met gaste.

Die paaie daarnatoe is begaanbaar vir kleiner motors. Die chalets is smaakvol ingerig, en die personeel is vriendelik en behulpsaam. Die wendy is ook goed ingerig.

Salome K - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Salome K
With spouse/partner

Pragtige plaas omring deur berge.

Net die laaste paar km is grondpad, verkieslik vir motors met groter grondvryhoogte.

Jan W - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jan W
Family with teenagers

Peaceful area with lovely view of the Maluti Mountains.

Challenging 4x4 route over the Maluti Mountains that links to the main route between Clarens and Golden Gate.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige omgewing met pragtige uitsig toegevou in die Malutiberge.

Uitdagende 4X4-roete oor die Malutiberge wat aansluit op die hoofroete tussen Clarens en Golden Gate.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martie V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Martie V
Family with teenagers

Baie aangenaam en rustig.

Baie aangenaam en rustige atmosfeer. Ongelooflike mooi natuurskoon! Akkommodasie nie heeltemal op standaard. Geen handdoeke, verdunde skottelgoedopwasmiddel en huisie glad nie skoongemaak, self die kaggel. Een warmkombers het nie gewerk nie. Kombuis toerusting ook nie goeie toestand.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Dear Martie,

Thank you for taking the time to write a review. It does help us to improve.

Unfortunately, we do not provide towels and if you require cleaning services, we do so at an extra fee. You would have received an info email outlining all of these areas, prior to your arrival. The same email would also have informed you of the cleaning services.

The chalets are completely self-catering, which means that you need to bring your own soaps, shampoos, and dishwashing liquid. This is standard practice for venues that are not 5-star rated and are trying to keep the rates as low as possible for their clients.

I will see which unit you were in and go and check on which electric blanket is not working and also remove the kitchen items which are not in a good condition. Unfortunately, people do abuse items putting pots onto open flames, using kitchen utensils to stoke the fire etc. which is quite a nightmare for us.

Thank you once again for pointing this out to us.

Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Eduan H - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Eduan H
With friends

Very satisfied.

The road to the farm is very bad, but we were warned beforehand by Old Mill Management. Although we were comfortable with 3 small cars, I would recommend a bakkie or something similar. We chose the backpacker option (cheapest) and it exceeded our expectations. The spot doen't look neat from the outside, but it was very large and clean on the inside and there was more than enough dishes, a fridge, a kettle and a gas stove. We went during the winter season and the water had frozen in the pipes, which meant that there was no water in the morning. There was water every night, I would recommend a summer getaway. We will definitely return to explore the trails on the farm as it didn't fit in our schedule at the time. I strongly recommend Old Mill Drift and we hope to return before the end of the year.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie tevrede

Die pad op pad na die plaas is baie sleg, maar ons is vooraf gewaarsku deur Old Mill Bestuur. Alhoewel ons dit gemaklik met 3 klein karretjies uitgery het, sal ek 'n bakkie of soortgelyk aanbeveel. Ons het die backpackers opsie (goedkoopste) gekies en dit het ons verwagtinge oorskry. Die plekkie lyk onnetjies van buite af maar dit was baie groot en skoon aan die binnekant en daar was meer as genoeg skottelgoed, 'n yskas, 'n ketel en 'n gasstofie. Ons het in die wintertydperk gegaan en die water het in die pype gevries wat gemaak het dat daar in die oggende nie water was nie, daar was wel elke aand water, ek sal eerder 'n somerwegbreek aanbeveel. Ons sal definitief terugkeer om die roetes op die plaas self te stap aangesien dit nie in ons beplanning gepas het die keer nie. Ek beveel Old Mill Drift sterk aan en ons hoop om voor die einde van die jaar weer 'n draaitjie daar te maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Dear Eduan,

Thank you very much for taking the time to review our establishment, it helps us to improve our service.

We moved the water pipes last year but it seems like there might still be a problem. It hasn't been cold enough for us to assess. We will look into where the pipes are still being exposed to see if we can sort the problem of the frozen pipes out.

Thank you for pointing it out to us. We do look forward to having you back!

Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Monique M - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique M
With spouse/partner

Wonderful Wendy House.

We were the first two guests to stay in the Wendy, and it was fantastic! Exactly what you need when you are too lazy to set up your tent. The electric blankets really made a difference against the cold and I strongly recommend them. The ablution facilities are basic, but has all of the necessities, my only recommendation would be a shower head. There is only one small stream of water. Scenic environment and the friendly dogs who come to greet you each morning put a smile on your face. I would suggest you warn people about the state of the dirt road this time of year when they make a reservation. The website just indicates that it in a bad condition sometimes and we had a lot of trouble when we got a hole in the oil tank. It was great sports finding a mechanic on a holiday in Clarens! Except for that, we will definitely go again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike Wendy Huisie.

Ons was die eerste twee om die Wendy te bewoon, en dit was fantasties! Presies wat jy nodig het as mens lui is vir tent opslaan. Die elektriese lakens het werklik die verskil teen die koue gemaak en ek beveel dit sterk aan. Die ablusie is basies maar het als wat mens kort, my enigste voorstel hier sal 'n stortkop wees, daar is net een klein stroompie water wat uitkom. Prentjie mooi omgewing en die woefies wat vriendelik elke oggend kom groet sit n glimlag op enigeen se gesig. Ek stel voor julle waarsku mense hoe die grondpad is die tyd van die jaar wanneer n bespreking gemaak word, die webtuiste dui net aan dat dit soms sleg is, en ons het groot moeilikheid gehad toe ons 'n gat in die olietenk opdoen het. Dit was sports om 'n mechanic op 'n vakansiedag in Clarens te probeer opspoor! Daai opsy sal ons definitief weer gaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Old Mill Drift Guest Farm's response

HI Monique

Firstly thank you for taking the time to write a review. I am glad that you liked our space. We have just very recently undertaken major earthworks on our campsite, and literally only been open for a few months, so there is still much room for improvement, in a number of aspects. Thank you for letting us know about the shower head. I shall replace it today. We still need to decorate the ablutions, farm life can be hectic, It is very difficult to indicate to folks on our website what the condition of the road is going to be as it changes literally from day to day. After heavy rains, it is quite a challenge to get here in a non 4x4 vehicle, but in winter, it is normally a very easy road. It is a public road, so I am resistant to spend money on what our government should be upkeeping, but we do spend a lot of time and labour on it. Hopefully, when you come back you will see a vast change to our ablutions! Do take care and we look forward to having you back.

Kind regards
Yvonne
OMD

Old Mill Drift Guest Farm
Janet V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janet V
With spouse/partner

Picture perfect soulfood.

The unit was well equipped. The view and surroundings were even better than the photos. It was so quiet and peaceful we could recharge our batteries! Will definitely be back! Yvonne was really friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Prentjie mooi en sielsvernuwend.

Die eenheid was baie goed uitgerus. Die view en surroundings was nog mooier as die foto's. Dit was so lekker stil en rustig en het verseker die batterye herlaai! Sal verseker weer teruggaan! Yvonne was baie vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hi Janet,
Thank you so much for your lovely review.
I am glad you managed to recharge.
We do hope you will come again.
Kind regards,
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Anita B - May 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita B
With spouse/partner

The area is picturesque.

The area truly is picturesque and the owners and staff are very helpful and friendly. The camping facilities are very primitive but the nature makes up for it. There is no cellphone reception or internet, which assures that you can completely shut down and relax. I would recommend that the bathrooms get renovated and a mirror gets provided please. Thank you very much for the great stay, we enjoyed it very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die omgewing is prentjie-mooi.

Die omgewing is werklik prentjie-mooi en die eienares en personeel is baie behulpsaam en vriendelik. Die kamp geriewe is baie primitief maar die natuurskoon maak op daarvoor. Daar is geen selfoon of internet opvangs nie, wat verseker dat 'n mens totaal en al kan afskakel en ontspan. Ek sou aanbeveel dat badkamers effe opgekikker word en 'n spieël verskaf word asb. Baie dankie vir die lekker kuier, ons het dit baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hi Anita
We are happy that you enjoyed your stay. I thank you for taking the time to do a review for us.
I shall ensure that we put a mirror into the bathroom and also one on the wall as you step in.
Thank you for assisting us to improve !!!
All the best and happy travels
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Rosie S - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rosie S
With spouse/partner

Beautiful farm.

We really love visiting Old Mill Drift Guest Farm. It's such a beautiful farm with loads of things to do. There's some awesome hiking trails and if you're into mountain biking, do take your bikes with when you visit the farm. We really enjoy being out in nature and camping at Old Mill Drift really gives you the opportunity to unwind while you soak up the beautiful scenery around you. There is no cellphone reception though, but we never mind that, because we go there to get away from the city buzz so for us being disconnected from the outside world is an added bonus. The only complaint we have is that the family at the camping stand next to us were really noisy - they played loud music every single night which was really a shame as it felt like we lived next to a club and not out on a farm in the country side. This really spoiled the whole trip for us and we didn't feel rested and rejuvenated when we left the farm like we normally do. One camping stand really spoiled the experience for all the other campers and no one really felt comfortable complaining to the the owner of the farm as she was with that specific family every night and didn't seem to mind the music. We'll definitely visit again as we really love going there, it would just be nice if some rules could be set in place regarding noise and loud music at night as it really spoils the whole experience of being out in nature. Will still highly recommend the farm to any nature lovers!

Old Mill Drift Guest Farm's response

Hi Rosie
Thank you so much for writing such a lovely review for us. Our campsite is new to us, so we are on a learning curve.
I think putting up a curfew for playing music is a very good idea (hard to ask people to stop laughing and telling stories I guess, but one does not need loud music to enjoy oneself.
I will take a look at what the other campsites do and put something in place.
Thank you for your comments, it helps us to improve.
I am glad you enjoyed your stay and do hope to see you chaps again.
Kind regards
Yvonne

Old Mill Drift Guest Farm
Leandra M - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leandra M
With spouse/partner

It was idyllic and relaxing.

Highly recommended to anyone looking for perspective or a new lease on life. It was amazing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was idillies en rustig.

Ek sal hierdie gasteplaas aanbeveel vir enigiemand wat nuwe lewe en perspektief nodig het. Dit was ongelooflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Old Mill Drift Guest Farm's response

HI Leandra
Thank you for the lovely review. It makes us very happy to hear that our guests have had a special experience.
All the best and take care
Yvonne
OMD

Old Mill Drift Guest Farm
Piet S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Piet S
Family with teenagers