10% off Get 10% off on stays that are 7 nights or longer. This special is always valid.
Northcliff Accommodation at Oliver's Place | TravelGround
+11

Oliver's Place

19 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 19 reviews for Oliver's Place
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Lerine K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lerine K
With friends

Ongelooflik heerlik gebly, tot in die grond toe in bederf deur eienaar, heerlike etes, skoon en netjies.

Ons was 3 vriende wat saam matriekmerk gaan doen het en het vir 10 dae aaneen gemerk. Ons tuiskoms was elke aand net heerlik. Alles silwerskoon, bedjies opgemaak, elektriese komberse, en om alles te kroon is ons bederf met die heerlikste tuisgemaakte etes. Ons het ook lekker kon swem, kar was ten alle tye veilig. Hannelie en Lindiwe is die beste gasvrouens ooit. Sal beslis einde van hierdie jaar weer daar wil gaan bly as ons in daardie omgewing merk.

Oliver's Place's response

Baie dankie, Lerine! Dit was heerlik om julle hier te hê!

Oliver's Place
Rachel G - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rachel G

Baie netjiese verblyf met heerlike verrassings!

Die woonstel is gerieflik ingerig, alles was lieflik, skoon en netjies. Groot pluspunte is die groot kaste in die hoofslaapkamer, die goed ingerigte kombuis en die handige kragopwekker. Die groot hoeveelheid goeie leesstof, die bak met vars vrugte en die wyn in die yskas was heerlike verrassings!

Oliver's Place's response

Beste Rachel, ek is bly julle het lekker gebly. Groete, Hannelie.

Oliver's Place
Theresa D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa D
Family with teenagers

Excellent.

Excellent location, safe, close to shops. Very friendly owners. Would definitely recommend them.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Uitstekende ligging, veilig, naby winkels. Baie vriendelike eienaars. Sal hulle definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oliver's Place's response

Dankie Theresa! Hoop die fietsren het goed afgeloop!

Oliver's Place
Jeane R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeane R
With friends

Tranquil.

A neat place, though not very private. Enjoyed the pool, cooled down wonderfully. Lindiwe was helpful and friendly, as was the gardener.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

'n Netjiese plekkie, hoewel nie baie privaat nie. Het die swembad geniet, heerlik afgekoel. Lindiwe was behulpsaam en vriendelik, so ook die tuinier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oliver's Place's response

Beste Jeané, Lindiwe is 'n ster! Ons laat Oliver's Place met groot gerustheid in haar hande wanneer ons uitstedig is. Vriendelike groete, Hannelie en Burnie.

Oliver's Place
Barbara K - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barbara K
With spouse/partner

Ons was aangenaam verras.

Is baie netjies. Uitstekend.

Johann M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann M
Family with young children

Huis weg van die huis af.

Die atmosfeer is baie rustig en verwelkomend. Dit voel rêrig asof dit jou eie blyplek is en jy voel welkom by Oliver's place. Vriendelike mense en baie netjies en skoon. Ek geniet dit rêrig baie om daar oor te bly.

Oliver's Place's response

Dankie Johann! Altyd lekker om julle te ontvang.
Groete
Hannelie en Burnie

Oliver's Place
Bernard O - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Bernard O
On business

Excellent value for money.

Had a very pleasant stay. More than reasonably priced. Clean and serviced daily. Pleasant hosts. Beautiful garden. Ample parking. If I have to make a suggestion I would suggest upgrading the TV. All round good experience. Thanks to the hosts. Will be going back.

Oliver's Place's response

Thank you for the feedback, Bernard.
A new TV is in the budget for 2020. At present we are creating a private outdoor space for guests - will add some pictures soon!
Regards,
Hannelie and Burnie

Oliver's Place
Mapaseka M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mapaseka M
With friends

It's the best place ever.

I am definitely going back there again. It's most clean and safe with good people.

Oliver's Place's response

Thank you Mapaseka. It was nice meeting you all.

Oliver's Place
Frans J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans J
Family with young children

Absoluut uitmuntend!

Die gasheer en sy vrou was vriendelik en behulpsaam te alle tye. Die sekuriteit is ook baie effektief. Die plek is ruim, netjies en baie sentraal geleë in n baie goeie area.

Magnus W - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magnus W
With friends

Wonderlike plek, mense vriendelik, baie rustige omgewing, baie veilig.

Was wonderlik. Sal enige tyd weer daar gaan bly.

Rassie  - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rassie
With spouse/partner

Dit was die beste waarde vir geld. Sal beslis weer van hul gebruik maak. Alles is net die beste.

Beste plek ooit en beste waarde vir geld. Vyfsterdiens en -gehalte.

Chantelle M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle M
Family with young children

The best place ever!

We were immigrating to Ireland and needed a short term home till our flight. We were blessed to have stumbled along this place. Hannelie and Burnie were so accommodating and such friendly hosts it made our stay so comfortable. With having 2 small children we were nervous but with the size of the garden there was plenty of room for them to run around! Felt like we were staying with family at the end. Will miss them! I recommend this place to anyone looking for a comfortable environment for a home away for home!

Oliver's Place's response

It was so nice having you around! We will miss the sound of little ones laughing and playing.

All the best with life in Ireland.

Oliver's Place
Chantelle M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle M
Family with young children

Loving it! Booked again!

We have been very comfortable here. A home away from home. With two young children the space to be free has been plentiful allowing them to be themselves, play and be free. Makes a definite destination to go to with children!

Oliver's Place's response

Thank you Chantelle! It is so nice to have young people staying at Oliver's!

Oliver's Place
Emile B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emile B
Family with teenagers

Goeie waarde vir geld.

Sien sterre.

Oliver's Place's response

Dankie, Emile, ek is bly julle het Oliver's geniet. Groete, Hannelie.

Oliver's Place
Jeanet S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanet S
Family with young children

Pragtige eenheid, baie vriendelike ontvangs, ideaal geleë.

Pragtige netjiese eenheid, alles wat nodig is, is daar en ekstra! Ons is baie vriendelik ontvang. Lekker area, baie veilig. Sal definitief aanbeveel en self weer daar bly.

Oliver's Place's response

Baie dankie Jeanet! Dit was heerlik om julle en die kinders te ontmoet.

Oliver's Place
Andries A - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andries A
On business

Fantasties!

Die beste gastehuis waar ek in 'n lang tyd nog gebly het. Het alles wat jy nodig het binne in, wat eintlik 'n tweeslaapkamerwoonstel is. Kan selfs kosmaak daar. Baie dienste ook beskikbaar.

Oliver's Place's response

Baie dankie, Andries. Dit was heerlik om julle hier te hê.

Oliver's Place
Ivan S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ivan S
With friends

Very clean, excellent value accommodation close to all amenities.

Hannelie operates an excellent establishment with exceptionally helpful and friendly staff. We enjoyed our stay and we can definitely recommend this venue to all our friends and family. Once again a big thank you!

Flip P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Flip P
Family with young children

Value for money and very neat.

Hannelie made us feel so at home with her friendly reception. The place offers everything needed to make your stay in Northcliff unforgettable. Everything is very clean and neat and security is assured. Thank you very much Hannelie, we will definitely go again and recommend your place to everyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld en baie netjies.

Hannelie het ons so tuis laat voel met haar vriendelike ontvangs. Die plekkie bied alles wat nodig is om jou verblyf in Northcliff onvergeetlik te maak. Alles is baie skoon en netjies en sekuriteit word verseker. Baie dankie Hannelie, ons gaan definitief weer 'n besoek aflê en jul plekkie vir almal aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oliver's Place's response

Dankie Corné! Dit was heerlik om julle te ontmoet.

Oliver's Place
Eugene S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene S
With friends

We really enjoyed our stay.

Thank you Mr and Mrs Potgieter. They welcomed us with there kindness and friendliness. For me and my two friends who don't know anything about Joburg, they really made our stay memorable. I will surely book this place again.

Oliver's Place's response

Dear Eugene,
It was so nice to have you here. We wish you well and would love to host you again!

Oliver's Place
was R800
From R720
per night (sleeps 4)
was R800
From R720
per night (sleeps 4)
was R800
From R720
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 242 Frederick Drive, Northcliff, Johannesburg, 2195, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAK9Tkf4wBIDoo9Yw5ZowhSE8D5o0Bq1aJFqbphQLTWs3xuQK0Rl?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R800, now From R720  per night (sleeps 4) 19 5 1 5 242 Frederick Drive Northcliff 2195 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -26.14474 27.97866
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com