The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Orange Grove Farm | TravelGround
+127

Orange Grove Farm

Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 51 reviews for Orange Grove Farm
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.9/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.7/5
Nicole P - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicole P
With spouse/partner

'n Wonderlike plek, netjies, skoon, pragtige uitsigte en alles wat jy benodig, jy kan net opdaag.

Die staff was baie behulpsaam en vriendelik, mens kan sien hul het 'n passie vir wat hul doen. Die verblyf is baie mooi, ekstra moeite is gedoen met vars blomme en toiletpapier, sneusiebokse en handdoeke alles baie mooi opgemaak. Alles wat jy dalk sal benodig is reeds aan gedink en die verblyf is ten volle toegerus. Ek hou ook daarvan dat hul ekstra dienste bied soos piekniekmandjies, braaipakke en happies. Daar is ook baie om te doen in die area met pragtige eetplekke en wynplase net om die draai. Dit is ook kindervriendelik, so volgende keer kan die hele familie saamgaan. Sal hulle beslis aanbeveel en weer besoek.

Rae W - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rae W
With spouse/partner

Great.

Relaxing and quiet. I’d go again.

Willem V - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Willem V
With spouse/partner

Wonderlike ligging en diens.

Mens kan nie vir beter vra nie. Die skemerkelkie-uitstappie met Carlos, die eienaar, was werklik spesiaal. Die plaas en omgewing is werklik asemrowend.

Tharina B - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tharina B
Family with young children

Uit die boonste rakke.

Ons kon nie vir meer gevra het nie - uitsonderlike diens, aandag is geskenk aan selfs die kleinste detail (soos vars blomme in elke kamer)! Die kos is fantasties en pak jou bergfiets, daar is 'n roete vir elke vlak van ervaring.

Henk W - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Henk W
With spouse/partner

Fantasties!

Dit was so mooi en so lekker. Defnitief elke rand en sent werd. Ons sal graag volgende keer langer wil bly.

Laurette H - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laurette H
With spouse/partner

Pragtige omgewing. Die perfekte plek om te ontspan!

Die kothuis was ruim en silwerskoon. Pragtige uitsig oor die berge en rivier. Dit was vreemd om sonder diefwering en veiligheidshekke te slaap (gegewe die misdaad in SA), maar daar is wel 'n alarm. Nietemin het ons baie veilig gevoel en dit was heerlik om so naby aan die natuur te wees. Ons het pragtige voëltjies gesien en die paddas saans hoor kwaak. Die kos wat ons bestel het was lieflik vars en smaaklik. Die enigste teleurstelling was dat daar geen spesiale moeite gedoen is met my eggenoot se verjaarsdag nie (die kontakpersoon het wel voor die tyd gevra of ons enige spesiale geleentheid vier en ek het haar ingelig) - daardie bietjie bederf het ontbreek.

Johnlene S - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johnlene S
Family with young children

Wow! Die mooiste omgewing!

Ongelooflike mooi plek! Netjies en skoon! Presies wat ’n gesin nodig het om van die gejaag af weg te kom!

Anton V - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anton V
With spouse/partner

Heerlik!

Dankie vir 'n heerlike wegbreek.

Erika D - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika D
With spouse/partner

Absolute stunning plek, toegerus met alles wat benodig word. Stunning views.

Baie sentraal geleë om die omliggende areas soos Robertson, Montagu, Barrydale ens. te besoek.

Hennie B - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie B
With friends

Uitstekend.

Baie mooi plek. Voëlparadys. Skoon en baie lekker in die winter met kaggel.

Vanessa C - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa C
With spouse/partner

Fantasties, rustig en pragtige uitsig.

Blyplek is netjies en skoon. Ons was hartlik verwelkom met aankoms, het per ongeluk die alarm geaktiveer binne 10 minute was daar 'n klop aan ons deur om seker te maak of ons veilig is en 'n oproep - dit noem jy top gehalte-diens. Die "breakfast basket" is fantasties, alles vars voorberei. Sal verseker weer terugkom.

Lizette H - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizette H
Family with teenagers

Beautiful and cozy house.

Friendly service from everyone as soon as you arrive. Accommodation comparable to any other luxury accommodation. Great place for quiet time away from the city rush.

Alet D - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alet D
With friends

Heerlik rustige ligging.

Vars lug, stilte, natuurskoon.

Lenie B - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lenie B
Family with young children

Baie lekker en ontspannend.

Ons het ons verblyf baie geniet. Dit was heerlik om elke dag te stap en die stilte het ons goed gedoen. Die huis was skoon en netjies en die personeel was baie behulpsaam. Sal Orange Grove beslis aanbeveel.

Marlene V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene V
With spouse/partner

Magnificent!

What a wonderful gem in the heart of the small Karoo. We absolutely enjoyed our stay and only wished it were longer. We will most definitely be back!

Samantha B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha B
Family with young children

Peaceful, relaxed and beautiful views.

General maintenance could improve.

Alet B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alet B
With spouse/partner

Ons kom definitief terug!

Orange Grove is fantasties om jou batterye te herlaai en jou siel te verkwik!

Alet B - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alet B
With spouse/partner

As ek meer as 5 sterre kon gee, sou ek!

Puik kliënte diens, pragtige omgewing, luukse kothuis, baie aktwiteite om te doen, absoluut idilies. Ek het lanklaas so lekker gerus! Ons kom beslis weer.

John E - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John E
With spouse/partner

Beautiful location, quality accommodation, privacy.

We wanted a place to stay were we could relax and unwind. Orange Grove met our expectations fully. Friendly staff and we were given the choice for daily service or none. Wonderful spot but not too far from Robertson so we could still go to town for dining out. Will definitely return.

Robert T - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Robert T
With spouse/partner

Beautiful, comfortable and roomy.

We were very comfortable there, but it is a bit far out of town.

Mishka P - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mishka P
With spouse/partner

Best weekend in a while.

The cottage is absolutely inviting and comfortable. The peace and quiet was enjoyed thoroughly and we gained much deserved rest. The beautiful sunset and evening sky is a bonus with the sound of the crickets in the background. We would definitely return.

Erica V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erica V
With spouse/partner

Romantic and beautiful views.

The views and privacy of every home on the farm is absolutely superbly planned. We will certainly visit Orange Grove again soon, but next time with our kids. The farm walking trails, animals and swimming pool are perfect for a family holiday.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Romanties en pragtige uitsig.

Die uitsig en privaatheid van elke huisie op die plaas is absoluut uitstekend beplan. Ons gaan vir seker vinnig weer Orange Grove besoek, maar die slag met ons kinders. Die plaas-staproetes, diere en swembad is perfek vir 'n gesinsvakansie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Orange Grove Farm 's response

Beste Erica,
Baie dankie vir jou terugvoer, ons is baie bly dat jy 'n romantiese en aangename verblyfervaring by Orange Grove Farm geniet het. Dit was lekker om julle hier as ons gaste te kan hê en ons sien uit daarna om julle weer hier te verwelkom.
Vriendelike Groete,
Carlos & die OGF-Span

Orange Grove Farm
Theresa D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Theresa D
With spouse/partner

All expectations exceeded.

We were really pleasantly surprised by everything. Beautiful views, nice pool, we enjoyed the house and had a great BBQ! There is nothing to complain about.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alle verwagtinge oortref.

Ons was regtig aangenaam verras deur alles. Pragtige uitsig, lekker swembad, ons het die huis geniet en lekker gebraai! Daar is niks om oor te kla nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Orange Grove Farm 's response

Beste Theresa,
Baie dankie dat jy jou ervaring met ons gedeel het - ons is bly dat jy 'n aangename verblyfervaring gehad het en ons sien uit na jul volgende besoek.
Vriendelike groete,
Carlos & Die OGF-Span

Orange Grove Farm
Jean A - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jean A
With spouse/partner

Nice place.

Nice place. Good welcome. Barbecue basket (in option) to review.

Orange Grove Farm 's response

Dear Jean-Andre,
Thank you for your review - we are glad that you enjoyed your stay and we are grateful for sharing your experience with us. We look forward to your next visit to Orange Grove Farm.
All the best,
Carlos & The OGF-team

Orange Grove Farm
Tania M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania M
With spouse/partner

Absolutely incredible, owner and staff were so welcoming.

Orange Grove Farm deserves 10 stars. We were so happy with our accommodation and the scenery was absolutely breathtaking.

Orange Grove Farm 's response

Dear Tania,

Thank you for taking the time to review Orange Grove Farm. We appreciate your feedback and rating very much. We are glad that you enjoyed the accommodation, scenery and personalised service we offer at Orange Grove Farm. It was wonderful to have you here as our guest and we look forward to your return to the Valley of Wine and Roses.
All the best,
Carlos and the OGF team

Orange Grove Farm
Sonja S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sonja S
With spouse/partner

Warm ontvangs deur eienaar.

Ons is hartlik deur Carlos, die eienaar ontvang want ons persoonlik na ons eenheid geneem het en alles verduidelik het. Die eenheid was baie netjies en skoon en hout vir kaggel en braai is elke dag opgevul. Ons het van die staproetes gebruik gemaak en baie veilig gevoel. Die eenhede is lekker privaat. Uitsig in somermaande oor die groen wingergde behoort pragtig te wees.

Orange Grove Farm 's response

Beste Sonja,
Baie dankie vir jou terugvoer, ons waardeer jou gradering van ons dienste en akkommodasie. Ons is baie bly dat jy jou ruskans by Orange Grove Farm geniet het en die persoonlike diens, netheid van ons eenhede, ekstra vuurmaakhout, staproetes, veiligheid en privaatheid waardeer het.
Somermaande is 'n gulde geleentheid om die privaat swembaddens te geniet en oestyd in die Wynland te ervaar. Ons hoop dat jy jou positiewe ervaring ook met al jou vriende en familie sal deel.
Dit was baie aangenaam om jul as ons gaste op Orange Grove Farm te ontvang en ons sien uit na jul volgende besoek aan die Vallei van Wyn & Rose.
Vriendelike Groete,
Carlos & die OGF Span

Orange Grove Farm
Ruan V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan V
With friends

Lovely!

Very cosy and neat. Great view from the patio!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflik!

Baie knus en net. Uitstekende uitsig van die stoep af!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Orange Grove Farm 's response

Beste Ruan,

Baie dankie vir jou waardevolle terugvoer en puntetelling. Ons is baie bly dat jy jou verblyf by Orange Grove Farm geniet het en dat jy so baie van die uitsig vanaf jou privaat villa gehou het. Al ons villas is spesiaal ontwerp ten einde te verseker dat jou verblyf 5-ster gemak verseker, baie privaat is en die mooiste uitsig van die plaas, berge en valleie het. Dit was heerlik om jul hier te hê as ons gaste en ons sien baie uit na jul volgende besoek aan Orange Grove Farm.

Vriendelike Wynland-groete
Carlos en die OGF Span

Orange Grove Farm
Mariaan L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariaan L
With spouse/partner

Neat, peaceful, well-equipped and safe. Awesome!

Excellent accommodation and staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, rustig, goed toegerus, veilig - awesome!

Excellent verblyf en personeel aan diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Orange Grove Farm 's response

Beste Mariaan,
Baie dankie vir die wonderlike terugvoer & puntetelling wat jy Orange Grove Farm en ons personeel gegee het. Ons is baie bly dat jy jou rustydjie hier kon deurbring en dit geniet het. Dit was heerlike om julle hier as ons gaste te kan he en ons sien uit na jul volgende besoek aan Orange Grove Farm.
Vriendelike groete,
Van Carlos & die OGF Span.

Orange Grove Farm
Eneth F - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eneth F
Family with young children

Rustigheid vir jou siel!

Orange Grove Farm is 'n fantastiese & pragtige gasteplaas. Vanaf ons aanvanklike bespreking tot en met die dag van ons vertrek, is ons met vriendelik en vinnige diens gehelp. Carlos het ons baie tuis laat voel met ons aankoms, en selfs bederf met die plaas se eie wyn, Heerlik! Die akkommodasie was puik, alles en nog meer, as jy wil wegbreek is dit beslis die regte plek. 'n Ware juweel.

Orange Grove Farm 's response

Beste Eneth,

Baie dankie vir hierdie wonderlike terugvoering oor julle verblyf-ervaring by Orange Grove Farm. Ons voel baie groos oor die uitmuntende puntetelling wat jy ons toegeken het en ons is selfs nog blyer daaroor dat julle by Orange Grove Farm rustigheid vir julle siel kon ervaar. Dit is immers die verblyfervaring wat ons poog om aan elke reisiger te bied! Dit was heerlik om julle hier te he as ons gaste en ons hoop om jul eendag weer terug te verwelkom by die Vallei van Wyn & Rose.

Vriendelike Groete van Carlos & die OGF Span.

Orange Grove Farm
Pieter S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pieter S
With friends

Excellent service and accommodation.

Very good and enjoyable experience. The guest house is very stylish and clean. The owner was very involved with the guests and ensured that there were no shortages or problems.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende diens en verblyf.

Baie goeie en lekker ondervinding. Die gastehuis is baie stylvol en skoon. Die eienaar was baie betrokke by die gaste en het verseker dat daar geen tekorte of probleme was nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Orange Grove Farm 's response

Beste Pieter S,

Baie dankie vir jou terugvoer oor jul verblyf by Orange Grove Farm. Ons is baie bly dat jul 'n goeie & lekker ervaring gehad het en dat jul die akkommodasie geniet het. Dit was wonderlik om jul hier as ons gaste te ontvang en ons sien uit daarna dat jul weer die Vallei van Wyn en Roses sal besoek.

Vriendelike Groete,
Carlos & die OGF Span

Orange Grove Farm
Jackie S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jackie S
With spouse/partner

Tranquil, relaxing, comfortable.

The host was extremely friendly and helpful. Long lands cottage is beautiful. Will definitely book again. Went for a morning hike with breathtaking views. Very accessible.

Orange Grove Farm 's response

Dear Jackie S,

Thank you for taking the time to review us on TravelGround - your feedback and rating will inspire us to uphold a standard of excellence in everything we do. We are glad you enjoyed a relaxing, tranquil and comfortable stay with Orange Grove Farm. We hope that you will also recommend us to all your friends and we look forward to welcome you back to the Valley of Wine and Roses.

All the Best from Carlos and the OGF Team

Orange Grove Farm
Fanie S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanie S
With friends

Luuks, privaat en toeganklike verblyf perfek vir 'n wegbreek.

Ons het heerlik gebly. Die eenheid is baie privaat en omring deur berge en wingerde. Die voëllewe is fantasties. Daar is baie veilige stapplek. Die swembad op die stoep is 'n groot bederf. Die eenheid self is ruim en het alles wat jy nodig het. Badkamers is ruim en luuks. Die kaggels in die leefarea en kamers is 'n wenner. Die braaiplek is beskut en perfek vir kuier. Toegang tot wynplase in die omgewing is maklik, maar mens kan ook net heerlik op die plaas ontspan. Ek sal enige tyd teruggaan.

Orange Grove Farm 's response

Beste Fanie,

Baie dankie vir jou terugvoer of TravelGround, jou terugvoer sal ons inspireer om te alle tye 'n uitsonderelike standaard van diens en kwaliteit akkommodassie te handhaaf. Dit is vir ons lekker om te lees van hoe jy Orange Grove Farm ervaar het en dat jy 'n luukse en ontspanne vakansie by ons kon geniet. Deur voortgesette harde werk en 'n strewe na perfeksie in alles wat ons doen, probeer ons nie net om elke gas se verwagtinge te vervul nie, maar te oortref. Jou terugvoer is dus van kardinale belang vir ons span ten einde al ons doelwitte te bereik. Volg ons gerus op sosiale media om op hoogte te bly van die nuutste verbeterings, aanbiedings, aktiwiteite en promosies wat Orange Grove Farm aan gaste bied. Dit was wonderlik om jou hier te hê as besoeker en ons sien baie uit daarna om jou terug te verwelkom na die Vallei van ryn en rose!

Vriendelike Groete,
Carlos en die OGF Span

Orange Grove Farm
Willem V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Willem V
With spouse/partner

Awesome venue. Value is questionable.

Orange Grove is truly a majestic venue. It’s secluded, quiet, and beautiful. The cottage is functional and had enough kitchen utilities to serve two people, and enough furniture to make it a comfortable stay. The bed, furniture, towels, gowns, and bathroom were clean, as was the kitchen utilities. The floors however were not. You’re charged extra if you want room service to clean your room. They don’t have an ironing board, you must pay the R300 per hour charge for that. They do however clean and restock your braai facilities everyday. The killer for me was the bed. For three evenings I slept with great difficulty as it was lumpy and every movement from my spouse was like rocking a boat. The room has no aircon so it was hot. Is it worth a five star rating? Not with a bad sleeping experience, no aircon and charged room service. I’ve frequented many venues and for me five star means aircon, a quality bed and room service at your beck and call. The view, location, space of room, shower, kitchen facilities, swimming pool and area are wonderful though. We also received a nice welcome gift - a bottle of wine - when we arrived, which was a nice touch. So, if they address my issues, no one could fault them.

Orange Grove Farm 's response

Dear Willem,

Thank you for taking the time to write a review. We appreciate and value your feedback as it allows us to constantly improve.

We are a self-catering establishment and the package you purchased included our basic service which offers a daily emptying of bins, cleaning and restocking of wood for the braai area and cleaning of the pool.

The full service for which we charge R300.00 per service includes the above as well as a thorough clean of your cottage. The reason for the 2 options is that most of our guests prefer having their space and privacy to themselves and generally do not want to be disturbed. All guests are offered both options at the time of checking-in. None of our cottages are equipped with ironing boards, but we do offer a full laundry service if required.

We do apologise for your poor sleeping experience but wish that at the time you had advised us as we could then have taken steps to rectify to the best of our ability.

We are in the process of reviewing the installation of air-conditioning in all our cottages – although it is not a 5-star requisite – we do understand that it is important to many of our guests' needs and preferences.

Your experience is of utmost importance to us and we sincerely apologise for any discomfort experienced during your stay.

We do hope that you will visit us again in the not too distant future.

Kind Regards,
Christina

Orange Grove Farm
Benita P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Benita P
Family with young children

Beautiful and great place in a wonderful environment.

Friendly and helpful people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi en lekker blyplekkie in 'n pragtige omgewing.

Vriendelik en hulpvaardige mense.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Orange Grove Farm 's response

Beste Benita,

Baie dankie vir jou terugvoer of TravelGround, jou terugvoer sal ons inspireer om te alle tye 'n uitsonderelike standaard van diens en kwaliteit akkommodassie te handhaaf. Dit is vir ons lekker om te lees van hoe jy Orange Grove Farm ervaar het en die vriendelike diens wat jy ontvang het. Deur voortgesette harde werk en 'n strewe na perfeksie in alles wat ons doen, probeer ons nie net om elke gas se verwagtinge te vervul nie, maar te oortref. Jou terugvoer is dus van kardinale belang vir ons span ten einde al ons doelwitte te bereik. Dit was wonderlik om jou hier te hê as besoeker en ons sien baie uit daarna om jou terug te verwelkom na die Vallei van Wyn en Rose!

Vriendelike Groete,
Carlos en die OGF Span

Orange Grove Farm
Kobus B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus B

We were pleasantly surprised and the service was excellent.

We were there for a wedding on a farm close-by. The accommodation, service and location was excellent.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons was aangenaam verras en diens was uitstekend.

Ons was daar vir 'n troue op 'n nabygeleë plaas. Die akkommodasie, diens en ligging was puik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Orange Grove Farm 's response

Goeie dag Kobus,
Baie dankie vir die wonderlike terugvoering oor Orange Grove Farm.
Ek is so bly julle het julle tyd hier by ons so geniet.
Ons hoop om julle sommer gou weer hier by ons te sien.
Groete,
Die Orange Grove Span.

Orange Grove Farm
Werner D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Werner D
Family with young children

A real wine farm experience.

Just far enough from town to make it feel nice and rural. 12 minutes from 4 Cousins Restaurant. Brilliant combination. See you soon!

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Regte wynplaas-ervaring.

Net ver genoeg uit die dorp uit om lekker rural te voel. 12 minute vanaf 4 Cousins Restauant. Briljant kombinasie. Sien gou weer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hanita S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanita S
Family with young children

Doen jouself dié guns om OGF te besoek.

Ons is op die hande gedra. Niks was te veel moeite en ons is omtrent bederf! Dié ontbyt mandjies met "opsie" was uit dié boeke, staproetes mooi en die mense baie vriendelik.

Samuel P - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samuel P
With spouse/partner

Your own little piece of paradise.

My amazing boyfriend treated me to a night here on my birthday. They gave us a warm welcome, after which we were showed to Fine View Cottage.The cottage is beautiful and spacious with a spectacular view of the vineyards and the mountains. I was surprised with a picnic basket for lunch, which they set up at our cottage next to the pool. The food was amazing (there was enough for dinner as well) and their attention to detail made it very special. Later that afternoon on the terrace, just before the sun set, my boyfriend proposed. Needless to say it was the best birthday yet and I would not have changed a thing. I would highly recommend Orange Grove. Do yourself a favour and indulge in 2 nights accommodation. You will not regret it. We will definitely be returning for an anniversary celebration.

Willem R - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem R
With spouse/partner

Lovely nature, nice braai facilities with good view.

Thank you for those extras - the roses and champagne. Our 15 year wedding anniversary was made really special in your beautiful place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die natuur is pragtig en braaigeriewe baie mooi met uitsig.

Baie dankie vir die ekstra's met die rose en die sjampanje. Dit was ons 15 jaar-huweliksherdenking en dit was spesiaal in jul mooi plek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thania W - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thania W
With spouse/partner

Ons naweek was onbeskryflik. Dit was die eerste keer ooit dat ek nie wou huis toe gaan nie!

'n Baie groot dankie aan Hayley vir al jou hulp om ons huweliksherdenkingnaweek so spesiaal te maak. Mosesberg Cottage is dit die perfekte plekkie vir net dit. Die uitsig is fantasties en die piekniekmandjies sit definitief 'n nuwe merkie op "self catering". 'n Naweek na 'n vrou se hart. Geen kos maak, geen skottelgoed was en geen skoon maak. Die vriendelike spannetjie wat ingekom het om al dit te doen was so stil en vinnig, toe ek weer kyk was hul klaar en weg. Baie baie dankie. Sien julle volgende jaar.

Marlene J - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene J
With spouse/partner

Awesome! Rustig! Mooi!

Goeie diens van ontvangs tot ons weer weg is. Netjies skoon. Wonderlike uitsig! Dankie vir die wyn!

Orange Grove Farm 's response

Beste Marlene,

Baie dankie vir jou pragtige resensie oor Orange Grove Farm. Dit is vir ons 'n wonderlike voorreg om ons gaste te kan bederf met 'n unieke en ontvergeetlike ervaring. Ons is baie bly dat julle die tydjie saam met ons geniet het.

Groete,
Orange Grove Span

Orange Grove Farm
Nicolene V - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolene V
With spouse/partner

Heerlike in die stille omgewing met berge wat jou omring.

Baie dankie vir 'n uitstekende plek, lieflike atmosfeer en pragtige natuurskoon waarmee mens omring word!

Dirk S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk S
With friends

A bit off the main road, but very much worth the travel ─ will definitely go back!

Carlos arranged for the Chef to do a braai at our chalet, which was very welcome after travelling on bikes all day.

Salome V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salome V
Family with young children

Fantastiese verblyf!

Ons was baie vriendelik ontvang, het heerlik gebly en die kothuise is ongelooflik goed ingerig en beplan. Daar is aan ALLES gedink en ons was mal oor die dekor! Wens ons kon langer bly, mooi plaas met die pragtigste uitsig! Dankie aan almal se bedrae wat ons besoek spesiaal gemaak het, sal dit beslis by almal aanbeveel!

Riette P - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riette P
Family with young children

Pragtige plaas met luukse akkommodasie.

Orange Grove Farm is regtig 'n juweeltjie naby Robertson. Die verblyf is luuks in die middel van die mooiste berge en jy kan lekker en rustig met jou gesin kuier. Dit is baie privaat en niemand pla jou nie. Sal dit vir enigiemand aanbeveel.

Ig F - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ig F
With spouse/partner

Hierdie was bedoel vir 'n kort wegbreek. Ek wens dit was bedoel vir 'n Langer wegbreek. Ons was regtig spyt om te gaan!

Ek het reeds Orange Grove aanbeveel by van my vriende en 2 Pare het reeds bespreek. Ek glo hulle sal met dieselfde ervaring as ek terugkom. Ek sal beslis teruggaan.

Anita B - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita B
Family with teenagers

Awesome!

Great accommodation, with exceptional service! Beautiful area and so tranquil! A must for all! Was a spoil. Will be going back!

Monica D - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Monica D
Family with young children

Die huis het alles gebied om lekker te kuier in die koue!

Die verblyf maak binnebly net so lekker soos om buite te wees. Dis besonders mooi, lekker privaat en die sneeu op die berge was 'n wonderlike bonus.

Bernard V - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernard V
Family with young children

Wonderlik.

Ek sal enige tyd weer gaan.

Johan F - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Johan F
On business

Sou 'n beskuitjie soggens waardeer.

Te lekker, pragtig op 'n plaas in die natuur.

Jacques D - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jacques D
With spouse/partner

The best 4 star self catering accommodation I've ever stayed at

Orange grove farm provides the perfect combination between nature and a homey atmosphere. Everything you need is available, the surroundings are beautiful and the service is very professional.

From
R1 400
per night (sleeps 2)
From
From R1 400
per night (sleeps 2)
From
R1 400
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 22 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Orange Grove Farm, Noree, Robertson, 6705, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGFjYTM5YmIwLWEyMTYtNGIwMS1iMDE1LTUwMjY2NGJhZTM1OA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 400  per night (sleeps 2) 51 5 1 5 Orange Grove Farm Noree 6705 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -33.742337219583 19.788991339916
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!