Northcliff Accommodation at Orangerie Guest House | TravelGround
+76

Orangerie Guest House

13 reviews
Guest House

Review Summary

4.9 out of 5from 13 reviews for Orangerie Guest House
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Frikkie V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frikkie V
Family with young children

Heerlike verblyf vir gesin met kinders oor 'n naweek!

Ons het die verblyf baie geniet. Die plek was netjies en ons is vriendelik ontvang ─ al was dit reeds laat die aand. Die uitsig is asemrowend en die kamer en badkamer is baie ruim!

Orangerie Guest House's response

Baie dankie dat julle die moeite gedoen het om ons te laat weet hoe julle die gastehuis ervaar het. Dit help ons om ons standaard op die regte vlak te hou.

Orangerie Guest House
Andries A - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andries A
On business

Baie lekker gebly, dankie!

Die gastehuis is baie netjies, en het pragtige uitsig van die area.

Le Roux B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Le Roux B
With spouse/partner

Uitstekend met wonderlike diens en perfekte ligging.

Sien sterre.

Orangerie Guest House's response

Le Roux,

Baie dankie vir die positiewe bydrae wat jy lewer om ons standaard hoog te hou en met ander gaste jou ervaring te deel. Ons waardeer jou insette en die moeite wat jy gedoen het om 'n resensie te skryf.
Elna

Orangerie Guest House
Melinda C - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Melinda C
With spouse/partner

Wonderlik, rustig met fantasties uitsig oor Santon, Rosebank.

Pragtige plek, met wonderlike diens van die eienares vandat ons daar aangemeld het tot ons vertrek. Heerlik gebly, die mooiste sonopkoms en volmaan beleef. Een hele dag net in ons kamer gebly en gerus. Aandete geniet op die balkon met 'n see van liggies. Waarlik 'n romantiese wegbreek.

Orangerie Guest House's response

Melinda,

Ons waardeer jou moeite en tyd om te laat weet hoe jy Orangerie beleef het. Baie dankie vir die positiewe resensie.

Groete,
Elna

Orangerie Guest House
Ilze M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze M
With spouse/partner

Baie goed.

Puik! Dit was uitstekend, pragtige plek baie goeie waarde vir geld.

Orangerie Guest House's response

Ilze,
Baie dankie vir die baie positiewe resensie. Ons waardeer dit dat jy die tyd geneem het om vir ander gaste te laat weet hoe julle dit hier ervaar het. Dit help ons om 'n standaard te handhaaf.
Elna

Orangerie Guest House
Linda H - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda H
Individual traveler

Excellent 5-star guesthouse.

Elna is an excellent hostess and received me in a friendly manner, making me feel at home immediately. The unit is very neat and clean and met my expectations. I had to extend my stay twice and Elna met me half way every time. I will recommend Orangerie anytime, because it is definitely 5-star quality and value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende vyf ster-gehalte gastehuis.

Elna is ‘n uitstekende gasvrou wat my vriendelik ontvang het en my dadelik tuis laat voel het. Die eenheid is baie netjies en skoon en het beslis aan al my verwagtinge voldoen. Ek moes 2 keer my verblyf verleng en Elna het my telkemale tegemoet gekom. Ek sal Orangerie met vrymoedigheid aanbeveel, want dit is beslis vyf ster-gehalte en waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Janeta D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janeta D
Family with teenagers

Clean, comfortable and safe.

I would definitely recommend Orangerie Guest House - Elna was super helpful. The rooms and bathrooms were clean, beds were very comfortable, it was everything we needed for our overnight.

Orangerie Guest House's response

Dear Janeta,
We appreciate your effort to help us keep up a standard. Thank you for the kind review, letting other guests know about your experience at Orangerie.
Regards,
Elna

Orangerie Guest House
Nicoline D - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicoline D
Family with teenagers

Very neat guesthouse and hospitality.

Thank you for neat accommodation with a stunning view. Hospitality was great, thank you Elna.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese gastehuis en gasvryheid.

Baie dankie vir netjiese verblyf met 'n pragtige uitsig. Gasvryheid was uitstekend, baie dankie Elna.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Orangerie Guest House's response

Beste Nicolene
Ons waardeer die positiewe kommentaar en die moeite wat jy gedoen het om 'n resensie te skryf. Dit help ons om 'n standaard te handhaaf. Baie dankie. Ons verwelkom julle graag weer.
Groete
Elna

Orangerie Guest House
Rina V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina V
Individual traveler

What you see is what you get.

Elna is the perfect hostess. Her place is lovely, neat, clean and what you see on the brochures is exactly what you get. I would return there any time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

"What you see is what you get"...

Elna is die perfekte gasvrou en haar plek is pragtig, netjies en skoon en dit wat jy sien op die brosjures, is dit wat jy kry...ek sal enige tyd weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Orangerie Guest House's response

Rina,
Baie dankie vir jou vriendelike woorde. Dit spoor ons aan om te poog om die standaard hoog te hou.
Groete
Elna

Orangerie Guest House
Sereta R - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sereta R
With spouse/partner

Modern, netjies en skoon.

Ons het lekker gebly. Die kamer was baie privaat, modern, netjies en skoon. Veilige, sentrale ligging. Ek sal Orangerie aanbeveel.

Orangerie Guest House's response

Baie dankie vir die terugvoer, ons waardeer dit

Orangerie Guest House
Francis L - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Francis L
Family with young children

Superb selection of tastefully decorated rooms.

We are a family with young child of 4 years and were very happy with our spacious family room with spectacular views of Jhb. They put in two extra beds over and above the main double bed yet there was still plenty of room and the facilities all wonderful and working.

Orangerie Guest House's response

Dear Francis,

Thank you for the kind words, we appreciate it.

Orangerie Guest House
Leroux V - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Leroux V
On business

Besigheidsoornagverblyf.

Dit was 'n plesier om by hulle te kon bly. Die geriewe was vyfster.

Orangerie Guest House's response

Beste Leroux,

Baie dankie vir die terugvoer, ons waardeer jou moeite en kommentaar.

Orangerie Guest House
Leandri E - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leandri E
With spouse/partner

Alles was perfek!

Netjies, skoon, modern... Sal almal aanbeveel.

Orangerie Guest House's response

Beste Leandri,

Baie dankie vir die positiwe terugvoer, ons waardeer dit.

Orangerie Guest House
From R880
per night (for 2 people)
From R880
per night (for 2 people)
From R880
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 29 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 4 Hillel Avenue, Northcliff, Johannesburg , 2118, Gauteng
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDk4YjVhZjg1LTFjNTYtNDM2Zi1iZDgwLTE2Y2ZhZmVmN2U5Mg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R880  per night (for 2 people) 13 5 1 5 4 Hillel Avenue Northcliff 2118 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -26.145801557042 27.976090669975
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com