Ficksburg Accommodation at Oregon Cottage | TravelGround
+35

Oregon Cottage

28 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 28 reviews for Oregon Cottage
Cleanliness
4.5/5
Service
4.2/5
Location
4.1/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Hetta V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hetta V
With spouse/partner

Lekker gebly.

Skoon en netjies en sal hulle weer gebruik.

Oregon Cottage's response

Beste Hetta,
Baie dankie vir die mooi en positiewe terugvoering ons waardeer dit regtig baie en is dit vir ons belangrik dat ons gaste gelukkig en tevrede is met die verblyf en diens.
Ons hoop om jou gou weer te sien.
Vriendelike groete,
Oregon Cottage Span

Oregon Cottage
Wikus C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wikus C
With spouse/partner

Was lekker. Rustig. Lekker WiFi, aircon en DStv. Waarde vir geld.

Lekker ruim kamer, baie goed geleë in Ficksburg. Lekker ontvangs gehad.

Corlia L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corlia L
With spouse/partner

Uitstekende waarde vir geld.

Uitstekende, vriendelike diens en moeite met ons karavaan.

Oregon Cottage's response

Beste Corlia
Baie dankie vir die 5- sterre en mooi resensie, ons waardeer dit regtig baie. Dit is altyd lekker as ons goeie en positiewe terugvoering van ons gaste kry. Ons streef daarna om die beste diens vir ons gaste te gee. Ons hoop julle kom kuier sommer gou weer by ons.
Groete
Die Oregon Cottage span

Oregon Cottage
Albert G - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Albert G
Individual traveler

Very neat place to stay, no noise.

I would recommend this stay for anyone. The people are very friendly and the staff is helpful. Rooms are very neat and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese plek om te bly, geen geraas.

Ek sal enige persoon aanbeveel om daar te bly. Mense is baie vriendelik en behulpsame personeel. Kamers is baie netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oregon Cottage's response

Beste Albert,
Baie dankie vir die 5-sterre en mooi resensie, ons waardeer dit regtig baie. Dit is altyd lekker as ons goeie en positiewe terugvoering van ons gaste kry. Ons streef daarna om die beste diens vir ons gaste te gee. Ons hoop julle kom kuier sommer gou weer by ons. Groete die Oregon Cottage span.

Oregon Cottage
Henry H - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henry H
With spouse/partner

Mooi plek en alles was netjies. Lekker ontbyt.

Sien sterre.

Oregon Cottage's response

Beste Henry
Baie dankie vir die 4-sterre en positiewe resensie, ons waardeer dit regtig baie. Dit is altyd lekker as ons goeie en positiewe terugvoering van ons gaste kry. Ons streef daarna om die beste diens vir ons gaste te gee. Ons hoop julle kom kuier sommer gou weer by ons.
Groete
Die Oregon Cottage span

Oregon Cottage
Inus M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Inus M
Individual traveler

Voldoen aan basiese behoeftes.

Netjies en skoon, al die basiese goed is daar en daar is ook WiFi.

Oregon Cottage's response

Beste Inus
Baie dankie vir die 4-sterre en positiewe resensie, ons waardeer dit regtig baie.
Dit is altyd lekker as ons goeie en positiewe terugvoering van ons gaste kry. Ons streef daarna om die beste diens vir ons gaste te gee. Ons hoop julle kom kuier sommer gou weer by ons. Groete, Die Oregon Cottage span.

Oregon Cottage
Brian G - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brian G
Individual traveler

Neat, clean and friendly.

See stars.

Oregon Cottage's response

Dear Brian,
Thank you for the 5-stars and positive review, we really do appreciate it.
We are always glad when our guests enjoyed their stay with us.
We hope to see you soon again. Kind regards, The Oregon Cottage team.

Oregon Cottage
Antoinette J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Antoinette J
With spouse/partner

Voldoen aan my vereistes.

Baie netjiese en skoon plekkie. Alle geriewe byderhand wat my behoefde was.

Oregon Cottage's response

Beste Antoinette
Baie dankie vir die 4-sterre en positiewe resensie, ons waardeer dit regtig baie. Dit is altyd lekker as ons goeie en positiewe terugvoering van ons gaste kry.
Ons streef daarna om die beste diens vir ons gaste te gee. Ons hoop julle kom kuier sommer gou weer by ons.
Groete, Die Oregon Cottage span.

Oregon Cottage
Carin T - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Carin T
With spouse/partner

A pleasant venue. Just make sure that breakfast is included in the stay.

Oregon Cottage is advertised as a B&B. That is what we expected without having to enquire about breakfast. The next morning at 7:3- we came to locked doors.

Oregon Cottage's response

Dear Carin,

Thank you for taking the time to give us a review.

The rooms that you booked, were offered on a room-only basis, as indicated on the quote that you accepted.

Yes, we have 2 options but if you go onto the website, you will see that we are actually listed as self-catering, but we do give our guests the option to have breakfast. Unfortunately, you did not arrange with us to have breakfast, and therefore the kitchen was not open that specific morning. if we do not have breakfasts booked, there is no need to keep it open and to let my chef come in unnecessarily. The door was open that morning at 07:00 as the manager is staying on site. According to the camera footage, the door was actually open from 06:55.

My apologies for the misunderstanding, hope to see you soon again at the Oregon Cottage.

Kind regards,
Oregon Cottage Guesthouse

Oregon Cottage
Anette V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Anette V
With spouse/partner

Was in hoofstraat, voertuie beweeg 24 uur op die pad.

As daar geen ander verblyf is nie kan jy daar oornag, maar as jy 'n keuse het, bly in ander straat as hoofstraat.

Oregon Cottage's response

Beste Anette,
Dankie dat jy die tyd geneem het om vir ons terugvoer te gee oor julle verblyf by ons. Ek is regtig jammer dat jy nie die verblyf geniet het by ons nie. Ek kan nou ongelukkig niks aan die verkeer doen nie jy is regtig van die min mense wat daaroor kla. Baie jammer dat jy vir ons oor die algemeen lae sterre gegee het ons sekuriteit het kameras en voel ek dit is regtig goed so die 2 sterre daarvoor is onregverdig en ook die 2 sterre vir Customer service nadat my mense uit hul pad gegaan het om julle welkom te laat voel. Cleanliness ook onregverdig maar as mens seker sleg geslaap het soos jy beweer is alles mos maar nie reg nie.

Oregon Cottage
Susan O - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan O
With spouse/partner

Excellent!

The manager was so hospitable. She prepared a delicious breakfast. We definitely recommend Oregon Cottages!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend!

Die bestuurder was so gasvry. Sy het so 'n smaaklike ontbyt voorberei. Ons beveel Oregon Cottages beslis aan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oregon Cottage's response

Beste Susan,

Baie dankie vir die positiewe terugvoering oor jul verblyf by ons. Dit is altyd lekker om 5 sterre te kry, en te hoor dat die gaste gelukkig en tevrede met hul verblyf was. Ons streef daarna om die beste diens te lewer aan ons gaste. Ons hoop om julle gou weer te sien by die Oregon Cottage gastehuis. Vriendelike groete, Amalia van Rooyen, Oregon Cottage Gastehuis

Oregon Cottage
Ben K - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben K
With spouse/partner

Vriendelike en behulpsame ontvangs geniet. Skoon en baie netjiese geriewe.

Sal Oregon sterk aanbeveel vir oornag akkommodasie.

Oregon Cottage's response

Beste Ben, Baie dankie vir die positiewe terugvoering, ons waardeer dit baie. Dit is altyd lekker om positiewe terugvoering van ons gaste te kry as hul tevrede was met hul verblyf. Ons streef daarna om die beste diens te lewer. Hoop om jul gou weer te sien by die Oregon Cottage. Vriendelike groete, Amalia van Rooyen, Oregon Cottage

Oregon Cottage
Martin E - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin E
With spouse/partner

Bevredigend.

Die dame by ontvangs was vriendelik en baie behulpsaam. Ons plekkie was baie netjies, skoon en het vreeslik lekker geruik. Ons was baie tevrede met die waarde vir ons geld.

Oregon Cottage's response

Beste Annelize, Baie dankie vir die positiewe terugvoering ons waardeer dit baie. Ons is altyd lekker om positiewe terugvoering van ons gaste te kry as hul tevrede was met hul verblyf. Ons streef daarna om die beste diens te lewer. Hoop om jul gou weer te sien by die Oregon Cottage. Vriendelike groete, Amalia van Rooyen, Oregon Cottage

Oregon Cottage
Rene D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rene D
With spouse/partner

Perfek.

Sal vir seker aanbeveel, baie oulike plek, sal weer volgende jaar sien!

Oregon Cottage's response

Beste Rene, Baie dankie vir die positiewe terugvoering, ons waardeer dit baie. Dit is altyd lekker om positiewe terugvoering van ons gaste te kry as hul tevrede was met hul verblyf. Ons streef daarna om die beste diens te lewer. Hoop om jul gou weer te sien by die Oregon Cottage. Vriendelike groete, Amalia van Rooyen, Oregon Cottage

Oregon Cottage
Charlise V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlise V
With spouse/partner

'n Baie ordentlike verblyf met die vriendelikste eregaste wat ons verwelkom het teen 'n billike prys.

Ons het die verblyf en vriendelikheid van die mense baie geniet en sal definitief weer daar gaan oorbly as ons weer in die omgewing is.

Oregon Cottage's response

Baie dankie julle, ek is so trots op julle.

Julle is 'n wen span.

Oregon Cottage
Estell T - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Estell T
Family with young children

Alles wat jy nodig het en 'n bietjie meer.

Die kamer was ruim, netjies, skoon en baie gerieflik ingerig met TV, air-con en elektiese komberse vir daardie onverwagte sneeusessies in November. Personeel was baie vriendelik en behulpsaam.

Oregon Cottage's response

Beste Estell,
Baie dankie vir die positiewe terugvoering, ons waardeer dit baie. Dit is altyd lekker om positiewe terugvoering van ons gaste te kry as hul tevrede was met hul verblyf. Ons streef daarna om die beste diens te lewer. Hoop om jul gou weer te sien by die Oregon Cottage.
Vriendelike groete, Amalia van Rooyen, Oregon Cottage

Oregon Cottage
Patrick P - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Patrick P
On business

Dit was 'n baie claustrophobic twee aande in daai klein kamertjie.

Sien sterre.

Oregon Cottage's response

Beste Patrick, dankie vir jou terugvoering. Jammer dat jy nie so ñ lekker ondervinding gehad het nie. Die kamer waar jy in was is die mense gewoonlik baie tevrede en het ons nog nooit klagtes gehad nie. Ons het gaste wat al vir baie jare by ons bly en spesifiek vir die kamer vra omdat dit vir hulle ñ "cosy" kamer is, maar nie almal het dieselfde voorkeure nie, besef ons. Hoop om jou gou weer by die Oregon te ontvang sal jou dan in een van ons groter kamers sit. Dit is vir ons belangrik dat ons gaste ten alle tye gelukkig en tevrede is. Vriendelike groete Amalia van Rooyen, Oregon Cottage

Oregon Cottage
Fred B - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fred B
With spouse/partner

Very nice!

I enquired about the accessibility via email, because as a photographer I wanted to leave early. The owner and manager phoned me back and answered my questions and upgraded me to another room so that I don't have to carry my equipment that far, parked right in front of the room. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekke man lekke!

Ek het per email navraag gedoen oor toeganklikheid as fotograaf en wou vroeg uit. Die eienaar en bestuurder het my terug gebel en my vrae beantwoord en nogal ge-upgrade na 'n ander kamer dat ek nie my toetusting so ver hoef te dra nie, reg voor die kamer parkeer. Danke jul twee.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oregon Cottage's response

Beste Fred, baie dankie vir die positiewe terugvoering, ons waardeer dit baie, en hoop om jul gou weer te sien. Vriendelike groete, Amalia van Rooyen, Oregon Cottage

Oregon Cottage
Philip T - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Philip T
With spouse/partner

Friendly reception, clean and well-equipped unit, great value for money.

We would recommend Oregan Cottage with all of our hearts. Our stay there was so nice. The customer service and facilities are excellent.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike ontvangs, skoon en goed toegeruste wooneenheid, goeie waarde vir geld.

Ons sal Oregon Cottage met 'n oop gemoed aanbeveel, ons verblyf daar was baie aangenaam, die kliëntediens en geriewe is puik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hanlie J - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanlie J
Individual traveler

Fantastic service, highly recommended, neat and clean. Nice meal packages.

Highly recommended to all. Very hospitable, neat and clean. Very spacious and safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Diens is fantasties. Beveel ten sterkte aan. Netjies en skoon. Kospakkies lekker voorberei.

Sal Oregon ten sterkte aanbeveel aan enige iemand. Baie gasvry. Netjies en skoon. Baie ruim. Baie veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oregon Cottage's response

Beste Hanlie,
Baie dankie vir die positiewe terugvoer ons waardeer dit baie. Hoop om jou gou weer te sien.
Vriendelike groete,
Oregon Cottage

Oregon Cottage
Elize V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize V
With spouse/partner

Excellent!

Very friendly reception (even though it was wet and rainy), super neat rooms with everything you need for a nice stay. Truly good value for money, comfortable big room and bathroom. Lovely patio where you can sit and have a chat, and it's very safe. Will definitely stay there again, without a doubt.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend!

Baie vriendelike ontvangs (al was dit nat en reënerig), super netjiese kamers met als wat jy nodig het vir 'n lekker verblyf. Regtig goeie waarde vir geld, gerieflike groot kamer en badkamer. Heerlike stoepie om te sit en kuier en baie veilig. Sal beslis weer daar bly, sonder twyfel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oregon Cottage's response

Beste Elize,
Baie dankie vir die positiewe terugvoer ons waardeer dit baie.
Hoop om jul gou weer te sien.
Vriendelike groete,
Oregon Cottage

Oregon Cottage
Hannes O - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hannes O
With spouse/partner

Neat and functional.

Very neat and well located. Quite sorry that the owner/manager didn't have one good word to say about Ficksburg or the cherry festival.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en funksioneel.

Baie netjies en goed geleë. Nogal jammer dat die bestuurder/eienaar nie een goeie woord oor Ficksburg of die kersiefees gehad het nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oregon Cottage's response

Beste Hannes,
Baie dankie vir jou terugvoer. Jammer oor my bestuurder se negatiwiteit, ons is maar net almal deur ñ baie moeilike tyd in ons dorp met die erge water krisisse wat ons beleef het, en die agteruitgang van ons dorp agv swak Munisipale bestuur waaraan ons niks kan doen nie. Dit gaan maar orals so verstaan ek in al die plattelandse dorpies. Ons is egter nogsteeds trots op ons plek en ons mooie berge en natuurskoon, is net nou en dan wat mens ñ af dag beleef dat jy alles in ñ negatiewe lig sien. Ek hoop dat jul ons weer sal besoek in toekoms.
Vriendelike groete
Amalia van Rooyen Oregon Cottage

Oregon Cottage
Mariette H - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Mariette H
With spouse/partner

Voldoende vir een aand se verblyf met inagneming van tariewe.

Akkommodasie het aan basiese behoeftes voldoen. Kamer was egter nie gereed by aankoms om 15:00 nie. Dit het voorgekom of die nodige opvolg nie gedoen was nie.

Oregon Cottage's response

Beste Mariette,
Baie dankie vir jou terugvoer. Dit was 'n lang naweek gewees en dit was baie besig by die gastehuis. Daar was mense in die kamer waar julle in bespreek was, wat laat uit geboek het, ons het gesukkel om hul uit die kamer te kry, dit is die rede dat ons toe bietjie laat gehardloop het met die skoonmaak van die kamer. Ek vra groot om verskoning vir enige ongerief wat julle moes verduur het. Ek hoop om jul weer in die toekoms te ontvang.
Vriendelike groete
Oregon Cottage

Oregon Cottage
Kobus J - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus J
With spouse/partner

No problems.

Had a nice stay. Street can get busy and noisy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geen probleme.

Lekker gebly. Straat kan bietjie besig en rumoerig raak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oregon Cottage's response

Beste Kobus,

Baie dankie vir die terugvoering ons waardeer dit baie. Jammer oor die straat se geraas, wens daar is iets wat ons daaraan kon doen.

Hoop om julle gou weer by die Oregon te ontvang.
Vriendelike groete,
Oregon Cottage

Oregon Cottage
Anneri M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Anneri M
With spouse/partner

Good enough.

We stayed in Oregon Cottage for two nights in October 2016 to attend a wedding in Ficksburg. The room was neat and clean, the bed comfortable and the guesthouse safe and well-located so it was easy to find. We stayed in a room with a bathroom which had both a shower and a bath. Despite the water shortage in Ficksburg we could take a shower or a bath between 6 and 8 in the morning and 6 and 8 in the evening. The room also had a fridge with filtered drinking water. We only stayed the night (breakfast was not included in the tariff), but it was a good deal for the price we had paid.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed genoeg.

Ons het in Oktober 2016 in Oregon Cottage geslaap vir 2 nagte om 'n troue naby Ficksburg by te woon. Die kamer is netjies en skoon, die bed is gemaklik en die gastehuis is veilig en is goed geleë en maklik om te kry. Ons het in 'n kamer gebly met 'n badkamer wat toegerus is met 'n bad en stort. Ondanks die watertekort in Ficksburg kon ons tussen 6 en 8 in die oggend en 6 en 8 in die namiddag stort/bad. Die kamer is ook toegerus met 'n yskas met gefiltreerde drinkwater. Ons het net daar oorgeslaap (ontbyt was nie ingesluit by ons tarief nie), maar dit was heeltemal goed genoeg vir wat ons betaal het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oregon Cottage's response

Beste Anneri,

Baie dankie vir die positiewe terugvoering, ons waardeer dit baie.

Hoop om julle gou weer te sien.

Vriendelike groete,
Oregon Cottage Guesthouse

Oregon Cottage
Julia N - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Julia N
With spouse/partner

Satisfaction guaranteed.

We, my husband and I, together with his brother and his wife, were very satisfied with our accommodation at Oregon Cottage. We have already recommended it to friends and would be very happy to come back again. Louis is friendly and helpful and the rooms were spotless. I'm not sure if there was back-up lighting for the power failure ... we did not need it, but others may have.

Oregon Cottage's response

Dear Julia,

Thank you for the positive reply, we really appreciate it. There is back up lightning when there is a power failure, will just make sure in the future that all the guests is supplied with that, my apology for that.

Hope to see you soon again.

Kind regards,

Oregon Cottage Guesthouse

Oregon Cottage
Billy E - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Billy E
With friends

The neat and well equipped unit made for a lovely night's rest.

The neat and well equipped unit ensured a good night's rest after four long days on a motorbike through Lesotho. The hearty breakfast prepared by Louis, our host, was another highlight.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die netjiese en goed toegeruste wooneenheid het 'n goeie nagrus verseker.

Die netjiese en goed toegeruste wooneenheid het 'n welkome goeie nagrus verseker na ons 4 dae lange motorfietsrit deur Lesotho. Die smaaklike ontbyt wat Louis, ons gasheer, vir ons voorberei het was ook 'n hoogtepunt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oregon Cottage's response

Beste Billy,

Baie dankie vir die positiewe terugvoer, ons waardeer dit baie. Dit is vir ons belangrik dat ons gaste tevrede is.

Hoop om jou gou weer te sien.

Vriendelike groete,
Oregon Cottage Guesthouse

Oregon Cottage
Verie D - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Verie D
With spouse/partner

Onvergeetlik.

Stil rustige atmosfeer! Diens uitstekend! Blyplekke uit die boonste rakke.

Oregon Cottage's response

Beste Verie,

Baie dankie vir die positiewe terugvoer, ons waardeer dit regtig baie, en is bly dat julle die tydjie by ons geniet het.

Ons hoop om julle gou weer te sien.

Vriendelike groete,
Oregon Cottage Guesthouse

Oregon Cottage
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 28 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 12 Caledon Street, Ficksburg, 9730, Free State
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDRmMWQ4MjY2LWQ3NWUtNDE1NS04YTBkLTkzYjIxMDQwOTJkMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 28 5 1 5 12 Caledon Street Ficksburg 9730 Free State 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -28.876144310442 27.869636349815
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com