The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Our Beach House | TravelGround
+17

Our Beach House

Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 65 reviews for Our Beach House
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Elsabe S - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe S
Family with teenagers

Eenheid baie goed toegerus en baie skoon en netjies.

Eenheid was baie netjies en gerieflik gewees. Strand lekker naby en stapafstand van restaurante. Baie dankie vir jou gasvryheid Claire!

Kgomotso M - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kgomotso M
Family with teenagers

Pleasant stay.

Ooh! what a pleasant stay at your wonderful beach house. For a second we felt like leaving in December. Your warmth confirmed and validated Balito being a place to take time out and unwind. You made it happen and thank you again.

Ernst W - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ernst W
Family with young children

Lekker, skoon verblyf.

Dit was lekker. Woonstel is skoon. Voldoende spasie.

Nicolette D - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicolette D
Family with teenagers

Oulike plekkie.

Hou van die feit dat al die skoonmaakmiddels die huis was. Die handdoeke en linne was silwerskoon, so dit was regtig lekker om snags in 'n skoon bed te kan slaap!

Kayla V - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kayla V
With friends

An absolutely amazing holiday, great accommodation. Only thing that was missing was WiFi, other than that it was really great!

Sien sterre.

Our Beach House 's response

Hi Kayla, thank you very much for the awesome review and feedback. Wifi is definitely something we are seriously considering. We hope to welcome you back again soon!

Our Beach House
Lynette V - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette V
With spouse/partner

Keurige wooneenheid

Goeie ligging, die foto's op die webtuiste is 'n akkurate weergawe van die eenheid. Goed toegerus. Goeie linne en handdoeke. Skoonmaakdiens is effektief en flink.

Jacques M - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques M
Family with young children

Baie lekker wegbreek vir Vaalies!

Lekker ligging, baie te verken in die area, op die strand!

Liezl V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Liezl V
Family with teenagers

Heerlike seevakansie!

Our Beach House is 'n netjiese, volledig toegeruste eenheid. Ons het heerlik gekuier. Veilige en vinnige toegang tot strand was 'n pluspunt!

Thea C - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thea C
With spouse/partner

Die blyplek is goed geleë met ’n baie mooi see-uitsig.

Vriendelike diens en die blyplek is baie veilig. Gaan vir seker weer daar kom bly. Uitstekende diens en hulpvaardigheid. ’n Skoon en netjiese blyplek.

Mohil Rai R - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mohil Rai R
Family with young children

The ideal long weekend.

Beautiful, clean, and well-equipped accommodation. With the beach just a few steps away, it was the perfect breakaway for my wife, daughter and I. Claire was very helpful as well.

Tharina P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tharina P
Family with teenagers

Pragtige en gerieflike woonstel.

Our Beach House se ligging is perfek. Loopafstand na die see, met ‘n lieflike swemstrand en die mooiste rotspoele (moenie jou snorkel vergeet nie!), asook loopafstand na heerlike kafees en restaurante. Die woonstel is baie gerieflik, netjies, veilig en skoon, met alles wat nodig is.

Dina M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dina M
Family with teenagers

Die verblyf was lekker naby aan die strand geleë, met die tidal pool loopafstand van die woonstel af, so ook die swemstrand by Salt Rock.

Ons het baie lekker gebly, die woonstel is netjies toegerus met alles wat mens benodig om te voel jy is tuis. Sal beslis weer daar boek in die toekoms. Regte waarde vir geld.

Maryke N - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke N
Family with young children

Perfect little beach apartment.

Our Beach House was the perfect spot for our quick getaway to the coast. It was exceptionally well equipped with everything you may need. Just a short walk to the beach. Very quiet complex and the garage is a bonus.

Melanie V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie V
Family with young children

We felt like we were at our own beach house!

We thoroughly enjoyed our breakaway at Our Beach House. The unit was beautifully decorated with all the amenities of a home. Our only wish was that we could have stayed a little longer!

Harry O - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Harry O
With spouse/partner

Skoon, gerieflik en my tipe verblyf.

Parkering is bietjie gewaagd (in- en uitkom). Plek is skoon, ten volle toegerus en beddens is van baie goeie gehalte. Die afwesigheid van insekte dui aan daar word goeie plaagbeheer toegepas. Uitsig was heel indrukwekkend vir my gade. Sy het die uitsig en gerief van stap strand toe hoog op prys gestel. Die naweek was eenvoudig net te kort om die volle waarde van hierdie gerief te geniet. Dankie.

Pieter D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pieter D
With spouse/partner

Enjoyed the time, a few small adjustments needed to improve the unit.

Accommodation and location of unit good, value for money. Crockery may be replaced, very chipped, no teapot. Unit needs a deep clean to make it excellent, daily cleaning is only an eye blind, moped only in the middle of the floor. No complaints.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Tydperk geniet, paar klein aanpassings nodig om eenheid te verbeter.

Akkommodasie en ligging van eenheid goed, waarde vir geld. Breekware kan moontlik vervang word, baie gechip, geen teepot. Eenheid benodig 'n deep clean om dit puik te maak, daaglikse skoonmaak is slegs 'n eyeblind, slegs in die middel van vloer gemop. Geen klagtes.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charles E - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles E
With spouse/partner

Lekker rustig met als wat mens benodig.

We most definitely has a wonderful time at Our Beach House, clean, properly maintained and has everything you need to enjoy your holiday to the fullest, the service is also excellent everyone very helpful and friendly. I will definitely be back on our next holiday.

Kate F - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kate F
Family with young children

Very accommodating. Allowed us to check in early so my son could nap!

Had a wonderful stay, thank you.

Andreas T - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andreas T
With spouse/partner

Such a great place. We'll go there again.

Best spot for a short break. Excellent shopping places and restaurants as well.

Rodney M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rodney M
Family with young children

Stunning, stylish and clean beach house. Home away from home. Nothing too much trouble for the owners. Definitely going back!

Owner, Claire, fantastic!

Truida M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Truida M
Family with young children

Had a great stay, clean and safe.

Would definitely go back to Our Beach House.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het baie lekker gebly, skoon en veilig.

Sal vir seker teruggaan na Our Beach House.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Margita S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margita S
With spouse/partner

Uiters tevrede.

Baie dankie aan Claire en Marc, ons het verskriklik lekker gebly. Uitsig is ongelooflik. Die plekkie was so mooi skoon en goed toegerus. Ons sal beslis weer kom. Het so lekker geslaap saans met die seegeluide.

Lize L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize L
With friends

Beautiful place.

The apartment is neat with everything you need. Claire was friendly and helpful. Die apartment is close to the tidal pool where you can snorkel and see fish. We will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek.

Die woonstel is baie netjies met als wat mens nodig het. Claire was baie vriendelik en hulpvaardig. Die woonstel is naby die getypoel waar mens kan snorkel en die mooiste visse kan sien. Ons sal definitief weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wilhelm D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilhelm D
Family with young children

Awesome stay, great unit to stay at.

Lock up garage was a bonus.

Our Beach House 's response

Hi Wilhelm, thank you for the great review, much appreciated. Hope to host you again!

Our Beach House
Dina V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dina V
Family with teenagers

Very neat and well equipped. Great and comfortable.

Very comfortable, value for money, perfectly located. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en goed toegerus. Heerlik en gerieflik.

Baie gerieflik, waarde vir geld, perfek geleë. Ons gaan beslis weer daar bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannie B - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hannie B
With spouse/partner

Stunning place, very clean and neat.

We had a great stay. Nothing else was needed and the place is stunning, very neat and clean. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek, baie skoon en netjies!

Ons het baie lekker in Our Beach House gebly. Daar het niks gekort nie en die plek is pragtig, baie netjies en skoon. Ons sal beslis weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Veronica E - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronica E
Family with young children

Ons was aangenaam verras om te sien dat die eenheid so volledig toegerus is.

Baie dankie vir 'n wonderlike eenheid, volledig toegerus met alles wat mens nodig kan kry. Ons sal definitief weer hierdie eenheid oorweeg wanneer ons weer in Shaka's Rock wil tuisgaan.

Ulla K - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ulla K
With friends

Close to the beach and spacious.

We stayed at Our Beach House for a couple of days end of November 2018. We liked the spacious setup with two bedrooms. The balcony is looking in direction of the beach - as this is the apartment on the top level of the building, the other apartments are in the view line to the ocean. Access to the beach was via a small grass path next to the building - conveniently close, just a few minutes to walk down to the beach.

Riette L - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Riette L
With spouse/partner

Heerlike verblyf naby strand.

Vriendelike diens van eienaars. Het laat aand gehelp met 'n probleem. Mooi uitsig oor die see.

Cheric P - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cheric P
Family with young children

Neat, comfortable and nice and close to the beach!

We had a great stay. The only thing that's not that great for a family with small kids, is that there only is a shower but no bath, but the place is stylishly equipped and close to the beach.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, gerieflik en lekker naby die strand!

Ons het baie lekker by Our Beach House gebly. Die enigste ding vir 'n gesin met klein kindertjies wat dalk nie so lekker werk nie, is dat daar slegs 'n stort is met geen bad, maar die plekkie is stylvol toegerus, en baie gerieflik naby die strand. Ons het baie lekker hier gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charlize C - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Charlize C
With spouse/partner

Uitstekend.

Ons het 'n heerlike vakansie gehad en sal definitief weer kom kuier.

Annatjie H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie H
With friends

Heerlik gekuier.

Lekker skoon plekkie met al die geriewe beskikbaar. Sal Our Beach House beslis aanbeveel.

Nico V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico V
With spouse/partner

Fantastic!

Very nice place, all you need is there. Garage is small, yet our Land Rover did manage to fit in. Would love to go back. Excellent accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Baie oulike plek, alles wat mens nodig gehad het was daar. Motorhuis is klein, maar tog het Land Rover net-net in gepas. Sal enige tyd weer soontoe gaan. Uitstekende verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monica S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monica S
With spouse/partner

Fanasties vir 'n klein gesin.

Our Beach House was ons huisie weg van die huis af. Soveel meer as wat enige mens voor kan vra. Sal beslis weer daar bly.

Janine D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Janine D
Family with teenagers

Peaceful.

The unit is very comfortable, tasteful and clean. The owners paid a lot of attention to the small things that make life so much easier. There was no WiFi, but I must say, it was actually a good thing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Die eenheid is baie gemaklik, smaakvol en skoon. Die eienaars het baie aandag gegee aan klein dingetjies wat die lewe soveel makliker maak. WiFi was nie daar nie, maar ek moet sê, dit was eintlik 'n goeie ding.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Andre B
With spouse/partner

Baie lekker gewees.

Foto's van see-uitsig is 'n bietjie misleidend, garage is baie klein, voertuig het nie daarin gepas nie. Balkon baie klein wanneer dit reën, kan jy glad nie braai nie. Binne-in huisie is alles baie mooi en netjies.

Angelique G - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique G
Family with young children

Excellent.

Very good, would love to go there again for vacation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Exellent.

Baie goed. Sal enige tyd weer daar vakansie hou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hans R - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hans R
With spouse/partner

Very good stay.

Except for a couple of cleanliness issues. E.g. furniture not very clean, it is a lovely place to stay.

Our Beach House 's response

Hi Hans, thank you for your comments, we always appreciate honest feedback as it is the only way we can improve and ensure our standards remain high. We have since had all the couches, cushions, curtains, blinds and mattresses professionally cleaned and will repeat this every few months so as to prevent any issues in the future.

Our Beach House
Debbie D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie D
Family with teenagers

Lekker rustige huisie by die see.

Dit is die cuteste, lekkerste huisie by die see. Jy hoef niks saam te vat behalwe jou klere nie. Dankie aan Claire, sy het gebel om te hoor of ons veilig is en of ons ons verrassing gekry het. Sy het uit haar pad gegaan om alles vir ons lekker te maak. Ons sal enige tyd weer soontoe gaan.

Andre V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre V
With spouse/partner

Excellent, excellent and excellent.

Wat 'n puik plek! Ons het ons tyd baie baie geniet!

Esmari J - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esmari J
Family with teenagers

Clean, perfect, unbelievably nice little place.

Everything was wonderful. I think it is the ideal place for adults or parents with well-behaved teenagers. I won't recommend it to peolple with small children. The owners made sure everything was fine, which was nice, for us the place was ideal. For a longer stay an extra remote is recommended to get to the beach. There is a Weber braai. I give Our Beach House 10/10. We were very happy and satisfied. The beds are so comfy. I will definitely visit Our Beach House again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, perfekte, ongelooflike lekker plekkie.

Vir my was alles wonderlik. Ek dink dis die ideale plekkie vir volwassenens, of ouers met rustige tieners. Die plekkie sou ek nie vir mense met klein kindertjies aanbeveel nie. Die eienaars het opgevolg of ons reg is, wat ook vir my baie goed was, vir ons was die plekkie ideaal. As ek langer gebly het sou ek net daarvan gehou het, as daar nog 'n ekstra remote was om mee op die strand te kon kom. Daar is 'n Weber om op te braai, net nie 'n gewone braaier nie. Ek gee 10/10 vir Our Beach House. Ons was baie tevrede en gelukkig. Die beddens het net so lekker geslaap. Ek sal beslis weer met 'n lied in my hart teruggaan Our Beach House toe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Retha V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Retha V
With spouse/partner

Dit was heerlike verblyf en die mooiste huis.

Our Beach House was elke sent werd! Is op lekker plek geleë met 'n baie mooi see-uitsig! Die huisie binne is so mooi en gee 'n lekker see gevoel!! Claire was baie behulpsaam en alles mooi op hul plek! Sien uit vir ons volgende kuier daar!

Annamarie J - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annamarie J
Family with teenagers

Dit was regtig netjies en alles om te gebruik was daar.

Goeie diens, sal weer tuis gaan en vir enige iemand aanbeveel. Netjies en skoon.

Susan G - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan G
Family with young children

Neat, spacious and comfortable.

Our Beach House is truly like your own little home away from home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, ruim en gemaklik.

Our Beach House is regtig soos jou huisie weg van jou eie huis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ivette B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ivette B
Family with young children

Clean, tidy and on the beach!

We had a very nice stay, flat is neat and well equipped. Nice and close to the beach.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies en op die strand!

Ons het vreeslik lekker gebly, woonstel is netjies en goed ingerig. Lekker naby aan die strand!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alta M - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta M
With spouse/partner

Beautiful and clean - wonderful place.

It was a wonderful experience in a beautiful clean place - will most definitely be back again. Wonderful hosts.

Marisa L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa L
With spouse/partner

Was baie ontspannend.

Sal weer 'n bespreking maak by Our Beach House. Was rustig gewees en baie netjies en die eienaars doen moeite vir die vakansiegangers.

Mario H - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mario H
Family with teenagers

Beautiful unit

Our Beach House is perfect, we were delighted and all the necessities and more are provided in the unit. Will definitely stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige eenheid

Our Beach House is perfek, ons het heerlik gebly en daar is alles en nog meer in die eenheid wat mens nodig het. Sal definitief weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Melissa L - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa L
Family with young children

Very Relaxing.

The apartment is clean and comfortable.I love the decor. Claire and Mark are friendly. I will definitely recommend it to anyone.

Our Beach House 's response

Thank you for the great review Melissa. The main thing is that you had a good holiday and I am glad we could be a part of that. We will welcome you and your family back anytime.

Our Beach House
Ronel B - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ronel B
Family with teenagers

A five-star place with everything you want.

Unbelievable holiday destination. We will definitely use this place again. Very neat and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Vyf ster plekkie met alles wat jy wil hê.

Ongelooflike vakansiebestemming. Ons gaan beslis weer van hierdie plekkie gebruik maak. Baie netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Our Beach House 's response

Thank you Ronel. It was a pleasure having you and your family stay with us.

Our Beach House
Adriaan B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adriaan B
Family with teenagers

Baie netjies en goed ingerig.

Die stortdeur lek water.

Our Beach House 's response

Thank you Adriaan. We will have it looked at immediately.

Our Beach House
Cynthia V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cynthia V
Family with teenagers

Wonderful, everything you need is there.

We enjoyed it a lot. Beach was close by. Accommodation was excellent. Spar was just up the road. Everything you need is there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik, alles wat jy nodig het is daar.

Ons het dit vreeslik geniet. Strand was naby. Verblyf was uitstekend. Spar was op in die straat. Alles wat nodig was, was daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Our Beach House 's response

Hi Cynthia, thank you very much for your great review. We are very pleased you enjoyed your stay and we hope to see you again.

Our Beach House
Maricus H - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Maricus H
With spouse/partner

Relaxation at its best.

Beautiful place, neat and clean. The owners are wonderful!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspanning op sy beste.

Pragtige plek, so netjies en skoon. En eienaars is wonderlike mense!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Our Beach House 's response

Thank you Maricus. We really appreciate your kind comments and we hope you will visit Our Beach House again soon.

Our Beach House
Simon J - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simon J
With spouse/partner

Very neat apartment.

Our beach house is one of the cleanest place I stayed in as I always travel around. All rooms were 120% clean. My spouse enjoyed her time in the neat and well packed and designed kitchen whilst I enjoyed the gas braai. DStv, all channels. We wish we could stay a bit longer, we felt at home. Will be back there soon.

Our Beach House 's response

Thank you Simon, we look forward to welcoming you again.

Our Beach House
Theresa C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa C
Family with teenagers

Very comfortable - a home away from home.

Very comfortable with beautiful decor and fully furnished.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik - dit 'n tuiste weg van die huis.

Baie gerieflik met pragtige dekor en behoorlik ingerig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lorraine N - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine N
With friends

It was a very relaxing environment — perfect getaway

The place is very neat with modern decor. Has all the necessities of home which other self catering accommodation does not include. We were contacted by Claire on the day of arrival to make sure everything was to our satisfaction. That was a pleasant and unexpected gesture from her which we greatly appreciated. Sadly our stay was too short. Will recommend this place to our family and friends. Thanks for making our time there so memorable.

Our Beach House 's response

Hi Lorraine,

Thank you very much for the wonderful review.
We are glad that you enjoyed your stay and look forward to seeing you again soon.

Our Beach House
Jemima B - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jemima B
With spouse/partner

It was lovely and relaxing and close to the beach.

Everything was perfect except for the fridge and cupboards in the room that weren't very clean. We loved the white linen and towels.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was heerlik en ontspanne en lekker naby die see.

Alles was perfek behalwe dat die yskas en kamerkaste nie mooi skoon was nie. Ons was mal oor die wit linne en handdoeke.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Our Beach House 's response

Hi Jemima, thank you for your review. It is no excuse, but when you stayed with us, we had back-to-back bookings for weeks and the flat took a bit of strain, which is why it was not up to our normal level of cleanliness, for which we apologize. Since then we have repainted and done a deep clean, so it is hopefully back up to standard. We appreciate your feedback.

Our Beach House
Liezl O - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liezl O
Family with young children

I will definitely be back!

The parking was a bit cramped, the garage a bit small - but the house itself was unbelievably quaint and safe and close to the beach. We were very satisfied.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek kom beslis weer terug!

Die parkering was wel bietjie beknop, die motorhuis bietjie klein - maar die huisie self is so ongelooflik oulik en veilig en naby aan die strand. Ons was baie tevrede.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marie D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marie D

Well-quipped and great location with easy access to the beach.

Our Beach House is tastefully furnished and equipped with everything you need for a pleasant holiday. A beautiful path leads to the lovely beach. I will definitely go on holiday there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed ingerig en goed geleë met maklike toegang tot die strand.

Our Beach House is baie smaakvol meubileer, toegerus met alles wat nodig is om lekker vakansie te hou. 'n Mooi paadjie gee maklike toegang tot 'n lieflike strand. Ek sal graag weer daar vakansie gaan hou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marianne D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marianne D
Family with teenagers

Dit was baie lekker en pragtig skoon en vars. Alles wat jy benodig is daar en ligging is heerlik.

Die woonstel is voorwaar pragtig binne. Binnenshuiseversiering en toebehore is pragtig en voldoende. Die enigste probleem is nommer 1 en 2 se motorhuis is baie klein. Indien nommer 1 buite parkeer is dit 'n probleem. Verder sal ek enige tyd weer teruggaan. Ligging is baie lekker.

Frik B - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Frik B
With spouse/partner

Heel skaflik.

As gedeeltelike see-uitsig nie vir jou 'n probleem is nie, is die verblyf die moeite werd. Eienaars is gretig om te help. Volledig toegerus.

Zelri-louise S - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelri-louise S
With spouse/partner

Peaceful, stylish getaway.

The area is nice for a getaway. With direct access to the beach it is ideal for couples who like romantic walks on the beach. It is also close to 2 swimming beaches as well as Thompson's Bay tidal pool and the hole in the wall. I cannot really say anything bad about the flat. It was so pretty and well equipped. We had a good stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige, stylvolle wegbreek.

Die area is 'n lekker wegbreek plek. Met direkte toegang tot 'n strand is dit ideaal vir paartjies se romantiese strandstappies. Ook naby aan 2 swemstrande geleë asook Thompsons Bay se getypoel en "Hole in the wall". Van die woonstel kan ek niks sleg sê nie. Dis so mooi en goed ingerig. Ons het baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Philip S - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip S
Family with young children

Exceeded expectations.

The apartment was clean on arrival and it was also easy to pick up the keys. The owners are friendly and tried to make our stay pleasant. The access to the beach was a huge bonus for us. The garage makes for better sleep.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons verwagtinge oortref.

Woonstel was skoon met aankoms en dit was ook maklik om sleutels op te tel. Eienaars was vriendelik en het probeer om ons verblyf lekker te maak. Die toegang tot die strand was 'n groot plus vir ons. Die motorhuis laat mens beter slaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Natashia S - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natashia S
Family with young children

Sal weer terug wees binnekort, dit voel soos jou eie huis.

Ons kon strand toe loop. Was baie privaat en die kinders het hul gate uit geniet. Ons het alles gehad en nog meer. Al wat jy pak is jou klere. Dit wat 'n self-catering plek moet wees het alles en alles is so modern. Beste vakansie.

Our Beach House 's response

Thank you Natashia,
We are very happy that you enjoyed your stay, we look forward to welcoming you back to our Beach House.

Our Beach House
Gerda V - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda V
Family with teenagers

Wens ons kon langer bly. Sal beslis weer daar oorbly.

Die dekor in Our Beach House is pragtig. Die eenheid is besonder goed toegerus. Die eienaars het uit hul pad gegaan om dit vir ons so aangenaam moontlik te maak. (Bottel wyn, strandsambrele...)

Our Beach House 's response

Dear Gerda,
Thank you very much for the positive feedback. We hope to see you again soon.
Marc & Claire

Our Beach House
From R1 500
R1 500 R1 000
per night (sleeps 4)
From R1 500
R1 500 R1 000
per night (sleeps 4)
From R1 500
R1 500 R1 000
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 31 Ocean Drive, 2 Villa Flamenco, Shakas Rock, 4399, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDE1ODZkYjU0LWM2OWItNDE4ZC04ZGI5LWRhNjRkMmE0NWIzZg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 was R1 500, now From R1 000  per night (sleeps 4) 65 5 1 5 31 Ocean Drive 2 Villa Flamenco 4399 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -29.511210982291 31.231577396393
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!