Polokwane Accommodation at Pafuri Self Catering | TravelGround
+25

Pafuri Self Catering

Self Catering

Review Summary

4.3 out of 5from 38 reviews for Pafuri Self Catering
Cleanliness
4.4/5
Service
4.2/5
Location
4.1/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Rochelle K - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rochelle K
Family with teenagers

It was fantastic.

Pafuri is in a very peaceful area, it's safe. Unit is well-equipped, would recommend that they take a look at the living area's air-conditioning (didn't work that well), the living area is very cold, especially with the tiles. Staff is helpful and friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was fantasties.

Pafuri is in 'n baie rustige area, dis veilig. Eenheid is goed ingerig, sal net aanbeveel dat hul moet kyk na die leefarea se lugversorging (het nie so goed gewerk nie), die leefarea is koud, veral met die teëls . Personeel is behulpsaam en vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacoba V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jacoba V
With friends

Baie lekker en rustig.

Dit was lekker en rustig sal net aanbeveel dat hulle bierglase in kamers sit, die air-cons regmaak en fliprooster by braaiers sit.

Dalene L - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dalene L
With spouse/partner

Stil en rustig.

Heerlik gebly in 'n goeie area en veilig.

Melanie E - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie E

Home away from home.

Pafuri Self Catering word die laaste 4 jaar al deur my gebruik. Die rede is eenvoudig waarde vir jou geld en gemoedsrus.

Allicia C - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Allicia C
With spouse/partner

Uitstekende diens.

Ons het heerlik gebly, eenheid was skoon. Aan al ons behoeftes voldoen.

Hardus F - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hardus F
Family with teenagers

Was baie aangenaam en rustig.

Is veilig daar, alhoewel die parkering beknop is waar ons gestop het, ons is baie vriendlik ontvang deur eienaar, sal weer daar oornag.

Nadene C - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nadene C
Family with young children

Dis 'n rustige, netjiese en skoon plek.

Ons het net een nag oorgeslaap. Dis 'n pragtige rustige plekkie wat goed toegerus is. Ons sal vir seker weer op 'n stadium daar oorslaap.

Janke V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Janke V
Family with teenagers

Vir ons was dit oornagplek slegs 1 aand maar meer as wat ons verwag het.

Dankie vir Jan en sy span.

Tabitha M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tabitha M

Wonderful stay. Clean room. Friendly staff.

Excellent place to stay for a large group. Secluded, peaceful area. Clean and spacious rooms.

Chane V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chane V
On business

Value for money and clean.

See star-rating.

Pafuri Self Catering's response

Thank you for staying at Pafuri Self Catering, we appreciate your support.

We also thank you for your feedback.

Have a great festive season.

Pafuri Self Catering
Monja M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Monja M

Had team there and they are were happy with accommodation.

Thanks for your assistance in keeping our team happy.

Pafuri Self Catering's response

Thank you for staying at Pafuri Self Catering, we appreciated your support.

We also thank you for your feedback.

Have a great festive season.

Pafuri Self Catering
Susan B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan B
With friends

Dit was uitstekend.

Diens is flink en baie vriendelik. Verblyf is baie gerieflik en netjies. Sal definitief weer daar gaan bly!

Gerald V - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerald V
With spouse/partner

Pleasant, no complaints.

Reception is friendly and professional. Accommodation is clean and convenient. No noise during the night. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam, geen klagtes nie.

Ontvangs vriendelik en professioneel. Verblyf skoon en gerieflik. Geen geraas gedurende die nag. Kan Pafuri aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pafuri Self Catering's response

Dankie dat julle by Pafuri Self Catering oornag het, ons waardeer jul ondersteuning.
Dankie ook vir die terugvoering.
Hiermee wens ons julle 'n fantastiese kers seisoen toe.

Pafuri Self Catering
Balthaser B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Balthaser B
Family with young children

Exactly what we were looking for.

Good value for money. Tidy, clean place. We were very happy with everything. There was a concert in the stadium Saturday night and the noise reached us, luckily it didn't disturb the children.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Presies waarna ons gesoek het.

Goeie waarde vir geld. Plek was netjies en skoon. Ons was baie tevrede met alles. Daar was 'n konsert aan by die stadion die Saterdag aand en ons kon dit wel hoor, maar nie so dat dit die kinders gepla het nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pafuri Self Catering's response

Dankie dat julle by Pafuri Self Catering oornag het, ons waardeer jul ondersteuning.
Dankie ook vir die terugvoering.
Hiermee wens ons julle 'n fantastiese kers seisoen toe.

Pafuri Self Catering
Belinda M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Belinda M
Family with teenagers

Baie lekker gewees.

Gasvryheid altyd behulpsaam sal beslis aanbeveel.

Pafuri Self Catering's response

Dankie dat julle by Pafuri Self Catering oornag het, ons waardeer jul ondersteuning.
Dankie ook vir die terugvoering.
Hiermee wens ons julle a fantastiese kers seisoen toe.

Pafuri Self Catering
Theresa E - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa E
On business

Dit tuiste weg van tuiste, voel amper soos my huis.

Lekker skoon netjies en gerieflik.

Pafuri Self Catering's response

Dankie dat julle by Pafuri Self Catering oornag het, ons waardeer jul ondersteuning. Dankie ook vir die terugvoering.
Hiermee wens ons julle a fantastiese kers seisoen toe.

Pafuri Self Catering
Musiiwa L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Musiiwa L
With spouse/partner

This place is lovely.

Very homely.

Ansonet K - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ansonet K
With spouse/partner

Gerieflik.

Gerieflik en veilig. Vriendelike bestuur.

Marius D - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius D
With spouse/partner

Die eenheid was skoon en netjies.

Die eenheid was skoon en netjies, ons het geen klagtes nie.

Fritz V - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Fritz V
Family with young children

Het ander verblyf gaan soek.

Dit lyk soos 'n tronk met die sinkplate reg rondom, veilig kan dit nie wees. Ek het my familie het nie daar geslaap nie, en ek het my deposito verbeur. Die foto's is misleidend.

Ubaid D - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Ubaid D

Waarde vir geld.

Ongelukkig was die ander gaste baie raserig en het die rustigheid versteur, maar dis nie die instansie se skuld nie.

Johnny V - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johnny V
With spouse/partner

Ons sal beslis weer daar oornag as die dag kom vir dit.

Dit is 'n baie stil omgewing en rustig. Hy is geleë naby baie winkels.

Christa L - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa L
Family with teenagers

Skoon, netjies en vriendelike mense.

Sien die sterre hieronder.

Hannelie C - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Hannelie C
With friends

Gerieflik!

Dit was raserig tot laat, beide aande.

Gloria F - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gloria F

Satisfied!

Enjoyed the stay, place was clean and staff very friendly. Will definitely recommend it to other people.

Naas S - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naas S
On business

Dit is regtig waarde vir jou geld

Het baie rustig en lekker gebly by Pafuri, die Sink Muur wat om pafuri op gesit het gee jou die idea van waarin het ek my nou self weer ingelaat, tot jy binne die plek self is dit is baie netjies, skoon en baie gerieflik.

Terry V - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Terry V
With spouse/partner

Baie lekker!

Sien die sterre hieronder.

Tonja B - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tonja B
With friends

Netjies, skoon en gerieflik.

Die foto's op die internet was bietjie misleidend. Ons het plek gesoek met groot parkering, en het bietjie moeilik beweeg met ons voertuig met sleepwa.

Reginald S - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Reginald S
Family with young children

I am very impressed with the service we have received during our stay.

I had a pleasant stay at the place!

Charles D - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Charles D
On business

Skoon en netjies.

Eenheid was skoon en netjies. Goeie veiligheid. Effense probleem met parkering gehad aangesien ons twee motors gehad het.

Simon K - Dec 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Simon K
Family with teenagers

Good

It was good but was spoiled by electricity problems. Great location, very clean, and felt very safe.

Carla H - Nov 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Carla H
With spouse/partner

Nice

Nice really enjoyed it.

Thabo L - Sep 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thabo L
With friends

Value for money with good facilities. Well maintained.

I arrived late because i got stuck in traffic from JHB & the security guys were still kind enough to let me wake them up just before 1am in the morning. The house was clean, we enjoyed our whole weekend there. Will certainly use the place again on our next visit & recommend it to others.

Hannie H - Jul 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannie H
With spouse/partner

Baie Dankie

Baie dankie vir die naweek.Sal volgende jaar weer van julle dienste gebruik maak selde tyd selde plek.

John K - Mar 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John K

Pafuri is outstanding .

Your staff gave us excellent service

Liberty R - Dec 2011
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Liberty R
Family with young children

Generally comfortable.

There was some noise (singing and dancing) from another visiting group round about midnight which was inconvenient, but despite that we had a good time.

Arinao M - Oct 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arinao M
With friends

I boasted about this amazing accommodation to all that I know

I stayed at Pafuri with friends, and all of us was amazed at the value for money and the wonderful staff - who were incredibly helpful and flexible. The rooms were very clean, and we didn't even need to buy wood for the braai, as it was a gas braai. I am so greatful for everything, please keep up the wonderful work, as I hope to bring my children here someday soon.

Rina V - May 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina V
Family with teenagers

Excellent

Ek sal beslis weer van Pafuri gebruik maak, uitstekend

was R700
From R630
per night (sleeps 2)
was R700
From R630
per night (sleeps 2)
was R700
From R630
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 20 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 47 Pafuri Avenue, Penina Park, Polokwane, 0699, Limpopo
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDRlYTZiOWZjLWFiZTEtNGU0Zi04OGYxLWRhMjg5MTQyMTdkMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R700, now From R630  per night (sleeps 2) 38 5 1 5 47 Pafuri Avenue Penina Park 0699 Limpopo 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -23.9304099 29.45367
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com