Paradise Accommodation at Paradise Heads Self-catering | TravelGround
+29

Paradise Heads Self-catering

Self Catering

Review Summary

4.2 out of 5from 34 reviews for Paradise Heads Self-catering
Cleanliness
4.1/5
Service
3.8/5
Location
4.6/5
Safety
4.5/5
Value for money
3.9/5
Riaan D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Riaan D
With spouse/partner

Disappointed. Didn't get what we discussed.

Very disappointed.We were placed in a very inferior unit than we discussed. No DStv in the unit as advertised. No private balcony. Cigarette smoke from the main house came through to our unit in the evenings. Old, washed towels. We recorded it with the website that recorded it with Celester. Celester informed us that she will not contact the owners to sort things out, but that she will move us to another unit for two nights and then give one night for free. We did not accept it and decided not to pay the balance. No apology was offered.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurgesteld. Nie gekry wat ons bespreek het nie.

Baie teleurgesteld.Ons is geplaas in ‘n baie minderwaardige eenheid as wat ons bespreek het. Geen DStv in die eenheid soos geadverteer nie. Geen privaat balkon nie. Sigareterook vanaf die hoofhuis het in die aande deurgekom na ons eenheid toe. Ou, deurgewaste handdoeke. Ons het dit met die webtuiste opgeneem wat dit met Celester opgeneem het. Celester het ons meegedeel dat sy nie die eienaars gaan kontak om dinge uit te sorter nie, maar dat sy ons sal skuif na ‘n ander eenheid vir twee aande en dan een aand verniet sal gee. Ons het dit nie aanvaar nie en besluit om nie die balans te betaal nie. Geen verskoning is aangebied nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lezanne B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lezanne B
With spouse/partner

Dit was fantasties.

Ons het baie lekker gekuier. Die plek is baie mooi en rustig, ideaal vir paartjies wat wil wegbreek uit die stad se gewoel.

Paradise Heads Self-catering's response

Ek is bly u het jou verblyf geniet. Alles van die beste vir jou en familie vir 2020.

Paradise Heads Self-catering
Kobus M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Kobus M
With spouse/partner

Goed geleë met mooi uitsig, maar baie basiese akkommodasie.

Plek het aandag nodig. Nuwe eienaars? WiFi en TV werk nie.

Paradise Heads Self-catering's response

Dag se Kobus jammer vir die teruurstelling ek het mense wat dit kom uitsorteer, dit was net n baie besig week vir hulle soe hulle kom eers my goed uitsoort more. Weer eens jammer.

Paradise Heads Self-catering
Denise O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denise O
Family with young children

Breathtaking.

Breathtaking view and neat self-catering unit with everything you need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Asemrowende uitsig en netjiese selfsorg-eenheid met als wat jy nodig het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Paradise Heads Self-catering's response

Dag se Denise ek is bly hy het jou bly geniet alle voorspoed in toekoms vir jou en familie hoop om julle weer te sien.
Goed bly
Celester

Paradise Heads Self-catering
Jh O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jh O
With spouse/partner

Very good view of the Heads.

Small. Clean. Basic. Parking is for small cars. Our unit was simple and no oven or braai present. The views are fantastic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie uitsig op die Heads.

Klein. Skoon. Basies. Parkering is vir klein motors. Ons eenheid was eenvoudig en geen oond of braai teenwoordig nie. Die uitsig is fantasties.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anslon H - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anslon H
With spouse/partner

This was beautiful, would recommend to anyone who wants a beautiful view to go there.

Friendly customer service, quick response when requiring assistance.

Paradise Heads Self-catering's response

We are glad that you enjoyed our beautiful view and look forward to welcoming you back.

Paradise Heads Self-catering
Albert C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Albert C
With spouse/partner

Good, clean with excellent views.

Had an enjoyable stay with friendly hosts. The views of Knysna Heads from room balcony is brilliant.

Paradise Heads Self-catering's response

So glad you enjoyed your stay and look forward to welcoming you back.

Paradise Heads Self-catering
Chrissie M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chrissie M
Family with young children

I had a lovely time at Paradise heads and will go back again if i am in Knysna.

Thank you Barbara and Eddie for assisting us in each and every way. It was the best service ever.

Paradise Heads Self-catering's response

Thank you for being such nice guests. We are looking forward to hosting you all again.

Paradise Heads Self-catering
Nadjoema D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nadjoema D
Family with teenagers

Tuiste was netjies en rustig.

Waarde vir jou geld en baie vriendelike gasvrou.

Paradise Heads Self-catering's response

Ek is bly julle het dit geniet.

Paradise Heads Self-catering
Hilmir J - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hilmir J
Individual traveler

Baie aangenaam.

Die kamer is baie netjies en die omgewing is mooi en rustig. Daar was alles in die kamer wat jy nodig het. Was goed ontvang.

Paradise Heads Self-catering's response

We are very happy to know you enjoyed your stay with us and hope to see you again.

Paradise Heads Self-catering
Johan J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan J
With spouse/partner

Wonderful experience.

Had a great stay. Beautiful view!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike ervaring.

Baie lekker gebly. Mooi uitsig!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Smuts B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Smuts B
Family with teenagers

Baie lekker gebly.

Baie lekker gebly. Mooi uitsig.

Confucius K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Confucius K
With spouse/partner

Excellent views.

Excellent stay with stunning views. Safe parking and the hosts were very welcoming. Place was comfy and sparkling clean.

Ransché L - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ransché L
Individual traveler

It was a pleasure staying over at Paradise Heads.

I had a very pleasant stay. The unit was equipped with everything needed and more. Thank you Barbara.

Francois L - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Francois L
With spouse/partner

Netjies met mooi uitsig.

Veilig, goeie ligging, mooi uitsig.

Frik D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Frik D
With spouse/partner

Die eenheid het 'n pratige uitsig op die Knysnameer en die -koppe.

Verblyf is 'n hout-eenheid met baie ou toerusting. Die hangkas is in die ingang by die deur wat toegang bemoeilik en die hangplek is so smal dat 'n klerehanger nie reguit kan hang nie. Daar word geen diens verskaf nie en die eenheid is nie toegerus met 'n strykplank of -yster nie. Ons moes die sg. laundry van die eienaars, wat nie vrylik toeganklik is nie, gebruik om gekreukelde klere te stryk.

Paradise Heads Self-catering's response

We took the irons out of the chalets as they kept being taken, guests didn't bother to use the ironing boards and just used the blankets on the beds instead and they got burnt. We let the guests use the iron in the dry laundry when they want. You were staying in self-catering so the chalets are not serviced, this is also stated on the information sheet in the chalet. It also says that if you need anything you can contact reception, and as we live on the premises this is not a problem. The wardrobe is a standard wardrobe. The equipment in the chalet is not as old as it is constantly being replaced.

Paradise Heads Self-catering
Heidi F - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heidi F
With friends

A view on a budget!

My stay was truly delightful. Paradise Heads is way underrated. It's an amazing place.

Jacqueline D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jacqueline D
Family with teenagers

No Wi-Fi, no bathing even with bathtub!

We really needed Wi-Fi as kids are doing exams and had to sit outside the caretakers flat to get it. Even then it didn’t work.

Paradise Heads Self-catering's response

The Wi-Fi was working as I am on it daily. The signal by the house is a very strong signal but it sometimes varies in strength, which is normal. Sometimes its the settings on your phone or tablet that need to be changed. As far as bathing goes, we, like many areas in South Africa have water restrictions. Unfortunately, there is nothing we can do about this. There is a shower in the bathroom which you could have used.

Paradise Heads Self-catering
Yvette E - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Yvette E
With spouse/partner

Parkering vir groot voertuie is 'n probleem.

Daar is slegs 'n tweeplaatstofie en mikrogolf. Baie beknop en nie juis ruimte om iets voor te berei vir ete nie. Ons het maar 'n restaurant gaan besoek.

Paradise Heads Self-catering's response

The chalets are self-catering and there should have been an information sheet on the countertop which says that the chalets are not serviced and that if you need anything to please come to reception. I have just checked and unfortunately, it has been removed. I can only apologise for that. We have a visitor information board outside reception for all the guests to browse through. On arrival, we give you a map of the area. Due to the water restrictions, we do the linen every 4 days. The reason the reception door is closed is because of the wind. The security gate is closed as this is our private residence and we have had guests try to take the TV from their room and I have had numerous cell phones removed from the reception. As far as the spiders and insects go we are in a National Park area, also due to the fires, the ecology is not back to its normal balance yet, hence the insects. I am very sorry you didn't enjoy your stay.

Paradise Heads Self-catering
Anton S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Anton S
With spouse/partner

Mooi ligging, diens swak.

Van Maandag tot Vrydag geen beddegoed verander, geen skoonmaakdiens vir die hele week en as jy wil self skoonmaak is die goed nie beskikbaar nie, jy moet gaan vra. Daar was geen noodkennisgewing met noodnommers ens. Daar was geen portofolioblad of boek met beskrywing van dienste, vermaak om enige so iets nie. Die ontvangsdeur is altyd toe met deure en hekke gesluit. Dit laat jou baie ongemaklik en onwelkom voel. Die eenheid was vuil en daar was baie spinnekoppe en insekte, ons moes self middels gaan koop om dit te beheer. Behalwe vir die ligging en pragtige uitsig gee ek die diens 'n zero.

Ilse D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ilse D

Baie rustige en veilige omgewing.

Ek sal weer in die toekoms gebruik maak van Paradise Heads. Omgewing is baie rustig en veilig. Dit was 'n aangename rustyd vir my en gesin. Babara en haar man is vriendelike mense en hulle respekteer mens se privaatheid. Paradise Heads is naby winkels, eetplekke en selfs die Waterfront is naby. Dankie Babara en Eddie.

Stone C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stone C
With spouse/partner

So beautiful.

We were very comfortable in this beautiful apartment no 4. It was clean and neat. Eddie and Barbara were awesome. The view from our balcony was so beautiful, a perfect place to sit and unwind after a day of sight-seeing. The Jacuzzi was a real bonus after a hot day's drive. Thank you so much, we will definitely come back.

Liza M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Liza M
Family with teenagers

Clean and neat, but privacy is not good.

Clean and neat. Braai facilities are not nice. Wooden floors throughout and you hear everything that the neighbours say.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en netjies, maar privaatheid is nie goed nie.

Skoon en netjies. Braaigeriewe nie so lekker nie. Houtvloere loop regdeur en jy hoor elke woord wat bure praat.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Almarie L - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Almarie L
With spouse/partner

Very pretty view.

The rooms were clean and facilities adequate. Not soundproof, which was a bit embarrassing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi uitsig.

Die kamers wat mooi skoon en geriewe voldoende. Nie klankdig nie, wat 'n verleentheid was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Paradise Heads Self-catering's response

I'm glad you enjoyed your stay with us. If you had let me know the guests next to you were noisy, I would have spoken to them and asked them to consider the other guests.

Paradise Heads Self-catering
Bernhard W - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bernhard W
With spouse/partner

Value for money.

Though somewhat small, the price is reasonable. Very neat with all the basic necessities. Beautiful view of the lake. Friendly hostess, secure parking.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Alhoewel die plekkie bietjie klein is, is dit billik geprys. Dis baie netjies met alle basiese geriewe. Die kamer het 'n asemrowende uitkyk op die meer. Die gasvrou is vriendelik en parkering is veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Paradise Heads Self-catering's response

I'm so glad you enjoyed your stay with us, and our magnificent view.

Paradise Heads Self-catering
Nicoline B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicoline B
With spouse/partner

Baie goed!

'n Baie goed toegeruste wooneenheid. Netjies. Pragtige uitsig oor Knysnameer.

Paradise Heads Self-catering's response

Its so nice to know that you enjoyed your stay with us and enjoyed our magnificent view. I hope we will see you back again for a longer stay.

Paradise Heads Self-catering
Anel S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Anel S
Family with young children

Die pragtige ligging word bederf deur die outydse en ietwat vuil eenheid, asook die feit dat ons nie baie welkom gevoel het nie.

Die eenheid was vuil en daar is nie 'n daaglikse skoonmaak diens nie. Ons eenheid is een keer gedurende die week skoongemaak. Die eienaar het wel op ons aankoms genoem dat daar geen skoonmaakdiens is nie. Daar was baie muf in die badkamer en die stort dreineer nie. Die handdoeke is so dun, oud en hard, dat jy amper deur hulle kan sien. Die eenheid se meubels, krane, kombuis, ens was baie outyds en nie versorg nie. Die WiFi wat geadverteer was het glad nie gewerk nie. Die klerekas was in die kombuis en baie klein, vuil en het soos muf geruik. Die kombuiskasdeure is besig om af te val en die kaste stink. Die yskas werk nie ordentlik nie en is ook vol muf. Die messe, vurke, lepels, ens is nie een stel nie. Daar was ook omtrent geen glas drinkglase nie. Die plastiese glase was wel vuil. Ons het vir die eienaar genoem dat die sker gebreek is en sy het gese dit is net daar vir gradering. Die messe was ongelooflik stomp. Die matras van die koninggrootte-bed was oud en ongemaklik en die kussings was baie ongelyk. Daar is nie DStv soos geadverteer nie, net SABC en wat ookal die eienaars gekyk het, wat nie altyd vanpas was vir kinders nie. Ons bure was ongelooflik naby en ons kon alles hoor, want daar is net 'n geslote deur tussen ons eenheid en hulle eenheid. Ander gaste het gevoel dat hulle ons braai-area kon gebruik en het 'n geraas en 'n gemors gemaak to amper middernag. Die ergste deel van ons verblyf was met ons aankoms toe die eienaar ons beskuldig dat ons haar geld skuld. Ons het 3 weke voor ons verblyf daar, die volle bedrag oorbetaal. Sy het ons baie onwelkom laat voel. Sy het nie omverskoning gevra nie en was baie deurmekaar.

Paradise Heads Self-catering's response

Dear Anel,

Thank you for your feedback. Please allow me to provide you with feedback on your comments.

We had just been passed as a 3- star graded accommodation a few days prior to your arrival.

In my opinion, the unit was not dirty when you checked in. It is a self-catering unit, which is not serviced on a daily basis. They are cleaned when the linen is changed. If the unit needs cleaning while you are staying in it, you can arrange with the housekeeper to have it cleaned, or speak to Reception.

The towels are new and the furniture is not old; it is a style we have gone with in the Family Unit. The furniture in the unit matches the furniture displayed in the pictures on the website.

The Wi-Fi was working, however, some of the devices cannot connect to all the different Wi-Fi devices due to their security settings. I also gave you both the codes as we have 2 connections. I cannot run my business without Wi-Fi, hence why it is available on a 24/7 basis.

As far as the glasses are concerned, we have equipped the kitchen for 5 guests.

We have an assortment of pillows for guests to choose from because one type of pillow does not suit all the guests.

We put on the TV channels for the kids when you asked us to.

The only guests that braaied next to you, were only there for the last 2 nights of your stay. I saw you talking to them and thought everything was alright. If there was a problem, I would have appreciated you bringing it to my attention to address the matter immediately.

Paradise Heads Self-catering
John V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
John V
With spouse/partner

Ligging maak nie op vir ander tekortkominge nie.

Paradise Heads was gemiddeld ten beste. Daar kan baie verbeter word in terme van beddegoed, eetgerei asook klank isolasie. Die beddegoed was skoon, maar was baie oud en verwaarloos. Die eetgerei is versameling van random messe, vurke, borde en bekers. Die chalets is prefab muur teen prefab muur, so die klank isolasie is nie baie goed nie, en die houtvloere dra by tot die klank wat trek. As mens sukkel om te slaap, sal jy nie 'n oog kan toe maak veral as jy bure het soos wat ons gehad het. Die parkering is ook 'n probleem en spasie kan beperk raak as daar baie gaste is. Die ligging is goed en naby aan alles in Knysna, maar dit maak ongelukkig nie op vir die res nie.

Paradise Heads Self-catering's response

Dear John,

Thank you for your feedback.

We had just been re-evaluated for 3-star grading on the day of your arrival.

The linen is not old or neglected and the cutlery is not random, the crockery is a set that is in all the units.

The Chalets are on stilts so there is a certain amount of noise from the floor. If your neighbours were very noisy, you should have let me know to address the matter immediately.

We have 2 parking areas. If you were having trouble parking in one parking area, you could have let me know to direct you to the other parking area for easier parking.

Paradise Heads Self-catering
Magda N - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Magda N
With friends

Heerlik om wakker te word en The Heads uit jou bed te sien!

Ons verblyf was ongelukkig net vir een nag en ek sal definitief in die toekoms langer daar wil bly. Die verblyf was skoon, netjies en alhoewel klein, was alles daar wat ons nodig gehad het. Ekstra handdoeke is ook voorsien! Dit was 'n baie luukse gevoel om die oggend wakker te word en The Heads vanaf die bed te sien. My agteruit ry met die motor is tot die uiterste beproef in die parkeerarea omdat daar so baie besoekers was.

Paradise Heads Self-catering's response

I'm glad you enjoyed your stay with us especially our magnificent view. I'm looking forward to having you stay longer next time.

Paradise Heads Self-catering
Hennie V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Hennie V
With spouse/partner

Beknop en bedompig.

Die plekkie was baie bedompig, het na rook geruik, baie klein, ver van alles af.

Barry L - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Barry L
With spouse/partner

Fantastiese ligging, vriendelike diens, en skoon.

Ons het twee nagte in eenheid 5 oorgebly. Die eenheid het 'n fantastiese ligging en ons kon op die balkon sit en kyk hoe die son sak oor die lagoon en Knysna. Die eenhede se mure is dun, maar dit is te verstane in 'n houthuisie. Die plek het alles gehad wat nodig was om ons verblyf aangenaam te maak, en kliëntediens was puik. Die WiFi was ook baie goed, en sal beslis weer daar oorbly.

Paradise Heads Self-catering's response

It was a pleasure hosting you. We are happy that you enjoyed your stay with us and the wonderful sunsets.
Regards Paradise Heads

Paradise Heads Self-catering
Chris L - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris L
With spouse/partner

Lovely accommodation.

I can recommend Paradise Heads for friendly, comfy accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n aangename verblyf.

Ek kan Paradise Heads aanbeveel vir vriendelike, gerieflike verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Paradise Heads Self-catering's response

It's always nice knowing that our guests were happy staying with us. We hope to see you back again.

Paradise Heads Self-catering
Retha D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Retha D
With spouse/partner

Redelike waarde vir geld.

Het net oorgeslaap en was bitter warm. Sou gaaf gewees as die yskas aan was vir bietjie ys of koue water.

Leon V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leon V
With friends

Het dit omtrent geniet. Die rustige atmosfeer en stilte.

Baie mooi plekkie en wat 'n mooi uitsig oor die strandmeer. Beslis waarde vir geld en gasvryheid was uitstekend.

Paradise Heads Self-catering's response

Thank you for such a nice review. We are always happy to know our guests enjoyed their stay with us. I hope we see you back again.

Paradise Heads Self-catering
From R590
per night (for 2 people)
From R590
per night (for 2 people)
From R590
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 6 Upper Lloyd Street, Paradise, Knysna, 6571, Western Cape
  • No children under 7
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDAyM2UwZTJiLTQxM2UtNDRiYy1hZDZiLWQ0ZWNlNjQzN2MwOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R590  per night (for 2 people) 34 5 1 5 6 Upper Lloyd Street Paradise 6571 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.035438981977 23.037728813492
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com