Clarens Accommodation at Patcham Place | TravelGround
+64

Patcham Place

B&B

Review Summary

4.8 out of 5from 46 reviews for Patcham Place
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.8/5
Annemarie F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie F
With spouse/partner

Beste waarde vir jou geld met die vriendelikste eienaar en personeel.

Beste waarde vir jou geld met seker die vriendelikste eienaar en personeel.

Michael W - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Michael W
With friends

Great value for money with that little something extra!

An adorable gem hidden away from the bustle of the town but walking distance to almost every eatery and attraction. The rooms are spacious and clean and the little patio had an excellent view. We were also pleasantly surprised that there was a limited DSTV package (with MNet) over the usual Open View channels that some establishments have. The owners were friendly and we had no problems checking in. The full breakfasts were absolutely lovely and a great way to start the day. Our only cause for concern (as Gautengers) was the open parking, this was however slightly less stressful with the police station being across the dirt road.

Anneke C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke C
With spouse/partner

Wonderful, relaxing place.

Best breakfasts you can think of. The rooms are very comfortable and well equipped and everything was think off. This is superb accommodation.

Ronel V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel V
With spouse/partner

A room with very pretty views and perfect location.

We enjoyed our stay very much. Had a lovely room with pretty views overlooking the garden and Maluti mountains. Loved the breakfast variety as well. Just the right location to be able to walk to all shops and restaurants. We will definitely book here again.

Annemarie C - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie C

Excellent service, delicious food and good location with a beautiful view.

Thank you to Karel and Bianca for their kindness and special welcome feel. I can definitely recommend the guest house for peaceful relaxation with a beautiful view. Breakfast also delicious. I will definitely come back again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende diens, heerlike kos en puik ligging met mooi uitsig.

Dankie aan Karel en Bianca vir vriendelikheid en spesiale welkom voel. Ek kan beslis die gastehuis aanbeveel vir rustige ontspanning met mooi uitsig. Ontbyt ook heerlik. Ek kom beslis weer terug.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Patcham Place's response

Baie dankie Annemarie.

Ons hoop ons sien julle gou weer.

Karel

Patcham Place
Amorie V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amorie V
With spouse/partner

Julle sien ons weer A+++.

Ek het eindlik die naweek vir my ouers bespreek, so hulle het oorgebly. Die terugvoer wat ek van hulle af ontvang het was als net positief. Die verwarmers in die badkamer en ondervloerse verhitting was vir hulle 'n groot plus punt! Baie baie dankie aan Karel en sy mensies. Ons beveel julle aan vir ons vriende en familie.

Patcham Place's response

Baie dankie Amorie, ook vir die aanbeveling.

Ons hoop ons sien julle gou weer.

Karel

Patcham Place
Willem L - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem L
With spouse/partner

Fantasties, professioneel en is 'n waardige 4-ster.

Karel is 'n professionele herbergier - die verblyf en ontbyt was uit die boonste rakke. Verder is die perseel sentraal binne loopafstand van al Clarens se geriewe geleë!

Annemarie J - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annemarie J
With spouse/partner

We had a nice stay and will come back when driving in this direction.

The breakfast was delicious, well prepared and beautifully presented.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het lekker hier oorgebly en as ons weer in die rigting kom weer hier wil oorbly.

Die ontbyt was heerlik, goed voorberei en mooi voorgesit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Patcham Place's response

Hi Annemarie,
Ek is bly julle was tevrede met julle verblyf. Ons sien uit daarna om julle weer te ontvang.
Groete,
Karel

Patcham Place
Hellette D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hellette D
With spouse/partner

Amazing place with everything and more.

Owner makes us feel welcome. Amazing, clean and tidy place. Small extras that you do not get at every guesthouse. Very cosy and warm place. Breakfast excellent and very professional.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Amazing plek met alles en meer.

Eienaar ons baie welkom laat voel. Amazing, skoon en netjiese plek. Klein extras wat jy nie by elke gastehuis kry nie. Baie cozy en warm plek. Ontbyt uit die boeke en baie professioneel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Patcham Place's response

Baie dankie vir die kompliment Hellette, ek hoop ons sien julle weer.

Vriendelike groete

Karel

Patcham Place
Johan M - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan M
With spouse/partner

Juweel van Clarens.

Sal die B&B hoogs aanbeveel. Persoonlike aandag van eienaar Karl wat ook 'n heerlike ontbyt verskaf het die oggend. Kamer goed toegerus met alles wat jy benodig. Goeie nagrus. Restaurante van te kies 'n klipgooi van daar en in loopafstand. Veilige parkering. Was twee aande daar en kon maklik langer gebly het, asook rustige omgewing met lieflike uitsig oor berg.

Pierre P - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pierre P
With spouse/partner

Rustige atmosfeer.

Ons het ons verblyf by Patcham Place terdeë geniet. Alles was netjies en skoon, ontbyt baie lekker en die uitsig oor die tuin en berg is iets besonders.

Patcham Place's response

Baie dankie.

Groete

Karel

Patcham Place
Werner W - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Werner W
With spouse/partner

Baie goeie ligging en uitsig. Baie gerieflik.

Gasvrou het ons baie tuis laat voel. Uitstekende ontbyt.

Patcham Place's response

Baie dankie vir die terugvoering

Groete

Karel

Patcham Place
Willem V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem V
With spouse/partner

Relaxing stay.

Well-run establishment with personal attention from the owner. Very neat and ideally situated close to all activities.

Patcham Place's response

Thank you very much. We hope to see you again soon.
Regards,
Karel

Patcham Place
Anitta V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anitta V
With spouse/partner

Awesome plek, elke oomblik geniet.

Netjies, stapafstand van die dorp af, die ontbyt is wonderlik, kamer is skoon en baie gerieflik. Die eienaar is heeltyd betrokke en hulpvaardig, sal die plek vir enige iemand aanbeveel.

Patcham Place's response

Baie dankie vir die resensie, Anitta. Ek hoop julle kom kuier weer.
Groete
Karel

Patcham Place
Daryn B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daryn B
With spouse/partner

Baie mooi en netjies.

Skoon en naby die square.

Patcham Place's response

Dankie vir die resensie.

Groete

Karel

Patcham Place
Christian S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christian S
With spouse/partner

Gerieflik naby aan alles.

Baie lekker verblyf, naby aan alles en vriendelike diens.

Patcham Place's response

Dankie vir die resensie sowel as die informasie, dit help baie.

Groete

Karel

Patcham Place
Corien F - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corien F
With friends

Dit was fantasties!

Karel en sy vrou is 2 besonderse mense. Patcham Place is regtig 5 ster verblyf. Die gasvryheid van almal by Patcham Place was uitstekend. Hulle gee aandag aan fyn detail van die kamers tot by ontbyt. Ons sal vir seker weer daar gaan bly.

Patcham Place's response

Baie dankie vir die posetiewe terugvoering. Ons waardeer dit opreg.

Ons hoop om julle gou weer in Clarens te sien.

Vriendelike groete

Karel en Lucille

Patcham Place
Ilse V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilse V
With friends

Excellent hospitality!

Clarence is beautiful and safe. Patcham Place has a good location and you can walk everywhere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gasvryheid uitstekend!

Clarens is pragtig en veilig. Patcham Place so goed geleë dat mens oral kan loop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pieter K - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pieter K
With spouse/partner

Baie goeie diens en ontbyt.

Kan die plek aanbeveel. Vriendelike mense en uitstekende diens.

Tania B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania B
With spouse/partner

Friendly, clean and excellent service.

Very friendly reception, very clean room and bedding, very helpful with delicious breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik, skoon en puik diens.

Baie vriendelik ontvang, baie skoon kamer en beddegoed, baie behulpsaam met heerlike ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maria V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria V
With spouse/partner

Good value for money, good service, delicious breakfast.

We were friendly received, the rooms were beautifully clean and everything was very neat. The owners went through trouble with breakfast and to make the accommodation as pleasant as possible. The house is within walking distance from the market. I can recommend the accommodation any time. Will stay there again in the future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir geld, goeie diens, heerlike ontbyt.

Ons is vriendelik ontvang, die kamer was pragtig skoon en alles was baie netjies. Die eienaars doen moeite met die ontbyt, en om die verblyf so aangenaam moontlik te maak. Die huis is stapafstand vanaf die markplein. Ek kan die blyplek enige tyd aanbeveel. Sal in die toekoms weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Patcham Place's response

Thank you very much and we hope to see yo again.

Love Rich & Carol

Patcham Place
Heinrich E - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich E
Family with teenagers

Beautiful, neat and well equipped, central, walking distance from everything in Clarens.

We received a warm welcoming at this lovely guesthouse. We stayed for 4 nights and we enjoyed every moment. All the personal touches made us feel very special. Breakfast was delicious and we had a wide range of breakfast options. We forgot our jewellery in one of the drawers, the owner found it and sent it to Johannesburg free of charge! We will definitely be visiting Patcham Place again and can really recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, netjies en goed toegerus, baie sentraal binne loopafstand van alles wat Clarens bied.

Ons is baie goed ontvang by die pragtige gastehuis. Ons verblyf was vir 4 nagte en ons het elke oomblik baie geniet. Die persoonlike sorg was baie goed en ons het baie spesiaal gevoel. Die ontbyt was besonders en het 'n wye keuse van ontbytgeregte gebied. Ons het juweliersware in een van die laaie vergeet. Die personeel het dit gevind en Carol die eienares van Patcham Place het dit kosteloos na ons versend in Johannesburg! Ons sal graag weer by Patcham Place oornag en kan dit graag aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Patcham Place's response

Hi Heinrich,
It was an absolute pleasure. Looking forward to your next visit.

Regards,
Rich and Carol.

Patcham Place
Cindy I - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Cindy I
With spouse/partner

Good quality accommodation. We really enjoyed our stay at Patcham Place.

Our time at Patcham Place was very pleasant. Everyone was so friendly and helpful. The room was a bit on the small side, but very well furnished and neat. The breakfast was excellent. We definitely recommend Patcham Place and would really like to stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf was van goeie gehalte. Ons het ons tydjie by Patcham Place baie geniet.

Ons tydjie by Patcham Palce was baie aangenaam. Almal was baie vriendelik en hulpvaardig. Die kamer, hoewel so bietjie aan die klein kant, was baie mooi opgemaak en baie netjies. Die ontbyt was uitstekend. Ons sal Patcham Place beslis aanbeveel en sal graag weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Heila G - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heila G
With spouse/partner

Fantasies!

Baie mooi plek. Skoon en netjies met baie goeie kliëntediens!

Noreen K - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Noreen K
With spouse/partner

Stunning accommodation.

We stayed for one night. Stunning, neat accommodation. Exactly mentioned in description. Very hospitable owners and delicious breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige verblyf.

Ons het een nag hier oorgebly. Pragtige, netjiese verblyf. Presies wat die beskrywing is. Baie gasvrye eienaars en die ontbyt was regtig lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ann V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ann V
With spouse/partner

Comfortable, neat, heated room and a warm and friendly host and hostess made our weekend unforgettable.

The personal, warm reception from Carol and Richard kickstarted our unforgettable weekend in Clarens. The lovely, warm and neat room with underfloor heating as well as the heated bathroom, as well as the lovely sherry and beautiful view of the garden and especially the mountain, was a big treat for us. The complimentary bottle shiraz to enjoy with dinner at GOSTO restaurant was a wonderful surprise and the breakfast was consistently appetite-inducing and tasty! Thank you so much Carol and Richard, we will come again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike, netjiese, verhitte kamer en 'n warm, vriendelike gasvrou en gasheer het ons naweek onvergeetlik gemaak!

Die persoonlike, hartlike ontvangs deur Carol en Richard het alreeds ons onvergeetlike naweek in Clarens begin inkleur. Die heerlike warm en netjiese kamer met ondervloerse verhitting asook die verhitte badkamer, saam met die heerlike sjerrie en ons pragtige uitsig op die tuin en veral op die berg, was vir ons 'n groot bederf. Die komplimentêre bottel shiraz saam met ons ete by GOSTO restaurant was 'n heerlike verrassing en die ontbyt was telkens aptytwekkend en smaakvol! Baie dankie Carol en Richard, ons gaan beslis weer so maak!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Patcham Place's response

Hi Johan
Thank you very much and I hope we see you back soon.
Love Richard & Carol

Patcham Place
William H - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
William H
Family with teenagers

Luuks.

Dankie vir al die ekstras soos ondervloerse verhitting, elektriese komberse en 'n verwarmer in badkamer. 'n Moet vir 'n winterkuier in Clarens.

Patcham Place's response

Hi Wilma
Thanks for the lovely review.

Regards
Carol

Patcham Place
Neels R - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Neels R
With spouse/partner

Netjies en gasvry.

Die omgewing is huislik en vriendelik met goeie diens en 'n netjiese, gerieflike kamer.

Patcham Place's response

Hi Neels
Thanks for doing a review for us and hope to see you back!

Regards,
Carol & Richard

Patcham Place
Dennis C - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dennis C
With spouse/partner

Beautiful place, great room and breakfast. Value for money.

Pleasantly surprised withe the high quality of the room and furnishings. Beautiful garden and well situated.

Patcham Place's response

Thanks Dennis, hope to see you back!

Patcham Place
Jan M - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jan M
Individual traveler

Zeer nette kamers leuk ingericht.

Zoals de vorige keren was het weer als thuiskomen.

Patcham Place's response

Hi Jan
It was lovely having you back and hope to see you next Year.
Love Carol & Richard

Patcham Place
Rita P - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rita P
Individual traveler

Pragtige plek met vriendelike mense.

Die uitsig asemrowend. Kan dit aanbeveel.

Patcham Place's response

Hi Michelle

Thank you for the lovely rating and it was great having you here, I hope we see you back here at Patcham in the near future.

Love,
Carol

Patcham Place
Cilla M - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Cilla M
With spouse/partner

Wonderfully comfortable with excellent hosts.

Excellent quality accommodation.

Bertie N - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bertie N
Individual traveler

Ek het van Patcham Place gehou met die ligging van my kamer se uitsig vanaf die balkon, en die aangename mense wat dit besit en bedryf.

Die koffie in die kamer (met die beskuit) was 'n byvoordeel, en die ontbyt was heerlik soos ek dit bestel het. Daar is 'n redelike groot ontbytkeuse. Die ligging ten opsigte van die middedorp is uitstekend met net enkele minute se stap daarheen. Die tarief was myns insiens billik.

Patcham Place's response

Hi Bertie
Thank you for the lovely rating and I hope we see you back in Clarens.
Love Carol

Patcham Place
Nico R - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico R
With spouse/partner

Uitstekend!

Uitstekend, skoon, netjies en veilig. 100%.

Patcham Place's response

Hi Nico,
Thank you for the lovely feedback, we hope to see you back soon.
Love, Richard

Patcham Place
Bessie B - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bessie B
With friends

Warm, gasvry, onverbeterlik!

Sal verseker weer van Patcham Place gebruik maak! Het slegs vir 1 nag bespreek, kon nog 'n hele paar dae daar vertoef! Heerlike balkon met uitsig oor tuin en pragtige berge. Heerlike ervaring.

Annari D - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annari D
With spouse/partner

Daar moet 'n Patcham Place in elke dorp wees.

Gerieflike en luukse verblyf naby al die winkels en restaurante in Clarens. Heerlike ontbyt en goeie diens.

Lew L - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lew L
Individual traveler

Friendly and very relaxed.

Walking distance from all attractions Clarens offers. Our hosts were very friendly. The room was comfortable and very neat. Breakfast was stunning. I will certainly be back.

Heinrich L - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich L
With spouse/partner

Excellent customer orientation

We have enjoyed our stay with Carol and Richard very much. Heinrich & Magdalena.

Sean M - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sean M
With spouse/partner

Ongelooflik!

Wat 'n lekker verrassing! Dit is 'n verskriklike mooi plekkie! En die gasvryheid was uit die boonste rakke. Sal verseker weer daar gaan slaap.

Jane A - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jane A

Excellent stay - would have liked to have stayed longer,

My mother and I stayed overnight whilst travelling through the Free State on a road trip. The service and hospitality we received from Carol and Richard was utterly superb - we really would have liked to have stayed longer. Their restaurant that we were booked into for dinner was simply stunning - really worth the visit.

Werner G - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Werner G

Bo verwagting!

Ek was ten volle tevrede en beveel Patcham Place aan vir sy gemak, kwaliteit en ligging (klipgooi vanaf die dorpsplein). Lekker ontspanne en vriendelik.

Belinda P - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Belinda P
With friends

Excellent

Fabulous B&B, to me, it was 5 star. Richard and Carol run an amazing B&B, very clean, modern facility, breakfast fantastic, would definitely recommend.

Peter H - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter H

Should I revisit Clarens I will definitely stay here.

A really lovely place. Carol was attentive and very pleasant. I would recommend Patcham Place without hesitation or reservation. The ladies in my party made the suggestion that they would feel safer if grab rails were fitted in the showers.

Klaus Peter H - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Klaus Peter H
With spouse/partner

We were very happy with our stay at Patcham Place

We would like to come back here again, at some point in the future!

Salome B - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salome B
With spouse/partner

Wonderful

A great place in Clarens.

Nelene D - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nelene D
With friends

Ek sal beslis weer daar gaan bly.

Baie lekker, huislike atmosfeer! Die kamers en badkamers is baie mooi. Die gasheer en gasvrou is baie aangenaam. Baie lekker ontbyte.

From R1 480
per night (for 2 people)
From R1 480
per night (for 2 people)
From R1 480
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 262 Church Street, Clarens, 9707, Free State
  • No children under 12
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGU3NTVmYTZlLWFjYTktNGZjMy04MjhmLTdlYjNmZGI3ZTViMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 480  per night (for 2 people) 46 5 1 5 262 Church Street Clarens 9707 Free State 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -28.515419845794 28.41905046627
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com