The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Pepper Tree | TravelGround
+50

Pepper Tree

68 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 68 reviews for Pepper Tree
Cleanliness
4.7/5
Service
4.5/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Mark S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mark S
With spouse/partner

Friendly and clean place to stay.

Nice and comfortable. All that you need for a stay over. Would stay there again.

Elsa S - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsa S
Family with teenagers

Home away from home.

Friendly host, tranquil setting and pleasant stay.

Ancois S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ancois S
With spouse/partner

Spacious apartment with everything you need.

Had a good night's sleep at Pepper Tree. Spacious apartment and very well equipped with all the necessary kitchen utensils.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ruim woonstel met alles wat 'n mens benodig.

Het lekker geslaap by Pepper tree. Ruim woonstel en baie goed ingerig met alle nodige kombuis breekware.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lera C - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lera C
With spouse/partner

Daaglikse skoonmaakdiens en uiters hulpvaardige gasvrou.

Ons verblyf van 5 dae was uitstekend. Na 'n lang dag by 'n konferensie kon ons terugkeer na 'n skoon en gediensde kamer. Ons nagrus was goed, aangesien die area baie stil is. Maudene is 'n perfekte gasvrou wat ons altyd met raad en daad kon ondersteun.

Susan M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan M
With spouse/partner

Netjiese en rustige verblyf.

Baie mooi.

Heinrich B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Heinrich B
Family with young children

Vriendelike, great eienaars en ongelooflike mooi en skoon blyplek.

Pragtige, skoon plek waar ons beslis weer gaan bly.

Shavaughn M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shavaughn M
Family with teenagers

Excellent service at Pepper Tree, I will definitely return.

Us as a family would love to stay there again. We go to Bloemfontein twice a year and would definitely love to be there.

Meg P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Meg P

Pragtige Pepper Tree.

Wow. Wat kan ek se alles wat 'n mens soek in 'n selfsorg-eenheid. Stil rustige omgewing. Ons het so lekker daar gekuier. Maudene was 'n wonderlike gasvrou. En een ding wat ek baie geniet het was dat daar altyd lekker warm water was om te bad en stort. Ons sal beslis weer kom kuier. Ek sal Pepper tree enige tyd aanbeveel.

Heiltjie S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heiltjie S
Family with young children

Nice.

Good, safe and neat home.

Marselle B - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marselle B
Individual traveler

Cuddly, like home, just stay another day to rest.

Everything you need in one room to feel at home. My private secret little garden was the nicest thing, sitting and resting in silence to stay another night and forget your shopping list. It's been a long time since I've forgotten about time and the rush of city and just had a nice, cosy stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Snoesig, tuis, soos huis, bly nog 'n dag net om te rus.

Alles wat jy nodig het in een kamer om tuis te voel. My private secret little garden was die lekkerste sit en rus in stilte om nog 'n ekstra nag te bly en jou shopping lysie te vergeet. Lanklaas so van tyd en gejaag van stad vergeet en mooi snoesig bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marianna E - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marianna E
Individual traveler

Baie stil en rustige omgewing.

Kamer is ingerig met alles wat 1 persoon benodig. Kom niks kort nie.

Neazer B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neazer B
With friends

It was top notch.

I would recommend anyone to use Pepper Tree's accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was uit die boonste rakke.

Ek sal enige een aanbeveel om van Pepper Tree se verblyf gebruik te maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wendy T - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Wendy T
With spouse/partner

Comfortable and convenient.

We were comfortable in our room and there was secure parking for our car. The only disappointment was a poor night's sleep due to a barking dog all night.

Madelein C - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelein C

Friendly welcome and very helpful.

We were warmly welcomed and could go straight to our rooms. We were also very well assisted with directions to places within Bloemfontein. Room was comfortable, neat and private. Located in a quiet area and we felt safe. Will definitely go back again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike verwelkoming en baie behulpsaam.

Ons is baie vriendelik verwelkom en kon dadelik na ons kamers gaan. Ons is ook baie mooi gehelp met aanwysings na plekke binne in Bloemfontein. Kamer was gerieflik, netjies en privaat. Geleë in 'n rustige area en ons het veilig gevoel. Sal beslis weer terug gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mercia V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mercia V
With spouse/partner

Mooi, netjiese plek. Eienaars baie vriendelik.

Goeie ligging en waarde vir geld.

Tabu B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tabu B
With spouse/partner

Heerlik gebly.

Waarde vir geld. Baie lekker en gemaklik gebly.

Armand H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Armand H
With friends

Baie gemaklik, lekker en vriendelik.

Het baie lekker hier gebly. Maklik om te vind en in 'n puik ligging. Vriendelike mense en die WiFi was 'n onverwagse bonus. Kon lekker vuurmaak en gesels. Het baie veilig gevoel.

Mariska V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariska V
On business

Great place to stay if you need to work and be left in peace.

Very nice staff and very private. Love the layout. Perfect for when you need to be alone to focus on work.

Adele M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele M
Family with teenagers

Goed geleë in rustige woonbuurt.

Ek en my tienerdogter het heerlik gebly by Pepper Tree. Die woonstel het alles gehad wat ons nodig gehad het, met genoeg ruimte. Privaat tuintje en eetplek buite was 'n bonus. Vriendelike eienaars - sal beslis weer hier kom bly.

Christopher H - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christopher H

Ons het dit baie geniet. Dit is lekker sentraal geleë en naby meeste van die winkels en inkopiesentrums.

Sien sterre.

Louren P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louren P
With spouse/partner

Wonderful.

Very clean and neat, we had a wonderful stay. Air conditioning was a saving grace in the 38 degree heat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Baie skoon en netjies, ons het heerlik gebly - lugversorging was 'n redding in 38 grade.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aletta H - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aletta H
Individual traveler

Rustig en stil. Baie gerieflik. Perfek.

Baie gerieflike selfsorg. Privaat.

Anél D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anél D
On business

Alles wat mens nodig het!

Die kamers is skoon en netjies. Maudene en haar man was baie behulpsaam. Ek sal definitief weer daar oorslaap.

Anna-mart R - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna-mart R
Individual traveler

It had everything I needed, safe neighborhood and close to shops and town. I enjoyed my stay a lot.

My host was friendly and super helpful, I had to check in earlier and she gave me an extra key. My small room was very neat and clean. It had everything I needed.

Damaris H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Damaris H
Individual traveler

Pepper Tree was baie rustig en netjies, en naby aan die winkels sou mens iets wou koop.

Pepper Tree is baie netjies, goed ingerig en veilig.

Beatrice M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beatrice M
Family with teenagers

Baie goeie diens. Sal dit vir enige iemand aanbeveel.

Ek het op 'n Sondag ingeklok, baie vriendlike diens ontvang en baie behulpsaam. Hulle het my op hoogte gehou per sms van my inklokdag en -tyd. Het regtig baie goeie diens gekry en sal enige tyd weer daar bespreek. Plek baie netjies en skoon.

Simone B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simone B
Family with teenagers

Just what we needed.

Thanks.

Marguerite M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marguerite M
Family with young children

Baie gemaklik, sentraal geleë en huislik!

Maudene was baie vriendelik en behulpsaam! Ons het baie gemaklik gebly, ons het baie goeie waarde vir ons geld gekry en sal beslis weer by The Pepper Tree aanklop.

Pepper Tree's response

Dankie vir wonderlike mense van die Karoo.

Pepper Tree
Elize S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize S
With spouse/partner

A nice, cosy unit with everything under one roof.

Nice, quiet area with everything you need already available in the unit. The unit is neat and clean. All you need is WiFi.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gesellige eenheid, alles onder een dak.

Lekker stil area, alles wat benodig is, is beskikbaar in die eenheid. Eenheid is netjies en mooi. Al wat kort is WiFi.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Herman O - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Herman O
With spouse/partner

Verwelkomming was baie swak.

Eienaar wat ons ontvang het was baie kortaf. My man is begroet met "wie is jy?". Hy het ook nie geweet watter kamer deur ons bespreek was nie, volle bedrag was reeds 14 dae voor die tyd betaal en jy word so swak ontvang.

Emma V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emma V
With spouse/partner

Absolutely wonderful.

Maudene was an absolute delight and very friendly, the cottage was very comfortable, tidy and very cosy.

Pepper Tree's response

Dear Emma,

You were such a pleasant guest. I hope to accommodate you again in the future.

Pepper Tree
Rika K - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rika K
Individual traveler

Peaceful, well equipped, private, affordable, daily cleaning services and clean towels.

The Wi-Fi didn't work.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, goed ingerig, privaat, bekostigbaar, daagliks skoongemaak en skoon handdoeke.

Die WiFi het nie gewerk nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerda R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda R
Individual traveler

Pepper Tree is tops!

Pepper Tree het my hoogste verwagtinge oortref. Waarde vir geld en fantastiese diens.

Pepper Tree's response

Dankie vir 'n fantastiese gas!

Pepper Tree
Sha Snell S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sha Snell S
Family with young children

Very comfortable.

The unit is suitable for a family and we were very happy there for 5 days.

Melanie F - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Melanie F

Waarde vir geld, stil en privaat.

Stil, privaat, skoon en netjies, sentraal geleë. As ek weer Bloemfontein toe reis sal ek vir seker weer hier oorslaap! Ek het lekker gebly!

Elizna B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizna B
With spouse/partner

Rustigheid.

Ry binne 5 min van waar jy ook al wil wees.

Hennie W - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hennie W
Family with teenagers

Baie gemaklik en kliëntediens is great!

Sal aanbeveel aan enige persoon wat gerieflike verblyf soek en sentraal geleë.

Hannelie V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hannelie V

Rustig en nie gepla.

Rustig, skoon, veilig gevoel, goeie matras.

Elsa S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elsa S
With spouse/partner

Baie skoon, netjies, privaat met veilige parkering.

Alles wat jy nodig het, is beskikbaar. Gerieflik sentraal en veilig. Die elektriese komberse en verwarmer was 'n groot plus punt. Sal vir seker weer daar bly. Beveel dit beslis aan. Dankie!

Marlize J - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlize J
With spouse/partner

Clean, neat and well-equipped unit!

We were able to braai and the warm blankets in Bloemfontein's cold was an unexpected bonus!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjiese en goed toegeruste eenheid!

Ons kon heerlik braai en die warm komberse in Bloemfontein se koue was 'n onverwagte bonus!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jolandé S - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolandé S
Family with young children

Very pleasant!

It's really very neat, comfortable stay. We appreciated the electric blankets, heaters and nice duvets in the cold Free State winter! We would definitely recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam!

Dis regtig baie netjiese, gerieflike verblyf. Ons het die elektriese komberse, verwarmers en lekker duvets waardeer in die koue, Vrystaatse winter! Ons sal dit beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre P - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andre P
On business

Great.

Was pleasant and we also got a delicious breakfast! Would definitely stay here again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Was aangenaam, en ook 'n baie lekker ontbyt! Sal beslis weer daar bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eldoreth N - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Eldoreth N
Individual traveler

Convenient, everything you need.

Perfect, value for money. Will certainly stay here again. Curtains could be a little darker, it is slightly transparent, as well as blinds in front of door, it feels as though someone is watching you, and as woman alone you don't want that. Thank you for everything!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, als wat jy nodig het.

Perfek, waarde vir geld. Sal vir seker weer by julle slaap. Gordyne kan dalk net 'n bietjie donkerder wees, dis effe deursigtig, so ook blindings voor deur, dit voel of iemand jou kan sien, en as vrou alleen wil jy nie dit hê nie. Dankie vir alles!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizeth C - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizeth C
Individual traveler

Neat, comfortable stay.

The accommodation was very neat and nicely furnished with everything a person needs. Owners are very friendly and it is absolutely value for money. Will definitely use the accommodation again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese, gemaklike verblyf.

Die akkommodasie was baie netjies en oulik ingerig met alles wat 'n persoon nodig het. Eienaars baie vriendelik en dit is absoluut waarde vir geld. Sal definitief weer van die verblyf gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pepper Tree's response

Dankie, aan 'n fantastiese gas.

Pepper Tree
Marie J - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Marie J
Family with young children

We were moved from Pepper tree cottage to La Roc, where everything wasn't in working order.

As we mentioned we were moved to La Roc. The DStv was out of order. The kids had to sleep on the couches, really uncomfortable. Our bed made creaking noises, so much so we were afraid to move. The bedlamps and the plugs didn't work. Maudene offered to give us our money back but I'm more concerned about the fact that the rooms were not inspected beforehand to make sure everything was in working order. There wasn't enough sugar for a family of 4. Friendly service though.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons is van Pepper tree cottage geskuif na La Roc waar alles nog nie ten volle werk nie.

Soos reeds genoem is ons na La Roc geskuif. Daar het DStv glad nie gewerk nie. Die kinders moes op banke slaap wat uiters ongemaklik was. Die bed waarop ons geslaap het, het so gekraak dat jy bang was om te beweeg. Die bedliggies en hul "plugs" het ook nie gewerk nie. Maudene het aangebied om ons geld terug te gee maar vir my gaan dit oor die feit dat kamers nie voor die tyd geïnspekteer word om te kyk of alles werk nie. Hul het ook nie genoeg suiker vir 'n gesin van 4 in die kamer gehad nie. Hul diens is vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Theuns B - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Theuns B
With spouse/partner

Very pleasant.

Was so pleasant and met our expectations.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Was baie aangenaam en het aan ons verwagtinge voldoen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannetjie D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannetjie D
With spouse/partner

Beautiful, neat and quiet.

Much more than you get at other places for this price. Quiet area, very clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, netjies en stil.

Vir die prys is dit meer as wat mens kry by baie ander plekke. Stil omgewing en baie skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karen S - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen S
Family with teenagers

Well-equipped, neat place.

Pepper Tree is a very well-equipped place. The decor is tasteful and the area is quiet. We enjoyed the stay, thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed toegeruste, netjiese blyplek.

Pepper Tree is 'n baie goed toegeruste blyplek. Die dekor is smaakvol en die omgewing is stil. Ons het baie lekker gebly, dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pepper Tree's response

Lekker om sulke wonderlike gaste te kon huisves.

Pepper Tree
George M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
George M
With spouse/partner

Will be back.

A bit difficult to find since there was no indication that it is Pepper Tree Cottage that is visible from the outside. Excellent location, friendly reception, good facilities and can recommend it. Will definitely book again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal weer besoek.

Bietjie moeilik om te kry aangesien geen aanduiding dat dit Pepper Tree Cottage is wat sigbaar is van buite. Uitstekend geleë vir ons doel, vriendelike ontvangs, goeie fasiliteite en kan dit aanbeveel. Sal defnitief weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacolize V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacolize V
With spouse/partner

Amazing accommodation!

If I'm ever in Bloemfontein again I will definitely stay here again. Very tidy and Maudene is so friendly!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Amazing verblyf gewees!

As ek ooit weer in Bloemfontein kom gaan ek verseker weer daar bly. Baie netjies en Maudene was so vriendelik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pepper Tree's response

Lekker om sulke oulike gaste te kon huisves!!

Pepper Tree
Ben K - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Ben K
With spouse/partner

A footpath to the unit with two high steps, very high for elderly people.

The shower is small and high above the floor and dangerous to get in. The unit on the right wasn't really "friendly" for a person who has trouble moving, with a small wall, paving, rocks and 2 steps to the entrance. It is difficult in our opinion to get in and out. The bathroom is really small. Other facilities are basic and not wonderful. We felt safe, but still fel the unit's door should be on the front, providing easier access.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Toegangsvoetpaadjie, twee trappe na die kamer wat baie hoog vir bejaarde persoon is.

Die stort klein en hoog bo vloervlak en gevaarlik om uit te klim. Die eenheid aan die regterkant is nie ''vriendelik'' vir 'n persoon wat nie maklik beweeg nie weens die lae muurtjie, plaveiselblokke, klippe en twee trappe na die ingang. Dan is dit baie moeilik en ons insiens gevaarlik om in en uit die piepklein stort te klim. Die badkamer is ook erg beknop. Ander fasiliteite is basies en nie besonders nie. Ons het redelik veilig gevoel, maar is van mening die eenheid se deur moes eerder aan die voorkant gewees het vir makliker toegang.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pepper Tree's response

Die gaste het verkies om die kleiner en baie baie goedkoop eenheid te neem. Ek het 'n groter, meer gerieflike eenheid aangebied, maar hulle wou nie R 200.00 ekstra betaal nie. Hierdie eenheid is alles behalwe basies, veral vir R 460.00 vir twee gaste per nag. Beddegoed van hoogste gehalte, egte donsveer duvets en alles behalwe beknop. Daar is selfs 'n buite braai area. Dis jammer dat mense, wat nie my eklektiese styl waardeer en kan raaksien nie, kla oor eintlik niks. Die plekkie is kunstig en warm en ek word telkens daarop gekomplimenteer. Die stort is 'n standaard stort en daar is nog nooit klagtes daaroor ontvang nie. Ek buit nie mense uit nie en is trots daarop dat my pryse meer as billik is, ten spyte van die goeie gehalte diens wat my plekkie bied. Nie almal het 'n oog daarvoor nie, maar ek troos myself daaraan dat ek al duisende mense, ouer mense inkluis, hier gehuisves het waaronder regters gereelde gaste in my klein eenheid is en hulle was nog net vol komplimente. Dit sal my leer om so goedkoop te wees nie. Dit is vir 'n riem onder die hart, dat mense wat baie meer gewoond is, steeds nederig en dankbaar is!

Pepper Tree
Leane G - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leane G
Individual traveler

Gerieflik en gemaklik

Dit was 'n heerlike wegbreek vir my Matriekklas se 20 jaar-reünie. Die Cottage is na aan die skool asook aan die inkopiesentrums geleë. Alles was netjies, privaat, skoon en keurig toegerus in die woonstel. Baie dankie en ek sal jul beslis aanbeveel.

Jaques K - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaques K
With friends

Comfortable and cosy.

Can definitely recommend Pepper Tree Cottage. It was neat, clean and very comfortable and stylish. Good service and good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik en gerieflik.

Sal beslis Pepper Tree Cottage aanbeveel, dit was netjies, skoon, baie gemaklik en stylvol. Goeie diens en goeie waarde vir jou geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Suzette D - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Suzette D
Individual traveler

Average.

After an operation at a local hospital, I was stranded in front of the gate where the gardener informed me that no one was home. Eventually a cleaner arrived, she opened the gate and disappeared without a word. The place is basically only a room in someone's backyard, but at least it is neat. Only the mats were a bit dirty and the tap in the bathroom is loose. The owner never introduced herself and was very curt. The lanterns on the side tables had flat batteries. I forgot mine there, but no effort was made to even send a text message about it. I will be in Bloemfontein again next week, but I will definitely be staying somewhere else.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemiddeld.

Na 'n operasie by die plaaslike hospitaal, staan ek gestrand voor die hek waar die tuinier my ingelig het dat niemand tuis is nie. Eindelik arriveer 'n bediende, die hek gaan oop en sy verdwyn agtertoe sonder 'n woord. Die plek is basies 'n kamer in iemand se agterplaas, maar darem netjies. Net die matjies is vuil en die kraan in die badkamer is los. Die eienares het nooit die moeite gedoen om haarself voor te stel nie en was kortaf. Die lanterntjies wat hul op die bedkassies het, se batterye is pap. Ek het myne daar vergeet, maar geen moeite is gedoen om my eens te SMS daaroor nie. Ek is oor 'n week weer in Bloem, maar bly beslis elders.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pepper Tree's response

Graag wil ek so paar goed uitklaar in verband met die ongevraagde en onverdiende kommentaar, veral as mens die kommentaar van die res van die gaste in ag neem.
1. Suzette is reg, ek was nie tuis toe sy hier aankom nie, maar my bediende van 15 jaar het vir haar oopgemaak soos sy al vir die afgelope 8 jaar doen as ek nie tuis is nie. My tariewe is nie op die standaard van 'n 5-Ster hotel nie, dus het ek nie 24/7 ontvangs nie. Dit is onmoontlik dat sy voor die hek moes wag want ek het vinnig gery en was 5 minute weg. Anders beteken dit dat sy lank voor inboektyd voor die hek gesit het en ek bo-oor haar gery het.
2. Die kamer in die agterplaas waarna verwys word, is baie stylvol en "art deco", en dis juis hierdie "look" wat my telkemale komplimente laat kry. Dis gewis nie 'n kamer in 'n agterplaas nie.
3. Die matjies wat kwansuis vuil was, kan ek nou seker nie ontken nie, maar dis verseker die eerste klagte van sy soort.
4. Dankie vir die rapporteer van die los kraan en slegs die een lantern wat se batterye pap was. Ek het gou batterye gaan insit, maar die huidige gaste het my in kennis gestel dat daar oorgenoeg lig in die kamer is!
Die gas het in die middel van die oprit, dwars met haar motor parkeer, sodat niemand daar kon in of uit nie. Ek het myself aan haar gaan voorstel en gaan vra of sy haar motor net normaal sal parkeer. Sy het my geskel en my personeel beledig. Ek het nie geweet dat sy 'n operasie gehad het nie, maar des te meer opreg om verskoning gevra en aangebied om elke sent van haar geld aan haar terug te betaal. Sy wou glad nie my verskoning aanvaar of my aanbod om vir haar alternatiewe verblyf te kry nie. Ek huisves mense want dis vir my lekker, maar ek respekteer hulle privaatheid, en ek was nog nooit kortaf nie! Dis jammer dat een persoon in 8 jaar, soveel kan afbreek binne sekondes. Ek het voor haar "skadelike" kommentaar 'n epos aan LekkeSlaap gestuur en verduidelik wat die situasie was en gevra dat hulle eers die situasie ondersoek, sou die vrou skadelike kommentaar lewer. Ek wou juis nie myself asook LekkeSlaap blootstel aan 'n oor en weer moddergooiery tussen kliënt en gas nie.

Pepper Tree
Sulette C - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sulette C
Family with teenagers

Convenient.

The unit is well equipped, very neat and safe. We had a good stay and the bonus was that is is very central, also easily accessible.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik.

Die wooneenheid is baie goed toegerus, baie netjies en veilig. Het heerlik gebly en die bonus was dat dit baie sentraal geleë is, ook lekker toeganklik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pepper Tree's response

Dit help ook as mens lekker gaste het! Dankie!

Pepper Tree
Yvonne B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Yvonne B
Individual traveler

Baie rustig en aangenaam.

Rustige atmosfeer en baie netjiese kamers. Sal weer daar bly wanneer ek Bloemfontein toe gaan. Kan dit aanbeveel. Baie dankie.

Pieter B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pieter B
With spouse/partner

Baie bedagsame, sorgsame gasheer en vroutjie. Netjiese kamer met goeie geriewe.

Ons gasheer en gasvrou het uit hul pad gegaan om ons laataand te akkommodeer, ons het heerlik geslaap en die beddens, linne en vertrek pragtig skoon. Ons sou net 'n ou beskuitjie saam met die koffie geniet het toe ons vroegoggend opgestaan het ...

Elmarie H - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie H
On business

Fantasties, gasvry, netjiese verblyf en heerlike stilte!

Baie mooi plekkie met die heerlikste stilte en rustigheid.

Lorna V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorna V
With spouse/partner

Dit was heerlik om in so 'n netjiese gerieflike plek te kon bly. Baie dankie!

Baie dankie vir jul vriendelike diens. Ons sal beslis weer van Pepper Tree Cottage gebruik maak.

Sanette A - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sanette A
With spouse/partner

Fantasties!

Ek het dit baie geniet. Dis rustig, netjies en skoon. Baie dankie.

Chrisna H - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chrisna H
Family with teenagers

Wat 'n fantastiese ervaring. Dis hoogs aan te beveel.

Ons het die afgelope Desembervakansie op verskeie plekke oorgeslaap, en Pepper Tree Cottage het ons asems weggeslaan. Daar is verseker heelwat plekke wat by hulle kan gaan leer. Alles is modern, skoon en netjies. Die bed in die hoofslaapkamer het gesorg vir 'n heerlike nagrus na 'n lang dag se ry van George af. Ons sal nooit weer op 'n ander plek oornag in Bloemfontein nie! Pepper Tree Cottage kan met 'n geruste hart aanbeveel word.

Alta K - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta K
Family with young children

Oulike en rustige plekkie!

Die Pepper Tree is netjies en goed toegerus. Ons het die omgewing as rustig ervaar. Alles was netjies en skoon! Sal vir 'n paar dae daar kan oorbly!

Willie V - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Willie V
Individual traveler

Baie lekker.

Ons het baie lekker gebly. Dankie!

Natasha C - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha C
With friends

Perfeksie!

Sal definitief aanbeveel! Naby alles, veilig, privaat, netjies. Waarde vir geld! Ons kon nie vir 'n beter plek vra om ons naweek by deur te bring in Bloemfontein nie. Dit was regtig die beste!

Karien J - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karien J

Baie aangenaam!

Alles was silwerskoon. Daar is ekstra kombuistoebehore bv. 'n braaipan ens. wat handig sal wees indien jy vir 'n langer tydperk daar oorbly. Die privaat kuierplekkie buite is ook baie lekker. Ons kon heerlik uitrus na 'n lang dag op die pad. Ons sal definitief weer hier oorbly.

Annamarie G - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annamarie G

Baie netjies en vriendelik.

Verblyf was ten alle tye netjies en mense was baie vriendelik! Baie lekker geslaap en veilig gevoel! Goeie verblyf wat ons sal aanbeveel vir enigiemand wat dit graag sal wil benut

Marius D - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius D
With spouse/partner

Skoon en veilig. Waarde vir geld.

Ons het lekker gebraai en gekuier!

Liza M - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liza M
On business

Lekker bederf.

Baie aangename ervaring. Skoon, netjies, privaat. Kan Pepper Tree Cottage sterk aanbeveel.

was R580
From R493
per night (for 2 people)
was R580
From R493
per night (for 2 people)
was R580
From R493
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 20 Van der Stel Street, Dan Pienaar, Bloemfontein, 9313, Free State
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGZhNjJlOTQxLTA3MTktNGU3OC05MTA0LTRiYzZkNTllNjkzMg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R580, now From R493  per night (for 2 people) 68 5 1 5 20 Van der Stel Street Dan Pienaar 9313 Free State 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -29.09489 26.2050899
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!