The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Phalaborwa Town Guest House | TravelGround
+26

Phalaborwa Town Guest House

Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 140 reviews for Phalaborwa Town Guest House
Cleanliness
4.4/5
Service
4.4/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.5/5
Masiagwala H - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Masiagwala H
Family with young children

Very clean place, location on point next to Phalaborwa gate and town.

My favorite guest house.

Sue W - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sue W
Family with teenagers

The accomodation was clean and comfortable, everything we needed.

Great accomodation but too much noise from other guests. Unfortunately the other guests were noisy and stayed up late talking loud so we did not sleep well.

Martha B - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martha B
With friends

It was fabulous.

We enjoy our stay to the fullest.

Lindie V - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindie V
Family with teenagers

Skoon en netjies. Daar was geen Dstv soos op advertensie nie.

Van meer permanente gaste se wasgoed het oor die mure gehang. Was nie baie proffesioneel nie.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Dankie vir u terugvoer.
Net om dit duidelik te maak, ons bied beperkte DStv en nie vol DStv aan nie.
Ons doen oornag, maksimum 2 tot 3 aande en bied nie langtermyn of permanente verblyf nie.
Die gaste waarna u verwys was dieselfde tydperk as julle bespreek en ons kan ongelukkig nie gaste verbied om nie wasgoed te hang in hulle area voor hulle kamer nie.

Phalaborwa Town Guest House
Lezel S - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lezel S
Family with teenagers

Awesome and pleasantly surprised with all the extras at the very affordable rate.

We had to go to Phalaborwa for a funeral and were looking for affordable place to stay for one night only. We were so pleasantly surprised that we decided to stay an additional night and if we did not have to be back in Cape Town for work, we would have stayed longer. Watson was extremely helpful upon our arrival and made us feel right at home. Had similar experience with Enop the next day. Unit was spotless, kitchen did not only have complimentary coffee, tea and sugar but also a packet of biscuits. Bathroom also had little extra's like cotton wool, earbuds and toothpicks. Unit was clean, tidy and had fan and hairdryer as extra's - not at all the basic things we expected at this rate. Would gladly recommend to all.

Andre V - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre V
Family with young children

Gerieflik naby Wildtuin-hek.

Ons het goedkoop tog netjiese oornagverblyf gesoek op pad Kruger Nasionale Park toe, met veilige parkering vir ons woonwa. By ons aankom het hulle moeite gedoen om 'n geparkeerde voertuig te skuif, sodat ek naby die kragpunt kon stop en die woonwa koppel. Ons is ook baie vriendelik ontvang en het ten alle tye baie veilig gevoel binne die eiendom. Die swembad was skoon en vol, die kamer netjies en die beddens skoon en gemaklik. Ons sal weer hier oorslaap vir 'n nag as ons Kruger toe gaan.

Jaco L - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco L
With friends

Vriendelik, netjies, baie behulpsame sekuriteit, waarde vir geld, sal nêrens anders in Phalaborwa oorslaap nie.

As ek net 'n voorstel kan maak, as hulle die yskaste 'n ruk voor iemand inboek kan aansit sal dit baie help. Al 2 kamers se yskaste was eers die volgende oggend koud. 'n Mens kom van die pad af en wil graag jou goed in die yskas sit om koud te word dan is die yskaste warm.

Ockert B - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ockert B
Family with teenagers

Aangename verblyf.

Sal aanbeveel. Skoon en netjies met alles wat mens benodig. Sterk Wifi en vriendelike personeel.

Jan V - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan V
Family with young children

Baie lekker.

Gebruik vir oornag voor Wildtuin-vakansie. Ideaal vir die doel. Swembad ook goed onderhou.

Mohale Sydwell S - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mohale Sydwell S
Family with young children

Nice place.

I felt safe, security 24hrs nice shelter for the car and the staff is friendly.

Elize P - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elize P
With spouse/partner

Baie mooi omgewing en rustig.

Kan in die kombuisgedeelte sorg vir afdroog vadoeke, en toerusting om skottelgoed te was. Weet dit is Covid en waardeer die moeite wat hulle doen, maar die seep wat hulle gebruik om linne te was, het 'n ongelooflik sterk reuk wat dit moeilik maak om rustig te slaap.

Fritz L - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fritz L
With spouse/partner

It was a pleasure to stay here. Peace and quite and close to shops and KNP.

This is just a wonderful place to spend some time.

Rena V - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rena V
With spouse/partner

Aan alle vereistes voldoen.

Ons het net 'n slaapplek gesoek omrede ons laat daar sou aankom en weer vroeg sou ry. Dit was heeltemal voldoende daarvoor.

Stephnie L - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephnie L
Family with teenagers

Baie rustig plesier om soontoe te gaan.

Die die tweede keer wat ons by African Lily bly, dis baie goed ingerig en die personeel is ook 'n plesier om mee te deel.

Ralie M - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ralie M
With friends

Baie goed.

Sal weer daar tuisgaan.

Bernie M - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernie M
Family with young children

Baie lieflike plek om te oornag. Ligging is ideaal.

Waarde vir geld. Altyd 'n plesier om daar te slaap. Sal beslis weer terug gaan. En so gemaklik om deur die webtuiste te boek.

Gregory P - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gregory P
With friends

Goeie ligging, vriendelike en behulpsame personeel. Skoon en netjiese wooneenhede. Veilig.

Die ligging was goed, personeel baie vriendelik en behulpsaam. Woonstelle was baie skoon en netjies. Ons het veilig gevoel. Ons het lekker gebly en het geen klagtes nie. Goeie waarde vir ons geld gekry.

Daniela T - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Daniela T
Family with teenagers

Oorslaap voor ons in die KNP in is.

Die plek lê baie gerieflik en het groot kamer met plek vir 5 mense. Dekor is glad nie my smaak, maar die plek is waarde vir jou geld. Ongelukkig was die swembad leeg.

Ansie S - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansie S
With spouse/partner

Ontspannend, gemaklik.

Jammer die swembad was nog nie in gebruik nie. Verder was alles baie lekker.

Rodney L - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rodney L
With spouse/partner

Will use again. Excellent for a stop over to the Kruger National Park.

I highly recommend African Lily, value for money.

Brian R - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brian R
Family with young children

Unforgettable experience.

I had an amazing stay at African Lilly with my family. Overall service and treatment was overwhelming. They have the best friendly. Special thanks to Zitha for the great customer care with a smile. He made us feel at home and our unit itself was amazing and clean. Exceeded my expectations. Will definitely be back for a longer stay. Place is so close to all the amenities one can need.

Isabel S - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isabel S
With spouse/partner

Puik waarde vir geld.

Ek's beïndruk deur die ekstras: koffiebeker-geskenkie met tuisgemaakte koekies. Muskietnet, waaier én lugversorger. Goed toegeruste kombuis met ruim yskas - alles wat die reisiger nodig het. Veilige, ruim parkeer-area vit voertuie wat 'n waentjie sleep, met 'n sekuriteitswag by die hek. Vriendelike hulpvaardige personeel wat help met bagasie. Sal beslis weer van African Lily Lodge gebruik maak.

Bernie M - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernie M
Family with young children

Excellent service and accommodation!

It was a pleasant stay. We love the lodge. It's absolutely beautiful. Will definitely book again.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your positive feedback, we thankfull for your support especially during these difficult times.

Phalaborwa Town Guest House
Gawie V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gawie V
With spouse/partner

Baie netjies en baie behulpsame personeel.

Het nie geweet wat om te verwag nie, maar was baie verras met wat ons aangetref het.

Marieta R - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marieta R
With spouse/partner

Die twee nagte was heerlik rustig.

Die ontvangs was baie gasvry en die sekuriteit was uitstekend. Daar was 'n kragpunt in die parkeerplek waar ons die bussie kon konnekteer en die vrieskas kon koud hou. Die slaaparea was groot. Ons was net twee mense en daar was plek vir 5. Baie skoon en netjies en ten volle toegerus. WiFi het nie gewerk. Ek sal nie veilig voel om in die aand buite die kompleks te loop na 'n eetplek.

Felicity V - May 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Felicity V
With spouse/partner

Baie teleurgesteld.

Die rede kan ek nie oor uitbrei nie, aangesien dit deesdae 'n baie netelige saak is.

Steve R - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Steve R
With spouse/partner

Night stopover en route to KNP.

Served it purpose just fine.

Tanya B - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya B
Family with teenagers

Eenhede is skoon en netjies. Vriendelike en hulpvaardige personeel.

Billike tariewe vir rustige en veilige verblyf.

Noelene B - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Noelene B
With spouse/partner

Netjies.

Jy kry waarvoor jy betaal.

Emmerentia D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emmerentia D
With friends

Lekker oorslaapplek om volgende oggend vroeg by wildtuin in te gaan.

Oorweeg om in toekoms eerder daar oor te slaap en as dagbesoeker by wildtuin in te gaan.

Melissa V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa V
Family with young children

Baie vriendelike en behulpsaam.

Veilig, netjies en skoon.

Katrina S - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Katrina S
With friends

Dit was fantasties.

Rustige plek en skoon. Ligging perfek.

Thinamaano L - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thinamaano L
Family with young children

My stay was amazing.

African Lily is a home away from home. Everything you could ever ask for in an accommodation is there.

Thinamaano L - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thinamaano L
Family with young children

African Lily is a home away from home.

The security guy who welcomed us was so friendly and helpful. The rooms were ready and clean on our arrival. The location of this lodge is awesome on your way to Kruger park.

Richard S - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Richard S
With spouse/partner

'n Baie genotvolle wegbreekvakansie.

Dit nodig 'n bietjie op gradering. Beter strykyster en -plank.

Hendrik V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hendrik V
With friends

Baie aangenaam.

Baie vriendelike en behulpsame personeel.

Alwine E - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alwine E
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Netjiese kamers met alles wat mens nodig het. Baie vriendelike en behulpsame personeel. Sal enige tyd aanbeveel.

Johannes S - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johannes S
Family with young children

Netjiese plek.

Skoon en gerieflik. Naby wildtuin.

Shongi M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shongi M
With friends

It was fantastic.

African Lilly is very nice, I enjoyed my stay.

Sonja D - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja D
With spouse/partner

Het oornag om so vroeg as moonlik Kruger Nasionale Park te besoek.

Die gastehuis is baie naby aan die Wildtuin, ons plekkie was skoon, baie ruim en netjies. Ons het baie veilig gevoel want daar was Sekuriteit deurgaans. Veilige parkering.

Eva M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Eva M
Family with young children

Refreshing and nice

Value for money.

Kulani N - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
5/5
Kulani N
With friends

The staff was very friendly and welcoming, and catered for our every need.

It would be nice to have them cater for breakfast.

Hendrik L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Hendrik L
Family with young children

Aangenaam verras.

Eerste oogopslag was ons bietjie onseker, maar die kamer was netjies en goed ingerig.

Malinda S - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malinda S
With spouse/partner

Baie vriendelike ontvangs, netjiese en skoon kamers.

Vanaf ons aankoms by die lodge, is ons baie vriendelik deur die behulpsame sekuriteit ontvang. Personeel baie professioneel. Kamers is baie netjies en geriewe skoon. Die braaiplek by elke kamer is 'n pluspunt! Heerlik gebly - sal dit vir enigiemand aanbeveel.

Yvonne G - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvonne G
With spouse/partner

Fabulous.

I forgot some personal stuff there and the owner was kind enough to send it to me in Witbank with out any charges. I would recommend African Lily Lodge for a pleasant stay. Owner very helpful and friendly.

Rut L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rut L

African Lily was 'n vars briesie in die warme Phalaborwa.

Die kamer was ruim, volledig toegerus, goed versorg en versier. Die hele area rondom die blyplekke is keurig versier en tuine mooi. Die sekuriteitswag het ons baie vriendelik ontvang en ons bagasie per trollie na ons kamer gestoot. Die lugversorging was heerlik in die warme Phalaborwa.

Rita K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rita K
On business

Baie aangename mense. Skoon netjiese kamers.

Sal definitief aanbeveel.

Wayne B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wayne B
With spouse/partner

Nice stopover to rest.

See stars.

Elsabe V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elsabe V

Rustig en stil.

Goed versorgde, skoon eenhede wat beslis waarde vir geld was.

Lyanne S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lyanne S
With friends

Value for money is really great.

The value for money you get for staying here is great. They do open late for late arrivals. We found the venue to be quiet and had a good nights sleep in comfortable beds.

Michele C - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Michele C
Family with teenagers

Baie netjies en vriendelik.

Die plumbingpype het ongelukkig die hele nag geraas wat nogal steurend was. Verder was alles baie skoon. Netjies en almal baie vriendelik en behulpsaam.

Johan G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan G

Excellent!

Vusi speaks pure Afrikaans, out of his own he replaced our tire which was flat. Vusi is a sincere, friendly man. He helped us a lot. Excellent!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend!

Vusi praat suiwer Afrikaans, hy het uit sy eie wil uit ons band omgeruil wat pap was. Vusi is 'n opregte, vriendelike man. Hy het ons baie gehelp. Uitmuntend!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leon D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Leon D
With spouse/partner

Value for money, especially for business.

Ideal accommodation for business or 1 night's stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld, veral vir besigheid.

Ideale verblyf vir besigheid of 'n nag se oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan R - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan R
With spouse/partner

Outstanding service.

We will go back anytime. Outstanding service from arrival.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende diens.

Ons sal enige tyd weer hierheen kom. Uitstekende diens vandat ons gearriveer het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dawie V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Dawie V

Geen warm water of drukking in stort.

Kon nie hare was, water yskoud en druppelgewys. Koffie is duur. Geen lyfseep. Vlooie en rondloperkat.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your time to submit a review.
There was hot water, we even showed you on arrival when you returned from the day out, the pressure is out of our hands as we cannot operate the Municipality supply for the town, and as on news Phalaborwa do have water problems however you confirmed to Security you did not check the morning if water is fine. On arrival we did offer welcome tea and coffee thereafter you have to buy or supply your own as advertised, we are a fully self-catering establishment. We do have a shower gel holder with free shower gel in the shower and also liquid hand soap at the basin also free to use. Our cats are part of the lodge and do not have fleas they are well-taken care of. We have many families that return as their kids love the 3 cats and if you do not like animals we would have appreciated it if you could have asked the manager on duty to make sure the friendly cat does not follow you to your room.

Phalaborwa Town Guest House
Dirk B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Dirk B
Family with teenagers

Clean, value for money stay.

African Lily Lodge is a clean, well positioned place to overnight before entering the KNP. Their parking has electricity for your caravan if needed. Safe overnight place.

Sorika D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Sorika D
Individual traveler

Wat ek gevind het is nie heeltemal soos wat dit geadverteer is nie.

Geen swembad. Bouwerk, so alles was vol stof. Moes vir 15 minute wag om reaksie te kry by ontvangs. Strot se drein was verstop en wasbak ook. 2 dae gevat om reg te maak.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your review.
We do have a pool on the premises if you had walked to the back of the premises to the pool area or just used the walkway to your room.
Yes, our premises have a lot of renovations and upgrades but your room did not have dust and also not everything as you stated.
On arrival, Reception was assisting a guest in a wheelchair to her room, as they needed an extra hand to lift the wheelchair and according to camera footage, it has not been 15 minutes. We are sorry if you feel we spent too long with the disabled guest and if Reception did not hear the bell.
Yes we understand the drain was unblocked it was open the first morning but then some guest flushed unfriendly Toilet items in toilet on the same line and therefore we had to call plumbers for the second time, two days in a row, that is out of our hands and we did react to problem as soon as other guest reported it.

We would have appreciated it if you could have voice your concerns to us during your stay. We would have gladly assisted you in the best possible way during your stay.

Phalaborwa Town Guest House
David F - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David F
With spouse/partner

Very courteous and helpful at reception, clean room, well equipped kitchen, hot shower, peaceful and safe.

We found all facilities excellent and would highly recommend this venue to others. It was clean, peaceful, quiet, safe, nicely off the road and within easy walking distance of shops and garages. We were able to plug in our camping freezer overnight without any bother. There was a night watchman on duty which was very reassuring.

Dirk V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk V
Family with young children

Voldoen aan al ons verwagtinge.

Ons is vriendelik ontvang. Hulle het ons gehelp om ons bagasie in ons kamers te kry. Die personeel was ook baie behulpsaam om ons karavaan af te hak en die krag te koppel met muurproppe wat byderhand was. Alles volgens ons verwagtings.

Gloria D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gloria D
With spouse/partner

Gerieflik.

Baie lekker gebly, gerieflik en naby aan Phalaborwa-hek.

Femke L - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Femke L
With spouse/partner

Stopover to Kruger National Park.

Had a one night stopover before visiting the Kruger National Park. Especially the staff were very friendly. Rooms are big. Only problem was low water pressure in the shower.

Simoné F - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simoné F
With friends

Neat, clean and beautiful.

Friendly, helpful staff and fresh, well equipped, clean rooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, skoon en pragtig.

Vriendelik hulpvaardige personeel en kraakvars goed toegeruste skoon kamers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Konanani T - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Konanani T
With spouse/partner

We enjoyed our stay.

A nice, quiet and peaceful place to be.

Lucille N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lucille N
Family with teenagers

Solank verwagtinge nie te hoog is nie gegewe die pryse is dit funksioneel.

Kwaliteitsbeheer kan beter gehandhaaf word. Sentraal geleë, maar goedkoop vir 'n rede. Vriendelike ontvangs.

Carin K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carin K
Family with teenagers

Good, well priced accommodation for short stay.

Well located for stop over to Kruger Park. Friendly service. Accommodation was clean and comfortable. Late check-in was possible. Was our 2nd visit and we will definitely return again in future. Recommended for the lone traveller or families with small children, as well as teenagers.

Dolene R - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dolene R
With friends

Accommodation was very nice.

African Lilly is a very neat and nice place to sleep. Reception was very friendly and there was a clean pool.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was baie lekker.

African Lilly is 'n baie netjiese en mooi plek om te slaap. Ontvangs was baie vriendelik en daar is 'n swembad wat skoon is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nic B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nic B
With spouse/partner

Excellent accommodation.

Good service and accommodation is highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende verblyf.

Puik diens en akkommodasie word hoogs aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johannes H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Johannes H
Family with teenagers

Baie gerieflik en sentraal geleë.

Baie lekker gebly in die akkommodasie ,vriendelike ontvangs gehad ,net geen pamflette beskikbaar gewees nie vir inligting oor die omgewing.

Magda B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda B
Family with teenagers

Die oornag by African Lilly was baie aangenaam.

African Lilly is beslis bekostigbaar, baie fantasties geleë vir reis na die Kruger Park. Die eenhede is netjies, goed versorg en gerieflik. Die lugreëlings was wonderlik in die hitte. Stil en aangename verblyf.

Ephodia S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ephodia S
With spouse/partner

I was impressed, it was more than I expected.

I would like to visit once more, everything was catered for and felt like I am home, it's a clean, big room, fridge, stove. It was impressive really.

Antoinette V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette V
Family with teenagers

Presies wat ons nodig gehad het na 'n lang dag op die pad.

Skoon, veilig en gerieflike kamer met alles wat nodig is. Sal beslis weer daar oorslaap as ons weer Wildtuin toe gaan. Die kragprop vir die karavaan was 1 van die redes hoekom ons gekies het om daar te oornag.

Wilma V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Wilma V

Gemaklike plek om in te bly.

Gemaklike plek om in te bly, net jammer die lugversorger is bo-op 'n hangkas gemonteer en sodoende is die lugvloei nie baie goed nie. Sou ook beter gewees het as daar waaiers was om die lug te sirkuleer.

Ulandi J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ulandi J
On business

Absolute waarde vir geld!

Ek was aangenaam verras om te sien hoe pragtig die plekkie is. Baie skoon, netjies en smaakvol. Personeel uiters vriendelik. Enigste negatiewe terugvoer is dat ek op sakereis was en Internet benodig het. Volgens die webtuiste is daar wel WiFi, maar toe ek by die bestemming aankom het hulle my meegedeel WiFi werk nie in die kamers nie. Hulle is wel besig om daaraan te werk en het my verseker dat dit teen volgende jaar Julie (2019) beskikbaar sal wees in alle kamers ook.

Nico L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico L
Individual traveler

Die ontvangs was vriendelik en die verblyf uitstekend.

Die ontvangs was vriendelik en die verblyf uitstekend. Ek het aan die bestuur genoem dat die yskas 'n geluid gemaak het wat moeilik was om mee te slaap, maar ek was verseker dat dit aandag sal geniet. As ek reg onthou was dit kamer 6. Andersins 100%.

Sonnika N - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonnika N
Family with young children

Vriendelike en bekostigbare akkommodasie!

Ons kon nie glo hoe naby dit aan die Wildtuin se hek is nie! Uiters bekostigbaar vir die gerief van naby die hek wees. Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Alhoewel die eenhede oud is, is dit skoon en netjies en daar word aandag gegee aan detail.

Nadia K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia K
Family with young children

Vriendelike diens, lekker rustige atmosfeer.

Wow, dis wat mens diens noem. Nie net help hulle jou om jou goed uit te laai met aankoms nie, maar hulle help ons om weer te pak. Die eienaars en personeel is vriendelik en behulpsaam ten alle tye. Sal hulle weer gebruik.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie dat u by ons gebly het, ons is bly u het alles in orde gevind. Ek hoop om u gou weer terug te verwelkom. Groete, Anita.

Phalaborwa Town Guest House
Ilaria E - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilaria E
With spouse/partner

Great value for money with very friendly service.

Very impressed, highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie waarde vir geld, met baie vriendelike diens.

Baie beïndruk, gaan hul beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie dat u by ons gebly het, ons is bly u het alles in order gevind. Hoop om u gou weer terug te verwelkom. Groete Anita

Phalaborwa Town Guest House
Retha D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Retha D
With friends

Baie goeie en vriendelike diens.

Vriendelike mense was hulpvaardig, het heerlik gebly.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie dat u by ons gebly het, ons is bly u het lekker gebly. Hoop om u gou weer terug te verwelkom. Groete Anita

Phalaborwa Town Guest House
Tersia Y - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tersia Y
With spouse/partner

Uitstekend.

Behalwe dat die yskas nie baie verkoel het nie, was dit baie lekker gewees. Baie beïndruk met die dekor en tuin.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your review, we apologise if the fridge did not work properly however we did not have any fridge fault report during your stay we would have gladly assisted you

Hope to see you back soon

Regards
Mrs Mavasa

Phalaborwa Town Guest House
Charlotte V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlotte V
Family with young children

Regtig netjies en vriendelike diens.

Awesome en sal definitief weer daar oornag.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your positive feedback. We show all our guest feedback to our staff this will for sure inspire them to keep our standards high and rates low.

Phalaborwa Town Guest House
Adrian S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adrian S

Goeie waarde vir geld.

African Lily is 'n perfekte plek om oor te slaap voor jy in die Wildtuin gaan of om daar oor te slaap en elke dag in die Wildtuin te ry as 'n dagbesoeker. Ons het baie lekker gebly en sal definitief weer daar slaap. Als was perfek en kon nie vir beter vra vir die prys nie.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your positive feedback. We show all our guest feedback to our staff this will for sure inspire them to keep our standards high and rates low.

Phalaborwa Town Guest House
Beaulah D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Beaulah D
Family with young children

Goeie waarde vir geld op 'n begroting.

Baie gerieflik en bekostigbaar om te oornag in 'n sentrale deel van die dorp. Dame by ontvangs het ons baie vriendelik ontvang en was baie hulpvaardig. Saterdagaande kan baie lawaaierig wees a.g.v. 'n klub of kuierplek daar naby, verder was dit baie rustig.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your positive feedback.

We do apologise for the nightclub that opened without our approval and notification, and we are in the process with legal action as its unacceptable to have a nightclub next to a well-known establishment.

Hope to welcome you back soon

Phalaborwa Town Guest House
Julia V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Julia V
With spouse/partner

Oraait, maar sal eerder na 'n ander plekkie gaan.

Ons het vir 8 dae in die eenheid gebly en daarvandaan daagliks uitgegaan na toeriste-aantreklikheid. Ontvangs was baie vriendelik. Hulle het aangebied om die tasse en ander goed deur te neem na ons eenheid. Kry van sleutel baie maklik en vining. Oor die algemeen is ontvangs baie vriendelik. Minder aangenaamhede: Kraakvars beddegoed, vir seker nie. Ek het met die ontvangsdame gepraat en gevra vir nuwe beddegoed. Ek moes ook vra vir skoon handdoeke. Matras is deurgeslaap en dus baie hard. Ek verstaan die sementbasis is hard, maar die matras het al liggaamholtes in wat dit ongemaklik maak. Stort het nie deure nie en veroorsaak dat die hele badkamer se vloer nat is nadat daar gestort is. Vloere is baie glad en beserings kan maklik opgedoen word. Die eerste aand nadat ons gebraai het, het ons soos by alle ander plekke die sak hout gelos onder die braai. Die volgende aand was die hout weg. My man het toe vir ontvangs gaan vra waar is die hout en die dame het gesê sy sal opvolg by die mense wat die dag skoongemaak het. Ons wag nogsteeds. Ons bure wat ook gebraai het se sak was ook weg en omdat ons en hulle weer wou braai, was daar so 'n ongemaklikheid en het hulle na ons gekom en gevra of ons hulle hout gevat het. Ek dink nie dit is baie snaaks nie en het regtig 'n groot demper op die aand se braai/geselligheid geplaas.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Hi Julia,

Thank you for your review and concerns.
To advise we consider ourselves an affordable self-catering accommodation, offering rooms which are spacious, fully equipped with a kitchen and extras which you are not likely not find in most guesthouses with the rate that we offer. This is true value for money.
Our records confirm that the linen and towels were changed twice during your stay. If guests need their linen and towels changed everyday they are welcome to request it at reception, however this will come at an extra cost.
It is very unfortanate to hear that you feel our linen and towels were not up to standard, as it is hand washed by our staff. With regards to the matttresses we can confirm they are top of the range and the bathroom was recently renovated.
We can confirm that our staff cleans the braai area everyday. If our staff removed your wood by mistake and this was reported we would have gladly reimbursed you with wood. Kindly note we can not take responsibilty for what other guest did without an investigation by management.
We can also confirm that management did come around one of the evenings to find out if all is in order, however you failed to take the opportunity to voice any of the above concerns.
We have been in the travel industry for over 20 years and our staff put in alot of hard work and passion into ruuning African Lily. Our main aim is always to offer all our guests an enjoyable stay, however we have found that we cannot keep everyone happy.

Regards,
African Lily Affordable Suites

Phalaborwa Town Guest House
Yvonne N - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Yvonne N
With spouse/partner

Skoon, netjies en veilig.

Het baie lekker gebly. Vriendelike diens en veilige parkering. Net jammer die swembad was buitewerking veral dat dit nog baie warm is in Palaborwa.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your review. Apologies for the pool being out of order, as we do have a sign on the gate stating we are busy with maintenance. We will have a brand new pool area ready for the next summer.

Phalaborwa Town Guest House
Willem H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Willem H
With spouse/partner

Die verblyf was skoon, netjies en waarde vir geld.

Ons sal enige tyd weer daar verblyf bespreek en kan dit ook aanbeveel vir gesinne.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom.

Groete,
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Ann J - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ann J
On business

Neat accommodation, suitable for business purposes.

Problems are followed up and dealt with immediately - management is friendly and professional.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese verblyf, goed geskik vir werksdoeleindes.

Probleme word dadelik opgevolg en hanteer - bestuur is vriendelik en professioneel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom.

Groete,
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Marjorie H - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marjorie H
With spouse/partner

Vreindelik, goedversorgd en 'n heerlike atmosfeer om in te oornag.

Ons het die aand ongelooflik geniet en was besonder verras oor die goedversogde en mooi plek teen so 'n bekostigbare tarief.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom.

Groete,
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Rodney B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Rodney B
Family with teenagers

Goeie verkoeling in 'n warm plek.

Net jammer swembad was nie in werkende orde. TV ook nie gewerk nie. Kombuis goed ingerig.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your review. Please note: Swimming Pool area is currently closed until end April 2018 for upgrading, we also have a sign on the gate of pool area our apologies for any inconveniences caused. We have check report book for Reception and Security and cannot found that you reported TV as we have 24 hours someone available to assist should you need any assistance instead of publishing it on a public site. Glad to hear kitchen had everything you needed. Hope to get full score next time. Kind Regards, Mrs Mavasa

Phalaborwa Town Guest House
Christine R - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christine R
With spouse/partner

Lovely and neat.

We will stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam en netjies.

Sal weer van hul gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom.

Groete,
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Veronica E - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronica E
With friends

Vriendelik, gasvry en netjies.

Ons was met absolute vriendelikheid ontvang deur die ontvangsdame. Ons was aangenaam verras met die eenhede en kon rustige ontspan in die tuin om die dag af te sluit. Die plek is sentraal geleë, binne loopafstand van verskeie winkels en 'n aangename restaurant. Ons kon ook die volgende oggend binne 'n paar minute die Wildtuin se Phalaborwa hek bereik om ons Wildtuinvakansie te begin. Baie dankie, ons sal definitief weer van julle gebruik maak.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom.

Groete,
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Liza C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liza C
Family with young children

Baie gerieflik en bekostigbaar.

Baie gerieflik en bekostigbaar - julle sien ons weer!

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom.

Groete,
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Annelie D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annelie D
With spouse/partner

Skoon en netjies.

Vir 'n oornagslaapplek is African Lilly ideaal. Dit is naby die Phalaborwa-hek, die Spur en die Spar.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom. Groete, Anita

Phalaborwa Town Guest House
Malissa K - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Malissa K
With spouse/partner

Wonderlike plek en persone wat behulpsaam is.

Ek en my man het die vakansie geniet in Phalaborwa, die verblyfplekkie was baie netjies en privaat asook die dame wat in die werk van 11 uur die oggend al werk was baie vriendelik en behulpsaam.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Ons wys graag vir ontvangs die boodskap. Hoop om u gou weer terug te verwelkom. Groete, Anita

Phalaborwa Town Guest House
Jody D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jody D
Family with young children

Netjies en skoon, maar verouderd.

Sien sterre.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom. Groete, Anita

Phalaborwa Town Guest House
Rachel V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rachel V
With friends

Peaceful, neat and safe accommodation.

Was very satisfied with the accommodation. The aircon and ceiling fans were wonderfully refreshing on a very hot day.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige, netjiese en veilige verblyf.

Was baie tevrede met die akkommodasie. Lugreëling en dakwaaiers was 'n heerlike lafenis op 'n snikhete dag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom. Groete, Anita

Phalaborwa Town Guest House
Annatjie F - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie F
With spouse/partner

Friendly welcome, make you feel comfortable.

Directions explained very well. Was almost 6 o'clock when we arrived at the friendly lady in the office. She showed us our room, unlocked it and welcomed us at African Lily!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike ontvangs, laat jou op jou gemak voel.

Padaanwysings baie mooi uitgewys. Was amper 6 uur toe ons gearriveer het met vriendelike dame in die kantoor. Ons kamer uitgewys, oopgesluit en welkom geheet by African Lily!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir u terugvoer, Ons wys graag vir ons personeel ons gaste se kommentaar dit altyd lekker vir hulle om die sien gaste waardeer hulle bydra tot African Lily Lodge. Hoop om u gou weer terug te verwelkom.

Phalaborwa Town Guest House
Grant G - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Grant G
Individual traveler

Gerieflik geleë en skoon.

Dit was 'n goeie plek om oor te slaap om vroeg by Kruger Park in te gaan.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir 'n vriendelike en goeie terugvoering, ons gaste se opinie beteken vir ons baie. Hoop om u gou weer terug te verwelkom. Groete, Anita

Phalaborwa Town Guest House
Neels R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Neels R
With spouse/partner

Eenvoudige dog heeltemal voldoende oornagverblyfplek voor 'n besoek aan die Kruger NP.

Gebruik nie GPS nie en straatkaartaanwysing nie 100% duidelik nie - moes bietjie soek en skakel. Voertuig nie naby kamer nie maar sekuriteitswag oornag aan diens. Sou graag op enkelbeddens wou slaap maar hou nie van swart lakens nie! Wasbakkie te klein en te ver van die kant af ingebed. Geen prop daarin nie. Lekker stil omgewing.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Dankie vir die resensie, Daar is 'n kaart op die webtuiste u kan aflaai met akkurate aanwysings. Ons adverteer ook dat kamers nie langs die parkeer area is nie en ons vriendelike personeel is altyd beskikbaar om te help met enige bagasie. Nagwag is beskikbaar en hekke word gesluit. Ons kamers het elk 1 dubbel bed en 2 enkel beddens in 'n kamer waarvan alle linne vervang en gewas word. Ons besig om alles na wit lakens te verander, die dubble kamers is alereeds opgedateer. Met die ekonomie en ons baie lae pryse hoop ons om in die toekoms te kan voldoen aan almal se smaak en voorstelle.

Phalaborwa Town Guest House
Jaco H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Jaco H
With spouse/partner

Great value for money.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was goeie waarde vir geld.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir u resensie, ons hoop om julle gou weer terug te verwag.

Phalaborwa Town Guest House
Machiel L - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Machiel L
With spouse/partner

On Saturday to Sunday morning at 02h30 some of the guests were very noisy and others were drinking.

It's difficult to know beforehand if other guests will behave.Apart from that, we had a nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Daar was geraas van gaste die Saterdag tot Sondagoggend on 02h30 van ander mense wat gedrink het.

Dit is moeilik om vooraf te weet dat ander gaste hulle sal gedra. Verder het ons lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tobias L - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Tobias L
With spouse/partner

Terrible odour in the room.

Won't stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Baie slegte reuk in die kamer.

Sal nie weer daar tuisgaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Dear Tobias,
Thank you for the time to review African Lily Lodge. We would have appreciated it if you had reported any problems to reception, security or owner during your stay as we could have gladly assist you immediately.

Phalaborwa Town Guest House
Elmarie S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie S
With spouse/partner

Comfortable, clean, neat overnight stay with more than enough space.

Warm reception. Place was clean and neat. Braai facilities and seating beneath the trees were unexpected extras. Would stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklike, skoon, netjiese oornagplek met oorgenoeg ruimte.

Ons is baie vriendelik ontvang. Die plek was baie skoon en netjies. Die braaigeriewe en sitplek onder die bome was 'n onverwagse ekstra. Ons sal weer daar oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie. Ons is bly om te hoor dat julle tevrede was en ons hoop om julle gou weer terug te verwelkom.

Phalaborwa Town Guest House
Pc D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pc D

Will definitely be returning.

We had a very nice time. Kind and helpful reception and people. We stayed in room 6 and 7. Equipped with all the necessities, nice and big, neat and clean. Had a problem with the locks of room 7 and the back door had a flaw by the lock part. We reported it and they said that they would fix it. Perfect place for a trip to the Kruger.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal beslis weer terug gaan.

Ons het bitter lekker daar gebly. Die mense wat ons ontvang het was vriendelik en behulpsaam. Ons het in kamer 6 en 7 gebly. Beide het alles wat jy kan benodig en is lekker groot, netjies en skoon. Daar was wel 'n bietjie fout met kamer 7 se slotte wat gesukkel het om oop en toe te sluit en die agter deur was 'n bietjie gekraak by die slot gedeelte, maar ons het dit aangemeld en hul het gesê dat hulle dit sal reg maak. Vir slaapplek vir 'n wildtuin trippie is die plek perfek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Beste PC,

Baie dankie vir u boodskap. Dit is altyd lekker om te hoor dat ons gaste lekker gebly het. Ons het aandag gegee aan Kamer 7 se deur en vra om verskoning vir enige ongerief.

Ons hoop om julle gou weer terug te verwelkom.

Groete,
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Magda M - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda M
With spouse/partner

Good night's rest, felt safe, excellent service.

Thank you African Lily for your friendly service. We could definitely rest well after our long journey. Your units are very neat and one feels at home. Thank you again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie nagrus, veilig gevoel en diens is uitstekend.

Baie dankie African Lily vir julle vriendelike diens. Ons kon voorwaar goed uitrus na 'n lang pad. Julle eenhede is baie netjies en mens voel sommer gou tuis. Weereens baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir u boodskap. Dit is altyd lekker om te hoor dat ons gaste lekker gebly het. Ons hoop om julle gou weer terug te verwelkom. Groete Anita

Phalaborwa Town Guest House
Johnny K - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johnny K
Family with teenagers

In general it is excellent value for money.

The whole stay was a pleasure, but please look at the number of towels in the rooms so that if 4 people are booked in then supply 4 towels. The braai facilities outside are fantastic.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your positive feedback. It is always nice to hear that our guests enjoyed their stay. We will follow up with housekeeping on what went wrong with the towels in your room. We do apologize about that. We are looking forward to welcome you back soon. Kind regards, Anita.

Phalaborwa Town Guest House
Bossie B - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bossie B
With spouse/partner

Good overnight accommodation.

Neat and clean. A trolley to transport the luggage will be helpful. Good service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie oornag-verblyf.

Netjies en skoon. 'n Trollie om bagasie aan te ry sal die heen en weer lopery met bagasie vergemaklik. Diens by ontvangs was ook goed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie vir u boodskap. Dit is altyd lekker om te hoor dat ons gaste lekker gebly het. Ons sal dit weer onder die ontvangs se aandag bring dat hulle reël dat personeel dadelik met aankoms of vetrek, gaste help met bagasie. Ons hoop om julle gou weer terug te verwelkom. Groete Anita

Phalaborwa Town Guest House
Louis S - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis S
With spouse/partner

We got more than money value.

The place is more specious for the whole family.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Thank you for your positive feedback we looking forward to see back soon...

Phalaborwa Town Guest House
Cathrin B - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Cathrin B
Family with young children

Wonderlike skoon en ruim plek om oor te slaap met klein kinders.

Wonderlike skoon en ruim plek om oor te slaap met klein kinders. Daar is 'n klein tuin/braai plekkie by elke eenheid, 'n lekker groot bad, oulike kombuis en baie spasie vir sakke en tasse. Ons het 00:30 die oggend ingeklok, en dit was maklik om van die parkering tot by die kamer te kom.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie, bly om te hoor julle was tevrede hoop om julle gou weer terug te verwelkom

Phalaborwa Town Guest House
Astrid V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Astrid V
Family with teenagers

Die verblyf was voldoende vir ons vir een nag.

Die tuine en kamer is netjies. Die kamers ens is oud maar dis OK. Ek sal nie hier kom vakansie hou nie, maar dit was voldoende vir die 1 nag. Ons het net voor 18:00 gearriveer en teen 8:00 die volgende oggend weer gery. Dit was vir ons net 'n slaapplek vir die nag.

Hein K - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hein K
Family with teenagers

Skoon en netjies. Net oornag voor KNP.

Veilige oornagplek voor jy KNP ingaan. Nie vakansie-bestemming nie.

Dawie O - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawie O
Family with teenagers

Very clean and neat, and just right for an overnight stay on the way to the Kruger.

The rooms are clean and neat, and the facilities are on the old side, but it works and is ideal for a quick overnight.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie skoon en netjies, en net reg vir oornag verblyf op pad na die Kruger.

Die kamers is skoon en netjies, en die geriewe is aan die ou kant, maar werk en is ideaal vir vinnig oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sarie V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sarie V
With friends

Nicely surprised with what we got.

Great value for money and friendly staff. Will go back!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was aangenaam verras met wat ons gekry het!

Goeie waarde vir geld en vriendelike personeel. Sal enige tyd weer daar oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Hi Sarie, thank you for your positive feedback. We looking forward to welcoming you back soon.

Phalaborwa Town Guest House
Christa V - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Christa V
With spouse/partner

Alles wat nodig is was daar, kort wel onderhoud.

Sien gerus die sterre.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Hi Christa, thank you for your feedback. We are in the process with upgrading and renovations and hope by your next visit you will be able to see all the improvements.

Phalaborwa Town Guest House
Lorraine B - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lorraine B
With spouse/partner

We had a good stay.

Friendly reception on arrival and they offered to help us carry our luggage to the room. Saturday night some of the guests made a noise that was bothersome until 01:00 Sunday morning. I felt security could have asked them to turn down their music earlier.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het lekker gebly.

Met aankoms was ons vriendelik ontvang en daar is hulp aangebied om bagasie in kamer te kry. Saterdagaand het van die gaste tot 01:00 (Sondagoggend) geraas gemaak, wat steurend was. Ek voel die sekuriteit kon vroeër gaan vra het dat hul die volume afdraai.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Hi Lorraine.

Thank you for taking the time to give us a review. We glad to see that your Subject line you enjoyed your stay. We do apologize for the other guest disturbing you on the second night. We sure you will understand when we say some guest do make if difficult for our Security when they try to keep noise levels down from 22:00 and we will try our best to make sure all guest keep their next door guest in mind.

Hope to see you soon again

Kind Regards,
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Kobus N - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus N
With spouse/partner

Nice and affordable overnight accommodation.

Nice and neat overnight accommodation. Safe place and friendly reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker bekostigbare oornagverblyf.

Baie lekker netjiese oornagverblyf. Veilig en die ontvangs is vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Estelle S - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Estelle S
With spouse/partner

Not luxurious, but the value for money is good enough for one night.

An acceptable overnight place on your way to the Kruger National Park. Clean and relaxed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie luuks nie maar goeie waarde vir geld vir een nag.

'n Aanvaarbare oornagplek op pad na die wildtuin. Skoon en rustig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riaana B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaana B
With spouse/partner

Fantasties.

Dit is ruim, netjies en volledig toegerus. Vriendelike kliëntediens. Goed geleë. Sal vir enige iemand aanbeveel.

Ivonne G - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Ivonne G
With spouse/partner

Glad nie gelukkig nie.

Glad nie op standaard nie. Ons het ander verblyf gaan soek. Geen veilige parkeerplek ook nie.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Good day Ivonne,

Thank you very much for your feedback. I am sorry to see that you felt our facilities were not up to standard, even though you never formally checked in at reception or voiced your concerns of the quality during your time at the establishment.

The parking facilities are directly in front of reception and security is available daily. If you checked in at reception, we would have gladly showed you to your room from where you could decide if the accommodation was acceptable, according to your own personal standards.

We would have appreciated your opinion on arrival instead of voicing it on a public domain, without giving us the opportunity to rectify the situation.

Regards,
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Antoinette H - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Antoinette H
Family with young children

Goeie waarde vir geld.

Die eenhede is nie nuut nie, maar is gerieflik, skoon en goeie waarde vir geld. Die parkering is onder skadunet en daar is genoeg parkering beskikbaar en dis veilig. Winkels vir kruideniersware, bande herstel, onderdele ens. is gerieflik naby. Dis 'n uitstekende keuse vir 'n oornagplek op pad Krugerwildtuin toe. Sal dit definitief weer besoek.

Phalaborwa Town Guest House 's response

Baie dankie Antoinette dat u tyd geneem het om n comment vir ons te gee.
Is altyd lekker om sulke goeie terugvoer te kry.
Hoop om julle gou weer in die toekoms te verwelkom.

Groete
Anita

Phalaborwa Town Guest House
Finkie W - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Finkie W
With spouse/partner

Oornag.

Goeie waarde vir geld vir oornag.

Pieter P - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter P
Family with teenagers

Waarde vir geld.

Oud, maar netjies. Waarde vir geld vir die oornagreisiger.

Cecile B - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecile B
With spouse/partner

Heerlik veilig.

Sien asb. die sterre.

Sharne D - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sharne D
On business

Ons almal het baie lekker gebly.

Die vertrekke was lekker groot.

Pc D - Feb 2015