The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Plantasieweg Villas | TravelGround
+50

Plantasieweg Villas

29 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 29 reviews for Plantasieweg Villas
Cleanliness
4.7/5
Service
4.2/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.4/5
John H K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
John H K
With spouse/partner

Gerieflike eenheid, sentraal geleë in 'n pragtige omgewing.

Skoon, netjiese eenheid, stortgeriewe en kombuisie voldoende om ligte etes te maak. Gasvrou is vriendelik en byderhand om te help. Stil en pragtige omgewing loopafstand na berg en wandelpaaie. Sentraal en naby winkelsentrums. Moontlik om kort uitstappies na see en omliggende dorpe te doen. Fancourt is naby en 'n besoek aan die botaniese tuin en aarbeiplaas is die moeite werd.

Mark L - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark L
With spouse/partner

Absolutely awesome!

Our stay together was nothing but fantastic, tranquil and relaxing, which was further enhanced by our extremely friendly hosts Greg and Simenta. Thank you!

Nomahlubi M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nomahlubi M
With spouse/partner

The place was fine.

The owner of the place is not friendly at all.

Mark L - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark L
With spouse/partner

Absolutely awesome!

Our stay together was nothing but fantastic, tranquil and relaxing, which was further enhanced by our extremely friendly hosts Greg and Simenta. Thank You!

Plantasieweg Villas's response

Dit was 'n groot plesier om julle hier te huisves, Mark. Julle is wonderlike mense.

Groete aan jul ouers.

Plantasieweg Villas
Tiewie L - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tiewie L
With spouse/partner

Perfect!

It is a very neat, value for money, good location and safe place. Thank you!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfek!

Dit is 'n baie netjiese, waarde vir geld, goeie ligging en veilige plek. Dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Daniel B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Daniel B
With spouse/partner

Goed.

Beantwoord aan my doel as oorslaapplek wanneer George besoek word.

Willem B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem B
With spouse/partner

My accommodation was extremely satisfying in a tranquil setting with extremely clean and modern facilities where I could experience a good night's rest.

Plantation Road Villas (just like before) received me friendly and professionally. I was accompanied by the owner to my unit where I was informed that if there is anything I need further, they will be happy to see how my needs can be met. I have to point out the honesty of the staff: We used the Villas about six months ago and with our departure my colleague's husband forgot a personal pillow there. The pillow was held there and returned to me with my last visit so that I could return it to my colleague's spouse.

This review has been translated,click hereto view the original version.

My verblyf was uiters bevredigend in 'n rustige omgewing met uiters skoon en moderne geriewe waar ek 'n goeie nagrus kon beleef.

Plantasieweg Villas het my (soos van te vore) vriendelik en professioneel ontvang. Ek was deur die eienaar na my eenheid vergesel waar ek ingelig is dat indien daar enigiets is waaraan ek 'n verdere behoefte het, hulle met graagte sal kyk hoe aan my behoeftes voldoen kan word. Ek moet die eerlikheid van die personeel uitlig: - Ons het ongeveer ses maande gelede van die Villas gebruik gemaak en met ons vertrek het my kollega se eggenoot 'n persoonlike kussing daar vergeet. Die kussing was daar gehou en aan my terug besorg met my laaste besoek sodat ek dit aan my kollega se eggenoot kan terugbesorg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Plantasieweg Villas's response

Goeiedag Schalk en eggenoot

Dit was n groot plesier om u hier te ontvang.
Julle is baie vriendelik en pragtige mense.

Simenta

Plantasieweg Villas
Llewellyn E - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Llewellyn E
With spouse/partner

Baie lekker plekkie.

Baie lekker plek veilig en netjies.

Chrisna B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chrisna B
With spouse/partner

Baie gerieflik.

Ons was vriendelik verwelkom. Baie mooi tuin, kamer was mooi en skoon. Sal weer by Plantasieweg Villas bly.

Tim B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Tim B
With spouse/partner

Great location and very clean room.

We really enjoyed the stay there needs to be some improvements. Light switch for bathroom and main room needs to be separated. The woven mat is a pain as anything that lands on it ends up being full of fibres. Huge pool which we couldn't use when it was quite hot on the Monday. Need some facility to clean your plate, cup etc. Suggest the laundry be tidied/cleaned up with a sink etc.

Frans V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans V
With spouse/partner

Ons het baie lekker gebly by Plantasieweg Villas, rustige area, wooneenheid was baie skoon en netjies.

Simenta het ons baie vriendelik ontvang, haar wooneenhede is baie netjies en smaakvol. Ons was 10 dae daar en ons beddegoed is na 5 dae skoon oorgetrek. Ek het nie geweet dat ons nie daar kon kosmaak in die een eenheid nie en dan is daar nie braaigeriewe beskikbaar nie. Indien jy wil braai moet jy vra vir 'n braai. Dit is al negatiewe terugvoer. So die eenheid het nie 'n wasbak vir skottelgoed nie en ook nie 'n stofie nie.

Frank J - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Frank J
With spouse/partner

Glad nie na wense nie.

Die plek is glad nie geskik vir 'n lang vakansie nie, meer vir oornag. Kan niks voorberei in die kombuis, want dit het geen geriewe nie. My kinders kon nie regtig ons besoek nie. Geen skoonmaakgeriewe en ons moes vir 6 dae op dieselfde beddegoed slaap. Sal dit nie graag aanbeveel vir lang vakansies nie. Jammer.

Willem B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem B
With spouse/partner

Very pleasant.

Very relaxing environment. Room is well furnished. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Baie rustige omgewing. Kamers goed ingerig. Sal beslis weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Philip H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Philip H
With spouse/partner

It's too basic for the money we paid.

It was too basic for the price. Reception was cold and aloof. We spent about an hour there and decided not to stay overnight. The place is not cozy. The TV is very small and the channel options were not enough. The entrance to the room is not good. Cannot recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dis te basies vir die geld wat ons betaal het.

Dit was te basies vir die prys. Ontvangs was koud en afsydig. Ons was omtrent 'n uur daar en toe besluit om nie te oornag nie. Die plek is nie knus nie. Die TV is baie klein en die kanaal-opsies power. Die ingang na die kamer is nie goed nie. Kan dit nie aanbeveel nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hula V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hula V
With spouse/partner

Netjiese verblyf in stil, veilige omgewing na aan hospitale en hoofroetes.

As jy op soek is na sakpas, skoon en veilige verblyf met basiese geriewe, sal Plantasieweg Villas jou pas, maar as jy hou van 'n knus en mooi dekor met warm atmosfeer, soek liewer bietjie verder.

Jonathan M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jonathan M
With spouse/partner

What an experience!

We were pleasantly surprised by the high standard of the rooms, service and location. We would definitely recommend and stay there again!

Gerhard F - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard F
With spouse/partner

Rustige, genotvolle aand.

Veilige parkering, rustige omgewing.

Chrisjan V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chrisjan V
With spouse/partner

Basic overnight facilities and helpful manager.

The guesthouse is in a quiet residential area, which looks like a fairly safe area. Cars park securely on the premises, and there is an electric gate entrance. There is a large lawn for the units, which offers a playground for children. There is also a garden and swimming pool with a safety net on the premises. The room is basically furnished, with clean bedding and towels, a sofa and a table, a fridge, a kettle, and tea and coffee. The managers were friendly and very helpful, and gave us a hair dryer and a two-point plug when we asked for it. Suggestions on my part would be to provide a small amount of soap and shampoo, make the bathroom and room lights work on separate switches, and provide an extra curtain for the sliding door so that people can not see through the two blinds. Also, to remove the potted plant outside the room because it hangs in the way. Management was helpful with our request to check in earlier and go out/in early in the morning. I believe we will consider this guesthouse again if we have to sleep over again in George.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Basiese oornaggeriewe en behulpsame bestuurder.

Die gastehuis is in 'n stil woonbuurt, wat op die oog af na 'n redelike gegoede en veilige area lyk. Karre parkeer veilig binne die perseel, en daar is 'n elektriese hek ingang. Daar is 'n groot grasperk voor die eenhede, wat lekker speelplek vir kinders bied. Daar is ook 'n tuin en swembad met veiligheidsnet op die perseel. Die kamer is basies ingerig, met skoon beddegoed en handdoeke, 'n bank en tafel, 'n yskas, 'n ketel, en tee en koffie. Die bestuurderes was vriendelik en baie behulpsaam, en het vinning vir ons 'n haardroër en 'n twee-punt prop gegee toe ons vra daarvoor. Voorstelle van my kant sou wees om 'n klein bietjie seep en sjampoe te voorsien, die badkamer- en kamerligte op aparte skakelaars te laat werk, en 'n ekstra gordyn voor die skuifdeurblinders te voorsien dat mens nie kan deursien tussen die twee blinders nie. Ook om die potplant wat buite voor die kamer hang te verwyder, want dit hang in die pad van die loopvlak. Bestuur was behulpsaam met ons versoek om vroeër in te klok, en laatnag/vroegoggend in en uit te gaan. Ek glo dat ons weer hierdie gastehuis sal oorweeg indien ons weer in George moet oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Vynette B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vynette B
Individual traveler

Wow.

Friendliest hostess, very neat place, really safe and will definitely stay at Plantasieweg Villas again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wow.

Vriendelikste gasvrou, baie netjiese plekkie, regtig veilig en sal definitief weer Plantasieweg Villas kies om te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Roelof D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Roelof D
Individual traveler

Netjies, bekostigbare, veilige verblyf.

Netjies, bekostigbare, veilige verblyf.

Janet V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janet V
On business

Very pleasant and comfortable accommodation.

Good quality for money and safe to stay.

Plantasieweg Villas's response

Baie dankie dit was n plesier om u hier te huisves.

Plantasieweg Villas
Thelina G - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thelina G
With spouse/partner

Brilliant stay away from home.

My husband and I enjoyed a brilliant and comfortable stay and will in future stay at Plantasieweg Villas again. We had a friendly welcome and made to feel at home as soon as we arrived!

Johannes G - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes G
With spouse/partner

Sal beslis aanbeveel en weer daar bly.

Baie aangename gasvrou, lekker privaat en stil omliggende gebied, naby die stad en nie ver van die see af.

Plantasieweg Villas's response

Julle is wonderlike gaste. Dit was was 'n groot plesier om julle hier te kon huisves.

Plantasieweg Villas
Marcelle H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marcelle H
With spouse/partner

Was stil en rustig, pragtige plek.

Pragtige area met groen gras en bome.

Bokkie S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bokkie S
With spouse/partner

Stil, skoon, netjies en aangenaam.

Sien sterre.

Plantasieweg Villas's response

Dit was n groot plesier om u te huisves. Baie aangename mense.

Plantasieweg Villas
Wilma B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wilma B
With spouse/partner

Netjiese private woonstel.

Die woonstel is in 'n pragtige area, naby geleë aan die sentrale dorpsgebied. Alles was netjies, kleurvol. Beddegoed is silwerskoon, tuin is ruim en pragtig. Eie private ingang en parkering is agter elektriese hek en baie veilig.

John H K - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John H K
With spouse/partner

Kamer is voldoende toegerus en naby genoeg aan middedorp.

Skoon en netjiese kamer met die nodige meublement en breekware. Pragtige omgewing en veilig om te stap. Gasvrou is vriendelik en help graag. Is aan te beveel.

Plantasieweg Villas's response

U en u vrou is baie aangename mense. Ek is baie bly om u te kon ontmoet. Dit was 'n groot plesier om u te ontvang.

Plantasieweg Villas
Morne G - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Morne G
With spouse/partner

Rustig en heerlik.

Het heerlik gebly van die begin tot einde. Baie privaat en baie veilig in 'n rustige omgewing. 5 minute weg van alles.

Plantasieweg Villas's response

Dit was n groot plesier om hulle te huisves. Alles wat mooi is vir die nuwe jaar.

Plantasieweg Villas
Michelle D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle D
With spouse/partner

A wonderful place.

The people there are so kind, the room was so clean and peaceful, if I come to George again I would definitely stay at Plantation Villa again.

Plantasieweg Villas's response

Dit was n groot plesier om hulle hier te hê. Alles wat mooi is vir die nuwe jaar en hoop om julle weer te sien.

Plantasieweg Villas
From R500
per night (sleeps 2)
From R500
per night (sleeps 2)
From R500
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 23 Plantation Road, Heatherlands, George, 6529, Western Cape
  • No children under 12
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA9ma0xaPCXkFSoxnTvkxAkbSRGAlTH3aUK6tOfkXBeb0WP9woFi?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R500  per night (sleeps 2) 29 5 1 5 23 Plantation Road Heatherlands 6529 Western Cape 0860 022 102 15:00-19:00 11:00 -33.947497600416 22.448287566795
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!