The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Premiere Guest House | TravelGround
+23

Premiere Guest House

B&B

Review Summary

4 out of 5from 87 reviews for Premiere Guest House
Cleanliness
4.3/5
Service
4.0/5
Location
3.7/5
Safety
4.1/5
Value for money
4.1/5
Kobus B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kobus B
On business

Vir besigheid.

Die plek is skoon, netjies en die personeel vriendelik. Ek beveel die plek enige tyd aan.

Nadine W - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine W
On business

Skoon, netjies en vriendelik

Ek sal defnitief weer daar bly.

Suna D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Suna D
Individual traveler

Very neat and very comfortable. Communication from owner was also very good.

I would just like a power plug near the bed for my computer and cellphone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en baie gemaklik. Kommunikasie was ook baie goed vanaf eienaar.

Ek sou net graag 'n kragprop naby die bed wou hê vir my rekenaar en selfoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stella N - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stella N
With spouse/partner

Nice and clean place.

This is my 3rd time booking, I never had a complaints, but this time I was disappointed with breakfast,eggs has water and bacon was hard, we could not chew it.

Premiere Guest House's response

Good day
Thank you very much for your feedback.
We will definitely have a look at our breakfast and improve where we can.
Regards,
JP

Premiere Guest House
Marietjie S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marietjie S
With spouse/partner

Verblyf het voldoen aan ons behoeftes.

Gee asb. aandag aan die volgende: Gekraakte vloerteëls in hoofvertrek, badkamerblindings beskadig en storthouer (vir sjampoe ens.) geroes en beskadig.

Peter J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter J
With spouse/partner

Comfortable and neat, good breakfast.

Martin was friendly. The guesthouse was comfortable and neat with a good breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en netjies, goeie ontbyt.

Martin was vriendelik. Die gastehuis was gerieflik en netjies met 'n goeie ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cathlene M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cathlene M
Individual traveler

Baie netjies, skoon, veilig en rustig.

Baie dankie vir 'n aangename verblyf. Sal weer by jul aanklop.

Elmarie V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie V
With spouse/partner

Lovely.

The room has everything needed for a night's stay. However, it is a little too small to really stay nice. Everything is very neat and the room is very well appointed. It's just missing space. Thank you so much for a wonderful night's rest. Good breakfast. Would definitely recommend people there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Die kamer het alles wat nodig is vir 'n nag se verblyf. Dit is egter 'n raps te klein om werklik lekker te bly. Alles is baie netjies en die kamer is baie goed ingerig. Dit is net ruimte wat ontbreek. Baie dankie vir 'n heerlike nagrus. Goeie ontbyt. Sal beslis mense soontoe aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Crystal J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Crystal J
With spouse/partner

Great service.

I had a lovely stay at Premiere Guest house, service was great, will definitely recommend to anyone.

Francois Z - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Francois Z
Individual traveler

Misleidende advertensie!

Ek het vooraf vir 3 aande se verblyf betaal maar na 2 aande die plek verlaat. Die ontbyt is swak en ongesond en elke oggend dieselfde. Die omgewing is vieslik en 'n skande. Die foto op die webwerf is heeltemal misleidend en die plek verdien geen sterre nie.

Lehlohonolo P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Lehlohonolo P
On business

It was convenient to my conference venue.

Electric blankets are recommended for future guests especially in winter.

Adriaan D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adriaan D
With spouse/partner

Aaangenaam en voldoende vir doel van besoek.

Sien sterre.

Therese L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Therese L
Family with teenagers

Baie lekker gebly.

Baie vriendelike en hulpvaardige diens. My voertuig wou nie aanskakel nie en die jong man by ontvangs het my baie mooi gehelp om dit weer aan die gang te kry. Baie dankie.

Peter B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter B
With spouse/partner

The Premiere Guest House from start to end of stay was outstanding. The accommodation was spacious and clean and all that we needed.

Our experience at the Premiere Guest House was one of the better establishments that we have been to. All arrangements made by management were attentive, accommodating and all was done to our liking. I am certain that my next trip up to Bloemfontein will most definitely be a stop over at the Premiere Guest House. Security was very good and vehicle parking was behind steel sliding remote controlled gates. An access code was given before arrival and worked 1st time for access passed the steel driveway gate. The furnishings were tasteful, beds very comfortable and WiFi plus TV and all that one needs. It even had a lounge/dinning room with a separate bedroom for our adult son next to our own with its own TV.

Stella N - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stella N
Family with teenagers

Nice place, value for money.

Nice place and Martin was very friendly and welcoming. I will definitely book there again.

Stella N - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stella N
Family with teenagers

Nice place, value for money.

The place is nice and clean, however the reception gentlemen was not friendly at all, he gave me an attitude the minute we walked in. There is a step from the dining room to the bedroom, there should be a sign put up to prevent people from tripping. Other than this, I will want to go back.

Madeleen D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Madeleen D
Family with young children

Effens teleurgesteld!

Die ligging is baie baie sleg! Foto's bedrieglik. Die matjie in ons kamer was vol vetkolle. Geen probleem met die diens nie, maar sal nie weer daar oornag nie.

Pieter C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Pieter C
With spouse/partner

Aangenaam.

Ontvangs was baie goed en kamer 1 was baie netjies. Die bed was pap, baie sag en het na effens na die middel gesak. Ons het moeilik geslaap. Die yskassie raas erg en ek moes dit afsit sodat ons aan die slaap kon raak.

Piet B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Piet B
With spouse/partner

Stayed well

Location is clean and tidy but somewhat "bad" but the stay was pleasant.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly.

Plek is skoon en netjies maar ietwat "sleg" geleë maar die verblyf was aangenaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicola B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nicola B
Individual traveler

Nice and good location.

I enjoyed my stay. Just slept there and left early so couldn't experience the breakfast. It would've been nice to have rusks with my coffee in the morning. Otherwise it was a nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker en baie goed geleë.

Ek het baie lekker gebly. Net geslaap en moes vroeg vertrek so kon nie ontbyt ervaar nie. Dit sou lekker gewees het om beskuit te kon hê saam met koffie vroeg oggend. Anders baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andrea V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Andrea V
With spouse/partner

Gerieflik vir 'n oornag-stop.

Die kamer was netjies, maar baie beknop met min natuurlike lig.

Esmerelda F - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Esmerelda F
Family with teenagers

It was comfortable.

It is a very good place for a quick in and out. We slept very well because it was a save environment. Save parking as well.

Eben F - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eben F
Individual traveler

Het baie lekker gekuier, vriendelike diens en help graag.

Nie te ver van die hospitaal af nie.

Elize B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Elize B
With spouse/partner

Was goed.

Vriendelike ontvangs. Baie gasvry. Lekker ontbyt.

Lulu G - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Lulu G
Individual traveler

Had the best service in a B&B, staff very friendly and helpful. Will definitely come back.

When I saw the surroundings I was a bit sceptical as the municipal services seem to be minimal, waste black bags lay in the streets for days, however, the experience in the Band B was phenomenal and comfortable.

Willemien S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willemien S
Family with teenagers

Gerieflik, netjies en bekostigbaar.

Sal enige een aanbeveel. Martin is ongelooflik, dis rustig en fantasties, sal enige tyd weer Premiere Gastehuis besoek. Dis beslis waarde vir jou geld.

Wilri E - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Wilri E
With spouse/partner

Baie netjies en skool!

Die gastehuis is regtig netjies en waarde vir geld. Ons sal weer daar oorbly. Die sekuriteit is goed.

Elsa T - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elsa T
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld.

Baie goeie waarde vir die geld wat jy betaal. Ons het meer gekry as waarop ons "gebargain" het. Skoon, netjies, rustig en aan te beveel vir die persoon/persone wat nie 'n arm en 'n been wil betaal om net oor te slaap nie.

Imari V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Imari V
With friends

Surprise.

Delicious breakfast was included. Good value. The area is somewhat dodgy though.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verrassing.

Lekker ontbyt wat ingesluit is. Goeie waarde vir geld. Area bietjie dodgy.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Herman P - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Herman P
Individual traveler

Baie netjies en baie goeie waarde vir geld.

Nie die voorste area in Bloem nie en ook nie naby winkels nie maar vir oorslaap naby die uiters duur hotelle en ander konferensie plekke is die die beste waarde vir geld wat ek in jare beleef het.

Cecilia L - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cecilia L
Individual traveler

Rustig en skoon. Sal definitief weer daar oorslaap.

Dit is in 'n baie rustig omgewing geleë en ontspannend. Die plekkie was ook baie skoon en ruim. Sal definitief weer daar oorslaap.

Martin M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Martin M
Individual traveler

Accomodation was great but the bathrooms needs an upgrade. Shower door broken.

See stars.

Antoinette G - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Antoinette G
With spouse/partner

No complaints, nice and clean.

Can recommend this, very tranquil.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geen klagtes en mooi skoon.

Kan aanbeveel en baie rustig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

David A - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
David A
With spouse/partner

Outstanding accommodation and the host was available at all time.

Enjoyed the accommodation and I definitely recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende verblyf en gasheer altyd beskikbaar.

Verblyf geniet en sal dit beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jb M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Jb M
With spouse/partner

Netjies, skoon en alles wat nodig is.

Alles wat nodig is, is by Premiere Gastehuis beskikbaar.

Margit S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margit S
With spouse/partner

Gerieflike gastehuis.

Ons het ons verblyf geniet, met alle nodige geriewe. (Ons bure was net luidrugtig, wat ons eintlik moes gemeld het).

Karlien W - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Karlien W
With spouse/partner

Don't feel safe, but service is wonderful.

The brown bedding is ugly and not neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Voel nie veilig nie, maar diens is wonderlik.

Die bruin beddegoed is lelik en lyk nie netjies nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arné G - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Arné G
On business

Eenvoudige goedkoop verblyf.

Ideaal vir paar dae sakeverblyf

Theresa G - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Theresa G
With friends

It was not clean. We had to find another place to stay.

Although we had already paid our accommodation, we had to find and pay other accommodation that night. The shower floor was very grimy and a smell in the room set off my sisters asthma and her chest closed immediately. For health reasons we left immediately.

Stefan D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stefan D
With spouse/partner

Very pleasant.

Can strongly recommend the guest house. Very clean rooms and delicious breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Kan die gastehuis baie sterk aanbeveel. Baie netjiese skoon kamers en 'n heerlike ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gert L - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gert L
Family with teenagers

Very nice!

We really enjoyed it. Very nice breakfast and clean comfortable rooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker!

Ons het dit baie geniet. Baie lekker ontbyt en skoon gemaklike kamers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Phumzile Z - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Phumzile Z
Individual traveler

Lovely place with friendly personnel.

The receptionist was very helpful and understanding as I had to arrange to have breakfast there with my daughter who was not booked there and I just paid for that. I had asked for a double bed and I even asked when I checked in if it was a double bed and was told yes it was. When I got to bed at night it was two single beds put together and just having a double size duvet on top. So the two beds would separate when one moves across. Was too tired to go and complain about that so I just slept.

Wikus D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Wikus D
With friends

Convenient, the rooms was tidy, ideal for overnight, but...

Was pleasantly surprised with the tidy rooms, but unfortunately the person on duty, after he asked us three times if we'd like to have breakfast the next morning and we said yes each time, and confirmed the time, no one showed up the next morning to serve us breakfast. Contacted him, but he didn't answer his phone or returned the call. Sorry, won't overnight there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, die kamers was netjies, ideaal vir oornag, maar...

Was aangenaam verras met die netjiese kamers, maar ongelukkig het die persoon aan diens, nadat hy ons drie maal gevra het of ons ontbyt gaan eet die volgende oggend en ons elke keer ja gesê het, en tyd bevestig het, het niemand die volgende oggend opgedaag om ons ontbyt te bedien nie. Het hom ook geskakel, maar het nie eens sy foon geantwoord nie en of terug geskakel nie. Jammer, sal nie weer daar oornag nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yolandé K - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Yolandé K
With spouse/partner

Comfortable.

Guesthouse is affordable and offers very neat accommodation with very good service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik.

Gastehuis was bekostigbaar en baie netjiese verblyf met baie goeie diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anika V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anika V
With spouse/partner

A very comfortable overnight stay on your way to the sea.

We had a comfortable stay and rested before taking on the rest of our journey. Everything was clean and as expected. Would easily stay here again next year.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Baie gemaklike oorslaap-plek op pad see toe.

Ons het baie gemaklik geslaap en gerus voor ons die res van die pad moes aandurf. Alles was skoon en na verwagting. Sal maklik weer daar stop volgende jaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eldoreen E - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eldoreen E
Family with young children

Pleasant experience.

Very neat and reception very professional.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangename ondervinding.

Baie netjies. Ontvangs baie professioneel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wimpie V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wimpie V
Family with young children

Excellent, affordable accommodation.

Good service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende bekostigbare verblyf.

Uitstekende bekostigbare verblyf met goeie diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacques F - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jacques F

Neat, clean, spacious. Flexible breakfast times would be nice.

Spacious and clean accommodation for 4 adults. Management was friendly and helpful and even helped us out with freezer space. Breakfast times are really rigid, that's my only complaint. Will stay here again though - ideal half-way stop on the N1.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, skoon, ruim. Meer buigsaamheid met ontbyttye sal verwelkom word.

Verblyf vir 4 volwassenes in die gastehuis was ruim en skoon. Bestuur is vriendelik en was baie hulpvaardig om ons te help met vriesspasie. Al negatiewe kommentaar is dat die tyd vir ontbyt baie onbuigsaam is. Sal egter weer hier kom bly - ideaal vir halfweghuis op die N1!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Portia M - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Portia M
With spouse/partner

Nice.

Martin is very friendly. The room was small, but okay.

Michael R - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael R
Family with teenagers

Had a perfect stay.

An excellent stay. Close to shopping mall.

Peet V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Peet V
With spouse/partner

Accommodation was neat and we felt safe in the area.

Hospitable reception at the reception. The unit was ready and neat. We also felt very safe. To stay there is value for money. There is no audible noise from the highway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was netjies en het veilig gevoel in die area.

Ons is baie gasvry ontvang by die gastehuis. Die eenheid was gereed en netjies. Ons het ook baie veilig gevoel. Om daar oor te bly is waarde vir geld. Daar is geen geraas van verkeer op hoofroetes hoorbaar nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Esta D - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esta D
With spouse/partner

Nice and warm during coldest week in winter.

We were welcomed by friendly Martin! Everything in place. Nice and warm. Nice breakfast every morning. Beverages to buy in fridge were a winner! I'll recommend Premiere to anybody.

Theresa G - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa G
Family with young children

Verfrissend.

Premiere Gastehuis is beslis die moeite werd hetsy, alleen, met metgesel of kinders. Dis 'n skoon, ruim gastehuis met vriendelike en hulpvaardige personeel. Dis maklik bereikbaar en in 'n stil omgewing en dis binne loopafstand van die sakegebied. Die komplimentêre ontbyt was voorwaar 'n aanwins.

Melindi S - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Melindi S
Family with teenagers

Neat with friendly staff. Will go back!

We had a great overnight stay. It felt like I was sleeping in my own bed. Thank you, we had a great stay!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, vriendelike personeel! Sal altyd weer teruggaan.

Ons het so lekker oorgeslaap vir die nag. Jou bed kan mos nooit vervang word nie, maar dit het gevoel of ek in my eie bed slaap! Dankie julle, ons het 'n lekker nagrus gehad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mari-lize G - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mari-lize G
On business

Gasvry, skoon, netjies! Lekker vir 'n aand of twee se verblyf.

Ek het baie welkom gevoel, na 'n lang dag op die pad kon ek 'n lekker warm stort in 'n baie netjiese skoon badkamer geniet en ek het net so lekker geslaap! Dit is heerlike vir 'n sakereis of 'n in-en-uit verblyf. Die ontbyt was ook baie lekker voorberei. Ek dink nie dit is die regte plek vir 'n gesin nie en dalk ook nie om meer as 2/3 aande oor te slaap nie.

Marc B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marc B
With spouse/partner

Was baie lekker!

Het heerlik geslaap en heel lekker geëet!

Arina W - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Arina W
Family with teenagers

Ideale verblyf in die familie-eenheid.

Skoon en groot kamers. Definitief waarde vir geld.

Santie K - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Santie K
On business

Dit was netjies en ontspanned, maar kan bietjie verbeter op jul ontbyt.

Baie behulpsaam en skoon. Sal weer van jul gebruik maak as ek weer plek soek om oor te bly.

Edward R - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Edward R
On business

Goed vir enkele aand.

Goeie plek. Naby militêre basis vir aand se slaap. Word vir die doel en bekostigbaarheid aanbeveel.

Charl Smit. S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Charl Smit. S
Individual traveler

Vriendelike en aangename ontvangs.

Het verblyf gesoek in Kimberley na aan die Mediclinic.

Amor D - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amor D
With spouse/partner

Martin is die ideale gasheer, kon nie vir beter vra nie, heerlike vullende ontbyt.

Julle sal baie meer gaste lok as weekstariewe bietjie goedkoper is of as jy langer bly as 1 dag. Baie stil en rustig, alhoewel dit nie in 'n gesiene woonbuurt is nie. Die Mall en Spur is basies net om die draai en dis definitief 'n pluspunt.

Naude A - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Naude A
With spouse/partner

Nie te sleg nie en nie te goed nie.

Die kamer was lekker gerieflik maar die persoon by ontvangs het nie 'n goeie indruk gemaak nie. Die ontbyt was nie sleg maar die suiker, tamatiesous, muesli en melk was op.

Dirk Hermans B - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dirk Hermans B
With spouse/partner

Not suitable for long stays.

It is suitable for a one night stay, not for longer.

Pierre E - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Pierre E
Individual traveler

Skoon en netjies. Sentraal geleë.

Diens kan beter en ontbyt kan meer keuses bevat, andersins was die fasiliteite baie goed.

Eddie E - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Eddie E
With spouse/partner

Premiere Guest House laat my met geen klagtes nie.

Die doel van die bespreking was vir 'n oornagplek naby aan die snelweg. Die kamer was skoon en ons is vriendelik verwelkom. Die gehalte regverdig die gastehuis se gradering. Waarvan ek nie gehou het nie is dat die ontvangs en die ontbyt vertrek een vertrek is en beknop is.

Imelda Z - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Imelda Z

Ria our hostess was very friendly and welcoming.

She followed up on my request. I was accompanied by my 80 year old mother who had a hip repalcement 3 weeks ago and the room was accessible and spacious enough.

Barbara B - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Barbara B
Individual traveler

Dit was bloot sakeverblyf.

Dit was nie 'n goeie ervaring nie. Die beddens lyk op die oog af om 'n koninggrootte-bed te wees. Dit is eintlik net 2 enkelbeddens wat teen mekaar geskuif is. Die persoon wat die gastehuis bestuur was in die kamer net langs my kamer geleë. Daar was sigarethouers met stompies wat duidelik dae en of weke laas skoongemaak was. Die reuk van ou sigarette het die lug voor my kamer oorheers en dit was nie aangenaam nie.

Premiere Guest House's response

Beste Barbara,

Baie dankie vir die terugvoer. Ons sal die aangeleentheid dadelik aanspreek omdat dit vir ons as eienaars, onaanvaarbaar is. Baie jammer vir die ongerief.

Premiere Guest House
Anele C - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anele C
Family with teenagers

Baie netjies.

Gasvryheid 100%. Baie dankie, ons sal beslis weer daar oorslaap.

Christo M - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Christo M
With spouse/partner

Heelnag onrustig geslaap.

Martin is baie gaaf, maar omgewing was ongelukkig nie lekker nie.

Rossouw V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rossouw V
With friends

Als was baie lekker.

Baie lekker gebly, baie dankie.

Stephnie K - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Stephnie K
With spouse/partner

Die kamer was skoon maar baie knap en nou.

Die ontbyt was aaklig. Net spek wat nie gaar gebraai is nie, met lou roereiers. Geen joghurt, geen tamatie of iets met die ontbyt nie. Nooit nooit weer nie - Dankie.

Deon H - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deon H
With spouse/partner

Aangenaam.

Die kamer was skoon en netjies, die stort lekker warm. Die muskiete het ons gepla, maar die gasheer het die nodige gif voorsien. Die ontbyt was teleurstellend: ons het meer as 2 snye roosterbrood, roereier en goedkoop wors verwag.

Estee Anne F - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Estee Anne F
With spouse/partner

Alles en meer gehad wat ons nodig gehad het. Was rustig!

Al was daar geen krag het ons heerlik gerus en tuis gevoel!

Louis S - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louis S
With spouse/partner

Meer het jy nie nodig nie.

Perfek vir oornag. Gemaklik en skoon.

Annalize B - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Annalize B
On business

Baie skoon en netjies.

Die mense is baie gasvry en ons het baie tuis gevoel.

Ria W - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ria W
On business

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Ronel L - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel L
With spouse/partner

Fantastiese diens van Martin en 'n pragtige kamer en perseel.

Sal julle definitief aanbeveel. Dit is 'n huis weg van die huis. Dankie Martin vir jou vriendelikheid en flink diens. Jy het ons regtig tuis laat voel. Mis jou geselsies en lekker vrugteslaai. Voorspoed vorentoe en sal jou weer sien as ons in Bloemfontein is.

Alan R - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alan R
On business

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Susan D - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Susan D
With spouse/partner

Wooneenheid baie netjies, diens vriendelik en ontbyt heerlik.

Sal weer daar oornag.

Christa W - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa W
With spouse/partner

Very clean and neat

A good stay.

Jacobus V - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Jacobus V
With spouse/partner

Goeie verblyf, dankie!

Die kamer was mooi skoon en die lugversorger werk goed.

Izelda D - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Izelda D
With spouse/partner

Quiet. Safe. Very clean

Very friendly and accommodating. Enjoyed it.

Mpho B - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mpho B
With spouse/partner

Our stay was very pleasant

We wouldn't mind coming back here again when next in Bloemfontein.

Palesa K - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Palesa K
With friends

Great place to stay at!!

We had fun, thanks!

Piet B - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Piet B
With spouse/partner

Kamers baie netjies en skoon.

Die kamers was baie netjies en skoon. Beddens was gerieflik. Ek sal die gastehuis definitief aanbeveel aan my vriende.

Norbert H - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Norbert H
With spouse/partner

Baie lekker en skoon. Goed geleë vir oorslaap!

Sien die sterre hieronder.

Lourens P - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lourens P
Family with young children

Baie netjies en baie vriendelik!

Sien die sterre hieronder.

From R720
per night (for 2 people)
From R720
per night (for 2 people)
From R720
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 4 Nauhaus Street, Brandwag, Bloemfontein, 9301, Free State
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAYfMjSinVjkcN9bOzZVlLnDKUTeo1fQGuxrD815THxKXQK92OrS?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R720  per night (for 2 people) 87 5 1 4 4 Nauhaus Street Brandwag 9301 Free State 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -29.099834690565 26.193269044161
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!