The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Pumulani Lodge | TravelGround
+14

Pumulani Lodge

Lodge

Review Summary

3.8 out of 5from 12 reviews for Pumulani Lodge
Cleanliness
3.7/5
Service
3.5/5
Location
4.0/5
Safety
4.1/5
Value for money
3.5/5
Chris D - May 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Chris D
With spouse/partner

Behalwe dat die tuin nie skoon was nie en die ketel nie gewerk het nie, gaaf.

As Pumulani Lodge hulle instandhouding opgradeer en 'n mens vertel van die die moets en moenies sal hulle diens verbeter en 'n mens sal daar gaan bly.

Marinus D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marinus D
With spouse/partner

Fine.

Point of attention: escape routes in case of fire are insufficient for the room we used (no.17).

Pumulani Lodge's response

Good day Marinus,

I trust you are keeping well.

Thank you once again for staying with us, and your valuable feedback received. We are delighted to receive feedback such as yours, and a copy of your feedback will be displayed on our staff notice board, as feedback such as this definitely motivates the team and keeps them focused going forward.

I have checked the room you stayed in and you are 100% correct in saying that there is no emergency exit procedure visible. My humble apologies for this but thank you for bringing this shortfall to our attention. This has already been rectified.

Thanks again and we look forward to the pleasure of welcoming you back in the near future.

Kind regards
Suzette Lerm (Owner)

Pumulani Lodge
Rene K - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene K
With spouse/partner

Gasvry, skoon en puik diens,

Diens was puik. Baie netjiese lodge.

Koos V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Koos V

It was a very nice party.

I paid long before for a deluxe room (R880) with a double bed, when we booked in, we received in a normal room with two beds pushed together, no bar fridge, I've asked Suzette, she said that will be fixed and that was it, nothing happened. The rest of the group paid special fare for the weekend.

Magda F - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Magda F
With friends

Pleasantly surprised!

From arrival to departure everything was great. The atmosphere is peaceful and we didn't feel unsafe at all.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam verras!

Van aankoms tot vertrek was alles baie goed. Die hele atmosfeer is rustig en ons het glad nie onveilig gevoel nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicholien M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicholien M
Family with young children

After a long day it was nice coming home to this place.

Beautiful and had a pleasant stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ná 'n lang dag was dit lekker om tuis te kom.

Baie mooi en lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pumulani Lodge's response

Beste Nicholien,

Ons is bly julle het lekker by ons gekuier. Hoop ons sien julle gou weer.

Groete,
Pumulani Lodge

Pumulani Lodge
Mariane R - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Mariane R
With spouse/partner

Op die ou end het ons nooit daar geslaap nie, maar dit afgeskryf as 'n slegte ondervinding.

Ons ondervinding by Pumulani was glad nie goed nie. Die perseel is verwaarloos met ongelyk paadjies en baie min beligting, deurmekaar kantoor met papiere wat deurmekaar rondlê op tafeltjies wat nie eens bymekaar pas nie. By die instap moes ek R720 betaal. Daar was nog ‘n bespreking vir ‘n Roux wat toevallig dieselfde voornaam as my man het. Die bedrag was verkeerd, en na ek met julle dame aan diens geskakel het, is dit reggestel en die R440 is betaal met die totale koste toe op R880 vir die kamer. Hulle het ons toe geskuif na ‘n beter kamer, ruimer en meer aanvaarbaar. Die foto's aangeheg is die kamer vir R720 per nag wat regtig nie op standaard is nie. Op die foto van die hangkas is die bed sigbaar, so klein is die kamer. Die hangkas se deur is lendelam en kan nie eens sluit nie. Die spyseniering vir die funksie vir ‘n 100 mense, wat ons bygewoon het op uitnodiging van vriende, was ook nie goed nie. Die slaai was te min en is nie aangevul nie, die bietjie nagereg was op ‘n groot leë tafel sonder tafeldoek voorgesit, en was ook maar skraps. Ek kan nie oordeel oor die kos nie, want ek weet nie wat die organiseerders van die funksie met Pumulani ooreengekom het nie, maar die aanbieding kon meer aangenaam gewees het. Toe ons terugloop na die kamer vanaf die saal, met ons flits, het ‘n klomp gemors langs ons kamer gelê in ‘n gangetjie. Die algemene indruk is dat die plek nie skoon is nie. Ons het op die ou end besluit om nie daar te slaap nie, en het huis toe gery, en maar die betaalde bedrag afgeskryf as ‘n slegte ondervinding.

Pretty K - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Pretty K

The dirtiest and filthiest place I've ever seen.

I will never recommend Pumulani Lodge to anyone. Everything about that place was dirty.

Madeleine S - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Madeleine S
With friends

Behalwe vir die 3 hane wat heelnag voor ons venters gesit en kraai het, was dit nie te sleg nie.

Die foto's op die webtuiste en dit was ons gekry het, verskil heeltemal. Dit is beslis nie vierster-verblyf nie. Dit kort beslis 'n 'n opknapping. Die ontbyt was wel baie lekker gewees. Hou die hane in 'n hok asb.

Bb V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bb V
With spouse/partner

Mooi en rustig maar die diens skort.

Ons het oornag vir 'n troue. Dit was 'n baie mooi plek om te bly, baie rustig en hulle het vir ons vergunning gemaak om vroeër te kan inklok, wat ek baie waardeer het. Die enigste slegte deel was dat dit moeilik was om in en uit te klok, want daar was nie mense in die kantoor om ons te help nie.

Wilma V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilma V
With spouse/partner

Heerlik gebly.

Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Die ontbyt was heerlik en oorgenoeg. Baie dankie, ons verblyf by Pumulani Lodge was baie lekker.

Marshall G - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marshall G
With friends

Dit was baie gerieflik en privaat.

Die kamers is lekker groot met 'n gerieflike badkamer. Dis ook baie privaat met 'n rustige en ontspanne atmosfeer. Die kos is ook top-gehalte!

From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 38 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Plot 14, Karee Road, Pretoria, 0001, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGU5OWZiM2YyLTZhMGEtNDFhYi05MzQ4LTc0MDNmODE0OWM4Ng?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 000  per night (for 2 people) 12 5 1 4 Plot 14 Karee Road 0001 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.6651754945 28.290005320099
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!