Joubertina Accommodation at @R62 Langklip Estate Game and Leisure | TravelGround
+22

@R62 Langklip Estate Game and Leisure

21 reviews
Game Lodge

Review Summary

3.8 out of 5from 21 reviews for @R62 Langklip Estate Game and Leisure
Cleanliness
3.8/5
Service
3.8/5
Location
3.9/5
Safety
3.9/5
Value for money
3.8/5
Amanda B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amanda B
With spouse/partner

Total rest for your soul.

What a lovely quiet place. Our cottage was far away from the river and absolutely private. Would love to visit the place in warmer weather. It was a cold time of the year, but the owner's kindness, warm welcome, delicious food and good company drove the winter cold away. Game that is tame and can be seen from close by is a great pleasure.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Totale rus vir siel.

Wat 'n lieflike rustige plek. Ons huisie was ver weg by rivier en absoluut privaat. Sal graag die plekkie wil besoek in warmer weer. Dit was koue tyd van die jaar, maar die eienares se vriendelikheid, warm ontvangs, heerlike kos en lekker saam kuier het die winterkoue verdryf. Wild wat mak is en van naby beskou kan word is 'n groot lekkerte.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacqueline S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacqueline S
With spouse/partner

Asemrowend mooi en rustig!

Baie dankie aan almal by @R62 Langklip Estate Game and Leisure. Dankie aan Sharon, De Wet en almal daar vir jul omgee om ons welkom te laat voel. Dit is 'n ongelooflike plek. Stukkie hemel op aarde! Gasvry en warm mense. Ongelooflike rustigheid en natuur. Ons sien julle beslis gou weer!

Penny V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Penny V
With friends

Disappointing.

Very scenic, but disappointing.

@R62 Langklip Estate Game and Leisure's response

Good day Penny, thank you for your review.
I am concerned because we were very accommodating when you requested a self-catering unit, even though we are not a self-catering establishment, when you cancelled all activities on arrival and when your guests stayed later than they were meant to.

@R62 Langklip Estate Game and Leisure
Fagmida F - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fagmida F
Family with teenagers

Goeie wegbreek van die stadslewe lekker in die natuur met diere en goeie atmosfeer.

Ons het die vakansie te Langklip begin op 30 Desember, en mens, was my kinders bang. Die eienaars, De Wet en Sharon, het hul verseker dat die natuur hulle goed sal doen. Ek kan vandag hulle nie genoeg bedank vir hul gasvryheid en diensbaarheid nie. Ons het een van die toere meegemaak en geleer van die diere op hul plaas. Ek stel voor enige stadsjapie besoek die estate. Lekker kos en geselskap. Sien jul gou weer, Sharon.

Lenke L - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lenke L
Family with young children

Rus en vrede in Desember-vakansie.

Die beste plaasvakansie wat ons al ooit gehad het. Dit is soos kamp, sonder elektrisiteit, maar met solarligte en jou eie badkamer en 'n lekker bed. Die privaatheid, stilte en die uitsig was asemrowend! Dis lekker sentraal geleë en binne 'n uur en 'n half by Jeffreysbaai, of Plettenbergbaai. Ons kan ook die oorspronklike Barnyard Theatre en die Stormsrivier “suspension”-brug aanbeveel. Dankie ook aan Langklip Span vir julle gasvryheid! Ons het dit baie waardeer!

Laurika V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laurika V
With friends

A wonderful place to relax and rest.

Lovely stay and food.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Wonderlike plek om te ontspan en rus.

Heerlik gekuier en geëet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Armand V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Armand V

Ongelooflik lekker gevoel asof ons by familie kuier.

Kos uitstekend. Vriendelik doen ekstra moeite om verblyf aangenaam te maak. Pragtige mak wild gesien en gevoer sal weer daar tuisgaan en hoogs aanbeveel.

Andrew P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew P
With friends

Stunningly beautiful.

Langklip Estate totally over delivered on what it offered. It is a gem in the heart of the wilderness, and should not be missed.

Jc M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jc M
Family with teenagers

Rus vir die siel.

Baie lekker gebly. Rustige atmosfeer, baie mooi uitsig en etes in restaurant kan ek vir ek ten sterkste aanbeveel. Vir die kinders was die interaksie met die diere 'n hoogtepunt.

Simeon P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Simeon P
With friends

Hosts were friendly and accommodating.

Hosts were friendly and accommodating. Nice for families with kids.

Cornelia O - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornelia O
Family with teenagers

So rustig, jou siel kan regtig vrede en rus vind.

Die stilte en omgewing is so mooi. Sharon en De Wet is werklik gasvry. As jy wil rus en 'n basis wil hê om die omgewing te verken, is dié die regte plek vir jou.

Janine C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Janine C
With spouse/partner

Stil en rustig.

Ons het baie koud gekry. Ceilings in die huisies sal baie help. Omgewing is pragtig. En die diens was puik.

Kennith K - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kennith K
With spouse/partner

Peaceful, quiet and beautiful nature.

Langklip has a lot of potential and it's a beautiful place to go to for a holiday. It is safe and close to town. We will definitely go again and we're looking forward to all the expansions.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, stil en mooi natuur.

Langklip het baie potensiaal en is n baie mooi plek om te gaan vakansie hou. Dit is veilig en naby genoeg aan die dorp. Ons sal definitief weer gaan en sien uit na al die uitbreidings by Langklip.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sonja O - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Sonja O
With spouse/partner

Feedback on R62@Langklip: We didn't overnight there because of several reasons.

Left after about an hour of frustration. Firstly we struggled to find the place, the dirt road is very bad and the sign burnt down with the fire in December, as well as 800 hectares. The day was hot and the house as well. No cool drink, ice etc. Everything around you is burnt as well. I don't want to spend my hard-earned money and time on a place like that. You have to be aware of poor circumstances even if it is not in the owner's control. I am sorry for them but they have to let guests know about the conditions and then the price needs to be lowered.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Terugvoer oor R62@Langklip: Ons het nie oornag a.g.v verskeie redes.

Gery na so 'n uur van frustrasie. Eerstens gesukkel om plek te vind, grondpad erg en bord is afgebrand met brand in Desember, asook 800 ha. Dag was warm en huisie ook. Geen koelkas, ys ens. Als gebrand rondom jou. Ek wil nie my hardverdiende geld en tyd spandeer op so 'n plek nie. Jul moet bewus wees van swak omstandighede al is dit buite die eienaar se beheer. Ek's jammer vir hom maar moontlike gaste moet kennis dra van omstandighede en prys moet verlaag word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dylan R - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dylan R
With spouse/partner

Tranquility in beautiful nature.

This was our overnight stop before I bungee jumped from Bloukrans Bridge. The place was beautiful, providing absolute quiet in nature. This is the best place of you want to escape the city. The food was delicious and the service outstanding. We really felt at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustigheid in die pragtige natuur.

Dit was 'n stop vir ons voor ek op Blaaukraansbrug gaan spring het. Die plek was pragtig gewees. Absolute stilte in die natuur. Die beste plek as jy wil weg kom van die stad. Die kos was heerlik en die diens uitstekend. Ons was regtig tuis gemaak voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sharyn R - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
5/5
Sharyn R
With spouse/partner

This is not a reliable guest house.

We struggled to find this guest house as there was no name up at the gate or anywhere along the route to it. The place was locked up and there was not a single soul around, when we got there, in the designated time that they gave us, between 14:00 and 16:00. It looked very clean and nice, but we did not stay over.

@R62 Langklip Estate Game and Leisure's response

Goeiedag Sharyn.
Ons was tuis en ek dink julle was nie by die regte plek nie. Ek moet sê jammer want ons Vodacom toring het gebrand en daar was geen seine nie. Ai jong, ek is so jammer want ons was so bedreig met al die vure. Sowat 80 hektaar van ons 110 hektaar het afgebrand en deur genade is ons gespaar. Ek is opreg jammer maar ons aanwysingsborde het ook afgebrand. Daar is baie skade en roet op beddens maar ons het hard probeer om alles skoon te kry maar die roet is net te erg. Jammer, dit was buite ons beheer. Die brande was verskriklik en ons moes gordyne verander! Jul kan die aand weer opneem op 'n later stadium.

@R62 Langklip Estate Game and Leisure
Melissa B - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Melissa B
With spouse/partner

Not what we expected.

No electricity. We had to drive far along dirt roads for 10 minutes with a very low vehicle. We were hungry and could not eat because the restaurant only opened late afternoon. There is nobody to take you through the accommodation and explain anything. Wanted to buy wood for making a fire, but there was only 2 bags and no firelighters! We could not charge our cellphones because there was no power! There was a fridge, but no power! Nobody informed us. We wanted to stay close to Kareedouw and was 2 km from Joubertina. We did have a wonderful dinner at a restaurant in Joubertina though!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie wat ons verwag het nie.

Geen elektrisiteit, moes diep op grondpaaie in ry vir 10 min met 'n baie lae voertuig. Was honger en kon nie eet nie, want restaurant maak eers laatmiddag oop. Niemand vat jou deur blyplek en verduidelik iets nie! Wou hout koop vir vuurmaak ─ net 2 sakke hout geen vuuraanstekers nie. Kon nie selfone herlaai nie ─ geen krag! Daar is 'n yskas maar geen krag! Niemand het ons ingelig nie! Wou naby Kareedouw bly en sit 2 km van Joubertina af... Beste ete by restaurant in Joubertina gehad!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

@R62 Langklip Estate Game and Leisure's response

Hi Melissa
Jammer, ons is in die berge en dit sê duidelik op die webtuiste dat ons safari-like akkommodasie het. Ek gaan nie verskoning maak vir ons plekkie nie en daar is nie krag nie. Dit is so op webtuiste dat daar alleenlik solar is en geen krag nie. Ons het sentrale yskas-geriewe en foon herlaaipunte by die restaurant en daar is niks anders as wat ons webtuiste sê nie. Miskien kan ek net sê die pad is grondpad en dit is in die berge soos ons webtuiste sê, so miskien het julle dit mis gelees. Vra maar volgende keer as jul meer wil weet oor geriewe. Tent-like, nie self-catering geriewe met 'n restaurant wat ontbyt en aandetes voorsien en ons het baie goeie resensies in ons gastehuis oor ons kos. Jammer daaroor maar ek kan net iets doen wanneer ek weet daarvan.
Dankie, Sharon

@R62 Langklip Estate Game and Leisure
Ohna N - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ohna N

Baie ontspannend en ongelooflike plaas.

Ons het so lekker gekuier! Baie dankie aan Sharon en De Wet vir hulle gasvryheid, 4x4 roete en al die gesels. Die mak wild is iets besonders asook die huisie waarin ons gebly het. Die beste is om die reën op 'n sink dak te hoor, gerus te slaap en soggens die mooie natuurskoon in te neem. Sal beslis weer kom besoek!

@R62 Langklip Estate Game and Leisure's response

Baie dankie Ohna!

Ons waardeer die pragtige review! Julle is baie welkom om terug te keer, baie lekker gewees om sulke pragtige positiewe jong mense te gehad het op Langklip Estate!

Groete Langklip Estate Bestuur

@R62 Langklip Estate Game and Leisure
Madeleine M - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Madeleine M
Family with teenagers

Baie teleurstellend

Advertensie was 'n wanvoorstelling. Word geadverteer as "self versorgend", maar jy word versoek om asb nie kos voor te berei in jou "cabin" nie. Daar is ook nie verkoelingsfasiliteite in die "cabin" nie, so wat doen jy met jou vleis? Swembad wat geadverteer is, is 'n piepklein plastiese kinder "swembadjie". Jy kan glad nie by jou "cabin" uit kom sonder 'n "SUV"/4×4 nie. Ons sou nie die bespreking gemaak het as ons dit geweet het nie. Die hitte stelling in die stort was of kokend of vriesend. Ons het uitgeboek na een aand en al ons geld verloor asook skade gehad aan ons voertuig se onderstel.

Amanda C - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Amanda C
With friends

Dit was 'n goor ervaring.

Die pad na die ontvangs is baie sleg. Ons het uitgesien na die verlatenheid, so het maar deurgedruk. Toe ons omstreeks 17:30 by die ontvangs aankom sê die mense hul het ons bespreekte huisie (Eland) vir iemand anders gegee en vir ons iets anders gereed. Ons hou toe nog moed en sê hul moet ons gaan wys. Ons word toe geneem na 'n ander huisie en vind toe uit daar is nie gas vir kosmaak of 'n plek vir braai nie. Daar was ook nie 'n toilet/stort naby nie. Ons sou sowat 100 m teen 'n kloof af moes loop om die badkamer te gebruik. Daar is baie klippe en dis onveilig. (Slange/rotse wat kan skuif.) Toe ons kla is die eienaars baie onaangenaam. Hulle stel toe voor hul gee vir ons 'n "port-a-potty" in die kamer. LekkeSlaap het ons gelukkig gehelp (jul diens was puik) en ons het toe by Die Kraaltjie in Joubertina gaan slaap. Al het ons eers 11:30 daar aangekom was dit baie lekker. Langklip Estates sien ons nie weer nie.

@R62 Langklip Estate Game and Leisure's response

Amanda,

Ons is baie jammer dat jy so ‘n negatiewe ervaring gehad het! Ons besef ons het 'n dubbelbespreking gehad en dit was ons fout. Geen verskoning vir dit nie.

Die alternatiewe eenheid wat ons geoffer het, is ons familie “selfcatering” eenheid, wat slegs ‘n losstaande braai en ‘n 3-plaat gasbrander binne in het maar geen binne badkamer nie, met die gebruik van die kampeerterrein se ablusieblok.

Ons besef dat, dit wat ons uit nood geoffer het, was nie op standaard nie en as gevolg daarvan het ons vir julle drankies op die huis geoffer terwyl julle moes wag totdat ons alternatiewe akkomodasie in die omgewing kon kry.

Die area is baie gewild en die enigste oop gaaitjie wat ons kon kry was by die Kraaltjie, en ons het vir julle die twee nagte teen R1800.00 ekstra inbetaal omdat hulle baie duurder is as ons.

Ons is regtig jammer; dit was ook maar sleg vir ons aangesien ons probeer het om dit na die beste van ons vermoë en so spoedig moontlik reg te stel!

Jammer Amanda, ons verstaan jou frustrasie; en ek is net bly julle was tevrede met die alternatiewe reëlings, en dat julle die vakansie geniet het!

@R62 Langklip Estate Game and Leisure
Annabelle F - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Annabelle F
Family with teenagers

A peaceful place away from the stressful city life. It has the potential to grow into a perfect holiday get away.

A great get away from the city life. Beautiful mountain views that offer you the tranquility and rest you need to unwind, along with wholesome and tasty food.

@R62 Langklip Estate Game and Leisure's response

Goeidag Annabelle,

Baie dankie vir julle review ons waardeer die postiewe terugvoer en ja dit isn ons eerste jaar en ons leer maar nog baie maar julle was baie oulik en kom gerus weer!

Groete Johan en Sharon Nel
Langklip Estate Bestuur

@R62 Langklip Estate Game and Leisure
was R598
From R399
per night (for 2 people)
was R598
From R399
per night (for 2 people)
was R598
From R399
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 39 people
  • Check-in: 14:00 to 16:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Langklip Estate, R62 Langkloof Twee Riviere, Joubertina, 6410, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAYw0z0eoBqTxN299MHUpEr689Fbtu8uJHKQsnGM3up1lHywBbrU?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R598, now From R399  per night (for 2 people) 21 5 1 4 Langklip Estate R62 Langkloof Twee Riviere 6410 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-16:00 10:00 -33.816145505328 23.920274066132
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com