The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Raka Cottage | TravelGround
+39

Raka Cottage

13 reviews
Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 13 reviews for Raka Cottage
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Joke D - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joke D
With spouse/partner

Pragtige, rustige plekkie.

Raka Cottage het aan al ons verwagtinge voldoen en meer. Al is daar 'n hele paar trappies op na die Cottage was dit deur en deur die moeite werd. Die vriendelike eienaars was heeltyd "hands on" en het gehelp en voorsien in ons ekstra benodighede. Tuin is ongelooflik mooi en het ons dit geniet on daar te sit en 'n vleisie te braai. Sal hul vir seker aanbeveel.

Raka Cottage's response

Joke, dit was net 'n plesier om julle as gaste te hê. Dankie vir n netjiese Cottage wat julle agter gelaat het. Dit word waardeer.

Raka Cottage
Maryna S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Maryna S
With spouse/partner

Excellent.

Perfect location, friendly service and private.

Pieter L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter L
With spouse/partner

'n Baie mooi en gerieflike oornagplek!

'n Uitstekende plek om te bly as jy die Laeveld bietjie wil verken! 'n Baie private, netjiese en goed toegeruste kothuisie in 'n tipiese Laeveldtuin tussen die rotse en groot bome. Vars vrugte en blomme laat mens dadelik tuis en welkom voel.

Raka Cottage's response

Pieter, dit was 'n voorreg en groot plesier om julle as gaste te hê!

Raka Cottage
Hantie V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hantie V
With spouse/partner

Awesome.

Was very impressed with the cottage. Loveable owners. Helpful, friendly, ag they're like family! Will always book at the lodge in the future.

Raka Cottage's response

Hentie, dit was 'n plesier om julle as gaste te hê en ja, ons het dieselfde gesê, voel soos familie!

Raka Cottage
Estelle D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle D
Individual traveler

My accommodation was tops.

Raka Cottage is excellent accommodation. The cottage is very stylish with very good linen and all the necessary amenities. Norah was very friendly and supportive and it was a pleasure to have her as a hostess. I can recommend Raka Cottage with confidence.

This review has been translated,click hereto view the original version.

My verblyf was uit die boonste rakke.

Raka Cottage is uitstekende akkommodasie. Die cottage is baie stylvol met baie goeie linne en al die nodige geriewe. Norah was baie vriendelik en ondersteunend en dit was 'n plesier om haar as gasvrou te hê. Ek kan Raka Cottage met vrymoedigheid aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amanda R - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda R
With spouse/partner

Hospitable, friendly, private, excellent overnight accommodation.

Dries and Norah are excellent hosts. We had a lovely stay and all the extra little things made it a lovely place to stay. Very neat and clean with safe parking.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gasvry, vriendelik, privaat, uitstekende oornagverblyf.

Dries en Norah is uitstekende gashere. Ons het heerlik gerieflik gebly, en al die ekstra bederfies maak dit 'n heerlike plekkie om te bly. Baie netjies en skoon met veilige parkering.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Raka Cottage's response

Amanda, ek is so jammer ek het jul gemis. My man was dierbaar om al die "opdragte" so getrou uit te voer. Ek hoop om jul op 'n volgende geleentheid te ontmoet. Groete, Norah.

Raka Cottage
Paul H - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul H
Individual traveler

Refreshing.

Hidden gem, if I may call it that! Incredible place. Thank you very much!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verfrissend.

Hidden gem, as ek dit so kan noem! Ongelooflike plek. Dankie baie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Raka Cottage's response

Baie dankie Paul!

Raka Cottage
Connie J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Connie J
With spouse/partner

Veilig met als wat jy nodig het, kan dit beslis aanbeveel!

Ons het 'n heerlike verblyf by Raka Cottage gehad. Die kothuis beskik oor als wat jy nodig het, tot 'n haardroër. Sy voorsien koffie/tee, beskuit, vrugte, muesli en yogurt vir ontbyt. Die kombuis is volledig toegerus vir selfsorg.

Andre L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre L
With spouse/partner

Quiet, clean, extremely hospitable accommodation.

Beautiful place, very clean and neat. Thank you for unusual hospitality and treats. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, skoon, uiters gasvrye verblyf.

Pragtige plek, baie skoon en netjies. Dankie vir ongewone gasvryheid en bederfies. Sal beslis weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Harry N - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Harry N
With spouse/partner

We treated like royalty, thank you very much, we'll be back.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons was op die hande gedra, baie dankie sal definitief weer kom.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Isabella Hope B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isabella Hope B
With spouse/partner

Baie privaat en goed toegerus.

Van aankoms tot vertrek was eienaar altyd beskikbaar. Pragtig en volledig toegerus vir 2 persone. Baie veilig.

Bennie S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bennie S
With spouse/partner

Value for money.

Arrangements went smoothly, very professional. My spouse and I enjoyed Raka Cottage very much, it's clean, neat, safe and private. Would definitely recommend it, of the highest quality.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Reëlings het seepglad verloop, baie professioneel. Ek en my eggenoot het Raka Cottage baie geniet, dis skoon, netjies, veilig en privaat. Sal dit sonder enige twyfel aanbeveel, van die hoogste gehalte.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monique B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique B
With spouse/partner

Wow, wow, wow.

Highly recommend staying at Raka Cottage, from the minute we arrived we were treated like royalty. The cottage was nice and clean and surrounded by all the trees really had a most relaxing atmosphere. Fresh fruit daily and a muesli and yogurt breakfast with a juice. Norah was a real help when we needed to find specific shops and every time we returned to a little chocolate on our pillows. Norah we will definitely be seeing you again.

was R900
From R765
per night (sleeps 2)
was R900
From R765
per night (sleeps 2)
was R900
From R765
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 09:00
  • Address: 3 Kort Street, Nelspruit, 1200, Mpumalanga
  • No children under 8
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAXJbiSKMbCCXeLZEGUqYo2z916DUc43FDEjxBa8y6XtkoPmbaYA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R900, now From R765  per night (sleeps 2) 13 5 1 5 3 Kort Street Nelspruit 1200 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-21:00 09:00 -25.490426942044 30.988257550926
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!