Gariep Dam Accommodation at Rooibekkie | TravelGround
+11

Rooibekkie

57 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 57 reviews for Rooibekkie
Cleanliness
4.5/5
Service
4.6/5
Location
4.4/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.5/5
Nic B - Apr 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nic B
With spouse/partner

Ons sal weer daar gaan bly.

Perfek gewees vir oornagverblyf.

Chris D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chris D
With friends

Netjies en skoon teen 'n billike prys. Redelik veilig.

Dit was baie warm maar daar is lugversorging in die sitkamer en hoofslaapkamer. Die ander kamers het almal dakwaaiers. Netjies en skoon. Sal weer daar slaap.

Rooibekkie's response

Baie dankie julle is welkom

Rooibekkie
Emil S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Emil S
Family with young children

Oorslaap op pad huis toe.

Netjiese ruim 3 slaapkamer huis met alles wat nodig is. Nie grand nie, maar gemaklik. Ideaal vir oorslaap 1 of 2 aande op pad van binneland na die kus of terug. Nie vir 'n langer vakansie nie.

Dries L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Dries L
Family with teenagers

Gerieflike oorslaapplek.

Gerieflik en geskik vir oorslaap.

Rooibekkie's response

Dankie vir julle waardering.

Rooibekkie
Koos P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Koos P
Family with young children

Skoon en netjies. Waarde vir geld.

Sien sterre.

Rooibekkie's response

Baie dankie dat julle so tevrede was. Ek doen my bes en as mense kla oor nietigheid sak my moed sommer. Ek waardeer julle kommentaar!
Gariepdam groete,
Bets

Rooibekkie
Dewald J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dewald J
With spouse/partner

Verblyf was lekker. Ontvangs was goed.

Ons sal weer gebruik maak van die akkommodasie.

Eugene B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene B
Family with teenagers

Baie gerieflik.

Lekker groot huis, 3 slaapkamers. 1 volledige badkamer. Lekker kombuis met ys en vrieskas. Groot sitkamer. Warm en koue water. Gaste-handdoeke. Genoeg parkering vir motor en sleepwa.

Hendri G - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendri G
With spouse/partner

Goeie oornag op pad na see veral met twee klein hondjies.

Ons het twee klein honde, die omheinde erf was baie lekker vir hulle na die lang reis se stilsit. Goeie waarde vir geld. Bets was baie behulpsaam.

Riaan N - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan N
With spouse/partner

Very comfortable self-catering accommodation.

Very nice and tranquil overnight stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gemaklike selfsorgverblyf.

Baie lekker rustige oornagverblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

Baie dankie Riaan. Ek waardeer jou jou kommentaar. Dit gee my weer moed, want party kla oor die geringste foute. Julle is altyd welkom.
Gariepdam-groete
Bets

Rooibekkie
Mj D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mj D
Family with teenagers

Ontspannend en rustig.

Goed geleë, teen Gariepdam om te besigtig, netjies en veilig. Goeie oornagplekkie terug na Johannesburg.

Karin V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Karin V
With friends

Groot gesinshuis, maar effe oud-modies.

Rooibekkie is oud-modies en benodig opgradering. Alhoewel ons lekker geslaap het, benodig die stort 'n goeie skrop. Gebruikte seep was in die badkamer gelos wat dit onhigiëniese laat vertoon. Niemand was beskikbaar om ons te ontvang nie. Moes eers die nommer op die hek skakel om diens te kry.

Rooibekkie's response

Beste Karen,
Dit werk so. As julle by die gastehuis kom moet julle my bel. Ek kan nie die heeltyd daar wag nie. Daar is bottels met seep wat higiënies is. Ons is maar oudmodies dat jy na jou ouma kan verlang.
Gariepdam-groete
Bets

Rooibekkie
Leonie P - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonie P
Family with teenagers

Baie netjies en skoon.

Huis weg van die huis. Baie goed ingerig.

Rooibekkie's response

Baie dankie. Ek is bly julle was tevrede.

Rooibekkie
Russell D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Russell D
With spouse/partner

It is clean and convenient. Good value for money.

Service is good, house big. The main bedroom's matres has to be replaced, but other than that everything sufficed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is skoon netjies en gerieflik. Goeie waarde vir geld.

Diens is goed, huis is lekker groot, net die hoofslaapkamer se dubbelbed se matras kort vervanging, maar anders was alles voldoende.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stoney S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Stoney S
Family with young children

Skoon en netjies.

Baie gerieflike oorslaap en was skoon, netjies. Gasvrou Bets vriendelik en behulpsaam. Nag geraas van verkeer en honde wat blaf.

Cisca M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cisca M

Baie gerieflik en groot kamers. Alles wat jy nodig het en in 'n veilige area.

Baie aangename eienaars, vriendelik en behulpsaam. Veilige omheinde eiendom. Gerieflike kamers. Rolstoelvriendelik.

Rooibekkie's response

Baie dankie ons doen ons bes.

Rooibekkie
Jan D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan D
With spouse/partner

Everything necessary for a pleasant stay was available.

We had a very lovely stay the one evening. Everything we needed was available and neat. Can recommend the accommodation with peace of mind and will make use of it again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles soos benodig vir 'n aangename verblyf was beskikbaar.

Ons het baie lekker gebly die nag. Alles deur ons benodig was beskikbaar en netjies. Kan die verblyf met 'n geruste hart aanbeveel en sal weer daarvan gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

Baie dankie, ons waardeer jul kommentaar.

Rooibekkie
Dirk V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk V
With spouse/partner

Cute!

Nice, tiny house with great braai facilities en very private, we had the whole premises to ourselves. We were lucky to see the Gariep Dam overflowing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oulik!

Lekker klein huisie met lekker braaigeriewe en baie privaat, ons het die hele erf vir onsself gehad. Ons was gelukkig om die Gariepdam te sien oorloop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

Ek is baie bly julle het dit geniet en waardeer dat julle dit raaksien wat ons doen.

Groete,
Bets

Rooibekkie
Bennie G - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bennie G
With spouse/partner

Nice and cosy.

Everything was there that we needed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker cosy.

Daar was alles wat benodig word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frik V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frik V
With spouse/partner

Heeltemal aanvaarbare verblyf.

Rooibekkie 2 is nie van dieselfde standaard as die plek waarin ons op 19 April oornag het nie maar is voldoende toegerus en het ons lekker geslaap en goed gerus na 'n lang dag op die pad.

Richard V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard V
Family with young children

Die lekkerste oorslaapplek nog.

Dit was 'n uitstekende nagrus. Die plek is skoon en mens voel tuis. Baie dankie.

Rooibekkie's response

Baie dankie waardeer dit.

Rooibekkie
Ina S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina S
With spouse/partner

Netjies, skoon en gerieflike huis.

Rooibekkie 2, Gariepdam is 'n baie netjiese en skoon huis. Gerieflik en bekostigbare vakansie of oornag opsie. Kan hom beslis aanbeveel. Waarde vir geld.

Rooibekkie's response

Baie dankie, ons waardeer dit opreg.

Rooibekkie
Verity B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Verity B
Family with teenagers

Very comfortable and safe accommodation.

We had a great time en route to Durban. Perfect stop-off accommodation. We felt very comfortable.

Mev K - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mev K
With spouse/partner

Netjies, skoon, alles wat jy nodig het, veilig en uitstekende diens.

Netjies, skoon, alles wat jy nodig het, veilig en uitstekende diens. Het regtig my verwagtinge oortref vir wat ons betaal het. Welgedaan.

Rooibekkie's response

Baie dankie waardeer jul kommentaar.
Groete,
Bets

Rooibekkie
Wessel V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Wessel V
With spouse/partner

Very good.

The unit is very good and clean. Just one recommendation: we struggle to find the place, because the GPS takes us to the opposite, however Rooibekkie number two is at the bottom. There was a board posted that is faded away, indicating Bets guesthouse. Recommendation: post the board more visible and let people know to look for Bets guesthouse at number 2 Rooibekkie. We will go again.

Rooibekkie's response

Baie dankie. Waardeer jul kommentaar.
Vriendelike groete
Bets

Rooibekkie
Dave D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dave D
With spouse/partner

Alles wat ons nodig gehad het vir ons oornagstop was beskikbaar.

Sien sterre.

Rooibekkie's response

Baie dankie vir jullè terugvoer. Ek waardeer dit. Ons probeer ons bes.

Rooibekkie
Odette V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Odette V
With spouse/partner

Baie oulik en so rustige omgewing.

Wat 'n oulike huisie. Goed toegrus en skoon. Dit sal ons halfpad stop elke keer wees.

Rooibekkie's response

Hallo Odette
Baie dankie vir jul positiewe kommentaar, ek waardeer dit.
Ons probeer ons bes.
Vriendelike groete
Bets

Rooibekkie
Jacqui M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacqui M
With friends

Lovely Stay at Rooibekkie.

Had a truly wonderful one-night stay at this beautiful house, less than 2 km from the Gariep Dam.

Rooibekkie's response

Hallo, baie dankie vir jul positiewe kommentaar. Ek waardeer dit.
Ons doen ons bes.
Groete
Bets

Rooibekkie
Lita R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lita R
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld.

Dit is nie maklik om verblyf met honde te kry nie en Rooibekkie was perfek geskik. Die erf is omhein en hulle kon vry rondloop. Die huis was skoon en goed toegerus en die die braaiplek was 'n bonus.

Rooibekkie's response

Dankie vir die kommentaar. Ek is so bly julle was gelukkig en tevrede. Ek doen my bes.
Groete,
Bets

Rooibekkie
Jane J - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jane J
Family with young children

Baie lekker.

Baie lekker en netjies!

Rooibekkie's response

Baie dankie vir die resensie. ons hoop om julle weer te sien.

Rooibekkie
Kobus H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus H
Family with teenagers

Baie aangename verblyf en baie gerieflik geleë.

Dit was lekker om hier tuis te gaan. Die huis is baie gerieflik met genoeg veilige parkering. Net jammer die sterk wind het gedurende die nag van ons verblyf 'n gedeelte van die omheining omgewaai. Die eienaars van Rooibekkie kon dit egter nie voorsien nie. Geen skade aan ons kant aangerig nie.

Heléne B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Heléne B
With spouse/partner

Everything nice and clean. We had a good sleep.

The air conditioning in the living room was a trifle in the heat. Very nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles mooi skoon. Ons het goed geslaap.

Die lugreëling in die sitkamer was 'n lafenis in die hitte. Baie lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

Dankie vir die terugvoer.

Rooibekkie
Donald P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Donald P
Family with young children

Ek het baie lekker verblyf gehad by Rooibekkie.

Ons het baie lekker gekuier by Rooibekkie. Sal weer daar gaan kuier.

Rooibekkie's response

Baie dankie. Julle is meer as welkom enige tyd.

Rooibekkie
Anje D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anje D

Lovely and well designed for pets.

Pleasing and homely feel to it.

Rooibekkie's response

Thank you for the great review.

Rooibekkie
Conne S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Conne S
With spouse/partner

Hartlike ontvangs en 'n skoon huis.

Hartlike ontvangs en 'n skoon huis het op ons gewag. Dankbaar vir die lugversorging. Veilige parkering in motorhuis. Tee, koffie en 'n yskas vir die lemonade. Skoon linne en handdoeke. Straatlig verskaf genoeg lig in kamer sodat kamerlig onnodig is.

Rooibekkie's response

Baie dankie, ek waardeer dit as gaste raak sien wat ons vir hulle doen.

Rooibekkie
Maleho John S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maleho John S
Family with young children

Nothing but thank you, we really enjoyed ourselves, it felt like my mom's house.

Thank you, we really enjoyed it a lot.

Manfred L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Manfred L
With spouse/partner

The whole package.

My wife and I really enjoyed this treat. It was clean, spacious and equipped with everything you'd need. We would definitely recommend it and choose this specific unit again for a night's stay in future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die volle pakket.

Ek en my vrou het hierdie bederf geniet. Die woning was skoon, ruim en toegerus met alles wat benodig word. Ons sal definitief dit aanbeveel en in die toekoms weer die spesifieke woning as oornagplek gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizette R - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizette R
Individual traveler

Skoon en netjies.

Ek het lekker uitgerus vir die volgende dag se skof. Die huis is veilig omhein vir iemand wat diere saambring. My hondjie kon lekker rondhardloop. Baie dankie.

Marietjie B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie B
With friends

Awesome.

Ek sal die plekkie vir enige iemand voorstel. Netheid uit die boonste rakke. Rustig en vriendelike ontvangs. Sal weer van geriewe gebruik maak.

Rooibekkie's response

Baie dankie. Ons doen ons bes.

Rooibekkie
Fanie V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Fanie V
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Sakpas waarde vir geld in 'n baie netjiese huis. Sal weer en weer daar oorbly.

Pieter J - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter J
With friends

Uitstekende diens gekry.

Gul ontvangs gekry. Baie vriendelik en behulpsaam. Skoon, netjies en gerieflik. Baie naby aan die N1. Kan dit regtig aanbeveel.

Heather J - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heather J
With spouse/partner

Comfortable accommodation for a home away from home experience.

Friendly service and all that we required for a very comfortable stay. Thanks so much.

Jc S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jc S
With spouse/partner

Basiese verblyf. Alles mooi skoon.

Huis nie baie smaakvol nie.

Rooibekkie's response

Kan julle aanduiding gee wat nie smaakvol was nie. Dankie

Rooibekkie
Pieter C - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Pieter C
Family with young children

Clean and cosy.

LekkeSlaap provides good, high-quality accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en gesellig.

LekkeSlaap bied goeie verblyf met hoë kwaliteit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

Baie dankie, ek waardeer julle kommentaar.
Gariepdam-groete
Bets

Rooibekkie
Danie D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie D

It was great and I'd recommend it.

Neat and clean. Everything in its place. Love the big garage where I could park my SUV and trailer. Will definitely recommend this place. Thanks so much Bets, it was so nice staying there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gewees en beveel dit aan.

Netjies en skoon. Alles op hulle plek. Hou baie van groot motorhuis wat ek my SUV en sleepwa kon in parkeer. Sal beslis plek aanbeveel om in te bly. Baie dankie tannie Bets dit was lekker gewees om daar te kon bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Danie D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Danie D

Place clean and tidy.

Place clean and tidy. Been a pleasure to stay there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Plek skoon en netjies.

Plek skoon en netjies. 'n Plesier gewees om daar te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kosie M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kosie M
With spouse/partner

Very convenient overnight accommodation.

Reception was friendly and helpful. Rooibekkie is well equipped, neat accommodation. The lock-up garage is definitely a plus point.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflike oornagverblyf.

Ontvangs was vriendelik en hulpvaardig. Rooibekkie is goed toegerus, netjiese verblyf. Die toesluitmotorhuis is beslis 'n pluspunt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marinda T - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marinda T
With spouse/partner

Rested well after a long journey!

House well equipped and we had a great overnight stay. Will stay at Rooibekkie again next time!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gerus na die lang pad!

Die huis is goed toegerus en ons het heerlik oornag. Sal weer 'n volgende keer by Rooibekkie oorbly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elize P - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize P
With spouse/partner

Pet-friendly accommodation.

Pet-friendly accommodation. Well fenced big yard which is just right for dogs. Block-out curtains for the bedrooms would be appreciated. The street light lights up the rooms at night.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dierevriendelike verblyf.

Dierevriendelike verblyf. Goed omheinde groot erf wat net reg is vir honde. Block out curtains vir slaapkamers sal waardeer word. Die straatlig verhelder die kamers in die aand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

More Elize.
Baie dankie vir voorstel. Sal aandag gee.
Groete
Bets

Rooibekkie
Mike D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mike D
With spouse/partner

Netjies, skoon en bekostigbaar.

Al tweede keer wat ons daar oornag en sal dit weer doen. Baie goeie waarde vir geld.

Alwyn W - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Alwyn W
With spouse/partner

Will definitely not go again.

Directions to get there was pathetic - what should have been a simple route ended up being a whole tour through the area. Noisy all night, so didn't have a good night's rest - hooters and shouting by intoxicated people. I personally didn't think it was value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal beslis nie weer daar tuisgaan nie.

Padaanwysings was beroerd - wat eenvoudige roete moes wees, was 'n hele toer deur die gebied. Baie raserig deur die hele nag wat 'n rustige nagrus belemmer het, toeters wat blaas en geskree van besope persone. Vir my persoonlik, was dit glad nie waarde vir geld nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tessa V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tessa V
Family with teenagers

Peaceful, safe and clean place.

We really enjoyed our time at Rooibekkie. Clean and neat place, safe and peaceful. Will definitely be returning. Can recommend Rooibekkie to friends and family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was rustig, veilig en die plek was baie skoon.

Ons het dit geniet by Rooibekkie. Die plek was skoon en netjies, veilig en baie rustig. Sal volgende keer weer daar oorslaap. Sal Rooibekkie by vriende en familie aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Russell D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Russell D

Value for money and everything that is needed.

More than sufficient for a stopover. Checking in went smoothly. Close to a restaurant with fair prices. Thank you for the air-conditioner as it was so hot.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld en alles wat nodig is.

Dit was meer as voldoende vir 'n oornagstop. Inboek was maklik. Restaurant naby geleë wat redelik geprys is. Danke vir die lugversorger aangesien dit warm was toe on daar oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

Hallo Russell
Ek is bly julle het lekker gebly. Ek wil graag my gaste tevrede stel.
Vriendelike groete
Bets

Rooibekkie
Marian H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marian H
Family with young children

Great, big, pleasant house.

We were only here for one day, but the entire set-up in the house is good, clean and spacious. It is safely fenced in with loads of parking space. Thanks so much for the value for money. Very nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie groot lekker huis.

Ons was net een dag daar maar die hele opset in die huis is goed en skoon en groot, veilig omhein en baie spasie vir motors, baie dankie is die waarde vir geld. Baie lekker oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Isabel R - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Isabel R
Family with teenagers

For our family with big dogs it was a comfortable overnight place, but we wouldn't stay longer.

See the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vir ons gesin met groot honde was dit 'n gerieflike, oornag-blyplek, maar sal nie langer vertoef nie.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cobus G - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Cobus G
Family with teenagers

I feel cheated - it was a horrible experience.

Even though my deposit was accepted by Rooibekkie, on arrival I was told that there was a double booking and that the bigger family would stay there. I was moved to a smaller unit that was dirty and run-down. On top of that the unit is shared with another person who came in late at night and disturbed me. It was not at all what we agreed on, but I was so tired that I had to stay over. My idea to stay over and rest along the long road was thus foiled. I had to continue my journey the next day bitterly tired having gotten little sleep. I will recommend that potential holidaymakers pass over this palce. They will definitely not see me again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek voel verneuk - dit was 'n aaklige ervaring.

Alhoewel my deposito aanvaar was vir Rooibekkie is ek by aankoms meegedeel dat dit dubbel geboek is en dat die groter gesin daar gaan oorbly. Ek is geskuif na 'n kleiner eenheid wat vuil en afgeleef was. Die eenheid is boonop gedeel met 'n ander persoon wat laataand ingekom het en my gesteur het. Dit was glad nie waarop ons ooreengekom het nie maar ek was so moeg dat ek maar moes oorgebly. My doel om oor te slaap en langs die pad te rus was daardeur gemis. Ek moes my tog moeg voortsit die volgende dag met bitter min slaap. Ek sal aanbeveel dat potensiële vakansiegangers hierdie eenheid oorslaan. Hulle sien my beslis nooit weer nie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

Geagte Cobus
Ek kan nie glo dat iemand so iets kan skryf van my plekkie nie. Volgens my het julle in Rooibekkie 2 geslaap. Ek kan jou waarborg dat my plekkie skoon is, aangesien ons na gaste, als skoon maak en vars skoon beddegoed oorgetrek word.

Rooibekkie
Kobus S - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Kobus S
Family with young children

Relaxing and nice place to overnight.

Good location and only stayed for one night. No problems and well rested for the journey the next day.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustig en lekker oornag.

Goed geleë en net een nag oorgeslaap. Geen probleme ondervind en uitgerus vir volgende dag se reis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

Middag Kobus, baie dankie ek waardeer dit. Ek probeer my bes.
Lieflike dag vir julle.
Gariepdam groete
Bets

Rooibekkie
Mike D - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mike D
With spouse/partner

Very good value for money, clean and neat.

See the star rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie waarde vir geld en skoon en netjies.

Sien gerus die sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibekkie's response

Hi Mike
Baie dankie dit maak my dag as julle raaksien dat ek my beste probeer.
Gariepdam groete
Bets

Rooibekkie
From R2 100
per night (for 6 people)
From R2 100
per night (for 6 people)
From R2 100
per night (for 6 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 2 Rooibekkie Street, Gariepdam, 9922, Free State
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDExZTM4N2VmLThkOWYtNGM3Yy04ODExLWRlMTRkYjUzYzgyNA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R2 100  per night (for 6 people) 57 5 1 5 2 Rooibekkie Street Gariepdam 9922 Free State 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -30.591773005487 25.490266084671
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com