The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Rooibos Bush Lodge | TravelGround
+23

Rooibos Bush Lodge

Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 16 reviews for Rooibos Bush Lodge
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Anne N - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne N
With spouse/partner

Overall perfect getaway location.

Ez was the most amazing. I mean, he made sure we were well informed about everything the day before our arrival. Communication was so precise. Directions and codes were sorted before we got to Hoedspruit. Ez gave us a warm welcome to the most spectacular home. I was in awe. It was even better than on the pictures. Jenny did an amazing job with the decor. We were there for an entire week but we didn't want to leave. The game drives and the roaming game were amazing to experience. Everthing we needed was available. I really appreciate the dishwasher. We highly recommend Rooibos. I would do it over and over again. A hospitality dream. I mistakenly left my shoes in the cupboard and Ez was kind enough to arrange for them to be sent through. Safe, tranquil, and convenient for such a secluded area. People are warm and everything is literally 10 minutes away. The gift was a precious touch.

Johan B - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
With spouse/partner

Weelderige 5-ster-verblyf teen 'n 3-ster-prys.

Jy bly in weelde in die middel van die bos geval. Pragtige huis wat aan een vloei met die natuur.

Leon V - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon V
With spouse/partner

Net te lekker, maar te kort.

Absoluut 'n wonderlike ervaring. Ongelooflik netjies.

Wil E - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wil E
Family with teenagers

Rustig, sjiek.

Maklik die beste akkommodasie waarby ons nog in SA gebly het. Geen vergelyking met enige Boutique Hotel nie, want mens kry soveel meer! Elke punt is met volle deurgedagtenis gestel en daar is aan alles gedink om jou 100% gemaklik en versorgd te laat voel. Mens hoef nie na enigiets te soek nie, want dit is daar en voel asof 'n onsigbare 'butler' teenwoordig is. Dankie Jenny en almal wat verantwoordelik is vir hierdie 'gem'. Ons kom weer in Julie en weer en weer!

Rooibos Bush Lodge's response

Thanks wil for the amazing review, we can’t wait to host you and your family again.

Rooibos Bush Lodge
Ina P - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina P
Family with teenagers

Fantasties!

Pragtig, skoon, gesellig! Alles wat jy nodig het en nog meer. Ek dit terdeë geniet! Dankie aan 'n wonderlike span!

Rooibos Bush Lodge's response

Hi Ina,

Thank you for staying at Rooibos Bush Lodge I'm glad you enjoyed your stay. Thank you for leaving the lodge so neat and tidy!!

Regards,
Jenny

Rooibos Bush Lodge
Pieter V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter V
With spouse/partner

Rooibos Bush Lodge was 'n vakansie wat ek ongelooflik geniet het. Die diere kom groet jou enige tyd van die dag en die rustigheid om te kan stap tussen diere is die beste medisyne vir die siel wat iemand kan voor vra.

Die skoon lug en rustigheid is so kalmerend vir die siel dat ek dit oorweeg om daar af te tree.

Mary-ann B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mary-ann B
With friends

There are no words! Best place ever!

I have stayed at many 5 star lodges in Sabi Sands, Kapama and Klaserie - you name it as we love the bush and always try new places. I can honestly say Rooibos is on par and has everything and more you need when you want to do your own thing in the bush. Loved it and will definitely be going back!

Malcolm H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malcolm H
With friends

Wonderful! Best time ever.

Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik! Beste tyd gehad.

Ek sal definitief weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leon Cornelius K - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon Cornelius K
Family with teenagers

Ongelooflik netjies en stylvol met alles en nog meer.

Pragtige woning vir oornag of langer bly. Ons sal definitief weer hier bly. Uitstekende professionele diens van Meka.

Rudi J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudi J

Beautiful house, modern, and an extremely good layout.

Thank you for a lovely stay. Rooibos Lodge is unbelievably beautiful, spacious and comfortable. Love the big patio, beautiful swimming pool and boma area. Ideal for a family or group of friends. Excellent value for money! They even had wood and firelighters for the braai area. We'll definitely see you again. Thanks so much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige huis, modern en besonders goed uitgelê.

Baie dankie vir die heerlike verblyf. Rooibos lodge is ongelooflik mooi, groot en gerieflik. Mal oor die groot stoep, pragtige swembad- en boma-area. Ideaal vir enige gesin of groep. Puik waarde vir geld! Daar was selfs hout en blits uitgesit vir ons vir die braai-area. Ons sien julle vir seker weer! Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibos Bush Lodge's response

It is wonderful, Rudi! I am so glad you enjoyed yourself.

Hope to see you again soon.

Regards
Rooibos Bush Lodge

Rooibos Bush Lodge
Alta V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta V
With friends

Beautiful, clean and neat.

Very nice. Would definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, skoon en netjies.

Baie gerieflik. Sal beslis weer daar wil oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Helmien A - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Helmien A
Family with young children

Highest quality service, amenities and convenience!

Excellent value for money, very convenient, very attentive to detail that makes one feel special. Very, very clean. Outdoor showers are lovely! Service is very good and makes you feel very welcome. Would recommend Rooibos to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Hoogste kwaliteit diens, geriewe en gemak!

Uitstekende waarde vir geld, baie gerieflik, baie aandag aan detail wat 'n mens spesiaal laat voel. Baie, baie skoon. Buitestorte is heerlik! Diens is baie goed en laat 'n mens baie welkom voel. Sal Rooibos vir enige iemand aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rooibos Bush Lodge's response

Thanks for your kind words, glad you enjoyed your stay.

Rooibos Bush Lodge
Retha B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Retha B

Gerieflike huis reg vir lang rustige kuiers op die stoep.

Pragtig huis met al die nodige geriewe. Die eienaars doen moeite om jou welkom te laat voel. Volop wild om en naby die huis met 'n prettige vark familie wat kom kuier en in die modder speel. Dit is die lekkerste wat ons nog in Hoedspruit gekuier het, dankie Jenny!

Rooibos Bush Lodge's response

Thank you, Retha. I am glad you enjoyed your stay. Hope to see you again.

Rooibos Bush Lodge
Steven P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Steven P
With friends

Awesome.

Definitely coming back for an annual holiday.

Rooibos Bush Lodge's response

We are glad you enjoyed your stay and hope to see you again soon.

Rooibos Bush Lodge
Rhoda S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rhoda S
Family with teenagers

Ongelooflike, besonderse mooi en gesellige verblyf.

Rooibos Bush Lodge is 'n stukkie paradys, dit is gesellig vir 'n familie. Kunstig gemeubileerd en die silwerskoon swembad 'n groot pluspunt vir enige familie. Vlakvarke wat kom kuier terwyl jy rustig sit op die stoep. Ek sal Rooibos Bush Lodge aanbeveel vir enige iemand wat rus nodig het. Die aandag aan die kleinere details maak hierdie plekkie enig in sy soort. Die diens wat ons ontvang het van met aankoms van die eienaars sowel as Hoedspruit Fine and Country kry volpunte. Rooibos Bush Lodge is beslis waarde vir geld vir 'n stukkie paradys. Bespreek beslis as jy 'n paar dae se rus en vrede nodig het. Sien julle sommer gou weer.

Rooibos Bush Lodge's response

I am so glad you enjoyed your stay, see you again.

Rooibos Bush Lodge
Jh M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jh M
Family with young children

Absoluut amazing!

Die mees stunning plek in die Laeveld. Sal vir seker terugkeer met ons volgende reis. Baie baie dankie, Jenny. Jou plek is fantasties!

Rooibos Bush Lodge's response

Thank you so much I am glad you enjoyed your stay, next time stay longer and enjoy the waterholes and all the animals on the estate on a game drive or ride a bike around the estate.

Rooibos Bush Lodge
From
R4 400
per night, for 4 ppl
From
From R4 400
per night, for 4 ppl
From
R4 400
per night, for 4 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 09:00
  • Address: 555 Rooibos Road, Hoedspruit Wildlife Estate, Hoedspruit, 1380, Limpopo
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA2Y4PpwOwXPIPjF0EWkUy6LficNPqoFRJ874QB9PhQgeNvY4DwS?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R4 400  per night, for 4 ppl 16 5 1 5 555 Rooibos Road Hoedspruit Wildlife Estate 1380 Limpopo 0860 022 102 14:00-17:00 09:00 -24.341648996457 30.986280078521
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!