The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Roos Maryn | TravelGround
+14

Roos Maryn

21 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 21 reviews for Roos Maryn
Cleanliness
4.9/5
Service
4.7/5
Location
4.4/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Iaan En Anke V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Iaan En Anke V
With spouse/partner

Heerlike wegbreek.

Ons het na 'n troue by Togryersvlei gekom, en ons oorslaap by Roos Maryn baie geniet.

Lizel-joan W - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizel-joan W
Individual traveler

Restful and tranquil

I needed a break from the busy city life and it was just perfect. Quiet and peaceful. I felt very welcome.

Charlene R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlene R
With spouse/partner

Baie netjies, skoon en Dries en Maryna baie vriendelik en laat mens welkom voel, maar gun mens die privaatheid.

Maryna en Dries het en onmiddellik laat tuis voel. Die plekkie was mooi en baie netjies. Die kombuis is mooi ingerig en baie netjies en hulle het heerlike beskuit vir ons gelos. Hulle het nou en dan gevra of alles oukei was, maar was nooit in ons pad nie alhoewel hulle uit hul pad gegaan het om alles spesiaal te maak. Vir die prys 'n wenner!

Karel. Johannes D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karel. Johannes D
With spouse/partner

Perfekte rustigheid vir mens se gemoed.

Die 3 dae was vir my en my vrou wonderlik verby. Dit is so rustig daar. En alles was baie netjies en gerieflik. En die ontvangs was skitterend, ons het dadelik tuis en welkom gevoel. Sal definitief weer soontoe gaan.

Rudie C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rudie C
With spouse/partner

Juweel op die Weskus.

Baie netjiese, smaakvolle en gerieflike blyplek - die mense is baie vriendelik en jy voel dadelik tuis. Heerlik geëet by die Herberg Restaurant. Ideale plek om oor te bly om die omgewing te verken.

Lauren N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lauren N
With spouse/partner

We had an amazing holiday with excellent accommodation and we were very comfortable.

We had a fantastic stay at Roos Maryn. Dries and Maryna were very welcoming and friendly. The accommodation itself was very comfortable we had everything we needed at our fingertips. We would definitely recommend it to all our friends.

Jocelyn W - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jocelyn W
With spouse/partner

I enjoyed staying there.

It was an fantastic location hosts were friendly. felt like home away from home.

Llewellyn &tracy W - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Llewellyn &tracy W
With spouse/partner

Die hele ervaring was baie goed.

Maklike bespreking. Goeie terugvoer. Aanwysings was goed. Ons kon vroeër inklok, was baie vriendelik ontvang en ons akkommodasie was baie netjies. Ons het ons kort verblyf baie geniet.

Edwina H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Edwina H
With spouse/partner

The accommodation served a purpose but both my husband and I felt that the dripping of water all through the night was a big disturbance.

The room is suitable for a couple passing through and only staying one night. Our room was comfortable, very clean and warm (the heater in the room was GREAT on a cold winter night). The en-suite was clean and spacious. The kitchenette was separate from the room, which wasn’t a problem for us but maybe if a user prefers privacy. Our sleep was disturbed by the constant dripping of water as there are no gutters on the house. This room would be suitable for an overnight stay.

Melvena V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melvena V
With spouse/partner

Very neat and well equipped.

Thank you for your hospitality!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en goed toegerus.

Dankie vir julle gasvryheid!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johannes S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johannes S
With spouse/partner

Lovely and quiet.

Very quiet and nice for a quick getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik en rustig.

Baie rustig en lekker vir 'n vinnige wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

George F - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
George F
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Die vriendelike gashere en goed toegeruste akkommodasie in kombinasie met die rustigheid van die omgewing het vir wonderlike herinneringe gesorg.

Frikkie C - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frikkie C
With friends

Calm, neat and I would definitely recommend them.

Centrally located, friendly hosts. Neat, peaceful and safe. Will definitely recommend them.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, netjies en beslis 'n aanbeveling.

Sentraal, vriendelike gasheer en -dame. Netjies, rustig, veilig. Beslis 'n aanbeveling.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Giliomee M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Giliomee M
With spouse/partner

Baie skoon, netjiese verblyf en vriendelike gasvrou.

Die kamer is netjies met alles wat mens nodig het vir 2 mense. Eienaars baie gaaf. Baie stil en rustige omgewing. Dit voel baie veilig. Dit is beslis aan te beveel.

Desmond V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Desmond V
With spouse/partner

We were very kindly received and the stay was very pleasant.

The accommodation was very clean and tidy and the bed and bedding provided a good night's rest. We would love to visit Roos Maryn again - more than just one night.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons was baie vriendelik ontvang en die verblyf was baie aangenaam.

Die verblyf was baie skoon en netjies en die bed en beddegoed het 'n goeie nagrus verseker. Ons sal graag weer by Roos Maryn 'n besoek aflê - meer as net een nag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marius V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius V
With spouse/partner

Aangenaam, gerieflik en silwerskoon.

Hartlike Weskus-ontvangs deur Dries en Maryna. Aangesien daar geen TV in die kamer is nie (hoera!), het hulle ons toegelaat om die rugbytoets in hul huis te kyk en boonop bederf met die heerlikste tuisgebakte bolletjies, warm uit die oond! Lieflike sonstoep wat uitkyk op die netjiese voortuintjie, met blindings wat in die winter toegemaak kan word. Kombuis is toegerus met alles wat jy nodig het vir 'n sorgvrye naweek. Daar was koffie, tee en beskuit, en boonop 'n boksie melk in die yskas. Ons het koffie ingepak, maar skoon vergeet van melk! Ons was ook gek na die vereduvet op die bed.

Mariette B - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mariette B
With friends

Gasvry, gemaklik, veilig en genoeg vryheid gehad.

Dis 'n lieflike, bekostigbare tuiste vir 'n naweek. Lekker stapafstand na die see. Rustige atmosfeer na die rat race gedurende die week.

Marion S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marion S
With spouse/partner

Fantastiese gasvryheid baie geniet.

Dié netjiese plek is toegerus met alles wat mens benodig, was 'n belewenis. Van die minuut wat jy aanmeld word mens soos familie verwelkom. Sal weer gaan.

Dalene P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dalene P
With spouse/partner

Baie gerieflike, rustige plek.

Baie vriendelik ontvang en netjiese plek met als wat mens nodig het.

Charity W - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charity W
With spouse/partner

Baie rustig vir 'n rustige wegbreek.

Die eienaars was baie vriendelik met ontvangs. Dit is baie rustig, sal weer terugkeer.

Nanno E - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nanno E
With spouse/partner

It was lovely staying there.

Very friendly reception, very neat facilities, peaceful environment, lovely!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik om daar te bly.

Baie vriendelike ontvangs, baie netjiese geriewe, rustige omgewing, heerlik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R600
per night (sleeps 2)
From R600
per night (sleeps 2)
From R600
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Strandloper Number 1, Strandloper Street, Jacobsbaai, 7380, Western Cape
  • No children under 1
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGYwMTMwNjMxLTRiODItNDAxOC04ODFlLTA3MmRiOGQ3MmZiMg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R600  per night (sleeps 2) 21 5 1 5 Strandloper Number 1 Strandloper Street 7380 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -32.979036111111 17.888386111111
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!