The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Rotrix Cottage | TravelGround
+30

Rotrix Cottage

10 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 10 reviews for Rotrix Cottage
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.2/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.8/5
Catherine M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Catherine M
With spouse/partner

Skoon, netjies, veilig en beslis waarde vir geld.

Lilanie, baie dankie vir jou gasvryheid en die ekstra toegewing wat jy en jou man gedoen het. Ons het dit baie waardeer en het dit die ekstra stres wat daar op ons was sommer gou-gou afgeskud. Sterkte met julle besigheid vorentoe. Mooi bly!

Rotrix Cottage's response

Hello Catherine
Dankie dat julle my plekkie so mooi skoon gelos het, dis voorwaar 'n plesier om sulke oulike gaste soos julle te kon hê.
Dit was 'n plesier om julle te kon uithelp.
Julle is altyd weer welkom.
Groete
Lilanie

Rotrix Cottage
Ferdi P - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ferdi P
On business

Comfortable, homely and clean. Will stay here again.

I wanted to check in earlier and they went out of their way to accommodate me. Clean and neat unit. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik, huislik en skoon. Sal weer hier bly.

Ek wou vroeër inklok en daar was uit die pad gegaan om my te kon akkommodeer. Skoon en netjiese eenheid. Sal beslis weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rotrix Cottage's response

Beste Ferdi,

Baie dankie vir jou positiewe terugvoer. Ek is bly jy het jou verblyf geniet. Gelukkige gaste is my prioriteit.

Groete
Lilanie

Rotrix Cottage
Nicky I - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicky I
With spouse/partner

Was value for money.

Was value for money, safe and secure and the place is beautiful and very private. Lilani and her husband were very helpful and accommodating and I would recommend this cottage to anyone.

Rotrix Cottage's response

Hello Nicky,
Thank you for your review. So glad you guys enjoyed your stay. Also a big thank you for leaving our cottage so clean. It is nice to have such easy-going guests.
Regards,
Lilanie

Rotrix Cottage
Kaidee O - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kaidee O
With spouse/partner

Pleasant!

A lovely cottage, very neat and cosy. The garden is big with a beautiful lush green lawn. You'll have peace of mind knowing that your vehicle is parked safely on the property behind a gate. The infrared heater in the bathroom is a nice added touch, it warms the beautiful big bathroom instantly. You will also be greeted by the cutest little kitty cat! We really enjoyed our stay at Rotrix Cottage.

Rotrix Cottage's response

Hi Kaidee,

Thank you for your lovely review! Even our cat (Pluto) likes pleasant people.
Thank you for leaving our place spotless clean, I really appreciate guests like you.
Hope to see you guys soon.

Regards
Lilanie

Rotrix Cottage
Elbie F - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elbie F
With spouse/partner

Uitstekend!

Pragtige woonstel, met slaapkamer op die loft. Baie mooi en netjies met ongelooflike aandag aan detail. Lieflike badkamer met die mooiste bad! Steil trappe tot bo in die slaapkamer, maar baie stewige relings om aan vas te hou, vir diegene wat nie so vlug-van-voet is nie. Veilige parkering, onderdak, agter elektriese Hek. Regtig netjies, en sal dit sterk aanbeveel

Rotrix Cottage's response

Hello Elbie,
Baie dankie vir jou goeie terugvoer. Ek is so bly julle het julle tydjie geniet en so beindruk is met ons cottage. Dit maak al my harde werk soveel meer die moeite werd as ons gaste gelukkig is!
Groete,
LIlanie

Rotrix Cottage
Petro D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Petro D
With spouse/partner

Dit was baie lekker en vreedsaam.

Die verblyf was baie lekker. Die gasvrou uitstekend. Sy het baie moeite gedoen om ons te verwelkom. Ons sal beslis weer daarheen gaan.

Rotrix Cottage's response

Hello Petro,
Was lekker om julle te ontvang. Geniet dit om my gaste gelukkig en tevrede te sien. Julle is enige tyd weer welkom.
Groete,
Lilanie

Rotrix Cottage
Lesley-ann V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lesley-ann V
With spouse/partner

Perfect!

We like to visit new places and self-catering units regularly, but I have to admit, Rotrix Cottage was one of the best I have ever visited! I almost think it falls under the top 3! Rotrix Cottage was top notch and I definitely recommend it to couples! Our hostess and her family are super-friendly and hospitable! Put Rotrix Cottage on your bucket list for 2019. You won't regret it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfek!

Ons besoek graag nuwe plekke en gaan gereeld tuis by selfsorg-eenhede, maar ek moet erken, Rotrix Cottage was een van die bestes wat ek nog besoek het! Ek dink amper dit val onder die top 3! Rotrix Cottage was tops en ek beveel beslis paartjies aan om soontoe te gaan! Ons gasvrou en haar gesin is supergasvry en vriendelik! Maak Rotrix Cottage deel van jou "bucket list" vir 2019. Jy sal nie spyt wees nie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rotrix Cottage's response

Hello Lesley-Ann,
Baie dankie vir jou wonderlike terugvoer! Dit was 'n groot voorreg om julle te kon huisves. Dit maak 'n gasvrou se hart bly as haar gaste die akkommodasie in so 'n uitmuntende toestand gelos het soos julle.
Hoop om julle binnekort weer te sien.
Groete,
Lilanie

Rotrix Cottage
Jurie Z - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jurie Z
On business

Very convenient accommodation and friendly hostess.

The unit is very comfortable and provision is made for all needs. Very neat and clean. Quick to get to and secure parking right next to unit. Friendly reception and hostess waited until late for us to check-in. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflike verblyf en vriendelike gasvrou.

Die eenheid is baie gerieflik en voorsiening is gemaak vir alle behoeftes. Baie netjies en skoon. Vinnig om by uit te kom en veilige parkering reg langs eenheid. Vriendelike ontvangs en gasvrou het tot laat gewag om self oop te sluit. Sal beslis weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rotrix Cottage's response

Hello Jurie,

Baie dankie vir jou terugvoer. Ons sien uit daarna om jou weer te ontvang. Dis altyd lekker om sulke vriendelike en gemaklike gaste te akkommodeer.

Groete,
Lilanie

Rotrix Cottage
Debbie S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie S
With spouse/partner

We had a nice stay.

We were warmly welcomed and it immediately transformed our entire experience into a warm, homely atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het baie lekker gebly.

Ons was vriendelik verwelkom en dit het dadelik ons hele ervaring in 'n warm, tuis atmosfeer omskep.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rotrix Cottage's response

Hello Debbie,
Baie dankie vir jou mooi terugvoer.
Ons gaste lê ons altyd na aan die hart.
Hoop om julle binnekort weer te sien.
Groete,
Lilanie

Rotrix Cottage
Bea Whittaker W - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bea Whittaker W
On business

An expected lovely spot in the industrial area with an extremely friendly host.

Wonderful attention to detail, which was much appreciated. Just fix the hot water problem!

Rotrix Cottage's response

Hello Bea,

Thank you, we are attending to the problem.

So glad you had a wonderful stay.

Regards,
Lilanie

Rotrix Cottage
From R1 200
per night (for 4 people)
From R1 200
per night (for 4 people)
From R1 200
per night (for 4 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 13 Krone Street, Worcester, 6850, Western Cape
  • No children under 12
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA6fbcc3e55165e11338378cd2cbcb352e9f7c96bfa42cd0322156c3d72b0dab69fdc775ae3fcc401a62b0807c55248bcc329f?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 200  per night (for 4 people) 10 5 1 5 13 Krone Street Worcester 6850 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -33.639869 19.465694
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!