The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Sands Beach Breaks Ballito | TravelGround
+45

Sands Beach Breaks Ballito

33 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 33 reviews for Sands Beach Breaks Ballito
Cleanliness
4.6/5
Service
4.5/5
Location
4.9/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.5/5
Rita W - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rita W
Family with young children

Alles wat ons verwag het en meer.

Dit was die perfekte vakansie en om in Sandy Beach Breaks G05 te bly het als net nog beter gemaak. Die netjiese en skoon woonstel is baie goed geleë en dis nie nodig om êrens heen te ry nie. Ons sal vir seker weer daar wil bly!

Gerda E - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Gerda E
With spouse/partner

Baie lekker. Baie mooi see-uitsig.

Het baie lekker gebly. Sal air-con verkies. Inkloktyd baie laat. Sal plek aanbeveel.

Sands Beach Breaks Ballito's response

Met die Covid Virus, benodig ons meer tyd om die woonstel te disinfekteer .
As daar die voorige aand geen klientewas,dan is almal welkom om vroeer in te trug ,
Baie dankie vir U aanbeveling
Groete,
Sandy

Sands Beach Breaks Ballito
Lerato M - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lerato M
Family with young children

We enjoyed our stay.

The 3pm check-in and 9am check-out are unrealistic. 2pm check-in and 10am or 11am check-out make more sense.

Sands Beach Breaks Ballito's response

Hello Lerato

I am happy you enjoyed and thank you for the review.
If I don't have a check-out on the same day as guest arrival then with pleasure you can check-in earlier and the same with the check-out as we need to have enough time to sanitise properly for the next guests.
Lately a lot of my guest are arriving as early as 11 am, I allow the bags to be dropped off but just cannot allow guest to check-in when the rooms are not properly cleaned. Hence the excellent reviews Sands Beach Breaks gets on the cleanliness of the apartment.
regards,
Sandy

Sands Beach Breaks Ballito
Chane P - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chane P
Family with young children

Unforgettable.

The apartment is perfectly located. It is clean, neat, modern and has everything you could need and more. We thoroughly enjoyed our stay and will definitely be back again soon. The host was very friendly and helpful. It was an absolute treat to stay here.

Eugene M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eugene M
With spouse/partner

Baie aangenaam en fantastiese ligging. Ontsettend netjies en skoon.

Sal vir almal aanbeveel om daar huisvesting te bespreek!

Henri S - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henri S
With spouse/partner

Perfekte blyplek vir lockdown.

Met die ligging op die strand met die swembad tussen jou en die see het jy nie nodig om êrens heen te ry nie. Jy kan op die stoep sit en dis so goed jy is op die strand.

Siphosakhe M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Siphosakhe M
With friends

It was very nice waking up to that sea view and also very relaxing and refreshing.

The place has good security so you sleep peacefully.

Melanie B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie B
Family with young children

Lieflike plek.

Pragtige uitsig, plek is superskoon en netjies. Eienaar is baie behulpsaam. Sal weer gaan.

Aldrin O - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Aldrin O
With spouse/partner

Very nice apartment with a beautiful view of the sea.

With such lovely view and quiet atmosphere relaxing was unavoidable. If you need a fast recharge don't hesitate to make your way over. Would surely recommend and even make use of this place in the future. Great stay. Thanks Sandy.

Amol P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amol P
Family with young children

Mesmerising and beautiful place to stay.

Beautiful place to stay. You can access the beach directly from the compound. The pool is nice and clean. Now about the place: it's clean and has amazing beach views from the balcony as well as from the master bedroom. The bed is king-size so that also has an advantage. Loved the place and would recommend the same to all fellow travellers.

Eben V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eben V
With spouse/partner

Fantastiese eenheid wat goed toegerus is met 'n wonderlike uitsig.

Die eenheid is baie goed toegerus en smaakvol versier. Die woonstelblok self is baie goed versorg en vertoon baie netjies. Die gasvrou/eienaar is baie vriendelik en behulpsaam.

Ben V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben V
With spouse/partner

Uitstekende diens. Fantastiese ligging. Uiters netjies.

Baie netjiese blyplek met uitstekende geriewe en fantastiese uitsig!

Hendrikus D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hendrikus D
Family with young children

Good value for money, but struggling to get the breakage deposit back.

The unit is well-equipped, safe, neat and you can get to the beach directly through a gate. The only letdown is that I still haven't received my breakage deposit even after I sent my bank details and she promised that she'll send it to me soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir geld, maar sukkel om breakage deposit terug te kry.

Die unit is goed toegerus, veilig, netjies en jy kan direk by die stand uitkom deur 'n hekkie. Die enigste let down is dat ek tot op hede nog nie my breakage deposit teruggekry het en dit nadat ek my bankbesonderhede aan hulle verskaf het en sy belowe het dat sy sal toesien dat dit spoedig terug betaal word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sands Beach Breaks Ballito's response

Dear Hendrikus
I am happy you enjoyed your stay at my beautiful apartment in Ballito
The deposit was paid back to you 24 hours after I received your banking details which you took a very long time to furnish
Regards
Sandy


Sands Beach Breaks Ballito
Hendrik V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik V
With spouse/partner

Simply amazing.

What a beautiful place. Beyond perfect.

Petra J - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Petra J
With spouse/partner

Neat, clean and homely.

Well-equipped, stylish getaway accommodation near the sea. Centrally located with many eating places walking distance from the unit. Will definitely make another booking there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, skoon en huislik.

Goed toegeruste, stylvolle wegbreek-akkommodasie naby die see. Sentraal geleë met baie eetplekkies loopafstand vanaf die eenheid. Sal beslis weer 'n bespreking daar maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adri D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adri D
With spouse/partner

Beautiful accommodation and the best view ever!

The apartment was great? It had the best view and we were impressed with the maintenance of the complex. The gardens are well kept and staff were friendly.

Jani V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jani V
Family with young children

Paar tree van die strand met 'n balkon wat uitkyk oor die hele see, baie veilig en gerieflik.

Mooi woonstel met ruim leefareas en genoeg plek vir 4 mense. Word mooi skoon gehou en het al die geriewe wat mens nodig het. Ons het ontbyt gemaak en uit gaan eet in die aand, maar daar was genoeg van alles om mens te laat tuis voel en glad nie verder as die strand en die woonstel hoef te gaan nie (DStv, WiFi, lekker gemaklike banke, kwaliteit beddens, mooi uitgeverf, goeie linne). Kompleks het goeie sekuriteit, lekker met kinders, braaigeriewe en helder blou swembad. Ons is vir seker terug volgende jaar!

Sands Beach Breaks Ballito's response

Dear Jani
So happy you enjoyed ……..sorry about the storm you had to endure
Thank you for the lovely review and really hope to see you again

Sands Beach Breaks Ballito
Marie-louise E - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie-louise E
With spouse/partner

Was unbelievably nice and close to the beach.

I'm already looking in my day planner when I can return to G05 Sans Place next year again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was ongelooflik lekker en naby die see.

Ek kyk al reeds in my dagboek wanneer ek volgende jaar na G05 Sans Place kan terugkeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sands Beach Breaks Ballito's response

I am so happy you enjoyed and look forward to your next visit, hopefully, there won't be any load shedding.

Sands Beach Breaks Ballito
Jurie S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jurie S
With spouse/partner

Pleasant, clean, neat and nice.

Need hooks in the kitchen and bathrooms to hang dish towels and cloths. Shower, bathroom's door does not close properly. Needs vacuum cleaner to clean sea sand easier/quicker.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam, skoon, netjies en lekker.

Kort hakies in kombuis en badkamers om vadoeke/waslappe op te hang. Stort, badkamer se deur maak nie mooi toe nie. Kort stofsuier om vinniger/makliker skoon te maak vir seesand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Derik V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Derik V
Family with young children

Lovely place to relax with beautiful view.

Neat apartment, spacious rooms, everything in working condition. Relaxing vacation by the sea. Secure apartment complex with parking and lovely swimming and braai facilities. Good customer service by Sandy. We'll be back!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende plek om te gaan ontspan met 'n pragtige uitsig!

Die woonstel is netjies met ruim kamers en alles in goeie werkende toestand. Ideaal vir 'n ontspanne seevakansie. Veilige woonstelblok, met gerieflike parkering en pragtige swem- en braaigeriewe. Baie goeie kliëntediens vanaf Sandy ontvang. Ons kom beslis weer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sands Beach Breaks Ballito's response

Dear Derik,
Your review is very much appreciated. Happy you enjoyed your stay and remember, I now have another beautiful unit in the same complex.
Regards,
Sandy

Sands Beach Breaks Ballito
Vincent O - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Vincent O
Family with young children

Neat and safe, unfortunately not a place to swim in the ocean.

The building the unit is located in is well-kept. The swimming pool is cleaned daily and the braai facilities are good, just use charcoal as the wood is horrible. The unit is clean and has everything you'd need. Small things deserve some attention, the knives are blunt and there is no sharpener. The sliding doors don't open easily and in one of the rooms is draws away from the railing. The doors themselves don't have keys which is a problem is you have small children with you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en veilig, ongelukkig nie 'n plek om in die see te swem nie.

Die gebou waarin die eenheid is word baie goed na gekyk. Die swembad word daagliks skoongemaak en die braaigeriewe is goed, gebruik net charcoal, die hout is afgryslik. Die eenheid is skoon, met alles wat jy sal nodig hê. Klein goedjies het aandag nodig, die messe is stomp met geen skerpmaker nie. Skuifdeure maak mooilik oop, een in slaapkamer kom sommer van die reling af. Deure het self sluitmeganismes sonder sleutels, 'n gevaar as jy klein kinders het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Herman V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Herman V
With spouse/partner

Was heel aangenaam gewees.

Die plek was heel netjies en die uitsig was pragtig gewees.

Marelize D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelize D
With spouse/partner

Pleasant surprise!

Beautiful place, exactly as advertised. Lovely bed in main bedroom and lovely view. Great!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangename verrassing!

Baie mooi plekkie, lyk presies soos geadverteer. Lieflike bed in hoofslaapkamer en pragtige uitsig! Sal weer hier bly. Baie lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sands Beach Breaks Ballito's response

Dear Marelize,

Thank you sincerely for finding the time to write a review.
So happy you enjoyed.
I hope you come and stay again.

Regards,
Sandy

Sands Beach Breaks Ballito
Hendriette L - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendriette L
With spouse/partner

Neat apartment with a wonderful view.

We enjoyed our holiday in Sans Place very much. The apartment has everything you need. The best of it all is the view from the apartment. Could sit on the balcony and see the sunrise and watch the dolphins.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese woonstel met wonderlike uitsig.

Het ons vakansie by Sans Place baie geniet. Die woonstel het alles wat nodig is. Die beste van als is die uitsig vanaf die woonstel. Kon op die balkon sit en die sonsopkoms sien en na die dolfyne kyk.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sands Beach Breaks Ballito's response

Dear Hendriette,
I am happy you enjoyed it.
Thank you for taking the time to write a review, much appreciated.
Regards and hope you come and stay again. If you do please remind me as I do offer a 2nd-time visit discount.
Warm Regards

Sands Beach Breaks Ballito
Louis D - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louis D
With spouse/partner

Stresvrye rustige wegbreek met die see by ons.

'n Heerlike en veilige wegbreekverblyf naby aan winkels, restaurantjies. Ons het gevoel of dit ons plek was, weg van die huis. Beslis die moeite werd!

Sands Beach Breaks Ballito's response

Dear Louise,

So happy you enjoyed.
Hope to see you again.

Regards,
Sandy

Sands Beach Breaks Ballito
Aldea J - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aldea J
Family with young children

Wonderful, well furnished place. Will return.

Accommodation was value for money. Would book again for my family. I felt safe throughout, never worried about parking, and the ability to do my laundry on site at a fair price was a bonus.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese goed ingerigte plekkie. Sal definitief weer gaan.

Ons verblyf was waarde vir geld. Sal verseker weer die plekkie bespreek vir my gesin. Deurentyd veilig gevoel, geen kommer oor parkering gehad nie en die feit dat ek my wasgoed op perseel kon laat was teen billike prys maak dit net nog beter.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frik L - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frik L
With spouse/partner

Good accommodation, setting and service. Very nice holiday spot.

Excellent apartment with good service and a wonderful sea view.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie verblyf, goeie ligging en diens. Baie lekker vakansieplek.

Puik woonstel met goeie diens en 'n wonderlike see-uitsig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marinda R - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda R
Family with teenagers

Heerlik, netjies, mooi en 'n asemrowende uitsig!

Heerlik gekuier. Eenheid is netjies en prakties. Baie mooi gemeubileer. Kuier was baie lekker. Ons sal beslis weer kom kuier!

Landi S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Landi S
Family with young children

"Awesome"!

Vandat ons daar ingestap het, het mens tuis gevoel. Die plek was mooi skoon gewees, beddegoed voel of jy 'n koningin is met 'n koninggrootte-bed. Alles was regtig die moeite werd. Ek sal verseker teruggaan. Dankie Sandi.

Zandre K - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Zandre K
Family with young children

Beste kompleks in Ballito!

Baie lekker gebly en wonderlike mense wat na die kompleks omsien. Ek sal enige dag weer in die kompleks tuisgaan. Dis op die strand, veilig en baie netjies. Kan meer modern gemaak word. Wel teleurgesteld aangesien die eenheid nie 'n koninggrootte-bed bevat het gedurende ons besoek soos in die advertensie nie.

Jjm B - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jjm B
Family with young children

Puik!

Die woonstel het 'n puik ligging. Die skoonmaakdame was puik en die braaigeriewe lekker. (Dit kan seker in Desember baie besig wees.) Puik sekuriteit.

Susan V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan V
Family with young children

Goeie waarde.

Baie netjies, verskaf nie badhanddoeke. Kombuis was nie silwerskoon nie.

Guy D - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Guy D
With spouse/partner

Great stay!

Everything was perfect.

was R2 350
From R1 645
per night (sleeps 4)
was R2 350
From R1 645
per night (sleeps 4)
was R2 350
From R1 645
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 15:00 to 23:00
    Check-out: 09:00
  • Address: 96b Compensation Beach Road, Ballito, 4420, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAiQiiiJoh7CmY870yJeKW21yu6RDR268GWTbj2RS1YntXQb1zNG?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R2 350, now From R1 645  per night (sleeps 4) 33 5 1 5 96b Compensation Beach Road Ballito 4420 KwaZulu-Natal 0860 022 102 15:00-23:00 09:00 -29.53434 31.22209
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!