The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at SANParks Elandsberg Wilderness Camp | TravelGround
+39

SANParks Elandsberg Wilderness Camp

20 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 20 reviews SANParks Elandsberg Wilderness Camp
Cleanliness
4.8/5
Service
4.3/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.6/5
Lourens V - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourens V
Family with young children

Amazing!

See stars.

Johan S - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan S
With spouse/partner

Tweede besoek aan Elandsberg.

Rus vir die siel. Sien reeds uit na ons volgende besoek! Pragtige plek om die stiltes van die Tankwa te ervaar.

Lukas S - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lukas S
With friends

Kos vir jou siel.

Mooi goed versorgde huisies wat goed geleë is en waar jy die mooi en rustigheid van die Karoo op sy beste kan ervaar!

Henriette P - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Henriette P
Family with teenagers

Salige stilte.

Karoostilte met wonderlike vistas. Stilte en oopte vir jou siel.

Hanri M - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanri M
Family with young children

Luuks en baie afgesonder.

Die eenheid was luuks en pragtig toegerus. Die uitsig is ongelooflik mooi. Dis heerlik afgesonder en stil. Dis baie veilig. Daar is DStv maar geen opvangs. Dis 'n redelike goeie grondpad maar jy moet 'n bakkie of SUV voertuig ry. Die Gannaga pas is vreesaandjaend maar 'n avontuur op sy eie!

Lana D - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lana D
With spouse/partner

Die ligging van die verblyf is baie spesiaal en die privaatheid is ook baie goed.

Ek sou voorstel dat daar moeite gedoen word om die swembad skoon te hou. Ons wou graag die swembad benut, maar kon nie, want dit was vuil en die water was groen, so nie baie aangenaam. Daar was geen opwas lappie of sponsie. Daar was geen seep in die toilet of stort. Daar kan dalk ook bietjie meer moeite gedoen word met afstof van die banke, nie net bolangs nie.

SANParks Elandsberg Wilderness Camp's response

Goeiemiddag Lana,

Baie dankie vir jou resensie. Dit is baie verwelkomend om jul konstruktiewe terugvoering in te neem. Ek is dus geweldig jammer dat die swembad nie gepas was om te gebruik gedurende jul verblyf hier op Elandsberg Wildernis Kamp nie. Aangaande die tekortkominge in jul verblyf, ons sal verseker dat die huishouding daarvan bewus gemaak word en dus verseker dat goenoegsame produkte vir ons gaste beskikbaar gestel word om hul verblyf te vergemaklik. Dit sal die nethuid insluit.

Weereens, baie dankie. Ek waardeer dit.
Vriendelike Groete,
SANParke

SANParks Elandsberg Wilderness Camp
Archibald N - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Archibald N
With spouse/partner

Ongelooflike ervaring, sterrekyk was die beste ooit.

Die wooneenhede is wonderlik geleë om redelike privaatheid te skep en die uitsig oor die berge is asemrowend. Sterrekyk in die aand is uit die boonste rakke. Die stilte en die nag se donkerte is 'n ervaring op sy eie.

Linda H - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Linda H
With friends

We had a wonderful stay.

Some feedback would be to let guests know that should they need assistance that there is a central radio station up the road, as the reception is at least 21 km from the chalets. Our electricity went off on the Thursday night at 22:00 and we didn't know that we had a problem. We had a beautiful full moon that night so we had moon light. Like some lodges we have stayed at before the electricity goes off at 22:00 so we thought it was the same. We had no electricity. The chalets are set in a beautiful setting, very comfortable and nicely appointed. The plunge pool was wonderful after a hot day in the car, and to just chill and soak up the environment. We enjoyed the peace and tranquility. What a stunning outlook for a real break from civilization. We will be back for another visit.

SANParks Elandsberg Wilderness Camp's response

Good day Linda,
Thank you so very much for your valuable feedback, we really appreciate it and take it to heart.
We will ensure that full information regarding the central radio station is provided to guests when they check-in at the lodge. I am sorry to hear that there was no electricity, this will be investigated.
I am happy to find that, under the circumstances, you still had a lovely time and we hope to accommodate you real soon again.
Kind Regards,
SANParks

SANParks Elandsberg Wilderness Camp
Gerhard V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard V
With friends

Oordonderende vrede, rus en stilte, maar 'n bande-breker-pad.

Daar is nou 10 huisies en nie meer die 5 soos op die kaarte en webwerwe aangedui nie, SANParks moet dit asb opdateer. Kwaliteit, ligging en geriewe is uitstekend, jy hoef niks saam te bring behalwe kos, verversings en ys nie. Huisies het nou almal TV's met beperkte DStv ook. Slaap en sitvertrekke het dakwaaiers wat goed werk en daar is muurproppe in al die vertrekke (weet nie waarvoor nie). Ligte, yskas en mikrogolf werk van 'n battery en sonpaneelstelsel af. Die laaste 100 km grondpad nadat jy van die Ceres Karoo-pad afdraai na die park is uiters gehawend (erge sink en skerp klippe) - maak seker jy het 2 spaarbande, kompressor, bande afgeblaas na rondom 1.5 bar en 'n puncture repair kit wat nie te diep weggepak is nie. 20 tot 40km/h vir die laaste 80km is veilig. SANParks moet oorweeg om die pad bietjie op te knap. Andersins is dit mooier as op die foto's.

Johann S - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johann S
With friends

Ideaal vir 'n langnaweekwegbreek sonder selfoonopvangs.

Die eenhede is goed toegerus met skoon beddegoed en handdoeke. Die kombuis is volledig toegerus met die al die nodige. As jy hou van 'n ordentlike wynglas, kan jy saamvat. Die braaigereedskap is die basiese. Ek pak maar altyd 'n rooster en braaigereedskap in want gewoonlik het die roosters al beter dae gehad. Daar is 'n ordentlike sonkragstelsel. Die familie eenheid wat ons gehad het, het dakwaaiers in gehad in die twee kamers en in die sitkamer area. Die swembad(jie) was vol en mooi skoon. Wees spaarsamig met die krag anders loop jy uit krag uit. Die dakwaaiers kon ons egter deur die nag laat loop aangien dit 42 grade deur die dag was. Onthou van die parkfooie as jy nie 'n Wildcard het nie.

Pippa And Mike H - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pippa And Mike H
With spouse/partner

Our stay at Elandsberg was enjoyable, and the setting was lovely.

However the roads in the south-west section of the park were atrocious, and clients need to be warned about this. The park officials need to grade the roads as unofficial slip roads have been created parallel to the road as alternatives. Presumably by frustrated travelers. I would suggest that they inform their guests about the check-in times. Particularly on Sundays which is an hour earlier. We were not aware of this and only just made the office in time. It would have also been helpful if we had also been given approximate travel times, warned about the roads, and that the distanced quoted require to be allocated additional time due to the bad gravel roads. The directions quoted, from Calvinia, in my confirmation letter were incorrect, it recommended the road was given as the R354 and not the R355. Fortunately, the phone number given was correct, and I was able to get confirmation on this. However, it was a stressful time as there was no cell contact for much of the trip from Calvinia.

Paula B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paula B
With spouse/partner

We loved the Tankwa and our little cabin, our stay was just way too short!

I think it would be a good idea to let people know how remote it is. Our GPS told us 2 and a half hours and it took us 7! The directions on the website took us the longest route and were definitely not the best or quickest way to get to our accommodation or the SanParks Office.

Suzanne B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Suzanne B
With spouse/partner

Peaceful, wonderful views, fantastic facilities, relaxing, enjoyment of nature.

The facilities are wonderful, considering that the units are solar powered. Each unit is very private and the views are phenomenal. My only comment would be that the SANParks should just put up more notices about which electric devices can and cannot be used at the same time, as we tripped the power at night by using the microwave as well as having the fridge/freezer plugged in, which meant we had no power until the next day when the sun rose on the panels and the storage battery reset itself. However, the staff were very helpful when we did need them to come and look at the storage battery.

Gerhard G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard G
With spouse/partner

Pragtige plek.

Beste SAN Parkeraad verblyf - skoon, netjies en wonderlike opset.

Nicolette D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolette D
Family with teenagers

Good.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Estelle R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle R
With spouse/partner

Onbeskryflik.

Baie dankie vir een van die puikste plekke nog ooit gebly. Van netheid tot gemak alles was uitstekend. Julle kan voorwaar trots wees en sal julle beslis aanbeveel.

Hendrik V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hendrik V
With friends

Great accommodation and location in the wilderness.

Tankwa Karoo does not offer much if you are looking for wildlife, but offer loads of relaxation in a quiet wilderness setting. Great lodge accommodation with all the necessary facilities and luxuries.

Mike G - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mike G
With spouse/partner

Pure peace and tranquillity.

Very pleasant stay. SANP maintain a high standard here. Wonderful big sky and open space.

Neil V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neil V
With spouse/partner

Die regte plek om te ontsnap van die roesemoes van die daaglikse lewe en net die natuur in te drink.

Die park en fasiliteite word baie goed onderhou - 'n ervaring om met vriende en familie te deel.

Philine V - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Philine V
Family with young children

Excellent family holiday.

We thoroughly enjoyed it, except for 3 flat tires on our way to our destination, so I recommend any future guests to pack the necessary tools. The cottage was well equipped and very comfortable, the only extra packing item I recommend for future guests is slippers, the kitchen floor are extremely uncomfortable on the feet as well as the patio area, not me or my kids could walk on it without shoes, what has provided for many tears from the 2 year old guest!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitmuntende gesinsvakansie.

Ons het dit terdeë geniet, behalwe vir 3 papwiele op pad na ons bestemming, so ek raai enige toekomstige gaste aan om die nodige gereedskap daarvoor in te pak. Die huisie was goed toegerus en baie gemaklik, die enigste ekstra inpak-item wat ek vir toekomstige gaste aanbeveel is slippertjies, die kombuisvloer is uiters ongemaklik op die voete asook die stoep oppervlak, nie ek of my kinders kon sonder skoene daarop loop nie, wat gesorg het vir baie trane vanuit die 2 jarige gas!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R1 868
per night (for 2 people)
From R1 868
per night (for 2 people)
From R1 868
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 32 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Off the R355, Tankwa Karoo National Park, 8190, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAKLvY6Cm7Qffs4wq7e9dkXkwvRViym7FANWgwX38y75qReZWadj?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 868  per night (for 2 people) 20 5 1 5 Off the R355 Tankwa Karoo National Park 8190 Northern Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -32.17505 19.973786
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!