The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Sea-renity | TravelGround
+26

Sea-renity

Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 21 reviews for Sea-renity
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.7/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Lisbè W - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lisbè W
With spouse/partner

Baie lekker met rustige atmosfeer.

Sien sterre.

Ida O - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ida O
With spouse/partner

Rustig, ontspannend en goed vir die siel

Ons was gul ontvang en daar was deurentyd met ons telefonies kontak behou. Die plekkie is baie netjies en skoon. Die uitsig is pragtig. Alles was beskikbaar wat in die huisie benodig word. Ons het heerlik ontspan. Ons sal die plekkie definitief aanbeveel! Baie dankie vir die gasvryheid. Julle sal ons definitief weer sien.

Ziets V - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ziets V

Ons was opgewonde vir ons verblyf nadat ek die mooi foto's van Sea-renity op die webtuiste gesien het.

Alles was nog mooier en geriefliker as wat ek verwag het. Nie net is ons verwelkom met 'n bottel wyn en heerlike gebak nie, ons het selfs 'n paar vetplantjies terug Kaapstad toe persent gekry. Ek kan Sea-renity ten hoogste aanbeveel. Gordyne, meubilering, linne was van die hoogste gehalte. Alles was blink skoon en uiters gerieflik.

Dorothy T - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dorothy T
With spouse/partner

Neat, clean and well appointed accommodation.

The unit is neat, clean, well-appointed, and in a beautiful area. Our host was friendly and welcoming. We thoroughly enjoyed our stay.

Annaliza G - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annaliza G
Individual traveler

Very neat, peaceful place.

Diane was wonderful, helpful and very friendly. Immediately felt at home. I can't wait for my next visit to Sea-renity. The place is definitely at the top of my favourite list. Excellent service and value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese, rustige plekkie.

Diane was wonderlik gewees, behulpsaam en baie vriendelik. Het sommer dadelik tuis gevoel. Ek kan nie wag vir my volgende besoek aan Sea-renity nie. Die plekkie is definitief bo-aan my favourite lysie! Uitstekende diens en waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Petra D - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petra D
Individual traveler

Beautiful gem.

The little place was beautiful, well located, close to beach, neat and safe. The hostess checked up everyday via WhatsApp and also gave me some recommendations of places to eat. Was spoiled with bottle of wine and sweet treat on arrival. The place had everything I needed and the view was beautiful. Walking distance to beach. Everything was very clean and will definitely return!

Chris V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris V
With spouse/partner

Pragtig, netjies, alles wat mens kan nodig kry.

Ons verblyf by Sea-renity was baie gemaklik. Die plekkie is ruim, pragtig, baie veilig en goed toegerus met alles en nog wat. Lieflike uitsig en loopafstand van die see. Ons sal definitief weer by Sea-renity bly.

Lee J - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee J
With spouse/partner

Pictures exactly the same as the real thing.

Loved it and wished to stay longer. Extremely friendly service.

Esli T - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esli T
With spouse/partner

Die wegbreek was heerlik, stil, veilig en stapafstand vanaf die see.

Die plek is goed ingerig en het alles gehad wat ons benodig het. Ons was naby die min-sentrum. Sal definitief weer hier bly!

Albert B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Albert B
With spouse/partner

Skoon en netjies.

Plek is nuut, skoon en netjies. Vir kort vakansie vir 2 is dit 100%, alles is voorsien, self 'n bottel wyn met jou aankoms.

Sea-renity's response

Baie dankie! Hoop om julle vinnig weer te sien.

Sea-renity
Marjorie P - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marjorie P
With spouse/partner

Not what we expected!

Beyond what we thought we would get, definitely going back. We had everything that we needed. Customer service was amazing, even the neighbours were great. The place was scenic and peaceful and clean. Loved the breakaway and just being able to unwind, away from stresses. Thank you for an amazing stay!

Morton B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Morton B
With spouse/partner

Sea-renity is beslis waarde vir jou geld.

Baie oulike plekkie, goed toegerus, baie veilig en netjies en die gasvrou gee jou baie privaatheid en sys ook baie behulpsaam. Sal dit beslis aanbeveel en ja sal enige tyd daar tuis gaan.

Karin O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin O
With spouse/partner

Fantasties.

Als was puik. Sal more weer gaan. Silwerskoon. Prentjiemooi.

Brian R - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Brian R
With spouse/partner

Beachside bijou.

This is a lovely unit - clean and attractive and furnished with care. It is attached to a main house and occupies the ground floor. Large windows and doors allow easy access to a paved courtyard and a view of the sea. As the unit is relatively new the garden is still a work in progress and as such we were a little disrupted by workmen. The owner is warm and inviting and takes interest in your comfort. Delicious biscuits are provided alongside the usual beverage provisions as is a bottle of local wine. The kitchen has high standard fridge, dishwasher and gas stove/oven which makes for seamless self catering. Privacy may be an issue if the main house is occupied as the pool area overlooks the unit. Perhaps the payment schedule could be streamlined. We dealt with several people during the booking process which lead to some confusion regarding the balance due and who to pay. Yzerfontein is a serene and beautiful village. And our stay at Sea-Renity added to our enjoyment.

Tony N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tony N
Family with young children

Fantastically decorated and thought out with great hospitality.

Worth a visit, recommended for sure. Thanks Diane.

Lisa J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lisa J
With spouse/partner

Ons verblyf by Sea-renity was die perfekte romantiese, praktiese en rustige wegbreek.

Ek was baie beïndruk met die ekstra moeite wat vir ons gedoen is soos bv. ons handdoeke wat elke oggend kom haal en in die droër drooggemaak is. Dis 'n praktiese woonstel met alles wat jy nodig het om kos te maak of te braai - dit help om nie elke maaltyd by 'n restaurant hoef te eet nie. Ons sal beslis weer daar draai.

Elmarie S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie S
With spouse/partner

Heerlik!

Ons het baie lekker gebly. Baie dankie aan Diane vir haar omgee. Sy het uit haar pad gegaan om ons verblyf baie lekker te maak. Dit was heerlik! Sal beslis mense aanbeveel soontoe.

Wessel O - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wessel O
With spouse/partner

Spesiaal.

Baie mooi en moderne plekkie met alles wat mens nodig het. Dit is netjies en skoon met vriendelike en gasvrye mense wat jou akkommodeer.

Derek F - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Derek F
With spouse/partner

Spotless, well kept accommodation.

To date the most spotless place we have stayed in. Thank you to the owner for a great stay and the welcome bottle of wine.

Corné V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corné V
With spouse/partner

Netjies, veilig en gerieflik.

Ons het so lekker gebly by Sea-renity. Dis naby die see, veilig en privaat. Ons sal vir seker weer gaan kuier en dit aan enige iemand aanbeveel.

Sea-renity's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoer, ons waardeer dit! Ons is baie bly julle het dit geniet en sien julle graag weer.

Sea-renity
Jaco V - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco V
Individual traveler

Top verblyf in Yzerfontein

Sea-renity is presies soos sy naam aandui: 'n Plek waar jy kan stil word. Dis privaat, baie groot vir 'n woonstel, modern en netjies. Een van die beste plekke waar ons al gebly het. Jy hoor die see en daar is skuifdeure wat die Weskus lug inlaat. Dis stapafstand na een van die stil strande. Goeie sekuriteit en beligting. Gasvrye mense. Hierdie is top-verblyf. Kom beslis weer!

Sea-renity's response

Thank you for the lovely review Jaco. We loved having you and are glad you enjoyed your stay. Hope to see you again soon.

Sea-renity
From
R1 600
per night, for 3 ppl
From
From R1 600
per night, for 3 ppl
From
R1 600
per night, for 3 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 3 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 3 Jeff's Place, Pearl Bay, Yzerfontein, 7351, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAFZUCnx8eueg3QOag2WjcBDBGfs07cLQkmaaYS7E1RAkmPEKDLs?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 600  per night, for 3 ppl 21 5 1 5 3 Jeff's Place Pearl Bay 7351 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.366789007057 18.167951093081
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!