The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Shangrila 807 | TravelGround
+9

Shangrila 807

44 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 44 reviews for Shangrila 807
Cleanliness
4.3/5
Service
4.2/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.5/5
Nobuhle L - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nobuhle L
With friends

Shangrila is a place to be, perfect at its best.

Me and my friends really enjoyed our stay in Shangrila, the place is so peaceful with a beach right in front, generous and helpful people. I would definitely refer anyone to experience this fantastic area.

Rose B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rose B
Family with teenagers

Lovely.

Shangri La 807 is a cute and cosy place. Although it has 2 rooms, 6 people sleep comfortably in the 2 rooms because it is not cramped. It is very well equipped and I will go there again. The apartment is well located with a beautiful sea view. The security gate needs a little renovation, but otherwise it was nice to be able to stay there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Shangri La 807 is 'n oulike cosy plekkie. Alhoewel dit 2 kamers het, slaap 6 mense gerieflik in die 2 kamers want dit is nie beknop nie. Dit is baie goed toegerus en ek sal weer daar gaan kuier. Die woonstel is goed geleë met 'n pragtige see-uitsig. Die veiligheidshek kort bietjie opknapping, maar andersins was dit lekker om daar te kon bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dancun G - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dancun G
On business

Optiesevesel-internet is vir ons 'n probleem.

Geen WiFi, daarom sal ons dit nie weer kan gebruik nie. In 3 weke geen linne vervang nie.

Dawie C - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawie C

Puik en goed geleë.

Fantastiese plek. Goed geleë en puik diens. Sitkamerstel kan net vervang word. Die atmosfeer in aande by braa-areai is fantasties. Voel soos familiereünie.

Johan C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan C
Family with young children

Baie lekker en rustig!

Die woonstel was mooi skoon en ek sal beslis weer terug gaan na Shangrila 807. Die volgende moet beslis na gekyk word: Die kombuis kaste en breekgoed nie skoon nie. Komberse kan vervang word. Strykplank is gebreek en moet vervang word. Die potte en panne kan beslis vervang word (potte ook vuil uit kombuis kas gehaal). Daar is geen handdoeke nie, die bevestiging het ook nie aangedui dat ons handdoeke moet saam vat nie

Precious M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Precious M
Family with young children

Perfect holiday destination that's simply the best for the whole family, especially the kids!

We had a fantastic holiday, the place is child friendly and very secured. The malls are nearby, water park less than 20 minutes' drive - it is very convenient.

Emsie F - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emsie F
Family with young children

Skoon, netjies en bekostigbaar.

Sal dit enige tyd aanbeveel.

Jan S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan S
Family with young children

Wel dit was baie beter as wat ons verwag het.

Sal enige tyd julle diens en vriendelikheid aan vriende en familie toeskryf, dankie.

Vanessa O - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Vanessa O

Ligging en veiligheid was goed, maar ek sal nie weer daar gaan bly nie.

Hoewel die personeel vriendelik is, was die verblyf nie goed nie. Van die messegoed was geroes. Die een sitkamerbank was stukkend en 'n mens kon nie behoorlik daar sit nie. Ons was 'n groep van 6 volwassenes. Die "bunk bed" in die een kamer het so geraas wanneer 'n mens omdraai, dat my twee dogters in die sitkamer op die stukkende bank geslaap het. Met ons aankoms was my dogter na hulle badkamer wat en suite was. Sy moes eers die toiletsitplek wat vol uriene was skoonmaak voor sy dit kon gebruik.

Ilana V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ilana V
Family with teenagers

My antwoord is JA en NEE, eerstens baie goed geleë, maar die woonstel is teleurstellend gewees met die meubels, linne en grodyne wat vrek oud is!

Ons was twaalfuur reeds daar, die woonstel was nog glad nie gereed nie. Ons het dit aanvaar, want die inboektyd is eers 13:00, maar die opsigter het ons gevra dat ons eers 14:00 kon inkom. Ná 'n lang reis wil jy afpak en die badkamer gebruik ens. Die woonstel is gereiflik, MAAR alles in die woonstel is vrek oud vanaf die bedlakens wat vol vlossies is tot die gordyne wat te kort is en vuil en vol swart roes is. Daar is nie genoeg pakplek vir jou klere nie. Die kasdeur gaan die heeltyd oop. Die sitkamerstel se bank is vrot! Jy sit op 'n draad die heeltyd. Die houtstapelbed is onstabiel en kraak vreeslik. Die eetkamertafel het heeltyd op en af beweeg en ons moes papiere onder indruk om dit stewig te maak. As gevolg van die weer moes ons baie meer tyd binne spandeer en die vensters het hulle eers tweede dag kom was. Die eienaar kan gerus bietjie meer geld spandeer aan die binneversiering van die woonstel, daar is nie eers 'n skildery teen die mure nie. 'n Mens wil net huislik voel as jy met vakansie is en ek en my gesin het glad nie tuis gevoel nie. Ons het nie 5-ster verwag nie, maar die woonstel kry nie eers 1 ster nie. Daar is nie eers matjies langs jou bed nie en die badkamer se matjies was ook weereens baie oud met gate in. Weet nie of die eienaar bewus is van sy swak woonstel nie.

Sanna Blom B - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanna Blom B
Family with young children

Very nice. Excellent.

The flat is well equipped. Beautiful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker. Uitstekend.

Die woonstel is goed toegerus. Baie mooi.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charmaine C - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Charmaine C
With friends

Unhappy.

I place high value on photos and reviews before I make a booking and I only read good things about 807. Our experience was not at all positive though! We were really not impressed. The online photos of the furniture is definitely not those that are in the flat. The bunkbed is a wooden bed that creaks a lot and not steel as in the photo. The TV room's furniture was so uncomfortable with no and very little sponge. Basically sat on wooden pieces, literally looked like furniture from a pawn shop, definitely not the black leather couch from the photo. There are also no bedlamps on the bedside tables as in the photos. And the pillow was very flat and uncomfortable to sleep on. The spare pillows in the cupboard was black with mould!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onbevredigend.

Ek ag altyd foto’s en resensies baie hoog voor ek ‘n bespreking maak en het net goeie goed oor 807 gelees. Ons ervaring was egter glad nie positief nie! Ons was regtig nie beïndruk gewees nie. Die foto’s aanlyn van die meubels is beslis nie wat in die woonstel is nie. Die bunk bed is ‘n houtbed wat vreeslik kraak en nie staal soos in die foto nie. Die TV-kamer se meubels was so ongemaklik met geen en bitter min spons. Het basies op houtstukke gesit – letterlik soos meubels uit ‘n pandjieswinkel gelyk – beslis nie die swart leerbank op die foto nie. Daar is ook nie bedlampies op die kassies soos op die foto's nie. En die kussing was vreeslik pap en ongemaklik om op te slaap. Die spaarkussings in die kas is swart van die muf!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Esther F - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Esther F
Family with young children

Baie goed geleë en veilig.

Lekker ruim woonstel met 'n see-uitsig en stapafstand van die see af. Inkopiesentrum net om die draai. Lekker groot swembad en wonderlike sekuriteit. Ons het baie lekker gebly en sal dit beslis aanbeveel vir enige een, veral mense met kinders.

Shikar C - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shikar C
Family with teenagers

Amazing views! Skate boarding arena just a short walk away.

The bedrooms were amazing, beautiful views of the sunrise on the beach! Definitely a flat to consider while on a stay at the South Coast.

Sophie M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sophie M
Family with young children

The place is great and it was our second time visiting.

This is the place that my family enjoys so much. As I said, it's the second time visiting and it's was a holiday to die for.

Veronica M - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Veronica M
Family with teenagers

Central setting.

There were no towels - please warn guests about this. Luckily we found a PEP around the corner. The mattress in the second room was very bad and when we turned it over after the second night, we realised it was a one sided mattress. Please warn the cleaner - she probably thought she did good. We slept better the last night.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik sentraal.

Ons is onkant gevang met geen handdoeke nie - waarsku maar toeriste in die vervolg. Gelukkig het ons 'n PEP om die draai gehad. Die matras in die tweede slaapkamer was aaklig en toe ons na die tweede aand van pynlike lywe en min slaap die matras wou omdraai, kom ons agter die matras was al die pad onderstebo op die bed en is een van daai wat nie gedraai kan word nie. Waarsku maar die skoonmaker - sy het natuurlik gedink sy doen goed. Die laaste aand het ons beter geslaap en die matras was eintlik heel goed aan die regte kant.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sina D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sina D
With spouse/partner

Pragtig en veilig baie geniet.

Baie lekker gebly en kan dit aanbeveel!

Sophie M - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sophie M
Family with young children

It was a holiday to die for!

The place it's very nice. All was well and we enjoyed our stay and definitely we will come back for holiday in the near future.

Isabella B - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Isabella B
Family with young children

Very good!

See the stars.

Emil D - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Emil D
With friends

Great stay and lovely view. Thanks.

We had a lovely stay. The flat was clean and ideally situated. Everything in good working order.

Margherita B - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margherita B
With friends

Was heerlik en goed uiteengesit.

Dit is naby die strand en 'n bonus was ook die winkel op die grondvloer met etes en koeldrank!

Liesl K - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesl K
Family with young children

We had a very pleasant stay in this lovely apartment which is located right on the beach.

A beautiful apartment in the perfect location - right on the beach with a beautiful view. The sunrise over the ocean was spectacular viewed from our bedroom window. The apartment is very clean and well maintained. The perfect getaway for anyone.

Victor W - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Victor W
Family with teenagers

Outstanding service

We will definitely come again, the place is amazing! It's just the place to be for total peace off mind. I really had a good stay.

Annetjie M - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annetjie M
Family with teenagers

Dit was heerlik, miskien net 'n balkon sou nog lekkerder gewees het.

Swembad trappe bietjie ongemaklik vir bejaardes, sukkel om uit te klim. Sal die eenheid weer gebruik.

Gerhard V - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard V
With friends

Dit was vreeslik lekker!

Elke oomblik geniet! Dit was skoon! Als wat jy nodig het is daar! Uitsig is baie baie mooi! Sal verseker weer gaan! Braaigeriewe is baie netjies!

Neil J - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Neil J
Family with young children

We really enjoyed our stay!

We enjoyed our stay at Shangrila, I will definitely recommend it to other people as well.

Leani C - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leani C
With spouse/partner

Heerlike plekkie om uit te span! Loopafstand van die strand af en 'n pragtige uitsig op die see!

Almal was baie behulpsaam en ons het tuis gevoel. Veilige verblyf. Onthou net as jy gaan dis selfsorg, so jy moet jou eie handdoeke saamvat.

Tania N - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania N
Family with young children

Absolutely awesome, safe peaceful, child friendly and fantastic!

Our new fav holiday destination, safe peaceful, child friendly fantastic! Our new fav holiday destination, I really cannot complain it was a pleasure and couldn't have been been better.

Hannelie N - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie N
Family with young children

Veilige verblyf naby die strand.

Mooi omgewing, baie veilig! Dit is selfsorg, so onthou handdoeke!

Hansie N - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hansie N
With spouse/partner

Baie gerieflik, dankie.

Sien die sterre hieronder.

Corrie V - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corrie V
Family with young children

Dit was baie lekker gewees!

Sal verseker weer by Shangrila 807 vakansie hou!

Hein C - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein C
Family with young children

Heerlik!

Pragtige plek. Baie netjies en goed versorg. Het weer bespreek vir Augustus!

Quam P - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Quam P
With friends

It was very nice especially because of the secluded location.

It was a nice experience. I would like to come back again and again.

Alida B - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alida B
Family with young children

Meer kan geen mens vra! Dankie vir 'n lekker, moeitelose wegbreek.

Shangrila was 'n heerlike verrassing. Die sitkamer se meubels kort 'n bietjie opknapping, maar andersins, geen probleem nie. Ons sal beslis weer gebruik maak van nie net Shangrila nie, maar ook van LekkeSlaap.

Junel V - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Junel V
Family with young children

Dit is 'n gerieflike en skoon eenheid met 'n baie mooi see-uitsig.

Collin, wat ons ontvang het, was baie vriendelik en behulpsaam. Die eenheid is regtig baie netjies en skoon, en die uitsig oor die see is asemrowend. Ons sal beslis weer die eenheid besoek.

Adel K - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adel K
Family with young children

Skoon en netjiese woonstel, lekker naby aan die strand en veilig!

Ontvangs was vriendelik, opsigter baie behulpsaam. Die woonstel is skoon en netjies, veilige onderdak parkering. Sal die plek verseker aanbeveel.

Nad R - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nad R

Very neat and clean

Good clean accommodation. Excellent facilities at the complex. Lifts a problem as only 1 of 3 working and there were times one had to wait 30 minutes. Also, additional parking would be appreciated.

Viktor H - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Viktor H
With friends

Perfect , will come again

Building and flat very neat , gardens & pool 100%.nwill come again and recommend to friends.

Merriam N - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Merriam N
Family with young children

Enjoyable

It was so fantastic here - I really enjoyed my stay. Only problem was we had an issue with the lifts in the complex on certain days, but besides that, great. I really enjoyed my stay.

Tys R - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Tys R
Family with young children

Dit was heerlik! Goeie uitsig op see. Loopafstand van strand.

Dis 'n baie lekker ruim woonstel met 'n winkeltjie onder wat al die nodigste asook wegneemetes bied. Ons het beslis lekker daar gekuier.

Tarryn N - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tarryn N
With friends

It was fantastic

I really enjoyed my stay, looking forward to booking again.

Graham H - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Graham H
Family with young children

The flat is wonderfully equipped with a lovely view of the sea

Please remember, as Shangrila 807 is self-catering, you need to bring toilet paper as none is provided.The facilities at the venue are lovely, and we felt at home. Must just mention that the stove did not work properly during our stay.

Daniel F - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Daniel F

Decent

Decent stay.

Markus S - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Markus S
Family with teenagers

Great!

Baie lekker en waarde vir geld.

From R1 295
per night (sleeps 6)
From R1 295
per night (sleeps 6)
From R1 295
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 13:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 7 Lagoon Drive, Doonside, Amanzimtoti, 4126, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDRlZGFlZGE2LTMzMjctNDhiYy05NWY2LTA2ZjJiYmExNzRlMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 295  per night (sleeps 6) 44 5 1 5 7 Lagoon Drive Doonside 4126 KwaZulu-Natal 0860 022 102 13:00-20:00 10:00 -30.074319 30.872382
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!