Cannon Rocks Accommodation at Shipwreck Cottage | TravelGround
+29

Shipwreck Cottage

21 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 21 reviews for Shipwreck Cottage
Cleanliness
4.7/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.8/5
Philip G - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Philip G
With spouse/partner

Exceeded our expectations.

We could easily stay there for a week. It felt like we were alone on that part of the coast. The cottage is perfectly furnished and feels like our own home. Really enjoyed it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het ons verwagtinge oortref.

Ons sou maklik 'n week daar kon bly. Dit het gevoel ons is alleen op daardie deel van die kus. Die huisie is perfek ingerig en voel soos ons eie huis. Het regtig lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Harry S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Harry S
With spouse/partner

Meer as wat jy nodig het in die kothuis en pragtige see-uitsig. Hoogs aanbeveel.

Eienaar was baie behulpsaam en die kothuis is baie netjies met die mooiste uitsig. Sal beslis weer daar gaan bly.

Sanet C - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sanet C

Was fantasties.

Baie goeie waarde vir geld en 'n mooi uitsig. Die gasheer is baie vriendelik en behulpsaam.

Anton V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton V
Family with young children

Beautiful and peaceful area for accommodation, any couple's dream to rest with excellent service.

I can say with all honesty that I couldn't find anything wrong with the accommodation, my wife and I enjoyed it so much. I'll definitely stay there again for a getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige en rustige area vir verblyf, enige paartjie se droom om te rus met uitstekende diens.

Ek kan met eerlikheid se dat ek absoluut geensins iets kon verkeerd vind met die verblyf nie, ek en my vrou het dit vreeslik geniet. Ek gaan definitief weer daar gaan bly vir 'n wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anesta D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anesta D
With spouse/partner

Kos vir die siel, asemrowend mooi.

Die huisie is pragtig. Daar is alles wat jy nodig het. Ek en my man het gegaan om net te ontspan en bietjie kalmte en vrede te kry. Ons het dit hier gekry. Die uitsig oor die see en sonsopkoms is pragtig. Die stilte bring vrede in gemoed. Ek sal vir seker weer gaan.

Marietjie N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie N

Fantastiese ligging, vreedsaam, sielerus.

Wanneer mens met aankoms met die tuinpaadjie oploop en dan skielik die see, feetjietuin met suikerbekkies en groot stoep met lekker ingeleefde rusbank sien, kom die gedagte, hier gaan ek lekker bly. En dit was lekker. Lekker rustig en stil, eenkant en privaat, die huisie klein en gemaklik, skoon en netjies. Alles het gewerk, die water was warm, die handdoeke spierwit, die WiFi goed, die uitsig onbelemmerd perfek. Kobus die eienaar was besorgd, behulpsaam, 'attentive' en baie vriendelik - sonder om opdringerig te wees. 'n Kort stappie deur die tuin bring mens tot op die massiewe ongerepte strand.

Bryan H - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bryan H
With spouse/partner

The perfect place to chill.

We would return to Shipwreck Cottage in a heartbeat. It's practically on the beach and within a stone's throw of a cute little restaurant. Quiet, cosy, and charming. What more could any visitor want?

Zelka S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelka S

Best family time!

Kobus really is a great host! We enjoyed it very much at his cottage! Kobus will definitely see us again next year!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beste familietyd!

Kobus is regtig 'n great gasheer! Ons het dit baie geniet by sy Cottage! Kobus sal ons beslis weer volgende jaar sien!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Azille K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Azille K
With spouse/partner

Die perfekte plek om bietjie rus vir die siel te kry!

Privaat, snoesig en op die strand. Mens kan nie vir meer vra nie!

Leon D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon D
With spouse/partner

Fantastic.

Unspoilt, stunning, definitely a must for a tired soul.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasmagories!

Ongerep, pragtig. Beslis 'n moet vir 'n moeë siel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leon S - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leon S
With spouse/partner

Goed ingerig en goeie ligging op die strand.

Ons het lekker gebly vir ses aande. Stil en rustige plek. Cobus baie behulpsaam. Benodig net bietjie meer plek om persoonlike besttings neer te sit. Dankie.

Estelle F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle F
Individual traveler

Die beste wegbreekplekkie nog.

Uitsig op die see, sonsopkomste sonder vergelyke. Rustig en goed vir die siel. Lang stappe teen die see. Heerlik.

Jaco L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco L
With spouse/partner

Excellent value for money and best location!

What a jewel. Kobus is a very friendly host. The cottage is perfectly located on the beach front and away from the main village, so you really get the feeling that you have the whole beach front to yourself. Out of 10 or so locations we stayed during our trip, this one definitely is on top of the list.

Tarmi P - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tarmi P
Family with young children

Stukkie hemel op aarde.

Shipwreck Cottage is 'n juweel in die ongerepte natuur. Die ligging is onverbeterlik en mens kan regtig daar rus en batterye herlaai vir die besige lewe in die stad. Dankie Kobus vir jou gasvryheid en moeite met bedjies vir die kids. Jy sien ons vir seker weer!

Janice M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janice M
With spouse/partner

Absoluut fantasties.

Dit is my 2de besoek aan Shipwreck cottage en ek gaan definitief weer terug. Kobus is so vriendelik en help tot afpak. Na aankoms laat hy jou in vrede om sy huisie te geniet. Die uitsig en seegedruis is 'n lafenis vir die siel. Mens voel tuis en alles is daar om jou verblyf stressvry te maak. Die bed slaap lekker en die kombuis is ten volle toegerus. Vir 'n lekker wegbreek en privaatheid is Shipwreck Cottage my keuse.

Lorraine S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine S
With spouse/partner

A piece of paradise.

Perfect breakaway for 2 people. The house has everything that you need, it is neat and Kobus is the perfect house. The vie is lovely and the house and beach is very safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Stukkie paradys.

Perfekte wegbreek plek vir 2 mense. Huis het alles in wat nodig is, netjies en Kobus is perfekte gasheer. Die mooiste view en huis en strand is baie veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ilana S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilana S
Individual traveler

Best breakaway spot! Best sunrise views. Friendliest service!

This place crawled into my heart. It felt like it was my home where I belong. The host makes you feel comfortable and for traveling alone - it really is a safe space. He was really accommodating to my stay there. The house is equipped with everything you can possibly need - clever layout. The view draws you in. The perfect spot for writing and nerding life out. I would recommend Shipwreck Cottage 10 000 times over again.

Diahann D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diahann D
With spouse/partner

Clean, comfortable and value for money.

Lovely cottage with everything you'll need. Easy walking access to the beach and the Roes restaurant. Kobus is very friendly and accommodating. Beautiful view of the sunrise while enjoying a cup of coffee and rucks on the veranda. We'll definitely stay there again when we visit Cannon Rocks.

Linda H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda H
With spouse/partner

A little piece of paradise.

If you are looking for a quiet, peaceful and relaxing getaway then this is the place to go.

Calum S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Calum S
With spouse/partner

A very special, quiet, beautiful spot on the beach.

Kobus was a fantastic host and we feel privileged to have spent nearly two weeks in this small unspoiled paradise. Highly recommended for a quiet getaway. Will miss breakfasts watching the sea, long walks with hardly another person for kilometers, drives around the beautiful countryside ...

Annelie S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Annelie S
With spouse/partner

Dit was 2 wonderlike dae met asemrowende uitsig oor die see.

Die tyd was baie besonders en ons het dit baie geniet. Mooi uitgelê en baie pragtige natuur. Die ontvangs was goed en verblyf was rustig en lekker. Dankie vir 'n wonderlike 2 dae.

From R900
per night (sleeps 2)
From R900
per night (sleeps 2)
From R900
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 518 Alice Road, Cannon Rocks, 6186, Eastern Cape
  • No children under 18
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDg3OWM3YTJiLWU4YTMtNGQ3OS1hMjdkLTNlMDFmYWI2MTFjNw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (sleeps 2) 21 5 1 5 518 Alice Road Cannon Rocks 6186 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.74429445788 26.559863146394
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com