The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Silver Palms Guest House | TravelGround
+61

Silver Palms Guest House

Guest House

Review Summary

4.8 out of 5from 21 reviews for Silver Palms Guest House
Cleanliness
4.9/5
Service
4.7/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.6/5
Reinhardt N - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reinhardt N
With spouse/partner

Uitstekende verblyf

Wat ’n juweel in ’n absulute spogbuurt. Veilig, skoon en die diens is uit die boonste rakke.

Ansie R - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansie R
Individual traveler

Gerieflik, luuks, uitstekende waarde vir geld.

Gerieflike groot eenheid, baie privaat, was heerlik bederf met sjokolade op die bedkassie. Die badkamer met sy dubbel stort het vir ‘n "wow" aan my kant gesorg. Die eienaar is baie vriendelik en behulpsaam. Ek sal vir seker weer daar oornag in die toekoms.

Wiehan P - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wiehan P
Individual traveler

Veilige en gemaklike verblyf

Ek het baie lekker by Silver Palms gebly. Dit is baie skoon en netjies, en die kamer was lekker ruim.

René D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
René D
With spouse/partner

Netjies, ruim en vriendelike personeel.

Baie gerieflik. Behulpsame personeel.

Silver Palms Guest House's response

Baie dankie René, ons waardeer dit opreg baie.
Dankie dat julle hier by ons oorgebly het, dit was lekker om julle te ontmoet.
Hopelik sien ons julle gou weer.

Silver Palms Guest House
Johan S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan S
With spouse/partner

Everything you need.

Another window will make the room lighter, that's all.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Als wat ek nodig het.

Dis asof nog ‘n venster die vertrek minder donker kan maak. Dis al.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

David S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David S
With spouse/partner

Our stay at Silver Palms was very enjoyable

The room was excellent. Very comfortable and very well equipped. We were met by a member of staff on our arrival and shown to our room and contacted by Pieter on several occasions to enquire if everything was to our satisfaction. I would stay at Silver Palms again and would recommend it to anyone who needs guest house accommodation at Silver Lakes.

Quintin S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Quintin S
With spouse/partner

Our short stay was amazing.

Highly recommended to anyone looking for a place to stay in Pretoria, from service to location, everything was great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons kort kuier was ongelooflik lekker.

Ek beleef Silver Palms Guest House aan, vir enige iemand wat blyplek soek in Pretoria, van diens tot ligging - als was tops.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Simon Mavila T - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Simon Mavila T
With spouse/partner

A wonderful accommodation.

Thank you for good service.

Sandra B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra B
With spouse/partner

Gerieflik en netjies.

Silver Palms Gastehuis was maklik om te bereik, skoon, netjies en gerieflik ingerig en het aan al ons behoeftes voorsien. Ons sal dit beslis aanbeveel vir enige iemand wat akkommodasie in Pretoria benodig.

Joan S - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Joan S
With spouse/partner

Disappointing.

We always look forward to staying at Silver Lakes because we know the area and lifestyle. We usually stay at Villa la Vie but the smoke smell in the rooms wasn't nice. So we tried Silver Palms. We were hastily received and taken to a renovated double garage room outside the house. It was threadbare, especially the bathroom, to say the least. It was completely lacking in character, but very clean. Breakast was served in our room on cold plates. My husband felt I shouldn't say anything and just never go there again, but that didn't feel right to me. We stayed in Potch this weekend and it was excellent, for half the price.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurstellend.

Ons sien altyd uit om in Silver Lakes te bly omdat ons vertroud is met die omgewing en die lewensstyl. Ons bly gewoonlik by Villa la Vie maar die rookreuk in die kamers was nie lekker nie. Ons probeer toe Silver Palms. Ons is haastig ontvang en in die opgeknapte dubbelmotorhuis-kamer aan die buitekant van die huis in geneem. Om die minste te sê is dit "threadbare" veral die badkamer. Heeltemal sonder karakter maar wel baie skoon. Ontbyt is in ons kamer op koue borde bedien. My man voel ek moet niks sê nie en net nie weer gaan nie, maar dit voel nie vir my reg nie. Ons was die naweek in Potch en dit was puik, vir die helfte van die prys.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Silver Palms Guest House's response

Hi Joan
Ek is jammer dat jy so dink. Hierdie kamers is deur n argitek ontwerp en aangebou. Dit is nie net omskep nie. Die kamer en badkamer is ruim en baie skoon soos jy gesê het. Ons is wel in die proses om die badkamer oor te teel. Ek het persoonlik die ontbyt voorberei en het verseker die borde warm gemaak en self aan julle bedien. Miskien het julle te lank gevat voor julle begin eet het. Al die mense wat hier bly geniet die ontbyt baie omdat ons regtig moeite doen daarmee. Jy is die heel eerste persoon wat die opmerking gemaak het. As julle weer kom sal ons julle in een van ons ander kamers huisves en 'n 25% afslag aanbied.
Groete Pieter

Silver Palms Guest House
Hardus M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hardus M
Individual traveler

Veilig, baie goeie diens en kon nie beter slaap nie.

Elke oggend ontbyt in die kamer was rêrig fantasties en elke oggend was 'n ander tipe ontbyt, en altyd afgelewer deur Oom Piet met 'n glimlag. Rêrig lekker stil, kon lekker slaap en plek baie netjies. Sal definitief aanbeveel vir enige iemand om daar te bly, jy sal met ope hande ontvang word! Dankie aan Silver Palms vir 'n heerlike week!

Heidi S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heidi S
With spouse/partner

"The Links" was fantasties!! Bo ons verwagtinge gewees.

Ons was oorgeskuif van Silver Lakes na The Links - dit was fantasies!! Die diens, kos en verblyf was alles van TOPGEHALTE!!!! Baie dankie ! Sal enige tyd Die Links aan beveel !!! Barrie en Heidi Smit - Dundee, Natal

Laetitia D - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laetitia D
On business

Onverbeterlik.

Wow, Silver Palms was 'n fees!

Amanda W - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda W
With spouse/partner

Volledig toegerus met al die nodige fasiliteite. Baie privaat en gerieflik.

Ons verblyf by die Silver Pals was uitstekend. Ons was vriendelik ontvang en die geriewe was aan ons uitgewys. Die kamer beskik oor al die nodige fasiliteite en toerusting wat dit 'n baie gerieflike selfsorg aanslag gee.

Anzelle D - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Anzelle D
With spouse/partner

'n Netjiese kamer, maar die badkamer en ontbyt was teleurstellend!

Die kamer is ruim en alles was baie skoon en netjies. Die ontbyt is nie wat 'n mens verwag van 'n 4-ster B&B nie en die badkamer kom oud voor.

Carrall B - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carrall B
With spouse/partner

Would stay again and tell anyone else to stay here

Excellent, could not fault the people or the B&B!

Frank B - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frank B
With spouse/partner

Dit voldoen aan my verwagting. Privaat, skoon en goeie sekuriteit.

Dankie, sien die sterre hieronder.

Anel S - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Anel S
With spouse/partner

Ontbyt was 'n groot teleurstelling.

Lekker geslaap, maar ontbyt was glad nie op standaard nie.

Alice D - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alice D

Lovely place

Well looked after accommodation set within beautiful surroundings.

Christa K - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa K
With spouse/partner

Vyf-ster! Wat meer kan ek sê?

Dit was so maklik om deur LekkeSlaap te bespreek - sal dit in die vervolg weer doen. Baie dankie!

Hester K - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester K
With spouse/partner

Dit was baie lekker en baie veilig.

Dit was asof ons by die huis was. Daardie skildery van die Waterbokke het ons oog gevang. Baie dankie aan Pieter en Marthie, julle was baie gasvry.

From R1 200
per night (for 2 people)
From R1 200
per night (for 2 people)
From R1 200
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 12:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 105 Glen Eagle Drive, Silver Lakes, Pretoria, 0054, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAHT2Kuoygacvil6mHIJHBk0AoXEqDB3l6OMYlmSOTFDCJh4MBYM?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 200  per night (for 2 people) 21 5 1 5 105 Glen Eagle Drive Silver Lakes 0054 Gauteng 0860 022 102 12:00-19:00 10:00 -25.778573425844 28.367514610291
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!