Nahoon Accommodation at Smart Villa Guest House | TravelGround
+17

Smart Villa Guest House

8 reviews
Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 8 reviews for Smart Villa Guest House
Cleanliness
4.6/5
Service
4.8/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.4/5
Gina S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Gina S
Family with teenagers

Vriendelike hulpvaardige personeel, netjiese ruim kamer met buitestoep, heerlike ontbyt

Baie geskik vir 'n paar dae se verblyf, met kombuis en buitestoep. Personeel almal vriendelik en hulpvaardig. Parkering bietjie beknop.

Chris S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chris S
On business

Goeie bekostigbare verblyf.

Die verblyf is goed geleë vir sakereisigers, aangesien toegang tot die snelweg maklik is. Die kamer was gerieflik en die stoepie was oulik. Ek kon dit egter nie gebruik nie aangesien daar 'n groot donderstorm gedurende die nag was en alles papnat was. Daar was geen tweepuntprop in die kamer nie en ek kon nie my selfoon laai nie. Die badkamer se lig was baie flou en ontoereikend. Daar was ook 'n hond wat baie geblaf het.

Smart Villa Guest House's response

Dear Chris,

Thank you for taking the time to review your stay with us. While I wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it’s apparent in this case, we fell short and we apologise for that.

Again we thank you for your feedback.

Regards,
Smart Villa Guest House

Smart Villa Guest House
Yolanda C - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolanda C
On business

Value for money.

Friendly service. Rooms were very neat and comfortable. And the breakfast was delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Vriendelike diens. Kamers baie netjies en gerieflik. Ontbyt baie lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hermien M - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hermien M
Individual traveler

Baie geniet.

My kamer het net geen uitsig gehad behalwe betonmuur.

Paul P - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul P
On business

A thoroughly pleasant stay.

The room was delightful and housekeeping was excellent. Food was great, the mattress was super comfortable - and the host was accommodating, friendly and informative. I will always stay there.

Cheryl R - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cheryl R
On business

Uitstekende verblyf!

Dit was baie lekker om by Smart Villa te bly. Vriendelike diens en goeie waarde vir geld. Sal dit definitief aanbeveel.

Marijke V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marijke V
With spouse/partner

Handige tussenstop.

Het is een praktische locatie waar vandaan je makkelijk wat dagtripjes kunt doen. Een leuk restaurant op loopafstand en voor de overige activiteiten moet je even de auto pakken. De gastheer wil het je graag naar het zin maken en bij vragen is hij snel ter wille. Fijn is dat er een balkon bij zit en dat er een zitgedeelte binnen bij is.

Madelaine D - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelaine D
On business

Mooi, skoon, ruim, volledig toegerus, gerieflik naby alles - lekker bed en goeie linne!

Vriendelik, skoon, netjies, privaat, volledig toegerus! Ons het heerlik gebly, en sal beslis weer hier kom bly!

From R830
per night (sleeps 2)
From R830
per night (sleeps 2)
From R830
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 61 Smartt Road, Nahoon, East London, 5241, Eastern Cape
  • No children under 4
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGM3NTMzZDEwLTBlYzEtNGU1MC1hNDdmLWMzYzg4NmUxODJiOA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R830  per night (sleeps 2) 8 5 1 5 61 Smartt Road Nahoon 5241 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -32.987375 27.928408
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com