The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Snips Accommodation | TravelGround
+31

Snips Accommodation

116 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 116 reviews for Snips Accommodation
Cleanliness
4.5/5
Service
4.4/5
Location
4.3/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.6/5
Melanie M - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Melanie M
Individual traveler

Wifi was very poor.

Apart from the wifi it was nice.

Snips Accommodation's response

Thank you so much for the feedback, we will have this checked. So sorry for any inconvenience.

Snips Accommodation
Marthinus V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Marthinus V
On business

Baie aangenaam.

Alle goedere wat jy nodig het, was daar gewees, bv. ketel breekware, werkende TV, ketel koffie, ens. Sal beslis mense aanraai om daar oor te slaap, gerieflik.

Chris L - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris L
With friends

Great service and very helpful.

Enjoyed our stay. Place was clean with all we needed. Great service and safe.

Snips Accommodation's response

Thank you so very much!

Snips Accommodation
Thea W - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Thea W
With spouse/partner

Mariska was baie gaaf en tegemoetkomend.

Blyplek was netjies en skoon. Lekker geslaap! Ons het lekker geslaap en die terrein is netjies.

Snips Accommodation's response

Vreeslik dankie vir die mooi woorde.

Groete
Mariska en span

Snips Accommodation
Arlene R - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arlene R

Perfect.

It was just simply amazing and I will definitely be back.

Snips Accommodation's response

Thank you so much for the kind review.

Snips Accommodation
Devon W - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Devon W
Family with teenagers

Dit was 'n fantastiese plek.

Snips was familie vriendelik en het alles gehad wat ons benodig het. Dis naby die casino en mall en die fasilitieite was baie goed. Alles was skoon en die dekorasie was hemels. Sal dit aanbeveel vir een en elk.

Snips Accommodation's response

Vreeslik dankie vir die mooi woorde!!

Snips Accommodation
Sonette B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonette B
With spouse/partner

Skoon, netjies, gereiflik

Snips se Mariska het alles moontlik gemaak dat ons gemaklik kon inklok (laat die aand) Die eenhede is skoon, netjies en baie gerieflik. Baie maklik om die plekkie te kry. Snips sal voortans ons oornag keuse wees as on KZN toe ry

Snips Accommodation's response

Vreeslik dankie vir die mooi woorde. Ons sien uit om jul weer te verwelkom.

Groete
Mariska

Snips Accommodation
Lwiimbo M - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lwiimbo M
Individual traveler

Very comfortable, extra friendly staff and professional services.

Beautiful scenery and environment.

Snips Accommodation's response

Thank you very much for the lovely review.

Snips Accommodation
Kobus W - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kobus W
Family with teenagers

Goeie waarde vir geld. Vriendelike diens.

Slegs een handdoek ontvang vir 2 persone maar dit is vinnig reggestel.

Janet V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janet V
On business

Comfortable with everything you need.

Ideal for staying overnight, comfortable furniture and helpful staff.

Marle P - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marle P
With friends

Heerlik.

Chalets baie netjies. Pragtige tuine. Sekuriteit deur nag is 'n bonus.

Lisa A - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Lisa A
With spouse/partner

Great but...

The accommodation was superb and the staff were helpful. However, there was an issue with the gas geysers during our stay. The water would not stay hot. So, we had cold showers on the first night and requested to be moved to another chalet the following day. The geyser in the new chalet seemed to work well, but only if we left the basin's hot water tap running simultaneously. But overall, except for the geyser problems, the premises is beautiful and quaint, and the staff is very friendly.

Snips Accommodation's response

Thank you so much for your review. I am so sorry about the geyser problems, we are having them looked at. Have a very lovely day.

Snips Accommodation
Marleny A - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marleny A
With friends

Dis 'n ontspanne en netjiese omgewing, baie gemaklik gebly.

Snips het alles gebied wat ons nodig gehad het vir 'n lekker naweek weg om 'n troue by te woon, hulle bied goeie waarde vir geld.

Bongy M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bongy M
On business

The lady at reception was unfriendly.

Room number 4 where I stayed, had no toilet paper in the bathroom and I found empty juice bottles that were supposed to be thrown away.

Snips Accommodation's response

I am so sorry about the inconvenience, the matter has been taken up with the responsible housekeeping.

Snips Accommodation
Alet M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Alet M
Family with young children

Baie lekker gebly.

Goeie diens met baie vriendelike mense. Sal net gaaf wees indien 'n mens een pakkie koffie of tee en suiker in die kamers kan kry. As 'n mens geweet het kon ons saamgeneem het.

Andre P - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Andre P
With spouse/partner

Had better in Johannesburg for the same price.

WiFi too expensive and no microwave in room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het al beter in Johannesburg gehad vir dieselfde prys.

WiFi te duur en geen mikrogolf in kamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerrie V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrie V
With spouse/partner

Rustige en ontspanne atmosfeer.

Enigste probleem was dat die "extractor fan" in die badkamer nie werk nie en as gevolg hiervan was die glas van die stortdeur aan die binnekant vuil, maar ek kon daarby verbykyk om rede die goeie prys en die aangename omgewing.

Lourens E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lourens E
With spouse/partner

Kampeerarea

Dit is losstaande huisies, sekeres is skakelhuise, braai areas en swembad beskikbaar. Dame by ontvangs is baie vriendelik en hulpvaardig. Selfsorg eenhede met DSTV.

Janet V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Janet V
On business

Comfortable with all that you need.

Small, comfortable with all you need. Need to go out to get dinner as no deliveries are done in the area.

Percy M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Percy M
With spouse/partner

It was awesome. I enjoyed every moment.

Best, safe outing and very close to town.

Makkie V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Makkie V

We had a warm welcome, room was ready and we had our own entrance.

The hostess went out of her way to make us feel comfortable. They gave us access to the swimming pool area to braai.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons was hartlik ontvang, kamer was gereed en toegang was onafhanklik.

Die gasvrou het uit haar pad gegaan om die tyd wat ons daar was vir ons so gemaklik moontlik te maak. Die swembad area was vir ons gegee om by te braai.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris F - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chris F

Very accommodating to a large group of people.

Everything was clean and neat, we will be staying with them again.

Elsa O - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elsa O
With spouse/partner

Enjoyed our stay.

We had a pleasant stay, chalets were nice and clean, garden also very neat and tidy.

Mona P - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mona P
Family with young children

Great. The units are spotlessly clean and well furnished. The kids also enjoyed it very much.

We had a great time at Snips. Staff are friendly and welcomed my kids and puppies. We will stay here again for sure.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik. Die plekkies is silwerskoon en goed ingerig. Die kinders het dit ook baie geniet.

Ons het baie lekker gebly by Snips. Personeel is vriendelik en hulle het my kinders en my hondjies verwelkom. Ons sal vir seker weer hier oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lindie B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lindie B
With spouse/partner

It was much more than we expected.

We only stayed one night on our trip to KZN. Everything we needed. I forgot my charger in the wall socket and stopped at Snips 3 days later and they could give it to me. Excellent.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie meer as wat ons verwag het.

Ons het net een nag gebly op ons reis na KZN. Alles wat ons nodig gehad het. Ek het my laaier in die muurprop vergeet en 3 dae later op pad terug weer by Snips gestop en hulle kon dit vir my gee. Uitstekend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nick S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nick S
With friends

Quiet and safe!

It was very convenient and everyone is very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en veilig!

Dit was baie gerieflik en almal is baie behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alida D - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alida D
Family with teenagers

Sal beslis weer teruggaan.

Snips Accommodation sal ons aanbeveel. Plekkie is netjies en skoon en kinders geniet die voëlpark en diere verskriklik baie.

Wimpie K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wimpie K
With friends

Everything you need at an affordable price.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Als wat nodig is teen bekostigbare prys!

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elizabeth K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizabeth K
Individual traveler

Ontspannend.

Het al 2 keer daar oorgeslaap. Sal dit aanbeveel.

Lucia S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lucia S
With spouse/partner

Customer service needs more work.

I loved the place, but the lady at reception is very rude.

Carin V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carin V
With friends

Baie oulike, stil plek.

Baie oulike plek. Nie rustig.

Joseph Mark F - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joseph Mark F
With spouse/partner

Relaxing and amazing.

It was amazing and wonderful.

Teri E - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Teri E
With spouse/partner

Snips was the ideal setting to accommodate us and our doggy during our stay in Newcastle.

Snips met all our requirements and more in Chalet No.23. We and our doggy felt free move around like we would at home. The chalet was neat, beds comfortable, contents adequate and there was always piping hot water. The Chalet and gardening staff were very friendly and helpful and we thoroughly enjoyed our six days there. Thank you, Snips. You were great!

Danie E - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Danie E
With spouse/partner

Not up to scratch.

We read a good review on Snips, but then were surprised to find a completely different picture. Snips only offer very basic accommodation. Don't expect luxury or anything modern. The unit and kitchen only equipped with the basics. Dirty shower. The bed had no head piece so you sleep with your head against the wall. The only mirror was in the bathroom, so it's difficult for women to do their hair and makeup? The windows do not have burglar bars and there is no security gate for the front door. So security wasn't up to standard, just the excuse of a security guard. Snips didn't offer value for money. Very disappointed, wouldn't go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Glad nie na wense nie.

Ons het baie goeie resensies oor Snips gelees, maar was verbaas om die plek heel anders te ervaar. Snips bied slegs baie basiese akkommodasie, moet niks luuks of modern verwag nie. Eenheid en kombuis was baie basies toegerus. Die stort was baie vuil. Die bed het geen kopstuk gehad nie, mens slaap met jou kop teen die muur. Die enigste spieël in die plek was in die badkamer - hoe moet vrouens hul hare/grimering doen? Dalk kan die eienaar ons verwittig. Vensters het geen diefwering nie en daar is geen veiligheidshek voor die ingangsdeur nie. Sekuriteit is nie op standaard nie, en ja, ons weet van die normale verskoning van 'n veiligheidswag wat patrolleer. Snips bied geensins waarde vir geld nie. Baie teleurgesteld, sal beslis nie weer hier tuisgaan nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Snips Accommodation's response

Goeie dag

Ons bied baie basiese akkommodasie ja, maar teen ons prys wat baie goedkoper is as enige ander plekkies in Newcastle, voel ek dat ons meer as genoeg bied. Ons eenhede en kombuisies het alles in wat 'n mens nodig het vir 'n gemaklike oornag. Die stort is onaanvaarbaar en dit sal opgeneem word met die personeel. Op ons foto's wys dit hoe ons plekkies lyk, insluitend hoe ons beddens geleë is. Ons is in die proses om spieël kassies in te sit in die chalets en ons is jammer dat u ongelukkig nie in een van die geplaas was nie, maar almal sal so toegerus wees oordat ons gesien het dit is nodig vir die tannies en hulle hare. Ja, ons het voor geen deure of vensters diewering nie en het dit nog nooit nodig gehad nie en soos u self noem ons het 'n nag wag. Ek is bitter jammer oor al die ongerief.

Snips Accommodation
Jamain P - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jamain P
With spouse/partner

Service is tops.

Best service, calming environment, value for money.

Simiso T - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Simiso T

Clean and comfortable.

I will definitely stay again when I’m in the area.

Sumeshini R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sumeshini R
With spouse/partner

Absolutely enjoyed my stay at Snips Accommodation. It exceeded my expectations. I would recommend it to anyone.

My one recommendation would be to update the pictures on the website. It doesn’t do the place justice. We were amazed by the beauty of the place.

Sibongile X - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Sibongile X
With spouse/partner

Pleasant place to relax.

Nice clean homely and comfortable.

Desere B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desere B
Family with teenagers

2 nagte as deel van stoei SA kompetisie.

Baie dankie vir 'n heerlike tyd. Fasiliteite was gerieflik, skoon en netjies. Ons het lekker gekuier.

Heilet E - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Heilet E
With spouse/partner

Everything was 100%.

We were completely satisfied.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Als was 100%.

Ons was heeltemal tevrede.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan V
With spouse/partner

Very clean, safe, nice and private.

Very convenient with everything one needs. Will definitely go back there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie skoon, lekker privaat en veilig.

Baie gerieflik met alles wat 'n mens nodig het. Sal beslis weer daar tuisgaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leticia I - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Leticia I
With friends

Lovely stay.

We enjoyed our stay at the Hotel. Visiting again soon.

Johan M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan M
Family with young children

Lekker, rustige plek.

Baie lekker gebly en rustige atmosfeer.

Tinka D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Tinka D
With spouse/partner

Presies wat ons nodig gehad het.

Ons het net 'n oornagplekkie nodig gehad en dit was presies reg! Vriendelike en hulpvaardige ontvangs en 'n ruim, netjiese kamer met badkamer. Ek sal dit definitief aanbeveel - baie dankie.

Pieter S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter S
Family with young children

Fantasties.

Baie vriendelik ontvang, plek mooi, skoon, rustige atmosfeer, sal weer daar oorslaap.

Herman S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman S
With spouse/partner

Very nice looking place.

Chalet was clean and comfortable.

Michelle N - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle N
With spouse/partner

Baie netjies en skoon, vriendelike diens by ontvangs en die voëlpark.

Sal definitief my ondervinding by Snips met vriende deel. Ek het my niggie se troue bygewoon en alles was puik. Die plek is baie mooi en goed versorg. Dankie vir die vriendelike diens van besprekings tot huistoegaantyd. Ek sien baie uit om my pa se 80ste verjaarsdag daar te vier met familie en vriende.

Snips Accommodation's response

Vreeslik baie dankie vir die mooi woorde, dit word waardeer.

Snips Accommodation
Letitia H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Letitia H
Family with young children

Lekker.

Baie mooi plekkie. Die tuin is pragtig. Kamers mooi skoon en gerieflik.

Malinda V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malinda V
With spouse/partner

Good service, neat and modern room.

Welcome guests with a warm and friendly atmosphere. The rooms are equipped with modern furniture and very neat.

Lyndie M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lyndie M
Family with young children

Awesome stay.

We thoroughly enjoyed our stay at Snips. Meisie was a kind and gracious host who accommodated us unexpectedly for our two kids. We will definitely be going back again.

Karen M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Karen M
With spouse/partner

Blyplek was skoon.

Ontvangs was nie baie vriendelik. Het ook nie ons WiFi-koepon gekry nie. Swembad was grasgroen. Baie teleurstellend oor Kersnaweek.

Snips Accommodation's response

Vreeslik jammer vir julle ongerief. Ongelukkig is ons Wi-Fi geskenkbewyse nie ingesluit nie en moet gekoop word in die kantoor, ook die swembad het ons bietjie mee gesukkel na die 2 groot storms wat by ons was oor die naweek. Weereens groot askies.

Snips Accommodation
Heidi Z - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heidi Z
With spouse/partner

Baie netjiese akkommodasie en terrein.

Klein probleempies wat aangemeld is, soos stukkende gloeilampe, is onmiddellik op gereageer.

Erick Z - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erick Z
With spouse/partner

I received a great experience.

It was a great day in my life. But the location is too far from town and you need to have your own transport in order to get there.

Ilze D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ilze D
On business

Heerlik huislik en rustig.

Ek is mal oor die opset daar, ek het 'n gaste kamer geboek en verkeerdelik gedink dit is selfsorg-eenhede, die mensies het my toe in 'n chalet gesit sodat ek self kon kos maak en dit ten spyte van 'n baie besige week daar. Ek sê dankie vir 'n heerlike week wat ek na kliënt op my stoepie rus en koffetjie drink. Ek se baie dankie vir julle en die mensies by snips. Sien julle gou weer.

Helen N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Helen N
On business

Lekker.

Was lekker dankie en kos was heerlik.

Hans J - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hans J
With spouse/partner

Skoon en netjies.

Sal dit aanbeveel.

Swazi N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Swazi N

Nice place, we enjoyed it. It was clean. We wish we could have stayed longer.

See grading.

Jana J - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana J
On business

Welcome stay.

We were received with open arms. Friendly service and lovely rooms.

Siphindile S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Siphindile S
With spouse/partner

Had a great stay!

I am definitely coming back and, as matter of fact, it will be soon! The room was unexpectedly beautiful and definitely professionally interior designed. The breakfast was lovely.

Ramona N - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ramona N
With friends

Ons was plesierig verbaas.

Die plek was gerieflik, netjies, baie smaaklik en ons het heeltemaal uitgerus en veilig gevoel. Dit was ook nie te naby en nie te ver van ons familielede in die dorp. Ons was ook verbaas, want dit was nogtans goedkoop in vergelyking met die ander plekke, maar dit was nog smaakvol.

Martie L - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martie L
With spouse/partner

Heerlik.

Ons gebruik Snips gereeld as 'n oornag op pad kus toe. Kan aanbeveel word.

Carlien W - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carlien W
Individual traveler

'n Baie oulike plek om in te bly.

Al was daar 'n administratiewe uitdaging by my man se aankoms, is hy geholpe en verseker van goeie diens. Dankie Marietjie vir die menswees!

Isaac A - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isaac A
Individual traveler

Fantastic place.

I love Snips so much. It's very clean, safe, peaceful and wonderful environment. I booked to sleep 3 nights but felt like extending my stay and that tells how great the place was plus it gives you value for your money.

Heilet E - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heilet E
With friends

Ons was hoogs beïndruk!

Uitstekende moeitevrye diens van LekkeSlaap. Ons was werklik beïndruk deur die geriewe en netheid van Snips Akkommodasie en sal vir seker weer daar bespreek.

Albertus D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Albertus D
With spouse/partner

Pleasant. The room is large enough for overnight.

I recommend this to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam. Die kamer is groot genoeg om in te oornag.

Word aanbeveel vir enigiemand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annetjie V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annetjie V
With spouse/partner

Baie gerieflik en rustig.

Ons was eers bekommerd oor die ligging. Wat was ons verbasing toe ons ontdek dis skoon en gerieflik. Meisie was baie vriendelike en behulpsaam met die reël van 'n taxi na die bushalte vir ons NZ familie. Die ontbyt was bietjie duur (R75) en daarom het ons nie daar geëet nie. Ons NZ familie moes egter, want die eetplekke is ver van Snips af. Baie dankie.

Jana J - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana J
On business

Friendly, efficient service.

We are located in Durban, called out to do some work in Newcastle and the B&B waited till late at night to book us in and they even extended our stay with no problem. Thanks for the great service.

Jana J - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana J
On business

Excellent establishment!

Excellent service from work tripper yet again. Thanks guys!

Gerda V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda V
Family with teenagers

Effort was made to make us feel welcome and the rooms were clean and comfortable.

Thanks for the personal touch. Rooms were clean and conveniently equipped. Beautiful gardens, wish we could stay longer. Will definitely sleep over again if we are in the area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Daar is moeite gedoen om ons welkom te laat voel en kamers was skoon en gerieflik.

Dankie vir die persoonlike aandag. Kamers was skoon en gerieflik ingerig. Pragtige tuine, wens ons kon langer bly. Sal vir seker weer oorslaap indien ons in die omgewing is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Buyi L - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Buyi L
Individual traveler

Comfortable.

If you want a tranquil and relaxed getaway, this location is perfect. I love the private chalet for myself and enjoy the nature around.

Melaine G - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melaine G

Beautiful and well-kept accommodation.

Had a wonderful time. Had bees visiting on Sunday morning but management was quick to relocate us to another unit. Friendly helpful staff and beautiful well-kept accommodation and grounds. Will definitely make use of them again.

Ofentse K - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ofentse K
With spouse/partner

Lovely stay.

Very nice place. Even though the chalet reeked of cigarette smoke when we got there at 9 pm. We enjoyed our stay. Breakfast was lovely and the staff was friendly.

Leon P - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon P
With spouse/partner

Very good value for money, will use it again.

Very satisfied, neat, just the shower that was dirty, but still good value for your money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie waarde vir jou geld, sal weer dit gebruik.

Baie tevrede, netjies, net stort was vuil maar nog steeds goeie waarde vir jou geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jurgen R - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jurgen R
With friends

Very pleasant.

The place was neat and clean and one feels welcome from arrival.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Die plek was netjies en skoon en mens voel welkom met die aankoms.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Snips Accommodation's response

Baie dankie vir die mooi boodskap.

Snips Accommodation
Willie V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie V
With spouse/partner

Very relaxing next to the city, we were able to sit on the stoep at night without any problems.

Helpful staff, clean and well equipped units.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig teen die stad, ons kon op die stoep sit in die aand sonder enige probleem.

Personeel is behulpsaam, eenhede is skoon en volledig toegerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Snips Accommodation's response

Baie dankie vir die vriendelike terugvoer. Ons hoop om julle weer in die toekoms te verwelkom.

Snips Accommodation
Dons D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dons D
With spouse/partner

Pleasant people and safe accommodation. Thanks.

Thank you for making our stay worthwhile. We had a great time and the staff went out of their way to make sure we had everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangename mense en verblyf en veilig gevoel. Dankie.

Baie dankie ons het baie lekker gekuier en personeel, veral Meisie het uit haar pad gegaan om ons te help met wat ons ook al benodig het. Meisie jy is 'n ster, dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charlotte V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlotte V
With spouse/partner

Peaceful, relaxing and neat comfort.

See star rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige, ontspanne en netjiese gerief.

Sien die sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maureen H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maureen H

Clean and comfortable.

The accommodation was clean and comfortable. However, as there were many mosquitoes we were surprised to find that there were no mosquito screens on any of the windows, which meant we could not open any windows on what was a very hot night. I would suggest that screens be installed on at least one window in every bedroom and every lounge/kitchen area.

Tinus V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tinus V
Individual traveler

Aangename verblyf, net jammer die gras was so lank.

Snips bied beslis waarde vir geld. Die eenheid was baie netjies, maar die omgewing kort aandag.

Pieter D - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter D
With spouse/partner

Ek was nogal heerlik verras met die ruim, netjiese en stil blyplekkie met alles op sy plek en mooi skoon.

Ek was nogal heerlik verras met die ruim, netjiese en stil blyplekkie met alles op sy plek. Sommer 'n klipgooi van die Newcastle Mall af. Ek het baie lekker daar gebly en sal vir seker weer daar gaan bly.

Glen C - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glen C
On business

Aangenaam, rustig.

Sien sterre.

Wessel J - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wessel J
On business

Excellent service, everything you need and I will never stay anywhere else but here when in Newcastle!

Thanks Snips! It was my second visit to your place and just like the first time, it was pefect and everything was in place! Peacefulness, safety, full self-catering facilities, DStv etc. I will always stay with you! Thanks!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Puik diens, alles wat jy nodig het, en sal nooit weer elders in Newcastle oornag nie!

Dankie, Snips! Dit was my tweede besoek aan julle, en net soos die eerste keer was alles reg en in plek! Rustigheid, veiligheid, volledige selfsorg-geriewe, DStv, ens. Ek sal altyd weer by julle oorslaap! Dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Snips Accommodation's response

Goeie more
Baie, baie dankie vir die mooi terugvoer!

Snips Accommodation
Wessel J - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wessel J
On business

Perfect overnight spot in Newcastle!

Perfect and friendly service, neat and clean, safe parking and everything you need away from home! I was really surprised and had a good night's rest. Meisie puts in a lot of effort to make you feel at home! You will see me again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte oornagplek in Newcastle!

Puik en vriendelike diens, netjies en skoon, en veilige parkering met alles wat jy benodig weg van die huis af! Ek was werklik verras en het heerlik geslaap. Tannie Meisie doen ekstra moeite om mens tuis te laat voel! Julle sien my weer en weer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willy R - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willy R
Family with teenagers

Het dit geniet om daar te bly.

Akkomodasie het aan al ons verwagtinge voldoen.

Heila L - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heila L

Waarde vir geld.

Behulpsame vriendelike personeel. Kamers is van hoë gehalte en die rustigheid van die natuur was onverbeterlik. Sal definitief weer van hul gasvryheid gebruik maak.

Mb M - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mb M

Het dit baie geniet. Vriendelik ontvang. Sal dit enige tyd aanbeveel.

Alles was goed gewees. Die kos, die verblyf en ons is professioneel en vriendelik ontvang. Was baie behulpsaam gewees. Sal net aanbeveel dat aandag gegee word aan die gas-geisers, want van die geisers het doodgewaai deur die wind. Verder sal ek enige tyd weer daar gaan bly.

Henry B - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Henry B
Individual traveler

Very good.

Place was very cold. Heater was missing in the room.

Karen V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karen V
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld met alles wat 'n mens nodig het plus DStv.

Ek was aangenaam verras met die plekkie. Al wat my egter wel afgesit het is dat die plekkie soos rook geruik het en so ook die beddegoed en handdoeke. Ek het ook my oorbel laat val en toe 'n stofwolk onder die bed gesien toe ek buk om dit op te tel. Die stortdeur kon ook nie heeltemal toemaak nie. Dis klein goedjies wat ek glo Snips aan kan verbeter. Verder was ons ontvang met vriendelike diens en ek sal beslis weer daar oornag.

Eli V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eli V
With spouse/partner

Snips Accommodation is a nice place but will be happy if they can open their DStv for customers and heaters for winter.

I understand that Snips is not a hotel, it's chalets but they do have DStv which is not running and please provide heaters as well. Thank you.

Rusty J - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rusty J
Individual traveler

Cheap, but clean and neat with enough hot water.

Snips offers value for money. The premises and the accommodation is very neat and well looked after. The units have everything that's needed and what it lacks, the office will organise for you. It has a good location and close to shops and so forth. They also have clean, comfortable beds, and a clean bathroom and everything was in a working condition. The hard, loose stools can be put to better use if they had cushions on them. A negative point is the dark brown curtains without any lace curtains. It felt as if I had to wash them. I am not sure how long ago it has been washed. Even if it is washed daily, it looks horrible and filthy. It was also a great struggle to lock the place properly. The blinds could be in a better condition. But I would use it again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goedkoop, maar skoon en netjies met genoeg warm water!

Snips bied werklik waarde vir geld. die terrein en die verblyf is baie netjies en goed versorg. Die wooneenhede het alles wat nodig is en dit wat ontbreek, kan by hul kantoor gereël word. Dit het 'n goeie ligging, binne bereik van winkelsentrums ens. Skoon, gerieflike beddens, badkamer en alles in werkende toestand. Die harde los stoele kan dalk beter benut word indien dit kussings op het. 'n Negatiewe "iets" is die donkerbruin gordyne, sonder enige kantgordyne. Dit het gevoel of ek dit moet was. Weet nie hoe lanklaas dit gewas is nie. Selfs al was dit daagliks gewas, vertoon dit aaklig en vuil. Dit was 'n groot gesukkel om die plek behoorlik dig te sluit. Due blinders kan dan beter werk. Maar ek sal dit weer gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Steve F - May 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Steve F
With spouse/partner

Bietjie teleurgesteld, maar oor die algemeen nie te sleg nie.

Oulike plek. Het egter die volgende probleme ervaar. Die yskas het so geraas dat ons oorpluisies moes dra. Daar was nie warm water die volgende oggend nie, die gas-geiser was nie aangesit nie, later die oggend toe ons wou regmaak vir 'n begrafnis was daar nie water nie. Toe ons die aand weer terugkeer was die chalets nie eers skoongemaak nie. Ons moes weer beddens opmaak en skottelgoed was al het die brosjure gesê hulle lewer so 'n diens.

Heidi S - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Heidi S
With spouse/partner

Baie dankie. Ons is aangenaam verras met die slaapplekkie en het heerlik warm geslaap.

Sien die sterre.

Piet N - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Piet N
With spouse/partner

Netjiese plek in 'n stil omgewing.

Snips is geleë buite die woongebied van Newcastle. Dit is 'n baie netjiese oord en ons kan oor niks kla nie.

Anne-marie L - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Anne-marie L
Individual traveler

Baie gerieflik en die prys is sakpas!

Dit is baie rustig daar en mens kan sommer lekker ontspan na 'n dag se gejaag.

Martie V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Martie V
Individual traveler

Skoon netjiese verblyf met vriendelike ontvangs.

Ek wil die geleentheid gebruik om aan die bestuur van Snips baie dankie te sê. Ek was in 'n ongeluk betrokke tydens my verblyf daar. My broer en sy vriend het gekom om my te help aangesien ek in die hospitaal was en my voertuig afgeskryf was. Die mense van Snips het na middernag my broer-hulle ontvang, hulle na hulle verblyf geneem en seker gemaak hulle het alles wat nodig is. Hulle het verder, ongevraagd, my broer en sy vriend gratis geakkommodeer vir 2 nagte en my gratis geakkommodeer vir 'n ekstra nag. Soveel omgee en vriendelike hulp is deesdae baie skaars. Ek sal voortaan net by Snips tuisgaan en Snips by almal aanbeveel.

Jabulile M - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jabulile M
With spouse/partner

A breath of fresh air.

We loved the tranquillity!

Margaret R - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margaret R
With spouse/partner

Baie gemaklik.

Baie rustig en netjies. Baie goeie oornagstop tydens ons reis.

Anneke En Adriaan R - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anneke En Adriaan R
With spouse/partner

Goeie oorblyplek en lekker naby by alle geriewe.

Skoon plek en lekker naby groot winkelsentrum en lekker eetplekke. Selfs Wimpy was naby vir die volgende oggend se ontbyt.

Corlé G - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corlé G
With spouse/partner

Baie oulike plekkie!

Lekker verblyf, goed toegerus en gerieflik. Goeie waarde vir geld en 'n goeie bestemming vir 'n halfpad oorslaap.

Jan H - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jan H
With friends

Puik!

Alles was reg! Dis skoon en netjies en waarde vir geld.

Ray W - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ray W
With spouse/partner

Dit was skoon en bekostigbaar.

Dankie. Sien die sterre.

Edwill T - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Edwill T
With spouse/partner

Wonderlik!

Die aanwysings was puik, die diens en vriendelikheid was so goed dat ons besluit het om nog 'n nag daar deur te bring die selfsorg-eenheid was volledig toegerus skoon en netjies! Ek sal ook definitief Snips Accommodation weer gebruik en oor en oor aanbeveel!

Annalie J - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annalie J
Family with teenagers

Heerlike halfpad-rusplekkie .

Die chalets was volledig toegerus. Baie netjies en skoon. Daar is lekker plek om rond te loop en dis naby die winkelsentrum en casino. Die fliekkanale was 'n heerlike bonus.

Jaco S - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco S
With spouse/partner

Baie lekker, verblyf goed ingerig, en veral die stilte in die nag - geen geraas.

Sal daar bly van nou af en het reeds mense verwys daarna.

Christiaan Rudolf V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Christiaan Rudolf V
Individual traveler

Baie oulik en rustig.

Sien die sterre.

Karen G - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karen G
With spouse/partner

Privaat, groot genoeg, goed toegerus, skoon en die personeel was baie behulpsaam.

Al het ons net een nag by SNIPS oornag het, was die chalet baie gemaklik en skoon. Beddegoed en handdoeke, yskas en badkamer was silwerskoon. Waarde vir geld beslis! Ons sal graag weer by SNIPS oorbly!

Jan S - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jan S
On business

Ek het lekker gebly.

Goeie, ekonomiese behuising.

Willem S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem S
With friends

Snips word aanbeveel.

Baie oulike plekkie waar ons oornag het met ons motorfiets-trippie na Swaziland. Plekkie was skoon gewees, maar die badkamer toilet was bietjie vuil onder die deksel. Verder gebruik die eenheid gas vir die stoof en die stort. Die gas stort werk nie so effektief nie, dit vat baie lank om warm te raak en word baie warm maar net vir so minute dan is dit weer yskoud. My vriende het dit soortgelyk gevind in hulle eenhede.

Joey K - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joey K
Family with teenagers

Ons was aangenaam verras met die akkommodasie.

Ons was baie vriendelik ontvang. Die verblyf was uitstekend. Ons het heerlik gekuier. Die selfsorg-geriewe is uitstekend met 'n yskas, gasstoof en mikrogolf. Dit het ons in staat gestel om al ons beplande etes en pieknieks self voor te berei. Die akkommodasie is regtig sentraal, naby die inkopiesentrum en ook sentraal tussen Utrecht, Memel, Dundee en Bloedrivier - al die plekke wat ons die naweek wou besoek. Ons het 'n probleem met die TV-uitsending gehad wat letterlik binne minute nadat ons dit rapporteer het uitgesorteer was. Weereens, ons het heerlik gekuier. Die akkommodasie het 'n groot bydrae gemaak tot 'n onvergeetlike naweek.

Drika S - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Drika S
With spouse/partner

Stil, ontspanne en baie gerieflik.

Dankie was baie lekker. Stil en ontspanne. Dis net jammer daar is net een spieël.

Stella E - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Stella E
With friends

Was aangenaam verras met die grootte van die chalet.

Het die oorslaap fasiliteit aangenaam gevind. Sal verseker weer daarvan gebruik maak. Sou aanbeveel dat die GPS koördinate op die webtuiste aangebring word.

Precious T - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Precious T
With spouse/partner

Serenity & peace of mind!

Great location, peaceful, self catering units have the basics required for those who are holiday with no fixed schedule.

Erika G - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Erika G
Family with young children

Baie rustig.

Plek is netjies en rustige atmosfeer.

Sybrand V - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sybrand V
On business

Gemaklik, rustig en goed toegeruste selfsorg-eenheid

Baie vriendelike ontvangs wat jou sommer welkom laat voel vanuit die staanspoor. Hulpvaardige personeel en skoon en gerieflike eenhede.

Ingrid T - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ingrid T
With friends

Friendly

We found the location easily. The service was excellent and friendly. Not completely wheelchair friendly but it was sufficient. Rooms were clean and spacious, but needs air-con or overhead fans for summer heat. Will recommend to friends and will stay again. Thank you.

Mandla S - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Mandla S
With spouse/partner

Great

Really liked the place!

From R360
per night (for 2 people)
From R360
per night (for 2 people)
From R360
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 238 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 35 Jooste street, Newcastle, 2940, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAvCMqmLic0n20hlFpPtxl49aNAZHaRPBqCnSeYW3iAAN4DgCAQH?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R360  per night (for 2 people) 116 5 1 5 35 Jooste street Newcastle 2940 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -27.789712930971 29.965079538524
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!