Sodwana Bay Accommodation at Sodwana View Holiday Homes | TravelGround
+23

Sodwana View Holiday Homes

28 reviews
Self Catering

Review Summary

4.2 out of 5from 28 reviews for Sodwana View Holiday Homes
Cleanliness
4.1/5
Service
4.2/5
Location
3.9/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.4/5
Cariana H - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cariana H
Family with teenagers

Excellent stay.

We loved the stay and the views.

Maria K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria K
Family with young children

It was incredible. We didn't want to go home.

Incredibly nice. Will go back again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was ongelooflik. Ons wou nie huistoe nie.

Ongelooflik lekker. Sal weer terug gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sodwana View Holiday Homes's response

Hi Maria, baie dankie. Ons hoop om julle gou weer te sien.

Sodwana View Holiday Homes
Monty B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monty B
Family with teenagers

Ongelooflik lekker gebly, puik diens van die uiters hulpvaardige personeel en baie veilig gevoel, Dankie!

Van die oomblik dat ons gearriveer het is ons met vriendelike en hulpvaardige staf verwelkom. Hulle het vinnig help uitpak en ons was binne minute tuis en reg om vakansie te hou. Huis 1 het alles wat ons nodig gehad het en meer; yskas en diepvrieskas, stoof en oond, kombuisware, TV, ens. Die groot vertrekke en leefarea het ons gesin van 5 genoeg plek gegee sodat almal gemaklik kon ontspan en doen wat hulle wou sonder om oor mekaar te val. Elke eenheid is baie privaat en word elke dag skoon gemaak. Die swembad was ook 'n lekker afkoel na 'n warm dag op die strand. Elke aand op die stoep met die lieflike uitsig oor Sodwana was die perfekte afsluit van 'n heerlike dag. Baie dankie Sanja en span vir 'n puik vakansie tuiste!

Sodwana View Holiday Homes's response

Baie dankie Monty, hoop om julle gou weer te sien.

Sodwana View Holiday Homes
Bianca B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca B
Family with young children

Fantasies, 5 ster.

Beste plek om te ontspan, vriendelike diens.

Sodwana View Holiday Homes's response

Baie dankie Bianca.

Sodwana View Holiday Homes
Amanda D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda D
Family with young children

One gem not discovered yet.

We were so pleasantly surprised as to the quality and quantity of what we found. Nothing overboard, but with everything needed. The staff was very friendly and helpful - even with off-loading the vehicle and trailer on arrival - and constantly made sure all was working as expected - and that we were satisfied, up to the point of our departure. We knew each one's name as they made it a priority to introduce themselves and made sure we had all the necessary numbers as might be needed. Management was not on sight, but could have well be. One call, SMS or Whatsapp was all that was needed - did not use it though, since we did not need to. We are going back as soon as possible and will never, ever, ever stay at our usual place(s) where we did more than 10 years now. Staying at Sodwana View Holiday Homes, who needs the beach and sea although so close, the sea was actually "disturbing" when we were outside. You have everything right there to ensure a relaxed and pleasant stay - for any holiday. Thank you Sanja (who feels like an old friend), Sipho (our "nanny" who spoiled us), Fortunate (patient and nothing to much trouble) and Lucky (our guardian). We can't wait to return.

Maxie N - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Maxie N
With spouse/partner

Was haaglik met goggas en droppings wat uit die dak geval het.

Ons het verwag dat ons rustig gaan wees, dit het nie gepla nie. Die huishulp was baie oulik en so ook die ander mense, soos bv. Oscar en die res. Behulpsaam. Maar die goggas uit die dak wat op jou val terwyl jy enige plek in die woonstel is, was nie aan genaam nie, so ook nie die "droppings" uit die dak, kon niks uit pak nie. Die waaiers in die slaapkamers was lekker, maar geen waaier in die sitkamer of kombuis nie wat ook 'n mens se kuierplek is.

Adriaan B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Adriaan B
With spouse/partner

Baie lekker en regtig "child-friendly" my dogtertjie van 22 maande het dit baie geniet.

Rustige en verfrissende vakansie.

Sello T - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sello T
Family with teenagers

I love Sodwana View Holiday Homes, it's for everyone.

The place is beautiful and clean people are welcoming and I would go the at any time if I want to go for a holiday. I enjoyed myself and my kids and my parents were happy with the place and the environment.

Sarisha M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarisha M
Family with young children

Great place out of the hustle and bustle of the main town.

Our GPS took us on all the gravel roads which was unnecessary and we arrived close to midnight. However, the owners were kind enough to wait for us and fetch us as we missed the turn off! The place was immaculate and very spacious, especially since we had 2 toddlers running around! The staff were very really helpful and kind, and it was also very safe with a great view! Although it's not a property on the beach, it's pretty near and very serene anyway! We had an awesome stay and I will be sure to return!

Sebastian S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sebastian S
With spouse/partner

Verblyf was baie aangenaam.

Die verblyf was aangenaam met veilige heining vir die honde. Probleme wat wel ondervind was is dat die advertensie verwys na TV en skottel geriewe war nie daar was nie. Was ook nie uitgewys waar die swembad was toe ons die woonstel gebly het nie. Kon die swembad nie sien nie. Verder sal ek dit wel kan aanbeveel vir ander mense alhoewel dit ontsettend duur is om strand toe te gaan.

Karuska V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Karuska V
Family with young children

Lekker gebly, alhoewel ons nie 100% veilig gevoel het nie.

Swak aanwysings, geen handoeke, dit is nie in bespreking genoem nie. Ons het lekker gebly, maar as die weer swak is, is dit nie die ideale plek om tyd by te spandeer nie. Ons was bly dat ons ons honde kon saamneem

Sodwana View Holiday Homes's response

Beste Karuska,

Baie dankie vir jou resensie, ons neem elkeen se punt in ag. In die hoofbeskrywing van die profiel word daar wel gemeld dat gaste hul eie handdoeke moet bring.

Sodwana View Holiday Homes
Tetsabile S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Tetsabile S
Family with teenagers

Our stay was very unpleasant.

The place was horrific! We were shocked by how rural it is! The house looks like an old shed. It actually has a garage door! It was very dirty and dusty with a lot of lizards. The kitchen utensils were dirty so much that we couldn't even make coffee in the morning. We asked for a cloth to wash the kettle from the cold and aloof cleaning lady and that dishcloth was dirty and smelly!

Angela M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Angela M
With friends

It was very relaxing.

We had an amazing time, the weather was not always with us but we didn't care, also would have loved to get more dives in. We just had one small problem that the toilet that was not working properly despite various attempts from the staff trying to fix it. The staff were very friendly and helpful, the place was away from the buzz which was fantastic. We had had 5 rainbows in 2 days. What more could one ask for (maybe more dives).

Reinier C - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reinier C

It's languid and nice with a view over the ocean.

We had a very nice stay (4 adults and a 9 month old baby). The unit was fully equipped. There was also a cleaner every day who washed the dishes and swept the unit. The fact that we had a view over the ocean just made our time there more special. All the workers are friendly and will gladly help you and you can speak to them in good Afrikaans or English. We will stay at Sodwana View Holiday Homes again and again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dis luilekker met 'n uitsig oor die see.

Ons het baie lekker gebly (4 volwassenes en 'n 9 maande oue baba). Die eenheid was volledig toegerus gewees. Daar was ook elke dag 'n skoonmaker wat die skottelgoed kom was, en die eenheid uitgevee het. Die feit dat ons 'n uitsig oor die see gehad het, het ons tydjie daar net meer spesiaal gemaak. Al die werkers is vriendelik, help graag waar hulle kan en praat goeie Afrikaans en/of Engels. Ons sal weer-en-weer by Sodwana View Holiday Homes gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sodwana View Holiday Homes's response

Hi Renier

Baie Dankie vir jou terugvoer. En dankie dat julle sulke gawe gaste was, Julle is enige tyd meer as welkom by ons, en ons hoop om julle sommer gou weer te sien.

Sodwana View Holiday Homes
Marli C - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marli C
Family with young children

Clean, neat, lovely.

Friendly and helpful staff. Peaceful area. Clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies, aangenaam.

Vriendelike en hulpvaardige personeel. Rustige omgewing. Skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anton V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton V
With spouse/partner

Neat.

Neat and clean with perfect location. Staff is friendly and always there to help and guide.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies.

Netjies en skoon met 'n perfekte ligging. Staff is friendly and always there to help and guide.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sodwana View Holiday Homes's response

Baie dankie Anton, en ons hoop om julle sommer gou weer te sien.

Sodwana View Holiday Homes
Russell B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Russell B
With spouse/partner

Very comfortable and friendly.

Great hosts, accommodation and facilities.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik en vriendelik.

Die "hosts" is "great" asook die akkommodasie en fasiliteite.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sodwana View Holiday Homes's response

Baie dankie,
Kom gerus weer!

Sodwana View Holiday Homes
Engela V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Engela V
Family with teenagers

Lekker sentraal vir duik, met aangename omgewing.

My aanbeveling is voorwaardelik. Die huis het baie mooi uitsigte oor die meer en in die verte die see. Lekker plaasatmosfeer. Eienaars het hul beste gedoen om ons te help met duikpakkette, maar ons moes dit toe later self reël. Die 2 jong mans was tevrede met die akkommodasie en sal dit graag weer gebruik vir duiknaweke. Maar ek en hul pa het gevoel die huis is net TE basies en al bietjie "tatty" vir ons. Ons verstaan meeste akkommodasie in Sodwana is so omdat hulle voorsien aan vissermanne en duikers, en dit is 'n jammerte. Dit was egter goeie waarde vir geld en die personeel was baie vriendelik en hulpvaardig. Ek stel voor daar moet beter opwasfasiliteite wees met ten minste 'n droograk. Die huise het baie potensiaal om meer stylvol te wees. Ons was nie beïndruk met die feit dat dit 'n bouperseel was nie - maar dis maar die lewe.

Sodwana View Holiday Homes's response

Engela, Ons waardeer jou terugvoering en sal verseker werk maak van jou aanbeveling.

Sodwana View Holiday Homes
Wiekie K - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wiekie K
With spouse/partner

Baie lekker!

Ons sal beslis Sodwana View Holiday Homes aanbeveel en self weer besoek. Ons het baie lekker gebly en die diens was baie goed. Enigste klagte is dat die skottelgoed glad nie goed gewas word nie.

Sodwana View Holiday Homes's response

Wiekie. Ons waardeer jou terugvoer dat julle lekker gebly het. Ons staf het ook aan ons terugvoer gegee dat julle aangename mense was en ons sal julle met graagte weer ontvang. Baie jammer dat ons nie gedurende julle besoek in kennis gestel is dat die skottelgoed nie behoorlik gedoen is nie - ons kon dan dadelik aan die probleem opgelos het.

Sodwana View Holiday Homes
Rone V - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rone V
With friends

Rustig, netjies en goeie diens.

Rustig en netjies en goeie diens. 'n Lekker blyplek.

Sodwana View Holiday Homes's response

Ons is bly dat julle die tyd geniet het. Dankie vir jou positiewe kommentaar. Groete.

Sodwana View Holiday Homes
Nellie S - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nellie S
With spouse/partner

Lekker om die honde te kon saamneem.

Baie vriendelike werkers, maklik toeganklik en 'n baie aangename atmosfeer.

Sodwana View Holiday Homes's response

Dear Irinka,

Thank you for your very positive review. We hope to see you again in future.

Sodwana View Holiday Homes
Chantelle F - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle F
With spouse/partner

Genesing vir 'n mens se siel.

Ek en my man het vreeslik lekker gebly by Sodwana View Holiday Homes, Hulle was altyd vriendelik, bereid om te motor af te laai en het elke dag seker gemaak ons kom terug na 'n lekker skoon plekkie. Ek beveel die plek aan vir enige iemand wat wil wegbreek van die besige stadslewe!

Samuel K - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Samuel K
Family with teenagers

Het lekker gebly, opsie van geen DStv wonderlik.

Die omgewing is ongerep en lieflik mooi. Selfs al is ons nie die gewone soort gas wat skuba of visvang nie het ons dit daar geniet. Die opset van die blyplek is gemaklik en mooi. Sal dit weer oorweeg om dit te gebruik in toekoms. Net jammer dat die gordyne te veel lig deurlaat in slaapkamers en vensters waardeur mens die pragtige uitsig wil bewonder was vuil.

Esmare W - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esmare W

Ons was twee gesinne wat saam wou kuier, maar ook op ons eie wou wees. Sodwana View Holiday Homes was die perfekte plek - ruim, skoon, gerieflik.

Vir twee gesinne wat saam wou vakansie hou, maar nie op mekaar se skote wou sit nie, was hierdie die ideale verblyf. Daar is genoeg slaapkamers en die ruim woonareas is groot en gerieflik. Daar was selfs plek, en 'n aparte tafel, vir die jaarlikse legkaart-bou! 'n Totale bonus was dat niemand veel moes opruim nie - daarvoor het die personeel gesorg. Die ideale gesinsvakansie.

Pieter S - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Pieter S

Nie rolstoelvriendelik nie.

Die akkommodasie word geadverteer dat dit wel geskik is vir rolstoele. Daar is trappe in die woning wat dit baie ongemaklik gemaak het. Die terrein is ook glad nie rolstoelvriendelik nie. Daar is GEEN manier dat 'n persoon wat paraplegies is op enige manier by die see kan kom nie. Ek voel dat Sodwana Holiday Homes glad nie moet adverteer dat dit rolstoelvriendelik is nie. Hulle kan ook maar meer eerlik wees met toekomstige gaste oor wat dit kos om by die see uit te kom, want dit is baie duur.

Philip C - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip C
With spouse/partner

Fantasties. Baie lekker gebly.

Ons het van die dag van aankoms tot en met die dag van vertrek puik diens gekry, mense is baie vriendelik en behulpsaam. Sal Sodwana View Holiday homes vir enige iemand aanbeveel. Hulle het selfs kragopwekkers wat aangeskakel word wat 'n moet geraak het in die huidige kragkrisis. Puik diens: 10 uit 10.

Joy V - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Joy V
Family with teenagers

Baie lekker gebly!

Goeie en vriendelike diens.

Johanna K - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johanna K
With spouse/partner

Na maande se lang harde werksure was dit hemels om die stilte in te ervaar.

Die woonstel was wonderlik, skoon, netjies, aangenaam en toegerus en wat my die meeste op geval het was die vriendelikheid, hulpvaardigheid en behulpsaamheid van die personeel. Ons het skoon tuis gevoel met ons aankoms. Ons het ons rus baie waardeer en ek was verbaas om te sien hoe alles verander het maar steeds die plattelandse gevoel behou het wat 'n skoonheid op sy eie is.

From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 7 people
  • Check-in: 12:00 to 00:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Qongwana Area, Sodwana Bay, 3974, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDUyYTg1ZjAyLWJkMjQtNDdlNy1hYjJhLTcyNmZjMWJjYjM4Nw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R600  per night (for 2 people) 28 5 1 5 Qongwana Area Sodwana Bay 3974 KwaZulu-Natal 0860 022 102 12:00-00:00 10:00 -27.52554970272 32.642272531812
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com