The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Somerset Lodge | TravelGround
+46

Somerset Lodge

68 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 68 reviews for Somerset Lodge
Cleanliness
4.9/5
Service
4.7/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.6/5
Louise W - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise W
With spouse/partner

Better than the pictures

Tasteful decor, beautiful garden, peaceful neighbourhood, private room.

Somerset Lodge's response

Many, many thanks Louise, for such a great response and rating that you have given to us.
Yes, this is a very safe area we live in, and in the 12 years that we have been operating our guest house here, we have never had an incident/break-in of any of our guest cars parked in the street or any break into our property.
We have a lot of bird species that visit us as we feed them a lot of seeds each day. There is very little or no road noise here, and this is what clients need and want with their stay away from home.
Really looking forward to having you stay with us sometime in the future.
David.

Somerset Lodge
Marisa D - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marisa D
Individual traveler

Baie aangenaam - vriendelike ontvangs, baie mooi en goed versorgde kamer.

Ek sou net graag meer en akkurate inligting oor die koffiewinkels en restaurante van die gastehuiseienaar wou hê. Aangesien dit 'n Maandag was, was sommige besighede en restaurante gesluit en verder het die koffiewinkels reeds om 16:00 gesluit en nie om 18:00 soos meegedeel nie.

Somerset Lodge's response

Thank you so much, Marisa for such an excellent review. Mike and I are thrilled that you enjoyed your stay so much with us.
Hope to see you soon once more.
David.

Somerset Lodge
Brendon F - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brendon F
With friends

Onbeskryflik lekker.

Baie lekker rustige plekkie vir wegbreek uit die stad.

Somerset Lodge's response

Thank you so much.
I'm so pleased you found our Guesthouse restful and you enjoyed your stay with us.
Would love to have you back again soon.

David

Somerset Lodge
Selvin T - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Selvin T
With spouse/partner

Baie rustige en 'n besonderse atmosfeer.

Ons is versot op Somerset Lodge se tuin. Die uitsig met al sy berge is asemrowend. David het ons ook 'n warm en vriendelike ontvangs gegee. Die kuier was tops.

Craig B - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Craig B

Very nice stay with exceptional hosts. Will go back there again.

Very clean and neat accommodation, well manicured garden, great facilities.

Talita M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Talita M
Individual traveler

Gerieflike verblyf in 'n rustige omgewing.

Die verblyf was gerieflik, skoon en netjies en baie lekker om in te bly. Die kamer is goed toegerus met alle moontlike geriewe vir 'n aangename verblyf. Die tuin is pragtig en die ligging is perfek, naby genoeg aan die dorp, maar ver genoeg om rustigheid te verseker. Ek kan Somerset Lodge met vrymoedigheid aanbeveel.

Somerset Lodge's response

Thanks so very much for such a great review.
I'm really pleased you enjoyed yourselves and hope to see you again soon.
Cheers
David

Somerset Lodge
Jeremy T - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jeremy T
With spouse/partner

Made very welcome and the accommodation was very pleasant and comfortable.

A good situation in Montagu, very safe and away from the through traffic.

Somerset Lodge's response

Thanks a lot for such a great review, and I'm really pleased that you had a great stay here with us.
Hope to see you again soon.
Have a great day.
DAVID

Somerset Lodge
David D - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
David D
With spouse/partner

Baie aangenaam en ontspanne.

Eienaar en vennoot baie bedagsaam, behulpsaam en tegemoetkomend. Het sommer dadelik welkom gevoel.

Marissa H - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marissa H
On business

Vriendelik en gerieflik.

Sien sterre.

Herma R - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Herma R
With friends

Netjies, vriendelike ontvangs, stil en rustige omgewing.

Die enigste ding wat ek kan kritiseer, en ons het dit uitgewys aan die eienaars, was dat daar geen eetgerei behalwe vir 2 koppies en pierings, 2 wynglase en 2 sjampanje "flutes" was nie. 'n Mens sou reken dat 'n plek met 'n mikrogolfoond en 'n klein yskassie darem messe, vurke en lepels, 'n paar borde en bakkies sou beskikbaar stel - wat moet 'n mens dan met die mikrogolf doen? Ongelukkig was daar ook nie parkering binne die eiendom nie. Ons weet Montagu is 'n veilige dorp maar dinge kan verander en die feit dat die voertuig buite was het ons effens onrustig gemaak.

Somerset Lodge's response

Hi Herma,
Thank you so much for your review.
I do apologize for any inconvenience caused and will make it clearer on the website. Looking forward in hosting you again.
Have a super day
David

Somerset Lodge
William W - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
William W
With spouse/partner

Excellent stay

Beautifully decorated spotless comfortable rooms. Beautiful gardens. Excellent hosts.

Somerset Lodge's response

Thank you so very much. I'm thrilled to see that you really enjoyed your stay with us. Please do come and visit us again soon. Thanks for such a brilliant review. David

Somerset Lodge
Nico D - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nico D
With friends

Wow!

Vriendelik ontvang. Baie netjies, skoon en goed toegerus. En die tuin! Wonderlik. Kan baie sterk aanbeveel.

Somerset Lodge's response

Thank you very much.
I am so pleased you enjoyed your stay with us here.
I do hope to see you again very soon.
Have a brilliant day.
David

Somerset Lodge
Danie O - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie O
With friends

Baie netjies en gasvry.

Hulpvaardig, het selfs hul motor uit motorhuis getrek sodat my motor daar kon toesluit.

Aileen C - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aileen C
With spouse/partner

Verfrissend en verbeeldingryk.

Dit was een van die grootste verrassings ooit. Die Europese tema en romantiese atmosfeer het ons uitgeboul. David is 'n aangename gasheer. Ons sal nie weer na 'n ander plek soek as ons deur Montagu gaan nie.

Somerset Lodge's response

Hi Louis.
Thank you so very much for such a great review, and I'm thrilled that you enjoyed all the different themed murals we have created at our Guesthouse, which really does make one feel that one could be in the Med area. Many of our guests in the past really do like the different atmosphere we have created, and I'm always pleased to hear this from guests who appreciate Quintons' work which is truly outstanding.
Hope to have you back again sometime.
David

Somerset Lodge
Nicola S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Nicola S
With spouse/partner

Bemarkingsinligting en fisiese waarneming wanaangepas!

Minder beter besluit om daar te oornag.

Somerset Lodge's response

Hello Nicola
I am so sorry to see that our Lodge was not up to your expectations.
The description of the room that you chose fits the room set up exactly, and although this is the smallest room in our Lodge, is furnished to 4 star standards and has been enjoyed by many folks over the 10 years that we have been open.
I wish you both well over this Xmas season.
David
Owner of Somerset Lodge.

Somerset Lodge
Øyvind J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Øyvind J
With spouse/partner

A nice place, very friendly and helpful host.

We had a nice stopover at Somerset Lodge. The host was very friendly and helpful, and we enjoyed our stay. A small, but clean, pool, was very convenient, on a warm afternoon.

Somerset Lodge's response

Thanks very much for your excellent review and I'm really pleased you enjoyed your stay with us.
DAVID

Somerset Lodge
Jakkie V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jakkie V
With spouse/partner

Baie netjies, skoon en stil.

'n Aangename ervaring en 'n pragtige ligging.

Somerset Lodge's response

Good day Jakkie,

Many thanks indeed
I'm really pleased that you enjoyed your stay here.
DAVID

Somerset Lodge
Lorraine V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine V
With spouse/partner

Rustig en ontspannend.

Baie netjiese en gemaklike verblyf. Hartlike verwelkoming. Veilig en privaat. Eie onderdakparkering agter elektriese hek by die Hilton-kamer. Interessante muurskilderye.

Somerset Lodge's response

Thanks so very much Lorraine for such a great review.
It was a pleasure having you stay with me here at Somerset Lodge in Montagu.

Somerset Lodge
Joslyn D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Joslyn D
With spouse/partner

Dit is 'n baie rustige plekkie en die lodge was so stylvol.

Ek en my man het die rustigheid baie geniet ons het ons 1st anniversary ook gevier en dit was die mees geskikte plekkie vir honeymooners. Waarde vir jou geld.

Somerset Lodge's response

Baie dankie. It is always so good to hear that our guests have enjoyed their stay with us here at Somerset Lodge in Montagu.
I do hope you will be staying once again with us soon.
David

Somerset Lodge
Jos D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jos D
With friends

Uitstekende verblyf. Baie skoon en netjies. Smaakvol. Goeie waarde vir geld. Hulpvaardige gasheer.

Ons is vriendelik ontvang deur die eienaar wat moeite gedoen het om ons verblyf aangenaam te maak sonder om lastig te wees. Die huis en kamers is ruim en smaakvol met al die nodige geriewe vir 'n genotvolle gemaklike verblyf.

Somerset Lodge's response

Baie dankie. I do my best to make my guests feel at home, and I'm so pleased you enjoyed our Lodge and I do hope to see you here again very soon.
Many thanks for your outstanding review of Somerset Lodge.
David

Somerset Lodge
Doreen A - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Doreen A
With friends

Very comfortable rooms.

Very friendly reception. The rooms are very tastefully furnished and very clean. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflike kamers.

Ons was baie vriendelik ontvang die kamers is baie smaaklik gemeubileer en uiters skoon, baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Natalie V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natalie V
With spouse/partner

Very neat and spacious facilities.

Enjoyed it very much, will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en ruim fasiliteite.

Het dit baie geniet, sal beslis weer daar oorbly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Somerset Lodge's response

Thanks very much, hope to see you again soon.
David

Somerset Lodge
Ilza B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilza B
Family with teenagers

Vriendelike, warm ontvangs. Smaakvolle verblyf.

Ons was baie welkom ontvang deur die eienaar. Baie warm, gasvry en vriendelik. Plekkie is mooi skoon en baie smaakvol. Ons het ons verblyf baie geniet.

Somerset Lodge's response

Hi Ilza,
Thanks so very much for such a great review, and I'm really pleased that you enjoyed your stay with me here at Somerset Lodge.
Maybe I'll see you again soon.
Have a fab day
David

Somerset Lodge
Aalwyn V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Aalwyn V
With spouse/partner

Peaceful.

Very nice stay and the cleanest place I've seen.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Baie lekker geslaap en die skoonste plek wat ek al gesien het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Somerset Lodge's response

Thank you so very much. I'm really glad you enjoyed your stay.
Many changes made to our Lodge lately....many new wall murals as well.
Hope to see you again soon
DAVID

Somerset Lodge
Beverley B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beverley B
Family with teenagers

Pragtige kamers en vriendelike ontvangs!

Somerset Lodge is 'n pragtige blyplek, skoon en goed toegeruste kamers en baie hartlike en aangename eienaar! Heerlik gebly!

Somerset Lodge's response

Thanks so much for such a great review, and I'm really pleased that you enjoyed your stay at my Lodge.
Hope to see you again soon Bev.
David

Somerset Lodge
Elize V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elize V
With spouse/partner

Gerieflike en rustige verblyf.

Die Hilton-kamer is modern en ruim en ten volle toegerus vir selfsorg. Uiters netjies en skoon. Baie goeie kwaliteit bedlinne en handdoeke. Ons is baie vriendelik ontvang deur David en het dadelik tuis gevoel.

Somerset Lodge's response

Thank you so very much. I'm so pleased you felt at home here in Somerset Lodge, as this is what we aim for. We also have quality linen etc. to make your stay memorable.
Please do come back and visit us some other time.
David

Somerset Lodge
Johan D - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan D
With friends

Onverbeterlik!

Ek en my vriende wat saam met my was sal Somerset Lodge aan almal aanbeveel met wie ons in aanraking kom. David se gasvryheid is iets om te beleef!

Somerset Lodge's response

Thank you very much, Johan, I am so pleased you enjoyed your stay with me here at Somerset Lodge, your home away from home.

Hope to see you again soon.
David

Somerset Lodge
Ilse H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilse H

Baie lekker verblyf by Somerset Lodge.

Ons was 'n groot groep wat bespreek het by Somerset Lodge. Die verblyf was wonderlik en baie gemaklik. Die eenhede was baie netjies en skoon. Die eletriese komberse was 'n lekker ekstra in die koue! Sal Somerset Lodge sterk aanbeveel.

Somerset Lodge's response

Dear Ilse,

Thanks so very much, it was great to have you all. I'm so pleased you made use of our electric blankets which we have on all of our beds as well as wall heaters - makes your winter stay so much better.

I do hope to see you all again sometime.

Regards,
David

Somerset Lodge
Karin V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin V
With spouse/partner

Friendliness, hospitality, relaxed.

We stayed in Hilton Suite and it was worth every cent. There were rose petals on the bed, on the cupboards and even in the bathroom. It was such a special welcoming to us.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike, gasvryheid, ontspanning.

Ons het in die Hilton Suite gebly en dit is elke sent werd. Daar was roosblare op die bed, op die kassies selfs in die badkamer gestrooi. Dit vir ons is 'n baie spesiale verwelkoming gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Somerset Lodge's response

Thank you so much Karin, for your review. I am glad you enjoyed your stay with us.
David

Somerset Lodge
Willem P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Willem P
With spouse/partner

Baie lekker oornagplek.

Baie lekker oornagplek, net jammer daar is geen veilige parkering.

Somerset Lodge's response

Good day Willem,

Thank you for the review. I do have one secure parking that is linked to our Hilton room. I do hope to see you again sometime.

David

Somerset Lodge
Alta G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Alta G
With spouse/partner

Nice room but definitely too small.

Room was decorated beautifully but simply too small. No space to put your luggage down. Also no chair in room.

Somerset Lodge's response

Hello Alta,

Thanks a lot for your review, and I do note what you said about our Clifton room.
Yes, it is our smallest of the 5 rooms that we have.
Our Hilton room is huge, as is our Bishops Room.
The pricing of these rooms are the same , so I do hope to see you again sometime and for you to book into our Hilton, Bishops and Kearsney rooms where you will have plenty of space available to you.

Regards,
David.

Somerset Lodge
Chantal S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal S
Family with young children

Fantasties.

Als was perfek. Wonderlike ontvangs. Eienaar was baie vriendelik.

Somerset Lodge's response

Thanks so much for such a great rating.
I'm really pleased that you enjoyed your stay with me here at Somerset Lodge, and I do hope to see you again soon.
David

Somerset Lodge
Nicolette V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Nicolette V
With spouse/partner

Rustigheid en netheid is bo aan die lys!

Ons is verwelkom by die hek reeds deur David die eienaar van die gastehuis. Ons sal nooit vergeet hoe lekker die tuin geruik het met al die mooie plante en blomme nie. Alles is goed uitgelê en die kamers vars en netjies. Baie dankie vir 'n heerlike naweek.

Somerset Lodge's response

Hello Nicolette,
Thank you so very much for such a great review.
Our garden is starting to blossom now and it should be really nice by the end of October.
We hope to see you both here again quite soon, and have a great day.
David.

Somerset Lodge
Delmarie S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delmarie S
With friends

Baie aangename, skoon en gerieflike verblyf.

'n Baie aangename ontvangs, ons is opgegradeer na 'n groter kamer teen geen ekstra koste. Die kamers is skoon en baie gerieflik.

Ilze S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze S
With spouse/partner

Aangenaam.

Vriendelike diens, gerieflike verblyf, volledig toegerus.

Somerset Lodge's response

Thanks so much for such a positive review.
So glad you enjoyed yourselves here.
David

Somerset Lodge
Karin D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karin D
With spouse/partner

Lifelike akkommodasie. Mooiste beddegoed.

Really enjoyed our stay in this beautiful town.

Somerset Lodge's response

Thanks so much Karin, hope to see you some other time. David

Somerset Lodge
Danie L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie L
With spouse/partner

Very quiet guesthouse.

Very neat and owner (David) very hospitable and immediately made us feel at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustige gastehuis.

Baie netjies en eienaar (David) baie gasvry en het ons dadelik laat tuis voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Somerset Lodge's response

Thanks so much for such a lovely reply.
Hope to see you again soon.
Bye
DAVID

Somerset Lodge
Deidre S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deidre S
With spouse/partner

Stunning.

Vriendelike diens, netjies en cozy.

Jo-ann K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jo-ann K

Goeie waarde vir geld.

Die eienaars was baie vriendelik en gasvry en ons gesin het lekker gebly.

Somerset Lodge's response

Thank you so much for your review. We hope to see you all again soon.
David

Somerset Lodge
Freddie M - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Freddie M
Family with teenagers

Fantastic.

See the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Somerset Lodge's response

Thanks so much for such an excellent rating, and I'm pleased you enjoyed your stay with us.
Hope to see you again soon,
David

Somerset Lodge
Adriaan D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriaan D
With spouse/partner

Beautiful setting

Most enjoyable stay, relaxing pool feature. David very friendly and helpful host.

Clarise J - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clarise J
With spouse/partner

Fantastic.

Stay was unbelievable!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Verblyf was ongelooflik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Somerset Lodge's response

Thank you so much for such a great review.
Hope to see you again soon.
Have a super day.
David

Somerset Lodge
Abraham L - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Abraham L
With spouse/partner

Stayed for four days and I'm sorry that we couldn't stay longer. Will stay there again.

A home away from home. Very neat and beautiful place to stay, with all of the amenities that is necessary and a great host who looks after your needs. Can definitely stay here for longer if necessary because there is enough space for clothes and fully equipped kitchen to cook in and braai.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het vir vier dae gebly en was spyt dat ons nie langer kon bly nie. Sal weer daar bly.

'n "Home from Home". Baie netjiese en keurige plek om in te bly, met al die geriewe wat nodig is en 'n uitmuntende gasheer wat jou belange op sy hart dra. Kan werklik hier bly vir langer periodes indien nodig want daar is genoeg plek vir klere en 'n ten volle toegeruste kombuis vir kosmaak asook 'n braai.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Somerset Lodge's response

Thanks so very much for such a great review of my Lodge.
I look foward to having you stay with me again soon.
David

Somerset Lodge
Andy - Jon W - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Andy - Jon W
Family with teenagers

We had a nice quiet time and safe feeling.

Very neat and safe guesthouse.

Alta R - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alta R
With spouse/partner

Was wonderful to be in such a beautiful garden and environment.

I only have one problem with seating arrangements in the unit. The sleeper couch is not very comfortable to sit on. Maybe change it to a 2 person unit and replace the sleeper couch with two easy chairs?

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik om in so 'n mooi tuin en omgewing te kon wees.

Ek het net een probleem met sitplek in die eenheid. Die sleeper couch is nie die gemaklikste om op te sit nie. Ek sal voorstel verander dit na 'n 2 persone eenheid en vervang die sleeper couch met 2 gemakstoele.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Somerset Lodge's response

Thanks so much for such a positive reply.
I'm so pleased that you all enjoyed yourselves here at Somerset Lodge.
David

Somerset Lodge
Leon W - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon W
With spouse/partner

Gerieflik, waarde vir geld en het aan ons verwagtings voldoen.

Ons vlug vanaf Port Elizabeth is op 30 Junie 2016 met 6 uur vertraag. Ons het eers 22:30 by die gastehuis gearriveer. Ons is vriendelik deur die gasheer ontvang, ten spyte van die tyd. Die atmosfeer is aangenaam en die mense gaaf. Sal weer hiernatoe kom. Dankie, David.

Somerset Lodge's response

Hi Leon.
Thanks so much for your excellent revue. I was sorry for you as well with that 2 hr flight delay, knowing that you had to travel in the dark.
Hope to see you again sometime.
David.

Somerset Lodge
Elmene B - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elmene B
With spouse/partner

Gerieflik en ontspannend.

'n Baie gerieflike en rustige gastehuis, sal dit weer gebruik.

Somerset Lodge's response

Thanks so very much for you review.
Hope to see you again soon.

Somerset Lodge
Jacobus D - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacobus D
With friends

Ek sou graag die verblyfplek my eie elke dag blyplek wou maak!

David was baie gaaf en behulpsaam en het ons dadelik laat tuis voel by die gastehuis. Baie aangename en ontspanne atmosfeer in die baie netjiese en goed versorgde tuin. Lekker stil deel van die dorp met 'n uitsig oor die berge. Die kamers is smaakvol gemeubileer met alles wat ons nodig gehad het. Alles was silwerskoon en netjies.

Somerset Lodge's response

Thank you so very much for such a wonderful review.
I'm very pleased that you felt relaxed and comfortable here. This is the atmosphere we try always to achieve.
I do hope to see you again soon.
Have a great day
DAVID

Somerset Lodge
Nicolise W - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolise W
Individual traveler

Fantasties!

Dit was heerlik rustig, netjies en die mensies is sorgvry en vriendelik! Dit was uitmuntend gewees.

Somerset Lodge's response

Hi Nicolise,
Thanks so much for this lovely review.
It was lovely having you as my guest here at Somerset Lodge.
Hope to see you again soon.
David

Somerset Lodge
Rita B - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rita B
With spouse/partner

Netjies, gasvry en passievol!

Wat 'n pragtige gastehuis! Alles was keurig en van die beste! Skoon met uitstekende interieur! Baie dankie David!

Somerset Lodge's response

Hi Rita
Thanks so much for this lovely review that you gave us here.It was such a pleasure to have had you as guests, and I hope to see you again sometime.
David.

Somerset Lodge
Coenie L - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Coenie L
With spouse/partner

Juweel-akkommodasie in 'n pragtige, historiese dorp.

Ons is baie vriendelik deur gashere David en Mike ontvang en ons en ons 2 schnauzers het onmiddellik tuis gevoel. Die akkommodasie is van uitstaande gehalte en die tuin is 'n lushof vir die oog. Probeer Somerset Lodge as julle weer akkommodasie in Montagu nodig het.

Somerset Lodge's response

Thanks so much Coenie for such positive feedback.
I do hope to see you again soon.
Bye now
DAVID

Somerset Lodge
Helgaard K - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helgaard K

Rustige en lieflike plekkie.

Baie netjiese plekkie en die eienaar is vriendelik en gasvry. Was ontspannend na 'n lang dag. Sal definitief weer daar bly.

Somerset Lodge's response

Many thanks for such an excellent review.

Somerset Lodge
Samuel M - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Samuel M
Family with young children

Nice place very clean.

Everything went well as planned.

Elrine M - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elrine M
With spouse/partner

Had a lovely experience!

Enjoyed my stay at Somerset Lodge Guest House to the full, Place was spotless, welcoming and not forgetting the friendliness of David. I would personally recommend it to family and friends.

Suzette V - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Suzette V
With friends

Fantasties!

David is 'n puik gasheer. Die kamers is pragtig, skoon en mooi ingerig. Die tuin en swembad is 'n lushof.

Francois En Sanet E - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois En Sanet E
With spouse/partner

Luuks en pragtig ...

5-ster!

Holger M - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Holger M
Family with teenagers

Very kind host and cosy fascilties

Within walking distance from town centre.

Francois En Sanet E - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois En Sanet E
With spouse/partner

Eksklusief.

Werklik vyfster, sal beslis weer daar bly en vir familie en vriende aanbeveel!

Jeandre M - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeandre M
With spouse/partner

Pragtig, gerieflik, gasvry, vriendelik.

Heerlike verblyf. Baie verwelkomend en vriendelik. Heeltemal troeteldiervriendelik. Alles baie gerieflik en mooi. Dit was net effens sleg dat ons nie die WiFi in ons kamer kon opvang nie.

Sam E - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Sam E
With spouse/partner

Die motor staan in die straat.

Daar was geen ontbyt beskikbaar nie.

Gideon L - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gideon L

Dit was regtig iets besonders gewees!

'n Wonderlike ervaring!

Laurent H - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Laurent H
With spouse/partner

Lekker gebly. Die kamer is goed gemeubileer en skoon, maar bietjie beknop.

Goeie verblyf, skoon en netjies.

Nelie C - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nelie C
With spouse/partner

Baie besonders en 'n super-ervaring!

Wees verseker van net die BESTE!

Allen A - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Allen A
Family with young children

Rustig verkeer!

Ek sal Somerset Lodge enige tyda anbeveel. Kinders kan swen as die weer warm is, en David is baie bedagsaam en sal die DStv verander na 'n kinderkanaal as hy gevra word. Die plekkie is pragtig en baie netjies ... dis net wat die siel soek as jy 'n bietjie "down time" soek ...

Jualien B - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jualien B
With spouse/partner

Die kamer was pragtig en daar was so 'n tikkie ekstra moeite gedoen.

Ons is baie vriendelik ontvang. Die kamer was mooi en luuks en pynlik netjies. Sal beslis weer daar 'n draai maak.

Rina S - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina S
On business

Warm welcome and beautiful room and surroundings impressed me.

The warm welcome, along with the clean and beautiful room, and surroundings impressed me. I felt at home on both of the two occasions that I've slept at Somerset House.

Francois R - Feb 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Francois R
With spouse/partner

The guesthouse was excellent and of a very high standard.

The rooms are very tasteful and beautifully decorated. I will recommend this guesthouse to anyone!

Pieter T - Dec 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Pieter T
With friends

Good

Wonderful service.

From R820
per night (for 2 people)
From R820
per night (for 2 people)
From R820
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 4 Thomson Street, Montagu, 6720, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDZkN2MyYmJmLTliZGMtNGY1NC1hZjE2LWYwODYxMTRjMTMxOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R820  per night (for 2 people) 68 5 1 5 4 Thomson Street Montagu 6720 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -33.793469 20.12591
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!