The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Splendida | TravelGround
+28

Splendida

11 reviews
Guest House

Review Summary

4.8 out of 5from 11 reviews for Splendida
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Johan H - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan H
With spouse/partner

Vriendelike ontvangs en baie netjiese fasiliteit in ’n stil omgewing.

Baie netjiese en gerieflike fasiliteite in ’n stil omgewing. Sal enige tyd weer gebruik maak indien in die omgewing reis.

Marietjie V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie V

Meer perfek kan jy nie kry nie!

Dis die eerste keer dat ek akkommodasie sonder enige twyfel 5 sterre gee! Uitstekend! Perfek netjies, smaakvol en baie vriendelike ontvangs. Ons sal beslis weer daar kom kuier.

Annemarie M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie M

Fantastic.

My 2 sisters and I shared the family room. It's very spacious, very neat and modern. The owners are very hospitable and we felt so welcome! Would definitely stay there again! Thank you very, very much!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Ek en my 2 sussies het die familiekamer gedeel. Dit is baie ruim, baie netjies en modern. Die eienaars is baie gasvry en ons het so welkom gevoel! Sal beslis weer daar tuisgaan! Baie baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jimmy & Diane E - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jimmy & Diane E
With spouse/partner

Excellent stay, value for money, friendly, good location close to Boardwalk and beach.

Unfortunately shower was cold. Oherwise excellent stay.

Splendida's response

It was a real joy to host you and hopefully, we will see again you soon.
Kind regards.
Tommy & Leonie.

Splendida
Boetie S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Boetie S
With spouse/partner

Baie lekker.

Die blyplek is baie netjies en sentraal geleë. By ons aankoms was ons openlik verwelkom en het sommer tuis gevoel Sal beslis weer Splendida ons tuiste te maak as ek weer in daardie rigting gaan.

Splendida's response

Dit was aangenaam om julle te huisves, en hopenlik sien ons julle gou weer.
Beste groete.

Splendida
Michelle G - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle G

Outstanding service.

Very good service. Lots of emphasis on detail. Very friendly hosts! Will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende diens.

Baie goeie diens. Baie klem op detail. Baie vriendelike gasheer en gasvrou! Sal definitief weer daar slaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Splendida's response

Beste Michelle
Dit was baie lekker om julle hier te he.
Julle was ideale gaste.
Hopenlik sien ons julle gou weer.
Beste groete.
Tommy & Leonie

Splendida
Mark G - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mark G
Family with young children

Very friendly hosts. Well appointed room. No issues at all.

Well received and hosts very friendly. Room cleaning well done and not intrusive. Room very well appointed and easy to use.

Ingo B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ingo B
With spouse/partner

Absoluut perfek. Baie hoë kwaliteit toerusting en afwerking en diens.

Baie vriendelik, super skoon en gemaklik en alles werk.

Splendida's response

Beste Ingo
Dit was heerlik om julle as gaste te hê.
Ons sien daarna uit om julle eendag weer te sien.
Vriendelike groete.
Tommy en Leonie

Splendida
Christel V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christel V
Family with teenagers

Gerieflik en baie vriendelik.

Heerlike plekkie. Stil en vriendelike mense. Baie dankie Vir die heerlike tyd.

Splendida's response

Beste Christel
Ons is bly julle het die verblyf geniet.
Ons sien uit na julle volgende besoek aan P.E.
Groete
Tommy en Leonie

Splendida
Ronel V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel V

Friendly owners and stunning accommodation.

Will definitely go stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik eienaars en pragtige verblyf.

Sal beslis weer daar tuis gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Splendida's response

Beste Ronel
Baie dankie vir die gawe woorde.
Hopelik sien ons julle weer binnekort.
Groete
Tommy en Leonie

Splendida
Inez L - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Inez L
Family with young children

We were very impressed with the accommodation and service received. We will highly recommend Splendida.

We received a lovely welcome from Tommy and his wife. They were both very friendly, helpful and child-friendly which helped as we have a four year old. They were open to let us stay in a bigger room which was not really necessary, but it was a lovely gesture on their behalf. The room we stayed in was sufficient, clean and perfect for our short stay. I highly recommend it.

Splendida's response

Dear Inez,
Thank you for the good review.
It was a real pleasure to host you.
We hope to see you soon.
Tommy and Leonie

Splendida
From R800
per night (sleeps 2)
From R800
per night (sleeps 2)
From R800
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 11 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 14 Galpin Street, Summerstrand, Gqeberha (Port Elizabeth), 6001, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDY5YjExYzQ5LWNmZjUtNGVhZi1hYzZjLTBlOTYzZTIxZWQ4Mg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R800  per night (sleeps 2) 11 5 1 5 14 Galpin Street Summerstrand 6001 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -33.999108920872 25.646948542328
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!