The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Stroois | TravelGround
+18

Stroois

45 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 45 reviews for Stroois
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Robyn L - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robyn L
With spouse/partner

100% wonderful!

If you are looking for a private, romantic break, this is an absolute gem. Tucked away in a quiet corner of a tranquil private nature reserve, Stroois is the ultimate way to get away from it all. Hosts Ben and Woutrine go above and beyond to ensure everything is perfectly prepared - all you need to do is pack your food, swimsuits and sun block and turn up. The cottage sits perched on a hill above the ocean, so you fall asleep and wake up to the roar of the waves. It is the closest I have ever stayed to the ocean without actually getting wet. There is an endless choice of beaches, rock pools and hikes within easy walking distance of the cottage and feeding the tame eels at the Tourism Office every day at 11am is an eclectic experience not to be missed. However, the cottage is so idyllic, you may just want to stay home and soak in the gorgeous views and peace and quiet. Highly recommend.

Stroois's response

Dear Robyn, thank you very much for the lovely review. We truly appreciate it.
Regards,
Ben and Woutrine

Stroois
Jenn V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jenn V
With spouse/partner

Uitstekende ligging en baie mooi omgewing. Stil en rustig.

Huis kort egter opknapping en onderhoud.

Stroois's response

Baie dankie vir die mooi terugvoering. Ons waardeer dit opreg.

Stroois
Lene V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lene V
With spouse/partner

Netjies, rustig, perfekte wegbreek.

Natuurskoon is ongelooflik. Walvisse, dolfyne en geluid van branders het ons bederf.

Evan S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Evan S
With spouse/partner

Unbeatable location, views and direct beach access.

Had a great stay at Stroois. The amazing views, location and beach access is matched by the amenities within the unit itself. Perfect couples getaway or a young family. All you need to have a comfortable stay at one of the safest towns in South Africa. Will be returning to this holiday home as soon as we can.

Stroois's response

Dear Evan,
Thank you very much for the lovely review. It was a pleasure to host you, you are more than welcome to visit again.
Foords

Stroois
René P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
René P
Family with teenagers

Dit was uitstekend.

Perfek vir enige mens.

Stroois's response

Baie dankie. Ons waardeer dit en is bly dat julle dit geniet het. Ben en Woutrine

Stroois
Chantal V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal V
With spouse/partner

It was our second time staying there and each time I don't have any complaints.

It was as always, great, can't think of anything that made me unhappy. Will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dis ons tweede keer wat ons daar bly - en elke keer het ek nie 'n enkele klagte nie.

Dit was soos altyd, heerlik, ek kan aan niks dink wat my ongelukkig gemaak het nie. Ek sal enige tyd weer soontoe gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie vir die terugvoer, Chantal. Ons is innig dankbaar as die ervaring om in Stroois te bly ‘n goeie een was.

Groete,
Ben en Woutrine

Stroois
Aldo V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Aldo V
Family with young children

Incredible views and lovely cottage.

A very enjoyable visit awaits you if you decide to stay at Stroois, the cottage is very neat and everything is in excellent condition, the view is breathtaking and addictive, so be careful! Very friendly owners who make you feel at home, sincere and good people. We look forward to our next visit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike uitsig en lieflike huisie.

'n Baie aangename kuier wag vir jou indien jy sou besluit om by Stroois te kom bly, die huisie is baie netjies en alles is in puik toestand, die uitsig is asemrowend en is verslawend, so wees versigtig! Baie vriendelike eienaars wat jou tuis laat voel, opregte en goeie mense voorwaar. Ons sien uit na ons volgende kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Beste Aldo en familie,
Dit was ‘n absolute plesier om julle as gaste te hê. So bly julle het tydjie geniet.
Ben en Woutrine

Stroois
Mareli G - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mareli G
With spouse/partner

Wonderlike uitsig en rustig.

Ons bly gereeld in Stroois en geniet dit elke keer. Baie netjiese verblyf en die uitsig is asemrowend.

Stroois's response

Baie dankie, so bly as die plekkie vir mense rus en vrede bied.
Ben en Woutrine

Stroois
Tierck H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tierck H
With spouse/partner

Definitely a place to recommend. Lovely peaceful and quiet, lovely setting and sea views and fully equipped with everything we needed.

Wonderful place and it is also the second time we have chosen Stroois as accommodation. The view is breathtaking and nice walks in the area. There are also the interesting fish pond to watch. Just be aware that the house can get very cold if there is a cold front with a cold wind. There was definitely a cold feel up in the bedroom (close the bathroom door, it helps) and also in the lower part of the living room it can get cold. Bring warm clothes for the unpredictable. Fortunately, there is a heater. We had a great time relaxing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beslis verblyf om aan te beveel. Heerlik rustig en stil, lieflike omgewing en uitsig oor die see en volledig toegerus met alles wat ons benodig het.

Wonderlike plek en is dit ook die tweede keer dat ons Stroois as verblyf gekies het. Die uitsig is asemrowend en lekker wandelpaadjies in die omgewing. Daar's ook die interessante visvywers om te sien. Wees net bedag daarop dat die huis baie koud kan word as daar 'n koue-front inkom met 'n koue wind. Daar was beslis 'n koue trek bo in die slaapkamer (maak die badkamerdeur dan toe, dit help) en ook onder in die leefvertrek kan dit maar koud raak. Bring warm klere saam vir die onvoorspelbare. Gelukkig is daar 'n verwarmer. Ons het heerlik ontspan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lemaitre W - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lemaitre W
With spouse/partner

Pleasantly surprised.

Very nice stay. Ideal location. Beautiful area and very quiet and tranquil. Stroois offers everything that you need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam verras.

Baie lekker gekuier. Ligging ideaal. Pragtige omgewing en baie stil en rustig. Stroois bied alles wat jy nodig het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Lemaitre. Ons waardeer die terugvoering en is bly dat dit vir julle ‘n aangename ervaring was.
Groete,
Ben en Woutrine

Stroois
Anita C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita C
With spouse/partner

Asemrowend.

Definitief 'n sprokiesmooi plek. Baie vriendelike en opregte mense. Sal definitief weer daar gaan bly.

Stroois's response

Baie dankie Anita. Dit was absolute plesier om julle as gaste te ontvang. So bly julle het naweek geniet. Ben en Woutrine

Stroois
Francois W - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Francois W
Family with teenagers

Lovely atmosphere and location.

Will definitely recommend Stroois for anyone seeking silence and the sea in front of him. Had a nice time. It was a relaxing holiday! Sea view excellent. Whales swimming by. Thank you for the hospitality!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike atmosfeer en ligging.

Sal Stroois definitief aanbeveel vir iemand wat stilte soek en die see voor hom. Baie lekker gekuier. Dit was 'n luilekker vakansie! See-uitsig uitstekend. Walvisse wat verbyswem. Dankie vir die gasvryheid!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Beste Francois,

Baie dankie, ons waardeer die terugvoer. Daar is niks wat vir ons beter is as om te hoor die gaste het dit geniet.

Groete,
Ben en Woutrine

Stroois
Liesl M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesl M
Family with young children

Heerlike, rustige verblyf!

Permanente see-uitsig as jy slaap, stort en eet. Mens hoor die branders heeldag en -nag breek op die rotse. Dit was idillies! Ons kon binne die huis braai en steeds sit en kyk vir die see. Het 2 keer walvisse gesien en selfs 'n seerob teëgekom op die rotse toe ons vir ons stappie gegaan het. Dit was regtig 'n baie lekker ervaring.

Daniel M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Daniel M
With spouse/partner

Hemel op aarde.

Stroois is 'n ou bekende en baie gewilde vakansieplek. Sal altyd soontoe gaan terwyl ek dit nog kan bekostig.

Stroois's response

Baie dankie. Ons waardeer die terugvoering opreg.

Woutrine

Stroois
Frikkie T - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frikkie T
With spouse/partner

Fantastiese wegbreek met rus en vrede.

Stroois is die beste plekkie wat ons al by was. Netjies, rustig en in een dag sien jy enigiets van walvisse, dolfyne tot uile. As jy totale rus en vrede soek beveel ek Stroois ten volle aan. Die uitsig oor die see is asemrowend mooi.

Charl V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charl V
With spouse/partner

Uitstekend.

Heerlik gebly. Alles is baie gemaklik met 'n wonderlike see-uitsig.

Stroois's response

Baie dankie, ons waardeer dit opreg.

Groete,
Ben en Woutrine

Stroois
Karin N - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin N
Family with teenagers

Puik atmosfeer en geriewe.

Stroois het alles wat ons benodig het en nog meer! Wonderlike eienaars! Pragtige natuurskoon en veilig, kan vir enige iemand aanbeveel. Plek skep rus en vrede.

Stroois's response

Baie dankie ons waardeer dit opreg.

Ben en Woutrine

Stroois
Peter W - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter W
With spouse/partner

Stroois is unique!

Stroois has a wonderful atmosphere with the mix of terracotta, wood and thatched roof. Die host took care of everything. We had a wonderful time (14 days).

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stroois is uniek!

Stroois het 'n wonderlike atmosfeer met die mengsel van terracotta en hout en reet. Die gasheer het sorg van alles geneem. Dit was 'n wonderlike tyd (14 dae).

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie. Ons waardeer dit opreg. Geniet res van jul reis.
Ben en Woutrine

Stroois
Willem C - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Willem C
With spouse/partner

Tranquil and quiet weekend with all of the amenities that you need for a getaway.

Recharge your batteries for the next couple of weeks. Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige stil naweek met alle geriewe wat benodig word vir 'n wegbreek.

Batterye weer herlaai vir die volgende paar weke. Sal definitief weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Willem.

Groete
Woutrine en Ben

Stroois
Jaco E - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jaco E
With spouse/partner

One of the best 2 day stays we have had.

Stroois gave us the recharge we needed.

Stroois's response

Baie dankie, waardeer die terugvoer.
Woutrine en Ben

Stroois
Chantal V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal V
With spouse/partner

Heavenly.

The location was beyond awesome. The house was beautiful and everything was just heavenly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Hemels.

Die ligging was awesome verby. Die huisie was pragtig en als was net hemels.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frikkie T - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frikkie T
With spouse/partner

Lovely and carefree.

We enjoyed our stay at Stroois. The silence and tranquillity and sea view speak volumes. The unit itself is very neat and what definitely struck me was the fact that all cooking and eating utensils were very clean and everything is functional. I would recommend Stroois to any couple who seek a real break from city life, the silence there is heavenly. Thank you also to the owner and spouse that you rent such a jewel.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik en kommervry.

Ons het ons verblyf by Stroois baie geniet. Die stilte en rustigheid en uitsig op die see spreek boekdele. Die eenheid self is baie netjies en wat my beslis opgeval het was die feit dat alle kook en eetgerei silwerskoon was en alles is funksioneel. Ek sal Stroois aanbeveel vir enige paartjies wat 'n regte breek soek van die stadslewe, die stilte daar is hemels. Dankie ook aan die eienaar en eggenoot dat julle so 'n juweel verhuur.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Frikkie. Ons waardeer die terugvoering opreg.

Voorspoed
Ben en Woutrine Foord

Stroois
Tierck H - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tierck H
With spouse/partner

Wonderful time with two people. Maybe a bit small if kids are there too. Stunning view.

Very nice stay and will go back when the opportunity presents itself. Recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike tyd gehad met twee mense. Dalk bietjie beknop as daar nog kinders by is. Uitsig is pragtig en stap-geleentheid baie lekker.

Baie lekker tyd daar gehad en sal weer kom as die geleentheid daar is. Kan aanbeveel word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Tierck. Ons waardeer die terugvoer.

Mooi loop,
Ben en Woutrine

Stroois
Gretna M - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gretna M
With spouse/partner

Was wonderful.

Between the sea and the stars. What more can you ask for. Little piece of paradise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was wonderlik.

Tussen see en sterre. Wat meer kan jy vra. Klein stukkie paradys.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Gretna. Ons waardeer die terugvoering.
Groete
Ben en Woutrine

Stroois
Anita K - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita K
Family with young children

Stroois is beautiful and has the most beautiful view of the sea!

We had a lovely time at Stroois. The children also enjoyed the house and it was so easy just walking down to the beach. The indoor braai is great, especially when it gets a bit cold in the evenings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stroois is pragtig en het die mooiste uitsig oor die see!

Ons het heerlik gebly in Stroois. Die kinders het die huisie ook baie geniet en dis so gemaklik om net strand toe te kan stap. Die indoor braai is baie lekker, veral as dit bietjie koel raak in die aande!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Anita. Ons is dankbaar vir die goeie terugvoer en is bly dit was 'n aangename ervaring.

Groete,
Woutrine

Stroois
Elmien H - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmien H
Family with young children

Nice and comfortable house with a great location and the most beautiful view.

We enjoyed Stroois so much. It was well equipped, safe and we got friendly service form the owners. The location atop a dune, with the waves breaking on the boulders below was simply amazing. The private path down to the beach was also a bonus. The kids enjoyed the sea shells and rock pools on the one side of the house, and the beach on the other side so much. It was a lovely sandy swimming beach. Really great value for money and we'd definitely stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gemaklike huisie met 'n fantastiese ligging en mooiste view.

Ons het Stroois baie geniet. Dit was goed ingerig, veilig en ons het vriendelike diens van die eienaars ontvang. Die ligging bo-op die duin net bokant die branders wat op die rotse breek, was eenvoudig fantasties. En die privaat paadjie af strand toe, was ook bonuspunte. Die kinders het die skulpies en rotspoele aan die 1 kant van die huis se strand baie geniet, en net na die ander kant van die huis, was 'n lieflike swemstrand met sand. Voorwaar baie goeie waarde vir geld en ons sal BESLIS weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Elmien.
Ek waardeer die terugvoering.
Groete
Woutrine

Stroois
Merise S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Merise S
Family with young children

Had a wonderful stay and would love to go again!

If you're looking for peaceful, safe breakaway accommodation, we can definitely recommend Stroois. The ocean view is breathtaking and you constantly hear the breaking waves. Thank you Ben and Woutrine that we could "borrow" this place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik gebly en sal beslis weer gaan!

As jy op soek is na 'n rustige, veilige wegbreek-plekkie, kan ons vir seker vir Stroois aanbeveel. Die see-uitsig is beeldskoon en jy hoor die hele tyd die branders breek. Baie dankie Ben en Woutrine dat ons hierdie plekkie kon "leen".

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Merise. Ons waardeer die terugvoering opreg.

Groete,
Ben en Woutrine

Stroois
Louis K - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis K
With spouse/partner

Some of the best in a while, superb.

Pleasantly surprised at the location and tranquility of the place. The quiet and nature immediately made us relax and the chance to rest was so much better than some of the other places we've been to. Have already recommended this to friends.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Van die beste in 'n lang tyd, puik.

Was aangenaam verras oor die ligging en die rustigheid van die plek. Die stilte en die natuurskoon het ons dadelik laat ontspan en die rus was soveel beter as van die ander plekke waar ons al was. Het al reeds vriende aanbeveel vir die plek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Louis. Ons waardeer die terugvoer. Kom gerus weer.

Vriendelike groete,
Ben en Woutrine

Stroois
Simone L - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simone L
With spouse/partner

Hoogtepunt van ons vakansie!

Stroois het die mooiste uitsig oor die see, ons kan dit beslis aanbeveel en sal graag weer daar oorbly.

Pieter N - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter N
With spouse/partner

Beautiful, fantastic, incredible accommodation.

Definitely a place we would strongly recommend. The host and hostess were extremely helpful. The place is beautiful and more. Would stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige, fantastiese, ongelooflike akkommodasie.

Dit is defintief 'n plek wat ons ten sterkste aanbeveel. Die gasheer en gasvrou is ongelooflik hulpvaardig. Die plekkie is pragtig en nog baie meer. Sal weer daar oorbly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie Pieter. Ek waardeer die terugvoering opreg.
Ben en Woutrine

Stroois
Christo S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo S
With spouse/partner

Fantastic. Peaceful, safe, and breathtaking nature.

Three days of R&R for the soul. Excellent facilities and everything was neat and clean. The indoor braai is a breat bonus! Binoculars are essential if you want to appreciate nature from the front patio. The whales who paid us a visit was fantastic! Excellent service from Ben and Woutrine, friendly and professional. I also want to thank LekkeSlaap for their prompt and professional service. Will definitely book through them again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties. Rustig, veilig en die natuurskoon is onbeskryflik mooi.

Dit was 3 dae van absolute rus vir die siel. Die geriewe is uitstekend en alles was skoon en netjies. Die binnebraai is 'n wenner! 'n Verkyker is 'n moet om vanaf jou voorstoep die pragtige natuurskoon te bewonder. Die walvisse wat voor ons in die baai geswem het, was 'n absolute bonus! Die diens wat ons van Ben en Woutrine ontvang het, was uiters vriendelik en professioneel. Ek wil ook graag vir LekkeSlaap bedank vir hulle spoedige en professionele diens. Ek sal beslis weer van hulle dienste gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Dankie Christo vir 'n besondere beoordeling van Stroois se geriewe en unieke ligging.
Stroois Groete,
Ben & Woutrine

Stroois
Judith H - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judith H
Family with teenagers

Peaceful, beautiful view and very neat.

The place is very neat and comfortably equipped. The owners were available at all times for our questions. They also provided information regarding the area for the convenience of guests. The view is picture perfect. Nice and close to shops. The fireplace was nice and cosy for the colder nights.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, pragtige uitsig en baie netjies.

Die plekkie was baie netjies en alles was gemaklik ingerig. Die eienaars was heeltyd beskikbaar vir vrae. Hulle het ook vir die huurders se gemak inligting van die area voorsien. Die uitsig is prentjiemooi. Lekker naby winkels. Die kaggel was lekker knus vir die koeler aande.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie, ons waardeer die terugvoering opreg.
Woutrine en Ben Foord

Stroois
Ruan R - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan R
With spouse/partner

Awesome! Dit is 'n baie mooi en veilige plek met 'n lekker braai-area.

Dis hemel op aarde! Alles was perfek.

Hannes V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hannes V
With spouse/partner

The view is breathtaking.

This is the ideal place to get rid of stress an just relax.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die uitsig was asemrowend.

Dis die ideale plek om van stres ontslae te raak en net te rus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie ons waardeer die terugvoering.
Ben en Woutrine

Stroois
Jaco J - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco J
With spouse/partner

Stroois is the ideal place to relax.

This is the second time in 4 months that we stayed at Stroois and we will definitely go again. The house is comfortable and has everything you need. We are already planning our next visit, must just find a suitable date. The view is fantastic, the sound of the waves on the rocks at night is truly heaven on earth. The only thing I didn't enjoy was packing up to go home again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stroois is die ideale plek om net te ontspan.

Dit is die tweede keer in 4 maande wat ons by Stroois tuisgaan en sal definitief weer gaan. Die huisie is gerieflik en het alles wat 'n mens nodig het. Beplan alweer ons volgende verblyf, moet nog net 'n geskikte datum kry. Die uitsig is fantasties, die geluid van die branders op die rotse in die aand, regtig hemel op aarde. Die enigste ding wat ek nie geniet nie, is om weer op te pak om huis toe te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stroois's response

Baie dankie, ons waardeer die terugvoering.
Ben en Woutrine

Stroois
Jaco J - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco J

Dit was so rustig en ontspannend.

Ons was vanaf Desember by 3 verskillende selfsorg-eenhede. Stroois was definitief die beste. Ons het dit ontsettend baie geniet. Die uitsig is asemrowend. Stroois is netjies en beskik oor alles wat jy nodig het. Die eienaars, Ben en Woutrine, is ook baie behulpsaam. Ons sal die Stroois aanbeveel, en ons gaan nou weer probeer plek kry vir Junie.

Annemie J - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemie J
With spouse/partner

Ongelooflike ligging!

Op die see met golwe wat breek op jou voorstoep. Stroois se ligging is hemel op aarde! Ons het heerlik ontspan en n wonderlike 3 dae deurgebring in Stilbaai. Ons sal beslis weer kom kuier!

Susan P - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan P
With spouse/partner

Stroois het die mooiste see-uitsig en dit is baie lekker om langs die see te gaan stap.

Uitstekende ligging om te ontspan en die omgewing te geniet! Baie mooi!

Stroois's response

Baie dankie vir die goeie terugvoering. Ons waardeer dit.
Ben en Woutrine Foord

Stroois
Ulrike J - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ulrike J
With spouse/partner

Die perfekte ligging vir 'n seevakansie!

Stroois het gewoon die beste uitsig wat ons nog ooit met 'n vakansie kon geniet. Die uitsig is asemrowend. Ons enigste berou is dat ons net twee nagte daar vertoef het, en nie langer nie. Romanties, stil en rustig. As ons ooit weer Stilbaai besoek, is dit Stroois of niks.

Stroois's response

Hi Ulrike,
Baie dankie. Ons waardeer dit.
Woutrine en Ben

Stroois
Wouda W - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wouda W
With spouse/partner

Fantasties ... 100%!

So oulike en fantastiese plek, sal definitief in die toekoms weer hulle gebruik! Die plekkie het alles wat jy nodig het, dis 100% vir klein familie of 2 persone! So lekker gebly en rustig, en die uitsig is fantasties kan nie vir beter vra nie.

Lize E - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize E
With spouse/partner

Van die beste see-uitsigte in Stilbaai!

Stroois is a pragtige vakansie tuiste en was presies waarna ons opsoek was. Baie gerieflikke binnebraai, stoepie, leef-area en ruim slaapkamer, almal met van die mooiste see-uitsig in Stilbaai. Ons sal graag weer vir Stroois besoek en die rustigheid en natuur van die Bosbokduin gaan geniet.

Clarisa L - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clarisa L
With spouse/partner

'n Ongelooflike uitsig. Waarde vir geld!

Baie dankie vir 'n pragtige en skoon huisie met 'n ongelooflike see-uitsig. Net wat mens nodig het om te ontspan.

Hannelie S - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hannelie S
Family with young children

Dit was aangenaam.

Die woning is baie basies en beskik net oor die nodigste.

Fourie T - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fourie T
With spouse/partner

Asemrowende uitsigte in 'n veilige, pragtige omgewing in goed toegeruste, netjiese verblyf.

Sien die sterre hieronder.

Mareli G - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mareli G
With friends

Baie gemaklik en rustig met wonderlike see-uitsig.

Sien die sterre hieronder.

From R1 330
per night (for 4 people)
From R1 330
per night (for 4 people)
From R1 330
per night (for 4 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1 Siffie Oord, Bosbokduin, Stilbaai, 6674, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDg1YmZiYjM2LTE1YWUtNGNhOC1iNzdmLTVhMWY0OTVjZDYzZg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 330  per night (for 4 people) 45 5 1 5 1 Siffie Oord Bosbokduin 6674 Western Cape 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -34.400252855845 21.411827802658
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!