The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Stuurboord | TravelGround
+30

Stuurboord

21 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 21 reviews for Stuurboord
Cleanliness
4.8/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
At V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
At V
With spouse/partner

Was lekker.

Sal dit aanbeveel, goeie waarde vir geld.

Shakiera A - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shakiera A
With spouse/partner

Vacation was awesome.

Location is good, very accessible.

Véron G - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Véron G

A wonderful weekend away that was filled with great times and laughter.

Great place to get much needed rest and peace from all the stuff society's throwing at you.

Stuurboord's response

Hi Véron
We are glad to hear you were getting much needed rest.
Thank you for the good rating.
Malinda

Stuurboord
Lee-ann G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee-ann G
With friends

Perfect place to go to if u need some rest for your soul.

It's really a lovely place to be. My stay was definitely worth every single cent. The breakage fee was paid back on the very same day of departure as well. Malinda and her husband made us feel more than welcome. Apartment is nice and cosy, all necessities available as needed. Very friendly hosts, and I will definitely without a doubt go back there again!

Stuurboord's response

Hi Lee-ann,
I have forwarded your 5-star review through to Malinda. She was touched by your message and mentioned that she enjoys with pleasant guests like yourself. Thank you for the message and review we appreciate it. You are welcome back anytime.
Regards, Bernard.

Stuurboord
Andre L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre L
Family with young children

Woonstel is baie lekker ingerig. Baie lekker gebly. Sal weer daar bespreek.

Die ligging van die woonstel is sentraal geleë naby eetplekke en groot winkels.

Stuurboord's response

Andre, duisende danke vir die 5-sterre in elke kategorie. Ons waardeer die goeie resensie.
Hoop ons sien sommer gou weer.

Stuurboord
Charney A - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charney A
With friends

Dit was 'n heerlike naweek.

Baie dankie vir die manier hoe ons ontvang was, uitstekende kliëntediens. Stuurboord was die perfekte plek waar ons rustig kon verkeer. Alles was in 'n werkende toestand. Ons het baie veilig gevoel. Sal definitief weer 'n bespreking in die toekoms maak.

Stuurboord's response

Hi Charney

Baie dankie vir jou jou positiewe terugvoer. Ons is baie bly om te hoor dat julle het die naweek by Stuurboord geniet het. Julle is enige tyd weer welkom.

Groete
Bernard

Stuurboord
Christie Ray A - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christie Ray A
Family with young children

It was absolutely worth it.

See rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was absoluut die moeite werd.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stuurboord's response

Hi Christie,
Dankie vir jou goeie gradering, ons waardeer altyd goeie terugvoer. Hoop ons sien gou weer.
Groete
Bernard

Stuurboord
Jessie V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessie V
Family with teenagers

Everything was neat and tidy.

Melinda was the perfect host. She was friendly and went out of her way to assist. I was very impressed. I will definitely go back. We had a great stay. Thank you all.

Stuurboord's response

Hi Jessie,

Dankie vir jou goeie resensie. Ek het die boodskap aan Malinda oorgedra. Sy is nog net 'n paar weke by ons en ek moet sê sy was die beste gasvrou wat ons kon kies.

Ons is bly jy het jou tyd in Stuurboord geniet en hoop om julle weer te sien.

Groete,
Bernard en Malinda

Stuurboord
Davine N - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Davine N
Family with young children

We had a great time especially my husband and kids, and will definitely come back.

They want to come back and we recommended it to some of our friends as well. Great price, flat was clean and the communication open the whole time. I especially liked the privacy, quietness and we felt comfortable there. The weather was nice. Beach road is our destination in summer times and we just love the water and beach. I wanted to book in summer but never got a chance cause we mostly go camping. My husband preferred to pay for the underground parking, R50 per night and did not mind since he was much more at ease. Thank you to Bernard, Jeanette and staff at hotel for friendly service. See you again!

Jp L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Jp L
Family with teenagers

Invergelykking met ander verblyf geboek deur die webtuiste, is ek teleurgesteld.

Algehele netheid ontbreuk. Kaste stukkend asook dakwaaiers nie in werkende toestand nie - geen lugreëlling nie. Badkamer geen ventilasie en bedompig. Groot rumoer elke aand en nag van buurkamer af. Moes by aankoms R500 betaal vir voorlopige breekskade asook 'n ekstra R350 vir parkering - kon vir totale koste beter akkommodasie elders gekry het.

Stuurboord's response

Hi JP,

Dankie vir jou terugvoer, ons waardeer dit baie.

Ek is jammer om te hoor dat alles nie pluis was nie. Ons het opgemerk twee kombuisdeure het onlangs los getrek en sal moet plan moet maak. Netheid is vir my 'n top prioriteit. Die woonstel moet altyd deeglik skoongemaak word elke keer voor ons gaste kry. Na skoonmaak word daar weer inspeksie gedoen. Ek sal opvolg, jammer oor dit.

Ons het die woonstel adverteer met straat-parkering en het ook genoem dat ons 'n R 500.00 breekskadedeposito verwag wat terug betaal word. Ek is bly die Hotel het wel ekstra veilige parkering gehad vir jou voertuig. Lyk my hulle tarief het met R 25.00 'n dag gestyg. Ek sal opvolg hoekom so baie in 'n jaar. Ons betaal die breekskadedeposito terug binne 3 dae na uitklok. Dankie dat jul so mooi na die woonstel gekyk het. Die volle R 500.00 bedrag was op die 3de dag oorbetaal in jou rekening in.

Wat die dakwaaiers betref. Jy het per whatsapp bevestig dat die dakwaaiers nie werk nie . Ek het daarna die opsigter ingelig om na die probleem kom kyk op 'n tyd wat jul sou pas. Ons het ongelukkig nie weer van jou gehoor nie.

Groete
Bernard

Stuurboord
Carmen V - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carmen V
Family with young children

Excellent value for money.

The owner and his team were very efficient. Lines of communication was kept open at all times. The unit is best suited to a family with one child, or 2 small kids as a sleeper couch equivalent to a 3/4 size bed is provided for them. The unit was clean and equipped with the basics for a comfortable stay. Ocean Basket is on the premises, there is another restaurant and a bar as well. Cross the road and you're at the beach! The pool is clean and Strand in general is just beautiful. The view from the balcony doesn't offer much, as it overlooks the back road, but we got our views by spending lots of time outdoors! There is a breakage deposit payable upfront, which was refunded to us within 24 hours of providing our banking details. A huge thank you to Bernard, Jeanette and Wendy for your hospitality. We can't wait for our next visit!

Sharitha V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sharitha V
Family with young children

Ons verblyf was baie lekker en gemaklik.

Ons het baie lekker en gemaklik gebly. Ek sal beslis weer daar bly. Alles was netjies en ons het niks kort gekom nie. Baie dankie.

Magdelene V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magdelene V
With friends

Ons het lekker gebly.

Diens was uitstekend. Almal was baie hulpvaardig. Plek was gerieflik, netjies en skoon. Heerlik om al die DVD's te hê vir die winderige dae. The Cove en Ocean Basket is gerieflik as jy nie lus is vir kosmaak nie.

Stuurboord's response

Delene,

Dankie vir jou positiewe resensie - dit word opreg waardeer.

Groete,
Die Stuurboord & Bakboord span

Stuurboord
Angeline D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angeline D
Family with teenagers

Ongelooflik en fantasties.

Als was topgehalte vanaf ontvangs en plekkie goed ingerig, netjies, gemaklik. Beveel Stuurboord enige tyd aan indien jy net bietjie wil wegbreek na rustigheid. Baie dankie.

Jeanette G - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette G
Family with young children

Heerlik gewees.

Die naweek was heerlik gewees. Stuurboord is ideaal vir 2 volwassenes en 1 kind. Kommunikasie t.o.v. reëlings was uitstekend.

Stuurboord's response

Baie dankie, dis darem baie lekker om sulke goeie terugvoer te kry. Ek is bly julle het die tyd in die Kaap en by die woonstel geniet.

Stuurboord
Philip S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip S
With spouse/partner

Baie lekker maar windsterkte nogal erg op stoep.

Die verblyf was goed. Daar is moeite gedoen om alles rolstoelvriendelik te maak. Die eienaar is hoogs behulpsaam en gee nie om om enige tyd vir jou te help nie. Die dame wat omsien na die plek is net so baie behulpsaam en goed. So vir Bernard en Jeanette tien uit tien. Die hotelpersoneel is wonderlik! Vriendelik behulpsaam goeie humorsin.

Stuurboord's response

Philip & Rynie, dankie vir julle positiewe terugvoer, dit word opreg waardeer.
Groete

Stuurboord
Leandra G - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leandra G
Family with young children

Awesome plekkie op die see. Baie lekker gebly.

Oulike plekkie naby die see. Lekker gekuier en lekker gebly.

Lila S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Lila S
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Alles in puik toestand. Gee net aandag aan TV, vir dae wat weer nie goed is nie.

Stuurboord's response

Hi Lila

Dankie vir die terugvoer. Ek sal die beheerliggaam in kennis stel om na die gebou se DStv infrastruktuur te kyk, dankie dat jy laat weet het.

Groete
Stuurboord en Bakboord span

Stuurboord
Antoinette A - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette A
Individual traveler

Beautiful, neat and walking distance from everything.

I had a great stay. The staff were very friendly. Ocean Basket on the premises. Everything one would need plus a great bed. The sea is just across the street.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, netjies, naby alles in loopafstand.

Ek het heerlik gebly. Die staf was baie vriendelik, Ocean Basket op perseel. Alles wat mens nodig het, plus heerlike bed. Die see is net oorkant die pad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stuurboord's response

Ons is bly jy't jou tydjie hier geniet Antoinette. As jy weer kom dan hike ons Leeukop sommer saam.

Stuurboord
Darryl S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Darryl S
With spouse/partner

Amazing.

Enjoyed it a lot, will stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Amazing.

Het dit baie geniet, sal weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stuurboord's response

Dankie Darryl.
Ons is bly julle het dit baie geniet, al het dit baie gereën toe julle hier was.

Stuurboord
Janine C - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine C
With spouse/partner

It was a wonderful break away.

It was a wonderful break away, with all the creature comforts needed, as if I was walking into my own home. We really had everything we needed and more. Was a surprisingly quiet area and was so peaceful with the trees blowing in the wind, and although our car was parked in the street, it was a very safe.

From R580
per night (sleeps 4)
From R580
per night (sleeps 4)
From R580
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 15:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Corner of Beach Road and Haarlem Street, Ocean Breeze Hotel, Strand, 7140, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAPVlHl0xMLU6S04SVpl0cuj0HKWQY3xYAVw8tHDWmKvwenCwUcH?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R580  per night (sleeps 4) 21 5 1 5 Corner of Beach Road and Haarlem Street Ocean Breeze Hotel 7140 Western Cape 0860 022 102 15:00-20:00 10:00 -34.126083915161 18.834772727682
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!