The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Suburban Lodge | TravelGround
+17

Suburban Lodge

16 reviews
Guest House

Review Summary

3.2 out of 5from 16 reviews for Suburban Lodge
Cleanliness
3.4/5
Service
3.1/5
Location
3.2/5
Safety
3.2/5
Value for money
3.1/5
cancel n - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
cancel n
With friends

Netjies, lekker ontbyt, gasvryheid en vriendelikheid behulpsaam.

Het aan Two Oceans deelgeneem, eienares het ons persoonlik kom haal by eindpunt. Het vir ons die heerlikste koek gebak. Wil net sê baie dankie vir gasvryheid. Het heerlik geslaap, stil en rustig. Sal aanbeveel vir ander gaste.

Emelia B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Emelia B
Individual traveler

Nie goed nie.

Die plek was niks soos op die foto's nie, foto's wat wys is misleidend. Die ontbyt was 2 gekookte eiers met 2 snye bruinbrood en 1 vienna met koffie. Nie wat ek verwag het vir ontbyt nie, aangesien ek al by baie plekke B&B gedoen het, en nie een plek se ontbyt was so swak nie.

Shoan F - May 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Shoan F
With spouse/partner

Swak diens.

Swak diens. Geen warm water vir stort of was nie. Ontbyt is baie swak vir prys. Foto's oor die Lodge is misleidend, persone mag nie drink of rook nie. Sal geen persoon aanbeveel om die plek te gebruik nie.

Eben V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Eben V
With spouse/partner

Basic.

Basic and not as per website.

Linda L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Linda L
With spouse/partner

Total onbevredigend en nie goeie ontbyt nie.

Gaste verwag darem die reuk van filterkoffie en nie net kitskoffie nie. Daar kort 'n yskas en mikrogolfoond.

Magdalena Cornelia N - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Magdalena Cornelia N
With spouse/partner

Netjies en skoon, maar geen ontbyt.

Die kamer en badkamer was baie netjies en skoon. Daar is vir ons gevra hoe laat ons ontbyt wil eet en ons het gesê 07:00 omdat ons terug Johannesburg toe moes vlieg en 07:30 met Uber wou ry. 06:55 was ons in die ontvangs, by die kombuis en daar was niemand nie. Vir die geld wat mens betaal, verwag ek dat jy wel ontbyt sal kry.

Florentina M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Florentina M
Family with teenagers

I had a good stay and the staff were helpful and friendly.

I forgot my journal at the lodge, they kept it safe and gave it to my daughter. So I am pleased. the only problem I was not happy with is their dirty carpets, but everything else was good.

Suburban Lodge's response

Thank you for your review.
I am pleased to inform you that we had a gap with empty rooms, so managed to have all the carpets cleaned. We hope to see you soon again.

Suburban Lodge
Sheldon D - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Sheldon D
With spouse/partner

Easy come and go.

Great place. Nice and close to everything.

Amanda F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda F
With spouse/partner

Excellent service, very helpful and friendly.

See rating.

Gordon A - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gordon A
Individual traveler

Surprisingly excellent.

On arriving in the area, I was cautious as there are a few houses requiring a lot of attention. The arrangements though and the conversations I had with the owner, was excellent and very professional. The room was spacious, clean and really compares to any other good accommodation I have used anywhere in SA. The breakfast the next morning was very tasty and well prepared. Overall, I would recommend this facility to my media colleagues. My only small concern is the parking, especially if you may be an early leaver - your car may be parked in. Solution - just paint basic lines to assist people with some form of co-ordination.

Louisa L - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louisa L
Family with young children

Gemaklik en naby hospitaal en winkelsentrums en eetplekke.

Ons het as gesin my kleinseun in Rooikruis Hospitaal besoek asook my dogter wat in 'n nabygeleë woonstel woon. Met Suburban Lodge wat so naby was kon ons meer tyd saam met hulle deurbring en nie op die pad nie.

Suburban Lodge's response

Baie dankie vir die resensie, ons is bly dat julle die verblyf geniet. Ons sien uit daarna om julle weer te verwelkom!

Suburban Lodge
Hanifa O - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Hanifa O
Individual traveler

I got scabies. Linen was filthy. Wish I had not gone. Very uncomfortable with scabies.

Very filthy. I got scabies and resulting discomfort and treatment. Also no parking for cars so be prepared to be woken for queries about which is your car without an apology. Only one person doing reservation, cooking and cleaning. Hence the dirty and unchanged linen.

Suburban Lodge's response

Hi Hafnifa,

I am sorry you had a bad experience. We have been in the business for over 20 years, we serve several customers a month, and we always strive to create the best possible booking experience for our valued guests.

To advise we can confirm our linen was clean and fresh, and is changed every third day due to water restrictions. Fresh clean linen is put on the beds for every new guest.

We can confirm we made arrangements with you regarding the parking of your vehicle.

Scabies is an itchy, highly contagious skin disease caused by an infestation by the itch mite, if this was the case the whole place would have been infected.

We value our guests and do not debate any issues on online due to confidentiality and respect.

Thank you for your review.

Suburban Lodge
Johmare B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Johmare B
With spouse/partner

Pleasant stay.

Nice accommodation. Breakfast is served very late, so you can't have a bite if you have to leave early.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was aangenaam.

Lekker verblyf. Ontbyt baie laat, so kan nie iets eet as jy vroeg moet uit nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Suburban Lodge's response

Hi
Breakfast is normally served between 7.00 am and 10.00 am.
The house-keeper normally asks the guests what time they would like to have breakfast.
my apologies if your breakfast was served late.

Suburban Lodge
Lise V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Lise V
Individual traveler

Ek was bietjie teleurgesteld met die waarde vir geld.

Vir R630 per nag het ek ten minste 'n kamer met 'n lugversorger verwag. Die dakwaaier raas so dat geen mens met dit kan slaap nie. Daar was slegs een kragprop in die kamer. So of jy kyk TV of jy blaas hare of jy kook die ketel, ens. Die TV is oudmodies en swak gehalte beeld met 'n beperkte aantal kanale. Nee wat, beter plekke met beter prys. Geen kaart fasiliteite! Personeel is baie vriendelik en het geen probleem met hulle gehad nie.

Samantha B - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Samantha B
Family with young children

Baie eenvoudig, netjies en vriendelik.

Ons het baie lekker hier tuisgegaan en sal beslis weer daar gaan kuier.

Suburban Lodge's response

Hello Samantha
Ek is baie bly dat julle lekker gekuier het. Gee my helpers so 'n drukkie van my, en ek hoop dat hulle n voorspoedige nuwe jaar het, en die skool jaar, en hulle skaak sal geniet!

Groete vir almal
Fairuz

Suburban Lodge
Dries B - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Dries B
With spouse/partner

Baie gasvry, lekker geslaap en die ligging is naby alles.

Die eienaars het ons gemaklik laat voel. Ek sal definitief weer gebruik maak daarvan.

From R840
per night (for 2 people)
From R840
per night (for 2 people)
From R840
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 19 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 15 Sixth Avenue, Rondebosch East, Cape Town, 7780, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDBlMzNkODVlLWI5ZWQtNDQyOC05ZDNiLTQ3MzQ3Zjg5MDY3YQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R840  per night (for 2 people) 16 5 1 4 15 Sixth Avenue Rondebosch East 7780 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.967756 18.49761
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!