The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Summerset Place Country House | TravelGround
+103

Summerset Place Country House

Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 44 reviews for Summerset Place Country House
Cleanliness
4.9/5
Service
4.7/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Lottie V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lottie V
Family with young children

Oornag vir swem gala

Die kos was baie lekker, die diens nog beter.

Anthea Nadine V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anthea Nadine V
With spouse/partner

Fantastic!

Friendly personnel, excellent service! Delicious breakfast! Would recommend it any day!

Summerset Place Country House's response

Dear Anthea

Thank you for the excellent star rating, we do appreciate it. We are so happy to learn that your stay was one of pleasure and comfort with excellent service from all at Summerset Place. We will convey your compliments to all. We do hope to see you soon for a return visit to Summerset Place.

Regards, Christa.
Summerset Place

Summerset Place Country House
Floyd S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Floyd S
With spouse/partner

Perfect, thinking of coming back sooner.

Definitely i will recommend Summerset Place Country House to a friend or family.

Summerset Place Country House's response

Dear Floyd,

Thank for the very high star rating, it is much appreciated. It was a pleasure hosting you at Summerset Place. Hope that you will be back soon for another relaxing stay.

Regards, Christa.
Summerset Place

Summerset Place Country House
Eric C - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eric C
With friends

Pragtige gastehuis en puik kliëntediens.

Wat 'n pragtige gastehuis met puik en vriendelike, onverbeterlike diens deur die gasheer en gasvrou en personeel. Die groot netjiese tuine en swembad, die diere en die twee "resident" donkies was 'n ware lus vir die oog en kalmte! Die kamers en omgewing getuig van moderne netheid en top kwaliteit. Die ontbyt en aandete was fantasties met 'n groot verskeidenheid en keurige voorbereiding. Ek beveel die gastehuis ten sterkste aan vir gaste wat op soek is na puik vriendelike en onverbeterlike diens. Baie dankie en ons maak graag weer van Summerset Place gebruik.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag Susanna

Wat 'n voorreg om so 'n pragtige en lofprysende resensie te ontvang. Baie dankie dit word opreg waardeer en ons is so gelukkig om te hoor dat julle wildste verwagtinge oortref was. Ons hoop om julle gou weer hier by Summerset Place te verwelkom en te huisves. Geniet 'n herlike dag.

Groete, Christa.

Summerset Place Country House
Thembisile N - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thembisile N
With spouse/partner

The place is perfect for relaxing.

So in love with the place. If I have to call again I won't hesitate to go back, it's very clean and lovely.

Summerset Place Country House's response

Dear Thembisile,

What a pleasure to have hosted you. I am so happy to learn that you enjoyed the clean and spacious room. We do hope to see you soon for another relaxing stay at Summerset Place. Do enjoy a wonderful day.

Regards, Christa.
Summerset Place

Summerset Place Country House
Jeanette M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette M
With spouse/partner

Good resting place.

Nice, quiet place. It looks exactly like the pictures on the website.

Summerset Place Country House's response

Dear Jeannette,

Thank you for taking time to leave us a review and such a high star rating. We are so happy when guests enjoy their stay at Summerset Place. Yes, we do prefer that what you see is what you get. We do hope to have the pleasure to host you soon for a return visit. Do enjoy a magical day.

Regards, Christa.
Summerset Place

Summerset Place Country House
Christiaan H - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christiaan H
On business

Don't miss this guesthouse.

Thank you to everyone at Summerset Place, you make it easy to go on a business trip, everything was perfect!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Moet nie hierdie gastehuis misloop nie.

Baie dankie aan almal by Summerset Place, julle maak dit maklik om op 'n sakereis te gaan, alles was perfek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag Riana

Wat 'n voorreg om u as ons gas te kon huisves. Ons hoop dat u vinnig weer hier by ons sal tuisgaan, hetsy vir plesier of besigheid. Geniet 'n wonderlike dag.

Vriendelike groete, Christa en die Summerset span.

Summerset Place Country House
Fikiswa M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fikiswa M
With friends

Relaxation is good.

The place is clean and friendly staff.

Summerset Place Country House's response

Dear Fikiswa,

What a pleasure to have hosted you at Summerset Place. Thank you for the excellent score rating and taking the time to leave a review. We are happy that your stay was a relaxing one. Do hope to see you soon for a return visit to Summerset Place.

Enjoy a blessed day.

Regards, Christa and the Summerset team.

Summerset Place Country House
Gawie S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gawie S
With spouse/partner

My wife and I were very impressed.

Will advise everyone to go to Summerset Place Country House.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek en my vrou was baie beïndruk.

Sal almal aanraai om by Summerset Place Country House tuis te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag Gawie
Dankie vir die terugvoer en baie dankie dat u ons sal aanbeveel ander ander gaste en vriende dit word opreg waardeer. Dit was heerlik om julle as ons gaste te huisves hier by Summerset Place. Ons sien uit daarna om julle gou weer hier by ons te huisves vir 'n ontspannende wegbreek. Geniet 'n heerlike dag.
Groete,
Christa & Die Summerset Place span.

Summerset Place Country House
Dave C - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dave C
With spouse/partner

Very neat, good standard, quiet getaway.

A lovely place, everything very well kept. Some other mid-range (cost) lodges in the Bela Bela area have let their cleanliness standards slip of late, but this does not apply to Summerset Lodge for sure. The grounds are also immaculate. It's a good place to chill out with your partner, but also fairly quiet, so if you are the rowdy type needing lots of people around you and plenty of activities then Summerset is not for you. I don't have kids, but the owner could add more activities for kids if he would like to attract more families. Good quality place.

Summerset Place Country House's response

Dear Dave,
Thanks for the lovely review and honest feedback it is much appreciated. We will most definitely look into entertainment for kids. You are however very correct in stating that we do cater for the guests that want to unwind in nature with peace, tranquillity and less noise. But children and guest of all ages are always welcome at Summerset Place. Looking forward to a return visit soon. Enjoy a beautiful day.
Regards,
Christa & The Summerset Place Team.

Summerset Place Country House
Dikeledi L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Dikeledi L
Family with young children

Expectations exceeded.

Great to be at any given season. Loved our stay as a family of 16 was accommodated. The thoughts put in for our 2 year olds was fantastic. We are most definitely going back.

Summerset Place Country House's response

Dear Dikeledi
It was such a pleasure to have host your group at Summerset Place. It is no troubles at all to cater for the smaller ones and we are looking forward to a return visit in the near future. Enjoy a beautiful day.
Regards,
Christa & The Summerset Place Team

Summerset Place Country House
Kobus M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kobus M
With spouse/partner

Baie lekker gekuier.

Baie netjies skoon gastehuis, tuine word pragtig onderhou. Alle personeel baie vriendelik. Heerlik ontspan en gekuier.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag JP,
Baie dankie vir die pragtige terugvoer. Ons is baie bly julle het jul verblyf by Summerset geniet. Dit was heerlik om julle en jul seun hierby ons as gaste te ontvang en ons hoop om julle gou weer te sien vir 'n lekker ontspannende kuier.
Geniet 'n heerlike dag.
Groete,
Christa & die Summerset Span

Summerset Place Country House
Samantha E - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha E
With spouse/partner

Romanties en perfek.

Was vriendelik. Stil en natuurlik. Romanties en rustig.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag Samantha,

Baie dankie vir die wonderlike terugvoer, dit word baie waardeer. Hoop ons sien julle gou weer vir 'n rustige kuier.

Geniet 'n heerlike dag.

Groete,
Christa en die Summerset Span

Summerset Place Country House
Marie H - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie H
Family with young children

Baie meer gekry as waarvoor betaal het.

Sal hierdie plek vir enige een aanbeveel.Waarde vir geld.Smaaklike kos. Rustige atmosfeer. Skoon kamers. Vriendelike personeel. Beslis tien uit tien vir ons verblyf daar.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag Marie,

Baie dankie vir die wonderlike terugvoer en dat jy tyd geneem het om vir ons sulke mooi woorde te los. Dit word opreg waardeer. Dit is wonderlik om te hoor dat jou verblyf by Summerset Place 'n tien-uit-tien ervaring was. Ons hoop om julle gou weer hier by Summerset Place te huisves as ons gaste.

Geniet 'n heerlike dag.

Vriendelike groete,
Christa en die Summerset Place span

Summerset Place Country House
Wilna G - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna G

Mooi rustige en gesellige verblyf.

Ons het baie lekker tuis gegaan, is vriendelik ontvang en kamers is ruim, groot en 'n lus vir die oog. Sal enige tyd graag weer daar tuisgaan. Al wat nie goed gegaan het was die ontbyt, alhoewel smaaklik en groot verskeidenheid, was ons 'n groep van 8 mense wat nie saam kon eet nie, elkeen het elke 5 tot 10 min 'n bord kos ontvang, met die gevolg sommige was al klaar geëet dan het die res nog gewag vir die kos. Behalwe vir dit was alles baie aangenaam!

Summerset Place Country House's response

Beste Wilma,

Baie dankie dat jy tyd gemaak het om vir ons 'n pragtige resensie te skryf en sommer vir die positiewe terugvoer. Ons sal daadwerklik aandag daaraan skenk.

Hoop om julle gou weer hier by ons as gaste te ontvang.

Geniet 'n heerlike dag.

Vriendelike groete,
Christa en die Summerset Place span.

Summerset Place Country House
Tintswalo K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Tintswalo K
With spouse/partner

Cancellation policy is unethical and unforgiving.

15 days cancellation period is too long, I wonder if any of the guests that can be recommended can adhere to it. I suggest that this be looked at and the possibility of reducing it to 5 days be considered. If the period is not met, the a penalty fee can be charged not 100% of the total bookings. There are no shower caps provided even upon request. Otherwise the place is lovely, a good place for a getaway and rest. They were generous on food (dinner and breakfast) at reasonable prices. The staff is friendly and welcoming.

Summerset Place Country House's response

Dear Tintswalo,

Thank you for the review and for giving us some feedback.

We are sorry to hear that our policy did not meet your standards. This is, however, not a problem as we did successfully manage to get your room rented out to other guests and refunded you accordingly.

Shower caps are not compulsory for a 4-star graded establishment and therefore, we do not stock it.

I am happy to learn that you enjoyed the food and our friendly and warm hospitality. Hope to see you soon for a return visit.

Regards,
Christa and The Summerset Place Team

Summerset Place Country House
Working On Fire (pty) Ltd N - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Working On Fire (pty) Ltd N
Individual traveler

It is a beautiful place.

Thank you, it was a remarkable night, it is a beautiful place with friendly people and the food was delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is 'n pragtige plek.

Baie dankie, dit was 'n besonderse aand, dit is 'n pragtige plek met vriendelike mense en die kos was heerlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag,

Baie dankie vir die wonderlike terugvoer. Ek is baie bly om te hoor dat jul verblyf hier by Summerset Place 'n lekker en heerlike ervaring was. Hoop ons sien julle gou weer.

Geniet 'n wonderlike dag.

Groete,
Christa

Summerset Place Country House
Liesel W - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesel W
With spouse/partner

Fantastic!

Exactly as on the photos, thus exactly what I expected. It was great and definitely recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Presies soos foto's op die webtuiste, dus presies gekry wat ek verwag het! Dit was heerlik, en sal dit beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summerset Place Country House's response

Geagte Siebert

Baie dankie vir die pragtige ster-gradering. Dit is wonderlik om te weet dat kliënte soos u, jul verblyf by Summerset Place geniet het en tevrede was met dit wat julle hier ontvang het. Ons hoop om julle gou weer hier by ons aan huis te ontvang, vir 'n lekker wegbreek. Geniet 'n gelukkige dag. Groete, Christa en die Summerset Place span.

Summerset Place Country House
Carlien F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carlien F
With spouse/partner

Puik, stylvol, rustig en veilig. Die personeel is besonder behulpsaam en vriendelik.

'n Stylvolle gastehuis. Die stoep kyk uit oor die mooi boomryke tuin. In die rustig omgewing is mens bewus van die natuur. Die personeel is besonder behulpsaam en vriendelik. Die pragtige, pragtige gastehuis word beslis aanbeveel.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag Piet

Baie dankie vir die puik terugvoer en wonderlike woorde van dankbaarheid. Ons is baie bly om te hoor dat jul verblyf by ons 'n genotvolle en rustige ervaring was. Ek dra dan met graagte die kompliment aan alle personeel oor. Baie dankie en ons hoop om jul gou weer hier by ons aan huis te ontvang.

Vriendelike groete
Christa en die Summerset Place span.

Summerset Place Country House
Eunice M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Eunice M
With spouse/partner

Great accommodation!

Thank you very much to the Summerset Place Country House staff, my hubby and I were there for only a little while this weekend attending a wedding in the area and we loved our accommodation with Summerset Place. We had the King Standard Room (Room 1) and were happy with everything from the room setup, to the overall facilities and breakfast. All the staff members are really friendly and professional. My only request would be to please move the DSTV decoder to an area where you can easily change channels while lying on the bed, as the decoder is currently situated on top of the the bar fridge, right against the back, so you almost have to sit up straight in order to change the channels. Our stay was lovely and we will definitely return!

Summerset Place Country House's response

Dear Eunice,

Thank you for your kind review and positive feedback, it is much appreciated. I will convey your compliments to all staff members, and we will have a look at the decoder in room one.

Enjoy a blessed day.

Regards, Christa and the Summerset Place team.

Summerset Place Country House
Danelle C - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danelle C

One of the best places.

Me and my sister stayed over for two nights. It was so amazing. Such friendly staff and amazing place.

Summerset Place Country House's response

Dear Danelle,

We are so happy to hear that you and your sister had a memorable and relaxing stay at Summerset Place. We do hope to see you in future for a return visit.

Enjoy a blessed day.

Regards, Christa and the Summerset Place team.

Summerset Place Country House
Johannes U - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes U

Outstanding management that goes out of their way to provide excellent accommodation.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstaande bestuur wat uit hulle pad gaan om uitmuntende verblyf te verskaf.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summerset Place Country House's response

Geagte Hannes,

Baie dankie vir die wonderlike stergradering. Dit is wonderlike om te weet dat kliënte soos u die verblyf en atmosfeer wat Summerset Place bied geniet. Ons hoop om julle gou weer hier by ons aan huis te ontvang vir 'n lekker wegbreek.

Geniet 'n gelukkige dag.

Groete,
Christa en sie Summerset Place Span

Summerset Place Country House
Siza K - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Siza K
With spouse/partner

Peace of mind.

It's a great place to be at if you need to relieve some stress from your busy life.

Summerset Place Country House's response

Dear Siza,

Thank you for taking time to leave a review, it is much appreciated. We do hope that we will have the opportunity to host you and your loved once in the near future for a return visit. Enjoy a blessed day.

Regards Christa & The Summerset Place Team

Summerset Place Country House
Louise V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise V
With spouse/partner

Ons kuier by Summerset Place was 'n wonderlike ervaring!

Baie dankie aan al die jong dames wat uit hul pad gegaan het om ons welkom te laat voel. Alles was puik en aandete was smaaklik voorberei. Ons sal beslis weer oornag by julle.

Summerset Place Country House's response

Beste Louise

Baie dankie vir die pragtige terugvoer en die lofprysing, ek deel graag jou boodskap met alle personeel betrokke wat julle so warm en hartlik ontvang het. Ons hoop van harte dat julle spoedig weer by ons sal kuier en dan sommer 'n hele naweek daarvan sal maak en nie net een aand oorslaap nie. Mag jy 'n wonderlike dag geniet.

Groete
Christa en Die Summerset Place span

Summerset Place Country House
Leon V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leon V
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Die verblyf was aangenaam alles was skoon en netjies. Ontvangs was goed en ontbyt was lekker.

Summerset Place Country House's response

Geagte Leon,

Baie dankie vir die pragtige resensie, dit is vir ons 'n riem onder die hart om te hoor dat gaste hul verblyf hier by Summerset Place geniet het, dat alles in jul smaak was en dat die diens warm en verwelkomend is. Geniet jou dag.

Groete
Christa en die Summerset Place span

Summerset Place Country House
Louise S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise S

Dit was fantasties!

Dit was ons laaste oorslaap na 'n 9 dag familievakansie en by verre die beste plek. Die personeel is uiters vriendelik en behulpsaam. Sal dit vir enige iemand aanbeveel.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag Louise

Baie dankie vir die lieflike woorde. Dit is vir ons uiters belangrik dat alle gaste hul verblyf hier by Summerset Place geniet. Ek dra graag jou lofprysing oor aan ons personeel. Hoop dat julle spoedig reen sal kry daar in die lieflike Kaap. Baie dankie vir jul besoek en wanneer julle weer hier bo in die Noorde is kom loer gerus in of bly sommer weer vir 'n nag of twee. Geniet jou dag.

Vriendelike Groete
Christa & die Summerset Place span.

Summerset Place Country House
Thabang T - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Thabang T
With spouse/partner

Great stay, environment, and staff top customer service.

Great lodge, loved the buffet and the breakfast. Thank you a lot to Denise and her team.

Summerset Place Country House's response

Dear Thabang

Thanks for your lovely review, it warms our heart to hear that you have enjoyed all that Summerset Place has to offer, we do hope to see you soon for another relaxing break-away. Have a wonderful day. I will convey your praise to all staff members.

Regards
Christa & The Summerset Place Team

Summerset Place Country House
Errin G - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Errin G
With spouse/partner

Really enjoyed it!

Friendly staff, everything on point, food delicious. Would not mind to stay there again.

Summerset Place Country House's response

Dear Errin,

Thank you for such a splendid review, we are happy to hear that your stay at Summerset Place was an enjoyable and memorable one. We do hope to see you soon in future for a return visit. Have a wonderful day.
Regards, Christa and the Summerset Place team.

Summerset Place Country House
Meriza S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Meriza S

Heerlike bederf wegbreek met bosveldgevoel maar tog naby die dorp.

Ons het blyplek in Bela-Bela gesoek vir 'n sportgeleentheid, maar wou ook die omliggende bosveldgevoel ervaar. Wat 'n pragtige gastehuis is Summerset Place. Pragtige kamers. Vriendelike en baie behulpsame eienaars sowel as al die personeel. Heerlike ontbyte en aandetes. Saterdagaand het hulle vir ons buite gebraai. Om 'n vuurtjie het ons heerlik geëet en gekuier. Absoluut niks is vir die mense te veel moeite. Ons kan Summerset Place definitief aanbeveel. Heerlike bederf verblyf.

Summerset Place Country House's response

Beste Meriza,

Baie dankie vir die pragtige woorde, dit was vir ons 'n absolute plesier gewees om julle as ons gaste te ontvang en huisves. Ons hoop ons sien julle binnekort weer vir 'n kuier. Sal jou lofprysing oordra aan all die personeel. Mag jy 'n wonderlike dag geniet.

Groete,
Christa & die Summerset Place span.

Summerset Place Country House
Harry S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Harry S
With spouse/partner

Baie genotvolle wegbreek.

Dis een van die beste plekke waar ons nog gebly het, uitstekende diens, puik kos en ons het baie tuis gevoel.

Summerset Place Country House's response

Beste Harry,

Baie dankie vir die wonderlike terugvoer. Dit is vir ons 'n riem onder die hart om te weet dat kliente hul verblyf by Summerset Place geniet het. Ons hoop ons sien julle binne kort vir nog 'n kuiertjie.

Groete,
Christa & die Summerset Place span.

Summerset Place Country House
Rene G - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene G
With spouse/partner

'n Wonderlike wegbreekplek vir 'n ontspanne tydjie!

Ons is deur vriendelike personeel verwelkom by Summerset Place. Die kamer waarin ons tuisgegaan het, was netjies en goed ingerig. Die gronde waarop die perseel geleë is, is pragtig en versorg. Elke ete wat ons bygewoon het, was smaakvol en keurig voorberei en bedien. Ons sal die plek aanbeveel aangesien ons, ons besoek daar baie geniet het!

Summerset Place Country House's response

Goeie dag Rene,

Baie dankie vir die wonderlike resensie. Dit is vir ons 'n riem onder die hart om te hoor dat op alle gebiede het Summerset Place in jul behoeftes voorsien en oortref op jul verwagtinge. Ons sal alle aanbevelings baie waardeer en verwelkom. Hoop ons sien julle binnekort weer vir 'n ontspannende wegbreek.

Groete,
Christa en die Summerset Span

Summerset Place Country House
Santie V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Santie V
With spouse/partner

Quality accommodation!

Can definitely recommend it, see the stars!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gehalte-verblyf!

Kan dit definitief aanbeveel, kyk sterre!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag Santie,

Baie dankie vir die wonderlike resensie. Ons waardeer dit ongelooflik baie en is baie bly om te hoor jy sal ons aanbeveel vir vriende en familie. Dit word hoog op prys gestel. Hoop ons sien jou gou weer vir 'n kuier. Mag jy 'n heerlike dag beleef.

Vriendelike groet,
Christa - Summerset Place

Summerset Place Country House
Johannes U - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johannes U
With friends

Highly recommended.

Owner managed guesthouse with tremendous attention to detail and willing to go the extra mile.

Summerset Place Country House's response

Good day Hannes,
Thank you for the positive review, we do appreciate and are happy to hear that you have enjoyed your stay. It is very nice to know that guests do appreciate the all that we do for them. We hope that you will be back for another relaxing stay.
Regards - Christa
Summerset Place

Summerset Place Country House
Gerhardt B - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerhardt B
With spouse/partner

Extremely comfortable.

We were very impressed with the facilities and the neatness. It is just a pity that you can only use the spa till 16:00 which means that the last booking should be by 15:00. We were also quite disappointed that breakfast was only served from 07:30. I am of the opinion that breakfast should be served at least from 07:00. Otherwise there truly is no other critique and the whole facility lends itself to being a very popular place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uiters gerieflik.

Ons was baie beïndruk met die fasiliteite en die netheid. Dit is net jammer dat 'n mens die "spa-dienste" net tot 16:00 kan gebruik wat beteken dat 'n laaste afspraak teen 15:00 moet wees. Dan was ons nogal teleurgesteld dat ontbyt slegs vanaf 07:30 aangebied word. Ek is van mening dat ontbyt minstens van 07:00 aangebied behoort te word. Andersins is daar eerlikwaar nie enige ander kritiek nie en die hele fasiliteit verleen hom daaraan om 'n uiters gewilde plek te wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag,

Baie dankie vir die terugvoer en die positiewe insette, ons sal beslis daaroor nadink en daaraan aandag gee. Ons waardeer elke gas se eerlike opinie en is baie bly dat u die verblyf hier by Summerset Place geniet het. Ons hoop om julle gou weer hier te sien.

Groete,
Christa - Summerset Place

Summerset Place Country House
Adri B - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adri B
With spouse/partner

A gem.

Beautiful place. Very neat and clean. Nice furniture and the fireplace makes it nice and cosy. Delicious breakfast. The stocked bar fridge is a pleasure!

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Juweel.

Pragtige plek. Baie netjies en skoon. Mooi meubels en die vuurherd maak dit lekker gesellig. Heerlike ontbyt. 'n Volledige toegeruste yskassie maak dit 'n plesier!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag

Baie dankie vir die lieflike terugvoer, dit is altyd 'n plesier om te hoor ons gaste het hul verblyf by Summerset Place geniet en dat al die hardewerk raakgesien en waardeer word. Ons hoop om julle spoedig weer hier by ons te sien.

Groete,
Christa - Summerset Place

Summerset Place Country House
Corne L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Corne L
Family with teenagers

Baie goeie diens! Ons sal weer kom.

Beste diens en verblyf ooit.

Summerset Place Country House's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoer, ons is verheug om te hoor dat u die verblyf by ons so geniet het. Hoop om julle gou weer hier te akkommodeer.

Groete,
Christa - Summerset Place

Summerset Place Country House
Florence L - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Florence L
With spouse/partner

Peaceful setting!

My partner and I had the pleasure of spending a few days at Summerset Place and we thoroughly enjoyed our stay. It's a perfect place to visit if you want a break from the hustle and bustle of city life. I will be coming back soon.

Summerset Place Country House's response

Good afternoon Florence,

Thank you for your wonderful review. We enjoyed having you both with us and look forward to another visit soon.

Warm regards
Bernice
Manager
Summerset Place

Summerset Place Country House
Dirk L - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk L
With spouse/partner

Baie mooi, elke detail perfek.

Diens baie goed, naby aan dorp en baie goeie waarde vir geld. Die kamers is regtig mooi en baie ruim en goed ingerig. Diens baie goed, het uit hul pad gegaan om ons verblyf lekker te maak. Dis naby aan die dorp as jy gou moet ingaan, maar dit voel of jy in die middel van die bosveld is. Baie goeie waarde vir geld. Ek het al in klomp gastehuise gebly en nie een kom naby Summerset vir dieselfde geld nie.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag

Baie dankie vir die positiewe terugvoer, dit maak ons harte ongelooflik bly om te hoor al ons hardewerk word met soveel waardering beleef. Ons is baie bly om te hoor ons standard is so hoog en ons streef daagliks daarna om hierdie standard te handhaaf.

Hoop ons sien julle gou weer vir 'n lekker wegbreek hier by Summerset Place.

Groete,
Christa - Summerset Place

Summerset Place Country House
Steven V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Steven V
With spouse/partner

Rustige atmosfeer.

Vriendelike personeel en netjiese verblyf. Jy kan uitrus daarso as gevolg van rustigheid.

Summerset Place Country House's response

Goeiedag

Baie dankie vir die vriendelike woorde en positiewe terugvoer, dit word opreg waardeer. Ons is bly dat u uitgerus en met nuwe moed kon terugkeer na u huis en dat Summerset Place se rustigheid daartoe bygedra het. Ons is dankbaar vir elke gas soos u wat ons fasalitiete en gasvryheid so waardeer.

Hoop om julle gou weer hier te sien.

Groete,
Christa - Summerset Place

Summerset Place Country House
Hans M - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Hans M
Family with young children

Excellent facilities, food and service.

Excellent facilities, food and service, my only concern was security. I didn't sleep well on the first night trying to be security for my family. I suggest they put electric fencing.

Summerset Place Country House's response

Dear Guest,

We are writing to inform you that since your stay with us, we have taken your concerns into consideration.
Apart from open reception during the day, we now have a night watch/reception on the premises every evening, throughout the evening who takes very good care of our guests in our absence.
We sincerely hope that you will consider your next visit with us and hope that this will help you feel at ease.

We look forward to having you and your family back with us soon.

Warm regards,
Bernice
Manager
SSP

Summerset Place Country House
Georgina D - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Georgina D
On business

Heerlike, ontspannende ervaring.

Van die oomblik wat ek daar gearriveer het was dit 'n aangename verrassing. Met ons werk beland ons in baie gastehuise en hierdie gastehuis is die enigste waarin ons gebly het wat regtig lyk soos wat die fotos wys. Geen misleiding. Alles was skoon en netjies. Vir my persoonlik was dit 'n heerlike ondervinding en die kalmte en rus was net wat ek nodig gehad het. Selfs die ontbyt was heerlik en ek kan regtig geen fout vind nie. Ek sal beslis die plek vir almal aanbeveel. Ek kan nie wag om weer soontoe te gaan nie.

Jeanie S - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jeanie S
With spouse/partner

Uitstekende atmosfeer en waarde vir geld.

Ons het onsself terdeë geniet. Die kamers was netjies, die kos was vyfster. Ek sal dit definitief aanbeveel vir 'n wegbreeknaweek.

Angelique B - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique B
With spouse/partner

'n Fantastiese ondervinding. Rustig, perfek vir mense wat wil wegkom uit die stad.

Die ideale plek vir wegbreek uit die stad.

Petrus N - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petrus N
Family with young children

Satisfied

A wonderful place to be indeed.

From R870
per night (sleeps 2)
From R870
per night (sleeps 2)
From R870
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 26 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 13 Bospoort Plot, Bela Bela, 0480, Limpopo
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDMwYzYyZmUyLTE5NDEtNDIwNC1iN2RiLTJiYTMyYTk1YTk5YQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R870  per night (sleeps 2) 44 5 1 5 13 Bospoort Plot Bela Bela 0480 Limpopo 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -24.860910122182 28.295436948537
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!