The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Summit Lodge | TravelGround
+16

Summit Lodge

Review Summary

3.9 out of 5from 46 reviews for Summit Lodge
Cleanliness
3.7/5
Service
4.3/5
Location
4.0/5
Safety
4.1/5
Value for money
3.7/5
Thelma O - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Thelma O
With spouse/partner

Ontbyt was heerlik.

Dit was glad nie soos hul advertensie nie.

Roland  - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roland
With friends

Excellent.

Will stay there anytime again. Very hospitable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Sal enige tyd weer daar aandoen. Baie gasvry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annemarie K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Annemarie K
With friends

Personeel baie behulpsaam.

Beddegoed netjies. Wasbak het nie 'n prop gehad nie. Badkamer se pype se verf dop af. Aandete was smaaklik, maar bitter min vleis by kerrie en rys gereg. Ontbyt was goed. Personeel doen hulle bes om goeie diens te lewer, maar die plek is baie verwaarloos. Summit Lodge het baie potensiaal, maar het baie onderhoudswerk nodig.

Rinky M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Rinky M
With friends

There are old carpet and the sheets are dirty.

The rooms are not clean. The dishes were dirty and oily. The beds needs to be changed because they are old. The staff is friendly and they have been very helpful.

Sanet M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sanet M
With spouse/partner

Ons het net een nag oorgebly.

Ons het net een nag oorgeslaap. Die rondawel waar ons gebly het kort 'n bietjie aandag. Dit is teen die hoofpad maar ons het rustig geslaap. Ons het nie warm water gehad die volgende oggend nie. Daar was blykbaar fout met die geyser die vorige week.

Paulos M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Paulos M
With friends

Really enjoyed myself and the staff were friendly.

Was great and the safety is priority, well mannered staff and friendly, nice deserving breakfast. I am not sure about the WiFi, if it's available. I think that is the area that needs to be improved. So far so good.

Anita V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Anita V

Alles was erg gedateerd, maar ook niet schoon/hygiënisch.

De lodge is niet duur en dan mag je misschien niet veel verwachten, maar dat het schoon is wel. De huisjes zien er aan de buitenkant leuk uit maar van binnen is het schrikbarend. Verder lijkt alles erg in verval, tuin, bar, weggedeelte etcetera. Wel doet de gastvrouw of eigenaresse enorm haar best.

Luckymore M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Luckymore M
With spouse/partner

The place is very uncomfortable.

The place is uncomfortable and dirty. Blankets are of poor quality, beds are very hard and they are stuffy. We booked for 7 nights ended up staying for 2 nights because the holiday felt like torture.

Colin H - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Colin H
With spouse/partner

Baie goed geleë en definitief waarde vir geld.

Ek sal Summit Lodge aanbeveel, want die atmosfeer was lekker en die diens vriendelik.

Heilie W - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heilie W
With friends

Ontvangsdame baie behulpsaam en vriendelik. Het dit baie geniet.

Ons is mooi gehelp met padaanwysings en die chalet was goed ingerig en netjies.

Frans P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Frans P
Family with young children

Very friendly and helpful people.

We had a great stay, they went out of their way to make it nice for us. It was our wedding anniversary and they arranged a surprise for us. The food in the restaurant was also very tasty. We felt very safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike en hulpvaardige mense.

Ons het lekker gebly, hulle het uit hulle pad gegaan om dit lekker te maak vir ons. Dit was ons huweliksherdenking en hulle het vir ons 'n verrassing gereël. Die kos in die restaurant was ook baie lekker. Ons het baie veilige gevoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kobus P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus P
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld.

Vriendelike en puik personeel. Sal beslis Summit Lodge weer besoek vir verblyf.

Mpho M - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mpho M
With spouse/partner

Awesome.

Very much friendly. I enjoyed.

Coleen D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Coleen D
Family with teenagers

Gerieflik en gasvry.

Met aankoms het ons 'n probleem met die familiekamer gehad wat nog sterk na vars verf geruik het asook bure gehad wat se musiek kliphard gespeel het. Tanya was baie vriendelik en tegemoetkomend en het dadelik vir ons twee ander kamers aangebied asook ontbyt en raad gegee oor besienswaardighede in die omgewing. Amira was die volgende dag aan diens en was vriendelik en hulpvaardig. Die kos was voorwaar smaaklik, ons het aandete sowel as ontbyt geniet - komplimente aan die Chef!

Seef L - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Seef L
With friends

For our needs as backpackers, we were pleasantly surprised when our accommodation was upgraded at no extra cost.

Friendly staff. Meals in restaurant were delicious. We had English breakfasts and were really happy with it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vir ons behoefte as rugsakreisigers was ons aangenaam verras toe ons verblyf teen geen ekstra koste opgegradeer was.

Vriendelike personeel. Etes in restaurant was smaaklik. Ons het deurgans Engelse ontbyt geneem en was hoogs tevrede daarmee.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunet D - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sunet D
With spouse/partner

Convenient.

Convenient, neat accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik.

Gerieflike, netjiese verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jannes J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jannes J
Individual traveler

Gawe mense en alles goed georganiseer.

Sien sterre.

Monique N - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Monique N
With spouse/partner

Disappointing.

Me and my husband spent the night in the Bridal Veil and wouldn't recommend it. Very old fashioned. Spider webs around every corner. TV not working and braai area in bad condition. The bathroom was really unpleasant. The fence around the lodge is pretty insufficient - easy to climb through, so we felt unsafe. We are, however, impressed with the lady at reception, Amira. She was really friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurstellend.

Ek en my man het in die bridalveil geslaap en ons sal ons dit nie aanbeveel nie. Dis baie outyds. Spinnerakke om elke hoek en draai. TV werk nie en braai-area is in 'n slegte toestand. Die badkamer was baie onaangenaam. Daar is net 'n gewone draad om die lodge gespan, mens kan maklik daar deur klim en dit het ons onveilig laat voel. Ons is wel beïndruk met die ontvangsdame Amira, sy was baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summit Lodge's response

Dankie vir die terugvoering,
Ons is 'n ou lodge en is in die proses om op te gradeer, die Summit Lodge is onlangs deur nuwe eienaars oor geneem wat gretig is om die nodige verandering te maak. Graag wil ons ook net noem dat die heining om die lodge geëlektrifiseer is en het die klaringsertifikaat vir die heining. Ons het ongelooflike donderstorms gehad met Dineo wat die TV lyne raak geslaan het. Soos u weet is ons in Graskop en dit vat n tydjie om dit uit te sorteer. Jammer vir u ongerief ons sou graag in persoon met u dit wou bespreek, maar ons verseker u dat die terugvoering nie op dooie ore geval het nie.
Tanya - Bestuurder

Summit Lodge
Rachel B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Rachel B
Family with young children

The place was just okay.

The room had a bad smell, we had to buy air freshener.

Teun L - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Teun L
With friends

Viel ons wat tegen ...

De rondavels voldeden niet meer aan de tegenwoordige eisen.

Rudi R - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudi R
With spouse/partner

Vriendelik en gasvry met lekker atmosfeer vir die reisiger, voel soos 'n familie.

Slaap-akkommodasie en veral etes is puik, baie lekker voorberei.

Summit Lodge's response

Baie dankie vir die baie mooi woorde, vir ons almal was dit n voorreg om kliente soos julle te kon behad het..Ons hoop om julle weer te sien. groete Summit staff

Summit Lodge
Piet B - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Piet B
With spouse/partner

Disappointing.

Our stay at Summit Lodge was the low point of our holiday. The rondavel was clean, but neglected, the bed was small with a very thin mattress, the TV is as big as a table and didn't work. The bathroom was a terror with a shower drain pipe a hole in the wall.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurstellend.

Ons verblyf by Summit Lodge was die laagtepunt van ons vakansie. Die rondawel was skoon, maar verwaarloos, die bed was klein met 'n baie dun matras, die TV is so groot soos 'n tablet en het nie gewerk nie. Die badkamer was 'n riller met die stortuitlaatpyp 'n gat in die muur.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summit Lodge's response

I am terribly sorry we were unable to satisfy your needs. It's unfortunate we could not discuss this in person, but we do appreciate your comments and will do our very best to make amends in the future.
Kind Regards,
Summit Lodge

Summit Lodge
Johan V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan V
On business

Excellent.

Comfortable. Accommodation for any kind of trip.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Gemaklik. Tuiste vir enige tipe reis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Summit Lodge's response

Baie dankie dit vir die mooi woorde. Ons is baie bly u het dit hier geniet.
Hoop om u weer in die toekoms te sien.

Summit Lodge
Themba V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Themba V
With spouse/partner

Wow, a friendly welcome from the receptionist to the bar lady and the cleaning staff.

Best bar, the receptionist - wow!

Summit Lodge's response

Thank you for your kind review.
We always try to make our guests feel at home and hope to make their stay as enjoyable as possible.
We hope to see you again sometime!

Summit Lodge
David M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David M
With friends

This place is the place to be and we really enjoyed it!

Very good location and great value for money!

Summit Lodge's response

Dear David
Hope to see you soon in the future.
Regards,
Summit lodge Staff

Summit Lodge
Fahiemah G - May 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Fahiemah G
Family with teenagers

Very disappointing.

My family and I stayed in the Duet II unit and unfortunately the unit was really poorly equipped. Battered pot with ill-fitting lid, no tin opener nor cheese grater, one knife, not enough crockery and no serving dishes. No bathroom mats and no TV! Under the circumstances, we could not stay the full time and was kindly refunded.

Summit Lodge's response

I am terribly sorry that we were unable to satisfy your needs.
It's unfortunate we could not discuss this in person in order to provide you with the items you required.
If you had approached us, I am quite sure we could have given you all you needed.
We do appreciate your comments and will do our very best to make amends in the future.

Summit Lodge
Danie V - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Danie V
Individual traveler

Goeie ligging, lekker ontbyt.

Ek was aangenaam verras om 'n heerlike ontbyt ingesluit te kry. (Dit was nie so geadverteer nie, of in elk geval nie opvallend nie.) Ek het in die trein geslaap - sal dit nie regtig aanbeveel nie. Die kompartement was besonder klein, en ek het een hele nag glad nie kon uitkom nie omdat my deur van buite gesluit was. Graskop self is in 'n pragtige omgewing met baie om te sien en te doen.

Maulene G - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maulene G
Family with young children

Lekker rustige atmosfeer.

Dit was lekker verblyf. Huisie was net baie warm (geen waaiers), maar die kinders het die swembad geniet. Die restaurant en kroeg het dit ook gerieflik gemaak.

Mitzi S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mitzi S

Heerlik gekuier en gerus in 'n vriendelike omgewing!

Ons is met ons aankoms klaar tuis laat voel, dankie Amira! Ons het deurgaans puik diens gehad en die ekstra myl word beslis daar geloop. Ek en my dogter het baie uitgesien na ons vakansie en is beslis nie teleurgestel nie! Ons het 'n wonderlike tyd gehad ten spyte van 'n lawaaierige groep wat oor Nuwejaar daar was. Julle kon dit hanteer en "We'll be back!" Ook die eerste keer dat 'n plek my skakel om te hoor of ons veilig tuisgekom het! Baie dankie.

Summit Lodge's response

Hello mevrou,

Baie dankie vir u goeie woorde. Dit was vir ons almal hier by Summit lodge n GROOT GROOT plesier om u hier te kon he.
Alles van die beste vir 2016, ons hoop om julle weer hier te he.

Groete,
Amira

Summit Lodge
M W - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
M W
With spouse/partner

Gemaklik.

Waarde vir geld? Ja, vir ons was dit. Die eienaars laat mens tuis voel, het ten alle tye veilig gevoel en om in die "trein" te slaap was 'n belewenis, dit is iets anders! Die kroegman, Brian, is die beste! Ons sal weer plek bespreek volgende jaar.

Nokuthula M - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nokuthula M
With spouse/partner

This lodge is absolutely stunning and will leave you satisfied to the core. Thanks for making our stay in Graskop a memorable one!

Summit Lodge was an absolute blissful place to stay at during our stay in Graskop. It proved to be very convenient in terms of distances. We had to drive to reach the different destinations in and around Graskop. We were welcomed and treated with utmost respect by the staff. The services were also out of this world for a self-catering lodge.

Summit Lodge's response

Hello Dear,

We glad you enjoyed your stay. We like to make friends here as well as make sure everybody feels at home
Thank you, and we hope to have you back soon!!

Happy 2016!!

Regards,
Amirah

Summit Lodge
Alwana S - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alwana S
With spouse/partner

Baie rustige atmosfeer met vriendelike mense.

Die kamer was baie skoon asook die terrein en daarby is die veiligheid van die gaste ook baie goed. Ek kan dit beslis aanbeveel en dis goeie waarde vir jou geld.

Lusia S - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lusia S
With spouse/partner

It's a very nice place for a holiday and close to attractions that I wanted to see.

I had fun sleeping in a beautiful rondavel with friendly staff: wow! I'm looking forward to come back again!

Johan R - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan R

Waarde vir geld!

Vriendelike mense. Almal het dit geniet! Ek kan dit enige tyd aanbeveel.

Riana N - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana N
Family with young children

Baie vriendelike mense. Heerlike ontbyt gehad.

Baie goed geleë, vriendelike mense, skoon plek.

Thys L - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Thys L
With friends

Goed.

Als reg vir oorslaap. Netjies.

Phumla M - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phumla M
With spouse/partner

Summit Lodge has the best service by far!

I would recommend it to anybody visiting Mpumalanga.

Otto S - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Otto S
With spouse/partner

Aangenaam!

Bestemming miskien bietjie eenkant en nie binne loopafstand van die middedorp nie.

Sandy B - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sandy B

Ek het bespreek vir "selfsorg", so dan verwag ek 'n yskas, borde ens.

Die ontvangsdame was vreeslik vriendelik en het vir ons 2 kamers gegee pleks van een - baie dankie vir jou vriendelikheid!

Marthinus P - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marthinus P
With spouse/partner

Heerlik oorgebly in 'n netjiese ple. Het gasvrye ontvangs gekry!

Heerlik gebly. Baie gasvry. Het uit hul pad gegaan om vir ons ontbyt te bedien. Baie dankie, dit was 'n aangename oorslaap.

Gerda S - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda S
With spouse/partner

Mense baie vriendelik en dit lyk baie veilig daar. Pelgrimsrus is 'n lekker gemeenskap.

Die gemeenskap in Gaskop en Pelgrimsrus is baie vriendelik. Dit lyk of dit baie veilig daar is, want die mense wat op straat verkoop los alles net so onder seile in die aand vir die volgende dag. Ek was verbaas daaroor, en sal beslis weer gaan vir 'n naweek.

Alie B - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alie B

Perfect distance to the Panorama Route

We had a wonderful meal. However, breakfast was late because the lady of the house was not in time.

Nauveen W - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nauveen W
With spouse/partner

Friendly, very comfortable and a perfectly situated to take in the many sites. Must visit

Had a lovely time, will be back.

Tsietsi M - Nov 2012
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Tsietsi M
Family with young children

Recommnedation with reservation, the people are nice but the place was a bit dull.

The unit we were in needed some maintenance, and it would have nicer if it was a bit more welcoming.

Maynard K - Oct 2012
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maynard K
Family with teenagers

Backpackers facility at Summit Lodge

The Backpacker's train coach at Summit Lodge is definitely value for money. The staff is extremely friendly and willing to help. We enjoyed our breakfast and the experience of staying in a railway coach. However on the negative side: No power points in the compartments.(cell phones and cameras needed a recharge). The beds in the coach is very uncomfortable with minimal bedding (I don't want to complain - that's what I paid for, but the older generation should know). The communal bathroom for the men need attention. No hot water or toilet paper.

Mduduzi M - Mar 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mduduzi M
With spouse/partner

I Loved it

The is very cosy and beautiful!

From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 60 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 8 Mark Street, Graskop, 1270, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGZmY2UwYTcwLTVjM2QtNDkyYS05MmI4LWNiNjMwZDczZGQ1NA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (for 2 people) 46 5 1 4 8 Mark Street Graskop 1270 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -24.92855 30.837177777778
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!