The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Sweetwater Guesthouse | TravelGround
+55

Sweetwater Guesthouse

14 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 14 reviews for Sweetwater Guesthouse
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Sha-michelle L - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sha-michelle L
With spouse/partner

Ongelooflik netjies en mooi!

Die plek is baie mooi na gekyk, niks is gebreek of onnet nie. Goeie kwaliteit beddegoed, eetware en meubels. Alles word voorsien (behalwe 'n braaibak). Daar is 'n mooi uitkyk van jou stoep na die berge. Die gasvrou is vriendelik en behulpsaam. Mens kan ook spa-behandelings doen. Hulle kom stel in jou plekkie op met goeie kwaliteit toerusting.

Hennis V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennis V
Family with teenagers

Die lugversorgde akkommodasie sowel as die swembad area was 'n wenner tydens hitte van 38 grade.

Alles was baie mooi skoon en netjies en die ligging het ons baie goed gepas. Sal beslis weer in die toekoms by Sweetwater Guesthouse oorbly.

Veliswa B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veliswa B

I would recommend the place. If there was an option to go back again, I would. The best place ever, we really enjoyed ourselves. We had fun and everything was perfect for us

If there was an option to go back again, I would. The best place ever, we really enjoyed ourselves. We had fun and everything was perfect for us. Also the boss was welcoming Thank you, keep up the good customer services, we are very happy.

Amanda S - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Amanda S
With spouse/partner

Katja en Uli is wonderlike gashere, vriendelik en baie hulpvaardig. Ons het heerlik gebly en alles was tip top

Ek kan Sweetwater vir enige een aan beveel. Alles is vir jou gerief gemaak en die gashere is reg om net te help waar hulle kan. Wonderlike plek. Dankie Katja en Uli

Marco A - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marco A
With friends

Dit was fantasties gewees.

Ons was deur so 'n nice dame ontvang, baie vriendelik en die eenheid waarin ons was, was baie netjies. Ek sal met geen twyfel weer gaan kuier daar nie.

Marike V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marike V
With spouse/partner

Dit was 'n rustige, ontspanne retreat in 'n pragtig, stylvolle plekkie.

Ons beveel die plekkie aan vir einge iemand wat verlang na rus en vrede.

Jacques G - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques G
With spouse/partner

Absolutely amazing stay!

Would recommend Sweetwater to anyone looking for a stylish stay in Wellington. Owners are super friendly and we really enjoyed ourselves. Everything was clean and it was a pleasure to stay there. Definitely will stay there again.

Mari P - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mari P
With friends

Pragtig en rustig.

Ons het heerlik gebly by Sweetwater Guesthouse - ek sal dit definitief vir enigiemand aanbeveel! Die eenheid is pragtig en netjies en die uitsig na die berge 'n pluspunt!

Roelf N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Roelf N
With spouse/partner

Een van die bestes ooit.

Baie ruim en met goeie smaak gemeubileerd. Die hoofslaapkamer was romanties en die mooi bad was die perfekte prentjie. Moerkoffie, sjokolade, TV, swembad, wasmasjien en tuimeldroër maak dit beslis goeie waarde vir geld en bra daarna om nog sommer baie langer te bly.

Hennie B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie B
Family with teenagers

The best after a long drive!

The hospitality, swimming pool, cool room with an aircon was the best reception of the year! We enjoyed the stay! Thanks, will come again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die beste na 'n lang rit!

Die gasvryheid, die lekker swembad en koel kamer met air-con aan was die beste onthaal in die jaar! Geniet Uli en vroulief se plekkie! Baie dankie, sal weer kom kuier!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sweetwater Guesthouse's response

Dear Hennie,

Thank you so much for your wonderful review. It was a pleasure to host you. We hope, that we meet again someday.

Best regards,

Katja and Uli

Sweetwater Guesthouse
Lourens B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourens B
With spouse/partner

Ongelooflik lekker en mooi.

Baie lekker gebly. Dis baie netjies en vriendelike ontvangs gehad.

Gerrit S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrit S
With spouse/partner

We had a comfortable stay.

We were well received and felt at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het baie gerieflik gebly.

Ons is goed ontvang en het tuis gevoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chené B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chené B
With friends

Pleasantly surprised.

The accommodation was very clean, neat and had everything we needed. We had a wonderful time with our friends.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam verras.

Die verblyf was baie skoon en netjies en het alles gehad wat ons nodig gehad het. Ons het baie lekker gewoon saam met ons vriende.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riana U - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana U
Family with teenagers

Quiet, scenic, environment, beautifully neat, Katja hospitable, will certainly stay there again!

Neat and clean, cosy patio, lovely swimming pool, will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige, natuurskone, omgewing, pragtig netjies, Katja gasvry, sal vir seker weer daar oorslaap!

Netjies en skoon, gesellige stoep, lieflike swembad, sal beslis weer daar oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sweetwater Guesthouse's response

Dear Riana,
Thank you very much for your very good review. You were wonderful guests.
I hope to see you again soon.
Best regards,
Katja

Sweetwater Guesthouse
From R1 168
per night (sleeps 3)
From R1 168
per night (sleeps 3)
From R1 168
per night (sleeps 3)
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 15:00 to 21:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 123 Berg, Wellington, 7654, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAANBltRRkubz5wMWKKqOonkPjPQVw2zOG5S8j4jhIKuh5zFY6gRt?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 168  per night (sleeps 3) 14 5 1 5 123 Berg Wellington 7654 Western Cape 0860 022 102 15:00-21:00 11:00 -33.646505862909 19.019124385844
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!